A 4 legnépszerűbb prémium WordPress biztonsági bővítmény és szolgáltatás

A biztonság szempontjából nem elég a jó. Ezért kell mindig prémium WordPress biztonsági bővítményt / szolgáltatást keresnie.


Nem vitatható, hogy összességében a prémium WordPress bővítmények sokkal nagyobb értéket képviselnek, mint az ingyenes verziók. De még a prémium pluginek között is vannak olyanok, amelyek az élelmiszerlánc tetején vannak. Lehet, hogy drágák, de egyedülálló hatással vannak vállalkozására, és a WordPress minden olyan weboldala, amely megéri a sóját, nem nélkülözheti őket.

Ez a bejegyzés négy ilyen csodálatos bővítményről és szolgáltatásról szól. De először térjünk vissza egy kicsit, és beszéljünk erről a sötét művészetről, amelyet internetes biztonságnak nevezünk.

Miért érdekelne a web biztonság??

Hm, jó kérdés.

Nehéz felkelteni magát a biztonság iránt, ha vállalkozása növekszik, és webhelye havonta nagyszerű teljesítményt nyújt. Most már tudja, hogy vállalkozása 100% -ban digitális – az a néhány fájl, amely valahol nyilvános számítógépen található, az teszi az összes vállalkozását.

És hidd el vagy sem, ez nagyon jó sekély alapítvány banki a jövőben. Az új könyvtárakat, szoftvereket és funkciókat minden héten kiolvassák, de a biztonsági állapot nagyon jó, ha tíz évvel ezelőtt volt (még mindig van néhány csúnya módszer webes alkalmazás leépítésére)..

Különösen igaz ez a WordPressre, amelynek biztonsági szempontból nincs bizalmat ösztönző architektúrája.

Neked, az üzleti tulajdonosnak, a kockázat óriási – néhány másodperc alatt elveszít mindent, amit az évek során épített. Gondolj bele – az üzlet szikrázó (vagy csendes) megáll, az ügyfelek panaszai és haragja exponenciálisan növekszik, és nincs mit csinálni.

Még ha többször is készít biztonsági másolatot, és helyreállíthatja a webhelyet, jó hírneve károsodhat visszafordíthatatlanul.

Más szavakkal: kérlek, vállalkozása és hírneve érdekében cselekedj, mielőtt késő lenne. Az ebben a bejegyzésben szereplő egy vagy több javaslat felhasználásával a védelmi lánc gyenge összeköttetéseinek 99% -ára gondoskodni tudsz (mint a fennmaradó 1% -ról). mindenkinek megvan nekik). Vegye át a WordPress webhely biztonságát.

cselekedj most!

Oké, elég a veszetlen motiváció; folytassuk a javaslatokat. ��

SUCURI

A SUCURI egy felhőalapú tűzfal, CDN, megfigyelés és DDoS védelem; mindegyik egybe gördült.

Ez egy elválasztott, platform-semleges szolgáltatás, amely működik bármilyen CMS-sel vagy a webes beállítással, leginkább a WordPress, a Joomla, a Drupal és a Magento segítségével..

Vigyázzon árazási tervükre, és kedves ajánlatokat talál. Ami felhívta a figyelmét, az évi 199,99 dolláros terv volt, amely tartalmaz mindent, amit kérhet (csapkodás, feketelista megfigyelése, DDoS védelem, CDN, SSL, tűzfal), tizenkét órás válaszidővel és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. ! : -O

Drága?

Egy olyan webhely számára, amely havonta (vagy évente) néhány ezer dollárt keres, és bármikor elveszítheti az összes hülye, automatizált támadást? Egyáltalán nem!

Wordfence

A Wordfence egyfajta háztartási név, amely az egyik legjobb freemium plugin odakint. Még több mint 2 millió aktív telepítés után megőrzi a tökéletes teljesítményt és a tapasztalt WordPress adminisztrátorok számára az első számú telepítést igényli..

De a plugin valódi öröme a prémium verzió, ahol egy nagyon hasznos tűzfalat és a szemmel felbukkanó jó szolgáltatásokat kap (IP-szűrés, ország-blokkolás, hátsóajtó-szkennelés, néhányat említve).

A torta jegesedése a jelentéskészítő műszerfal, amely közvetlenül elérhető a WordPress adminisztrátor menüjéből.

Ár? Évente 99 USD webhelyenként. Hát, viccelsz engem?!

iThemes biztonság

Az iThemes egy ismert név a kezelt WordPress tárhelyben, de van egy csodálatos prémium biztonsági bővítménye is, az úgynevezett iThemes biztonság. Ez egy másik, az akkumulátorral szállított ajánlat, amely néhány egyedi és hasznos funkciót tartalmaz. Kénytelennek tartok szünetet tartani, és gyorsan megbeszélni néhányat közülük.

Fájlváltozás észlelése: A WordPress (szinte) a fájlokról és azok tartalmáról szól. Bővítmény hozzáadásakor hozzáadja a fájljait; a mag frissítésekor több fájl cserélésre kerül; stb. Ez azt jelenti, hogy ha valaki hozzáférést kapott az Ön webhelyéhez, és rosszindulatú kódot telepít, akkor a fájlváltozások az első dolgok, amelyeket meg kell keresni.

404 detektálás: A legtöbb webhelyet a legnagyobb veszélyt nem a határozott hackerek, hanem a robotok képezik, amelyek továbbra is gondolatlan, de alapos támadásaikkal folytatódnak. Például egy hackelésre tervezett WordPress bot azzal indulna, hogy kulcsa URL-eket keres egy olyan beállításból, amely veszélybe kerülhet.

Például kereshet / admin, / csak tagok, / private és így tovább, abban a reményben, hogy talál egy oldalt, amely hozzáférést biztosít a webhelyhez a jelszó törése után. Mivel azonban ez a bot csak az egyes lehetőségeket képes kitalálni és átfésülni az egyes lehetőségeket, sok 404 (nem található) kérést generál a kiszolgálón.

Más szavakkal, hogy blokkolást kér, ami az iThemes Securitynek is megfelelő.

Őszintén szólva, a szolgáltatások száma túlságosan sok ahhoz, hogy itt mindent meg lehessen vitatni, ezért arra ösztönzöm Önt, hogy látogassa meg a webhelyet,.

Ha szabadúszó WordPress fejlesztő, akkor akár 10 webhelyet is megvédhet évente 127 dollárért. Ez egy webhelyenként évente 12,7 USD. Lehetetlen hinni!

CloudFlare

Kétségtelen, hogy korábban már hallottál a Cloudflare-ról; ez a legnépszerűbb (vagy a legnépszerűbb?) név, amikor a nagy teljesítményű CDN-re vonatkozik. Úgy értem, hacsak önmagában nem vizsgálta meg a CDN-ket, akkor a Cloudflare valószínűleg az első, ami eszébe jut, vagy az a keresztnév, amelyet valaki ajánl, amikor a CDN-t megkapja..

Amit azonban nem tudhat, hogy a pro terv egy ipari szintű biztonsági ajánlat, amelyet a Discord, a Crunchbase, az Udacity, a ZenDesk, a Cisco kedvel. . . Oké, akkor abbahagyom, mielőtt az agyom felrobban!

A Cloudflare nem csak a WordPresshez kapcsolódik, hanem mindenkivel együtt működik. Rendkívül komoly, nagyteljesítményű ajánlat azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek dolgai őrült mértékben mozognak, és egyáltalán nem engedhetnek meg maguknak semmilyen gyengeséget, bármennyire is.

Az pro tervek drágák, az alapvető havi 20 dollár, de olyan jó funkciókat tartalmaz, mint a képoptimalizálás és a mobil optimalizálás. Tehát, ha olyan léptékben vagy, ahol a (számítógépes) fizika törvényeit már nem tartják be, és nem kevesebb, mint egy taposóember, a Cloudflare a válasz.

Következtetés

Összefoglalva: itt nem hibázhat ezekkel a pluginokkal / szolgáltatásokkal. Egyeseknek a Wordfence és a Cloudflare kombinációja működik a legjobban, mások örömmel aktiválják a SUCURI-t, és nem kell aggódniuk egy nap alatt tiltott támadások miatt..

A tanácsom?

Ugyanaz unalmas dolog, amit mindig mondok: ne siess, és mindig vegyen be egy véleményt egy csipetnyi cukorral. Még az enyém is. First Először keresse meg az ingyenes / legolcsóbb verziót, próbálja ki egy ideig aktívan különböző felhasználási esetekben, és csak akkor végezzen változtatást.

Biztonságos és virágzó WordPress telepítést kaphat! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map