Prémium proxy szerver a jobb teljesítmény és adatvédelem érdekében

Mivel az internet tele volt sok ragadozóval, akik arra számítottak, hogy a zsákmány csapdába esjen, a proxykiszolgálók megjelenése valamiféle józanságot vett fel.


A számítógépes bűnözőkkel szembeni védelem mellett a proxykiszolgálók aggódás nélkül segítenek online elérni a korlátlan tartalom könyvtárat. Ezenkívül élvezheti a magánéletét – vegyes érzéseket?

A legtöbb ember úgy véli, hogy a magánélet a meghatalmazottak kérdése, és nekik is helyesnek gondolják ezt. De (igen, van ilyen, de ez a kérdés) csak akkor érvényes, ha ingyenes proxykat használ.

Az ingyenes proxyk általában nagy kockázatot jelentenek, mivel nem sok munka szükséges ahhoz, hogy biztonságossá váljanak. Tehát ne lepje meg, ha proxykiszolgálón tartózkodik, és továbbra is megkapja a várt adatvédelmet. Ok? Előfordulhat, hogy ugyanazt az ingyenes proxy-t használja, amellyel a hackered meglehetősen ironikus!

Szóval, mi a megoldás??

A rövid válasz: próbáljon ki prémium proxykat. Mielőtt elviszik, nézd meg ezt.

Mi a proxy szerver??

A proxykiszolgáló egyszerűen a közvetítő az ügyfél és a többi szerver között. Ez a „közvetítő” alapvetően azért működik, hogy kéréseket kérjen az ügyfelektől, akik más szerverekről forrásokat keresnek.

Például, amikor egy ügyfél csatlakozik a proxy szerverhez, valamilyen szolgáltatást kér, például fájlt, kapcsolatot vagy más erőforrást, amely egy másik szervertől elérhető. A proxykiszolgáló viszont elemzi ezt a kérést, és megtalál egy módot annak egyszerűsítésére és ellenőrzésére.

A proxykiszolgálót hídként is elképzelheti, ahová tartózkodik, és a kívánt helyre viszi Önt. Leggyakrabban, amikor ezt az átjárót megvitatják, csak úgy írják le – átjáró vagy busz. Az igazság az, hogy egy proxykiszolgálón nemcsak ez, hanem más is.

Miközben a proxyszerver közvetítő, tűzfalként és webszűrőként is szolgál. Ha közös hálózati kapcsolatokra és gyorsítótár-adatokra van szüksége a közös kérések felgyorsításához, ne nézz túl messzire.

Emellett kis változtatásokat is végrehajthat az elküldött adatokban, de megkapja a kért információkat. A proxykiszolgáló megváltoztathatja az Ön IP-címét, így a webszerver továbbra is elgondolkodhat azon, hogy hol tartózkodik a világon!

És…

A legjobb dolog a proxy szervernél az, hogy nyugalmat biztosít az internet teljes őrültsége ellen. Ha hackerek és támadók járnak a próbaverzión, ez a rendelkezés nagyon szükséges.

Noha sok ember összezavarodik proxykiszolgáló vagy VPN használatával kapcsolatban, ez a zavar megszűnik, amikor elolvassa.

Miért válasszon proxy szervert??

Proxyszerver használata sok gondot jelent, bár az emberek még mindig úgy gondolják, hogy a VPN jobb. Mint korábban már említettük, nemcsak a proxyt kell megtenni, hanem pusztán összekapcsolunk téged az úticéllal az interneten. Íme néhány ok, amiért proxykiszolgálót kell választania;

Magánszféra védelem

A proxyszerver használata megóvhatja az internetet, akár a rejtett részeit is, miközben az interneten szörföz. A legtöbb ember proxykiszolgálókat használ a magánszféra szörfözéséhez. Az IP-címek megváltoztatásának / elrejtésének a képessége az Ön személyazonossága és személyes adatai privát. Ez azt jelenti, hogy a rendeltetési kiszolgálót nem lehet tudni, hogy ki tette az eredeti kérelmet.

Kíváncsi lehet, hogy ez hogyan működik?

A proxyszervernek általában saját IP-címe van. Tehát amikor egy webhelyhez kapcsolódik, akkor csak a proxy IP-címét fogja látni, és nem az Ön IP-címét.

Hozzáférés korlátozott tartalomhoz

Egy másik hasznos dolog a proxyszervernél az a képesség, hogy megismerje a helyalapú korlátozott tartalmat, és hozzáférést biztosítson a blokkolt webhelyekhez.

Nagyon könnyű használni, csak kapcsolja be és ennyi. Az egyetlen, hogy biztosnak kell lennie a megfelelő helyen lévő proxyszerver használatában. Például, ha az Egyesült Királyságban székhellyel próbál hozzáférni olyan videótartalomhoz, amely az országában blokkolt, de elérhető az Egyesült Államokban, akkor egy amerikai székhelyű proxy szervert kell használnia..

Jobb teljesítmény

Az egyik szolgáltatás, amelyben bármilyen proxyszerverrel megbízhat, a jobb és jobb hálózati teljesítmény. A proxyszerverek tárolhatják a webhely tartalmát.

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor belép egy weboldalra, a proxy szerver elmenti az adott webhely információit. A webhely későbbi látogatásakor a proxyszerver ellenőrzi, hogy a webhely legfrissebb példánya-e, majd elküldi a mentett példányt..

Például, ha több száz felhasználó jelentkezik be egy webhelyre egyidőben ugyanazon proxy szerverről, akkor a szerver csak egy kérést küld a webhelynek, amíg a tartalom módosul. Ez a folyamat segít a proxy szervernek a tartalom gyorsabb kiszolgálásában.

Miért a Premium Proxy??

A prémium szerver egy gyors, megbízható és teljesen névtelen proxyszerver. Stabil, biztonságos és névtelen. A kockázatokkal terhelt ingyenes proxyszerverekkel ellentétben a prémium proxyk funkcionálisan sokkal megbízhatóbbak és hatékonyabbak.

Prémium proxykiszolgáló használata menti meg a nyilvános proxykiszolgáló teljes listájának átélésével kapcsolatos problémákat. Prémium proxy segítségével ellenőrizheti annak hitelesítését, és könnyedén pihenhet.

Egy másik dolog az ingyenes proxyszerverekkel ellentétben; ezek a prémium szerverek nem összeomlanak és nem állnak le. Nem kell aggódnia, hogy lekapcsolódik.

Ok?

A kiszolgálókat megbízható vállalatok kezelik, és a szakértők konfigurálják és támogatják. Tehát nincs itt aggodalom!

Remélem, eddig van egy ötleted a proxy előnyeiről. Fedezzük fel a következő prémium proxy megoldásokat.

Intelligens proxy

Nyissa meg a 10M + forgó lakossági IP-k teljes medencét világszerte több mint 195 helyen, és szabadon kaparja meg Smartproxy. Különféle nicetieket kínálnak, mint például forgó munkamenetek, véletlenszerű lakossági IP-k, földrajzi célzás, ragadós munkamenetek, automatikus proxy rotátor és még sok más.

Saját IP elrejtése

Saját IP elrejtése az egyik megbízható prémium proxy szerver. Nagyon nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, és több mint 75 szerverrel rendelkezik 22 vagy több országban.

A beépített titkosított kapcsolatokkal bármilyen tűzfalat megkerülhet, bármikor elérheti a webhelyeket. Az IP Hide gyors és stabil. Stabilabb, mint az ingyenes proxy, és 13-szor gyorsabb, mint egy VPN! Egy másik dolog, hogy bármilyen eszközén használható (Windows, Mac, Android és Linux). Ez azt jelenti, hogy eszközei ugyanazt a licencet használhatják, mivel az adatátvitel nem korlátozott.

Lime Proxies

Val vel Lime proxyk, élvezheti a magas hálózati teljesítményt és a funkcionalitást. A teljesen automatizált kezelőpanel megkönnyíti a navigációt.

Prémium proxy

Ezen kívül bármikor megváltoztathatja IP-címét. Ezenkívül akár 25 IP-t is hozzá kell adnia a proxyhasználathoz való hitelesítéshez.

A lime proxyk mind az IP, mind a felhasználó alapú hitelesítést lehetővé teszik, és Ön egy dedikált IP-t élvez. Ez azt jelenti, hogy senki sem osztja meg a címét veled!

Proxy-eladó

Proxy-eladó megbízható műszaki végrehajthatóságot biztosít a proxy számára. Az összes felkínált proxyt rendkívül megbízhatónak tekintik a teljesítmény és a stabilitás szempontjából.

Lehetősége van IPv4 vagy IPv6 proxy vásárlására.

Oxylabs

Oxylabs azonnali hozzáférést biztosít a folyamatosan karbantartott lakossági proxykhez. 100% -os névtelenséget élvezhet az interneten, sima és hatékony emberi jellegű kaparással.

Az Oxylabs több mint 30 millió IP-t kapott szerte a világon, és tökéletes választás lehet otthoni felhasználó számára, valamint üzleti szempontból hasonló a következőkhöz:.

 • Árképzési intelligencia
 • SEO figyelés
 • E-mail kézbesítés és védelem
 • Piackutatás
 • Hirdetés ellenőrzése
 • Adatgyűjtés
 • Lánctalpas

Az IP-k szinte minden országban elérhetők, Kínát is beleértve.

Netnut

Kaparja az internetet a Netnut és soha ne blokkoljanak. Ez olyan rendszert ad, amely biztosítja az azonosítóhoz való hozzárendelést az Ön IP-jéhez. A statikus IP-címet ezen az egyedi azonosítóval határozhatja meg.

Ezenkívül a szerver minden egyes böngésző munkamenet során egyedi IP-t biztosít, amely bármilyen böngészőbe integrálható. Az irányítópulthoz való hozzáférés mellett az összes felhasználási statisztika közel valós időben elérhetővé válik az egyszerű API-n keresztüli lekérdezéshez..

Geosurf

GeoSurf A lakossági IP-k P2P hálózaton alapulnak. Ez azt jelenti, hogy betakaríthatja az internetet, ha több mint 2 millió nem blokkolt IP-címmel rendelkezik.

A beépített IP rotációs API-val élvezheti a nagy hatósukat & nagy teljesítményű vállalati szintű tevékenységek. Korlátlan párhuzamos kéréseket is küldhet 100 millió 100% -ban ellenőrzött működő IP-n keresztül. A GeoSurf részletes felhasználói statisztikákat is nyújt számlájához. Az adatgyűjtési folyamat figyelésének és optimalizálásának lehetővé tétele.

Következtetés

A prémium proxy kissé drágább, mint a VPN, de az előnyeit tekintve, teljesen megéri! Remélem, hogy a fent felsorolt ​​megoldás segít kiválasztani az igényeinek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map