5 typer blogs, der skal oprettes til tilknyttet marketingindkomst

Affiliate marketing er en af ​​de bedste måder bloggere tjener penge på blogging. Det kan give dig mulighed for at opbygge en sund, bæredygtig indkomstskilde resten af ​​dine dage.


På samme tid, som enhver anden online forretning, er Affiliate Marketing ikke en seng med roser. Det kræver meget arbejde, årvågenhed og en konstant fornyet strategi.

Der er forskellige typer blogs, man kan oprette i dag. Men hvis du vil opleve det succesniveau, der holder dig begejstret i branchen, bør du overveje at oprette en eller flere af de typer, jeg vil diskutere med dig i dette indlæg.

Hvad er affiliate marketing i første omgang?

Det er simpelthen en måde at tjene penge online uden at eje et produkt. Hvad sker der, hvis du reklamerer for produkter / tjenester, der er oprettet og offentliggjort af andre virksomheder. Hver gang du genererer et salg via din sporings-URL (kaldet et tilknyttet link), får du en provision.

Provisioner og det beløb, du tjener, afhænger stort set af flere forskellige faktorer. Men for hurtig forståelse, lad os tage et simpelt eksempel.

Hvis du tilmelder dig og promoverer et webhostetilbud, der betaler dig $ 70 i provision pr. Salg, og du genererer 10 salg om måneden, hvilket betyder, at din indtjening fra det samme produkt er $ 700.

Hver måned opsummerer virksomheden alt, hvad du har tjent og sendt det til dig, ligesom din månedlige tilknyttede indtjening. Hvis du markedsfører forskellige produkter og tjener disse provisioner, kan din månedlige indkomst opbygges til noget værd afhængigt af.

Senere i denne artikel vil jeg give dig nogle smukke forslag til at opbygge en rentabel tilknyttet marketingvirksomhed for en konstant og voksende blogindkomst.

Hvad er de forskellige blogs til affiliate marketing, du kan opbygge?

Folk bygger forskellige typer blogs. Men nogle har mere magt til at generere tilknyttet indkomst end andre. Her er 5 af den slags websteder, du kan oprette og tjene penge med Affiliate Marketing.

1) Personlig blog

Dette er en af ​​de typer blogs, der virkelig kan åbne Affiliate Marketing indkomstdøre. En personlig blog er simpelthen din blog, hvor du deler personlige ting. Det handler bare om, hvad du synes.

Gør det til dit brand og en go-to-blog til dit samfund, til noget inspiration og viden om ting, du regelmæssigt dækker. Jeg har en personlig blog, som jeg dækker SEO, Blogging Tips, WordPress, Business tip, Content Marketing og online penge at gøre ting. Mine læsere ved hvad de kan forvente af mig når som helst.

Når du konstant offentliggør indhold og bygger din markedsplads, kan du begynde at anvende teknikken, der er beskrevet i dette blogindlæg, læse mere om virksomheden, købe kurser og øge din indkomst.

2) Blog om produktanmeldelse

Dette er en stor indkomstgenerator, men har en masse arbejde, hvis du vil skille dig ud. Du skal ikke bare smide en tekst om et produkt. Du kommer til at grave dybere ned i ethvert produkt og få uvildige oplysninger, der vil guide dine læsere mod at tage en informeret beslutning.

At tjene penge på et vurderingswebsted med affiliate marketing er enkelt. Alt hvad du gør er at tilmelde dig tilknyttede programmer for de gennemgåede produkter og linke til dem på dine tilknyttede links. Ethvert salg, der genereres, skal kreditere provisioner til din konto.

3) Nicheblogs

Nicheblogs er blogs med indhold, der er fokuseret på en bestemt branche eller en del af branchen. Et godt eksempel kan være en blog, der er unikt WordPress-ting. Et andet eksempel kan være en blog, der er pæn på Web Hosting.

Jeg havde en nicheblog, som jeg tidligere byggede på Combat Knives. Det var alt om disse knive, og dette tiltrækkede et enormt læserskare fra brugere af dette værktøj.

Opbygning og placering af en nicheblog i søgemaskiner genererer en masse tilknyttet indkomst. Mine blev bygget til den Amazon-tilknyttede platform. Men du kan virkelig udvide dette til at dække flere platforme og flere produkter afhængigt af den niche, du vælger.

4) Produktsammenligning

Dette ligner meget et gennemgangsside, men fokuserer snarere på, hvordan produkter er forskellige. Hver artikel på dette websted sammenligner to eller flere produkter i tabelform eller bare enkel tekst

Som på andre tilknyttede websteder linker du til disse produkter på dine tilknyttede links. Se på dette sammenligningspost for webhosting.

5) Kupon- / rabatkodesider

Rabatkoder er måder, hvorpå folk kan spare penge online. Faktisk køber jeg ikke noget på Internettet uden at prøve at finde ud af, om der er en kuponkode til reduktion.

Opret en blog, hvor du udgiver promo-koder på forskellige produkter og tjener provision hver gang du hjælper nogen med at spare.

I henhold til kuponoplysningsrapporten bruger 90% af forbrugerne kuponer på en eller anden måde. Millioner af købere online bruger kuponer til at gemme. Oprettelse af et dedikeret kuponwebsted åbner ikke kun en enorm indkomstkanal, men giver dig mulighed for at benytte dig af en stadig voksende efterspørgsel.

Hvad har du brug for en vellykket blog til affiliate marketing?

Blogging for at tjene indtægter med affiliate marketing er en seriøs forretning, og et par ting skal ordentligt på plads. Men jeg vil nævne to af disse, fordi de er nøglen til din succes i branchen:

1. De rigtige værktøjer

Du har brug for de rigtige værktøjer. Grundlæggende har du brug for en pålidelig webhostetjeneste. Dårlig hosting vil bestemt udløse driftstider. Dette er øjeblikke, hvor dit forretningswebsted ikke er tilgængeligt online.

Hvert minut dit websted er offline kan betyde et stort tab for din virksomhed. Derfor må du ikke gå på kompromis med dette forretningsområde.

Her er nogle webhostingfirmaer, du skal overveje i år. De er kendt for deres stabilitet, ydelse og prisvenlighed.

2. De rigtige platforme til affiliate marketing

Et af de problemer, som affiliate marketing-startere står overfor, er at kunne vælge de rigtige produkter fra de rigtige platforme. Du har sandsynligvis læst om promovering af netop produkter, der er målrettet mod dit publikum. Det er helt korrekt. Men hvor finder du disse produkter, og hvad ser du efter?

Min ven Nico Prins har lagt ud på 6 værktøjer til affiliate marketing for at forstørre din vækst. Du kan tjekke indlægget her. Dette handler grundlæggende om platforme til affiliate marketing, som du kan tilmelde dig og vælge produkter, der skal markedsføres.

Her er en anden liste over platforme, som du kan tilmelde dig flere produkter til at promovere og tjene provision.

Her er nogle tip til vejledning, når du vælger et målrettet produkt, der skal markedsføres på din blog:

 1. Sørg for, at virksomheden regelmæssigt betaler provision.
 2. Vær opmærksom på konverteringsfrekvenserne på siderne om salg og kasse.
 3. En ting at overveje er restitutioner. Hvis produktet får en masse restitutioner, skal du tænke to gange på andet, at du mister penge.
 4. Det beløb, der er optjent i provisioner. Jo større procentdel, jo bedre.

Hvordan øger du provisioner for langsigtet indkomst?

Du kan faktisk opbygge en langsigtet indkomstskilde med affiliate marketing. Men du skal opstille arbejdsstrategier for at opbygge en bæredygtig indkomstskilde.

Der er to ting, jeg vil anbefale dig at fokusere på, så din indkomststrøm ikke lider af brud:

1. Fremme tilbagevendende betalingsprodukter

Dette er langt den bedste måde at opbygge en langsigtet bæredygtig affiliate marketing-forretning. I denne kommissionsstruktur genererer du salget én gang og tjener provision igen og igen.

Hvordan det virker…

Du promoverer en abonnementsplatform. Hver gang du genererer et salg, får du en provision. Når dine henvisninger fortsat forny deres medlemskontingent, får du dine provisioner, så længe de er betalte medlemmer.

Hvis du foretager 30 salg / henvisninger på et betalt medlemskabsside, betyder det hver måned, vil du blive betalt fra fornyelsebetalingerne af de 30 salg.

Hvis dine henviste medlemmer imidlertid annullerer deres abonnement, stopper du med at blive betalt af platformen. Så du bør fokusere på produkter, der efterspørges for at minimere kontoen for annullering af kontoen.

2. Optimer til SEO

At ikke være opmærksom og optimere dit Affiliate Marketing-websted til søgemaskintrafik er en stor fejl. SEO står simpelthen for søgemaskineoptimering. Dette er helt et komplekst emne.

Det handler om alt hvad du gør for at få dit websted til at vises på resultatsiderne i søgemaskinerne, når der er foretaget en søgning. SEO-trafik er mest målrettet, fordi søgemaskiner leverer de mest nøjagtige resultater til brugersøgninger.

Dette er nogle SEO-artikler, som du måske ønsker at starte med. Det kan også være en god idé at tjekke ud dette SEO-blogindlæg på min blog for mere om SEO-tip.

Men for hurtigere resultater og mere viden, kan du købe nogle SEO-kurser online.

Jeg tror med disse oplysninger er du i stand til at oprette en affiliate marketing blog, der tjener penge dag i dag ud

Forfatter Bio:

Enstine Muki er en certificeret Cryptocurrency-ekspert og fuldtidsblogger. Tjek en af ​​hans mest læste blogindlæg hvor han deler 15 forskellige måder bloggere tjener penge på blogging.

Læs også,

 • 10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger (og hvordan man er!)
 • 5 fjolsomme måder at øge dit salg af tilknyttede produkter i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map