Tips til affiliate marketing til begyndere for 2020

Affiliate marketing er en af ​​de bedste måder at tjene penge på dit websted. Det giver fuld kontrol over den slags produkter, du annoncerer, og du har ikke brug for nogen startkapital. Derudover er det kun din dygtighed som marketingmedarbejder og blogger, der bestemmer indtjeningen.


Affiliate marketing er perfekt til dem der starter i forretningsverdenen. Og der er masser af penge i affiliate marketing. Webhostmasterne ved Hosting Tribunal anslår, at industrien er værd $ 12 milliarder over hele verden.

Tips til affiliate marketingTips til affiliate marketing

Ingen kender det nøjagtige antal tilknyttede virksomheder derude, men de er i hundreder af tusinder eller måske endda millioner. Og det betyder, at konkurrencen er hård.

Vi vil ikke skræmme dig, men sætte tingene i perspektiv. Ligesom enhver anden virksomhed tager det hårdt arbejde at blive en succesrig tilknyttet virksomhed.

Så hvis du er ny til affiliate marketing, eller hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder, har vi samlet en liste over de bedste affiliate marketing tip til begyndere, der skal bruges i 2020 for at hjælpe dig på vej.

Her er de:

 • Opret forbindelse med din målgruppe
 • Vælg det rigtige associerede netværk
 • Optimer webstedshastighed
 • Bliv mobilvenlig
 • Skriv hvad du ved

Opret forbindelse med din målgruppe

Gør ingen fejl, brugerne genkender tilknyttede links. Alle bliver bombarderet med annoncer dagligt, og det tager en indsats for at få en bruger til at købe. At fylde et blogindlæg fyldt med links får dig ingen steder.

Det er vigtigt at forstå, at besøgende kun klikker på links, hvis de har tillid til dig. Skab rapport med dit publikum, før du sælger dem noget.

Tilføj også lidt af dig selv på dit websted. Sørg for, at dit publikum ved, hvem der taler til dem, og tilføj dit personlige touch til alt. Dette skaber tillid.

Brug alle mulige kanaler til at interagere med dit publikum. At oprette en e-mail-liste er en god måde at holde alle opdateret om nyt indhold. Udnyt sociale medier for at etablere en fastere forbindelse med publikum.

Afstå fra at gøre ethvert socialt medieindlæg til et tilknyttet link. Ægte indhold med et lejlighedsvist link, der er smidt ind, er meget bedre.

Overvej endda en vlog eller en podcast, eller lav webinarer. Dette er fantastisk til at få publikum til at føle sig mere en personlig forbindelse. Det kan netto mere overskud end tusind link-udstoppede poster.

Vælg det rigtige associerede netværk

Dette er et af de første skridt til at blive tilknyttet. Desværre kan det at gøre det forkerte valg gøre dit liv unødvendigt vanskeligt.

Så sørg for at vælg det tilknyttede netværk der passer til dine behov. Du har det meget lettere at finde produkter, der markedsføres.

Hvis du vil markedsføre fysiske produkter som f.eks. Plæneklippere, skal du ikke vælge et netværk, der er specialiseret i software.

Undersøg også tilknyttede programmer. Bare ikke nøjes med det første, der ser godt ud. Der er måske et tilknyttet netværk med bedre produkter eller højere provisioner.

Kontroller netværkets omdømme, og læs altid brugsbetingelserne. At vide, at der ikke er nogen grimme overraskelser nede ad vejen, giver dig ro i sindet, når du arbejder.

Læs også: Top 10 højest betalte tilknyttede netværk

Optimer webstedshastighed

Utallige ulemper er forårsaget af langsom belastning. For det første påvirker hastighed søgerangeringer. Lange belastningstider irriterer også besøgende. Dette betyder mindre trafik, færre konverteringer og dårligere klikfrekvens.

Google indså vigtigheden af ​​hurtig indlæsning for mange år siden. Derfor skubber de altid på hurtigere websteder. I 2019 var der allerede betydelige hastighedsforbedringer.

Websteder får kun hurtigere i 2020. Du ønsker ikke at være den eneste tilbage med et langsomt sted. Testbelastningstider regelmæssigt og implementere det nyeste teknikker til forbedring af webstedshastighed.

Hvis dit websted er hurtigt, får det flere besøgende, der er glade på grund af den glatte oplevelse på stedet og har tendens til at købe flere af de markedsførte produkter.

Bliv mobilvenlig

Vi bruger alle så meget tid på vores computere, at det er svært at tro, at mest trafik faktisk kommer fra mobile enheder. Men det er sandt. Cirka 53% af al internetaktivitet kommer fra mobiltelefoner og tablets.

På trods af dette har de fleste mobile websteder frygtelig optimering. Bare se på statistikken. I begyndelsen af ​​2018 tog det gennemsnitlige mobilside 22 sekunder at indlæse fuldt. De nyeste rapporter viser, at de i dag tager cirka 15 sekunder. Det er en forbedring, men det er stadig frygteligt langsomt.

Dette er et problem, men det er også en mulighed for dit websted at skille sig ud. Optimer det til mobilsøgning, og at 53% af brugerne strømmer til dig.

Der er forskellige måder at oprette et websted på mobilvenlige. Googles mobil testværktøj fortæller dig, om dit mobilwebsted skal forbedres.

Nogle gode fremgangsmåder til forbedring af mobilwebstedets hastighed inkluderer optimering af billeder til mobile enheder og brug af AMP. Accelerated Mobile Pages er et open source-initiativ, der giver dig mulighed for at oprette sider med minimal kode. Disse sider kan indlæses op til fire gange hurtigere på mobile enheder.

Skriv hvad du ved

Forfattere får altid dette råd. Hvis du skriver din egen blog, har du sandsynligvis også hørt den.

Dette er dobbelt så sandt for tilknyttede marketingfolk. Husk, at brugere kun køber fra nogen, de har tillid til. Den bedste måde at ligne en autoritet på et bestemt emne er faktisk at være en.

Det lyder måske overflødigt, men det er sandt. Der er mange marketingfolk, der ikke ved, hvad de reklamerer for. Og sikker på, at du blindt kan give gode anmeldelser for at tjene et par dollars. Når du først reklamerer for et dårligt produkt, klikker ingen på dine links igen.

Sagde Warren Buffett, ”Det tager 20 år at opbygge et omdømme og fem minutter at ødelægge det.” Affiliate marketing bekræfter denne følelse. En enkelt fejl kan ødelægge dit omdømme for evigt.

Vi ønsker ikke at udskyde dig med dette. Hvis du ved, hvad du skriver om, vil du opnå et stjernernes ry. Men det er noget, du skal bygge gradvist. Når du først har fået det, vil resultaterne retfærdiggøre indsatsen.

Dit bedste valg er at gennemgå hvert produkt, inden du reklamerer for det. Hvis dette ikke er muligt, skal du i det mindste sørge for, at din research er så grundig som muligt.

Når du opretter et navn til dig selv, kan du få de handlende til at sende produkter til gennemgang. På den måde behøver du ikke at risikere at give en unøjagtig anmeldelse.

Konklusion

Verden til affiliate marketing er kompliceret, og selvom det er let at blive en tilknyttet, kan det tage tid at lære reberne. Bliv ikke afskrækket, hvis tingene ikke går perfekt ved første forsøg. Bare følg vores tilknyttede marketingguider, udhold, arbejd hårdt, og resultaterne vil komme.

Forfatter Bio:

Nick Galov, leder af indholds- og community manager hos HostingTribunal.com. Med mange års erfaring som frontline support og systemadministrator ønsker Nick at forbedre webhostingbranchen som helhed. Gennem uvildige anmeldelser og detaljerede casestudier hjælper han folk med at finde den bedst egnede hostingudbyder.

Læs også:

 • 5 fjolsomme måder at øge dit salg af tilknyttede produkter i 2020
 • 5 typer blogs, der skal oprettes til tilknyttet marketingindkomst
 • Top 10 højest optjente bloggere i verden
 • Top 10 indiske bloggere
 • 12+ måder at tjene penge online med WordPress Blog
 • 10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger (og hvordan man er!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map