CodingBat: Prova i millora les habilitats Java de manera eficient.

Java s’ha convertit en un idioma essencial per dominar el camp informàtic actual. CodingBat facilita l’aprenentatge, però és la millor opció? Anem a esbrinar!


CodingBat 2019

Hi ha molts llocs web de tutorial gratuïts per aprendre qualsevol llenguatge de programació. Tanmateix, aprendre un llenguatge informàtic també implica documentació. Per a Java, una de les opcions ideals és CodingBat. Amb la seva ajuda, podeu arrelar-vos en qualsevol idioma i resoldre fàcilment tots els problemes relacionats amb ell!

La capacitat de codificar s’ha convertit en una habilitat crucial en el lloc de treball. Per aquest motiu, continuen sorgint un nombre creixent de recursos que orienten els estudiants durant tot el procés d’aprenentatge. De fet, llocs web com codingbat.com permetre als usuaris provar la seva mà amb dos llenguatges de programació. Es tracta de Python i Java; dos dels idiomes més utilitzats.

codingbat-taula-de contingut

Què és CodingBat?

CodingBat és un lloc web gratuït que presenta molts problemes de codificació en directe. L’objectiu del lloc és construir les habilitats de codificació tant de Python com de Java. El projecte va ser iniciat per un professor d’informàtica del prestigiós Universitat de Stanford, Nick Parlante. Una vegada que treballeu a través de nombrosos problemes de pràctica, podreu comprendre el funcionament del codi.

La interfície de CodingBat: fàcil d’utilitzar?

Un dels criteris crucials per jutjar qualsevol programari d’instrucció és mirar la manera de transmetre el concepte. Independentment de la informació, el programari conté, si el lliurament no és a l’altura, no serveix per a l’aprenent. Quant al concepte que transmet, CodingBat podria beneficiar-se d’algunes millores. Si bé la interfície és senzilla i senzilla, molts no afavoreixen la seva senzillesa.

Els plans de lliçons tenen un caràcter minimalista. Així, els estudiants gairebé no poden recórrer si no tenen un concepte determinat. A més, la cerca de CodingBat a YouTube resulta en nombrosos vídeos que expliquen la lliçó força bé als participants perduts.

És apte per a tothom?

Segurament, els novells sentien la falta d’èmfasi en les teories a les lliçons. Mentrestant, als que només busquen pràctica els agradarà la pràctica sintàctica que comporta. Per descomptat, això no vol dir que els principiants no puguin aprendre utilitzant CodingBat. Tanmateix, no tenen les explicacions exhaustives que els principiants preferirien.

Com s’imparteixen les lliçons?

Totes les lliçons presents a CodingBat es divideixen en diverses categories. Cada concepte inclou diferents exemples que reforcen els principis anteriors.

Per entendre-ho millor, penseu en com un alumne pot aprendre anglès. Ell o ella dissegiran l’anatomia del llenguatge. L’estudiant també aprendrà sobre les frases preposicionals, participis passats, gerundis, substantius i verbs. De la mateixa manera, a un estudiant que utilitzi CodingBat se li ensenyarà tots els components essencials del llenguatge de codificació. També hauran de fer els exercicis de pràctica que facin ús del principi ensenyat.

Nick Parlante, el fundador, creu que els problemes de codificació en directe curts i pràctics són essencials. Com que aquests constitueixen els fonaments bàsics de les tasques més implicades, aquests breus problemes són la clau per convertir-se en un programador mestre.

També creu que la codificació és essencialment una barreja d’elements bàsics que formen una funció complexa. Per aquesta raó, el seu curs posa èmfasi en la repetició dels fonaments bàsics.

Problemes amb el lliurament de les lliçons

Es pot dir que CodingBat té una naturalesa reduïda d’un editor de text. A més, gairebé no hi ha assistència al context. Com a resultat, els estudiants podrien acabar cometent grans errors. A més, també poden lluitar per trobar l’origen de l’error.

D’altra banda, a molts els agrada la configuració dels ossos nus. Elimina totes les muletes que els principiants solen confiar. En canvi, la configuració cultiva en ells hàbits positius des del primer moment.

Una vegada finalitzats els problemes, es proporciona informació instantània als estudiants. Això els indica si han resolt el problema correctament.

És útil la secció “Ajuda”?

La pàgina web ofereix explicacions del per què de les respostes a la secció “Ajuda”. Tanmateix, les explicacions són força complexes i serà difícil que els principiants s’entenguin.

A més, a la pàgina aproximada del lloc web, el fundador explica per què la secció d’ajuda sembla particularment poc desenvolupada. Diu que CodingBat no és un curs d’instrucció complet per aprendre l’idioma. En canvi, es pretén complementar un curs que estan fent els principiants.

En general, la secció d’ajuda conté una gran quantitat d’informació. L’únic problema és que s’ha de contextualitzar adequadament. Si ho fa, pot ajudar els estudiants a passar fàcilment els obstacles més difícils a l’hora d’aprendre qualsevol altre idioma.

Limitacions

Potser la limitació més gran és que només cobreix dos idiomes. A més, la pàgina web és un projecte iniciat per un apassionat professor. Així, és molt poc probable que tingui temps o l’equip per expandir-se encara més.

A més, si es compara amb altres llocs web, CodingBat té una aparença de moda. Hi ha qui diu que l’estètica és superficial. Tanmateix, ens hem habituat força a la interfície moderna. Per tant, alguns poden trobar molest el lloc web a utilitzar.

Pros & Contres

+ Exercicis centrats en un tema

Cada exercici present al final del capítol només se centra en un concepte. Per exemple, pot ser en matrius, recursió, cadenes o lògica, etc. Degut a això, els estudiants no estan sobrecarregats de coneixement. A més, aconsegueixen millorar les seves habilitats.

+ Útil per a la prova del TDD (desenvolupament de controladors de prova)

Es pot proporcionar a l’estudiant una sèrie de proves que no passin o no. Com a resultat, l’aprenent pot fer que cadascuna de les proves passi una a una fins que totes les proves es posin en verd.

+ Té tota la documentació necessària per començar

El lloc web conté una pàgina amb una explicació bàsica de tots els capítols.

+ Compta amb un editor de text bàsic

L’editor de text no proporciona assistència al context. Per tant, els usuaris només reben comentaris després de la recopilació. Per això, els estudiants solen centrar-se en la sintaxi de la llengua des del primer moment. En comparació amb altres IDE moderns, CodingBat ajuda a crear bons hàbits.

+ Té nombrosos problemes bàsics

Els problemes es classifiquen en diferents categories. A més, els estudiants també poden fer un seguiment del seu progrés mitjançant gràfics de progrés. Els gràfics mostren errors i proves verdes realitzades amb el pas del temps.

– No hi ha cap guia per començar

Com que no hi ha ajuda sobre com començar, els usuaris poden confondre’s. Els principiants poden trobar una corba d’aprenentatge força pendent. A més, malgrat molta documentació, es necessita temps i iniciativa per començar a aprendre.

5 millors alternatives a CodingBat

A causa de les poques deficiències de CodingBat, els usuaris potser voldrien optar per una altra cosa. Algunes alternatives adequades inclouen les següents:

1. Codecademy: interactiu & Codificació divertida

codecadèmia

Codecademy és una plataforma interactiva en línia que ofereix classes de codificació per a diversos llenguatges de programació. Això inclou Python, C++, i Java. A més, també proporciona lliçons en idiomes de marcatge com CSS i HTML. Per als estudiants que vulguin beneficiar-se plenament, també hi ha una versió professional. Amb això, els usuaris reben preguntes, ajuda en directe d’assessors, projectes realistes i plans d’aprenentatge personalitzats.

2. Camp de lliure codi: prepareu-vos per convertir-vos en desenvolupador!

freecodecamp

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que inclou sales de xat, una plataforma web d’aprenentatge interactiu i un fòrum de comunitat en línia. La plataforma es centra principalment en proporcionar accés a qualsevol persona que vulgui aprendre desenvolupament web. Conté tutorials que introdueixen els estudiants en idiomes com JavaScript, CSS, i HTML. Els estudiants també reben les tasques del projecte que han de completar per avançar més. Després de les tasques del projecte, els estudiants es col·laboren amb ONG per realitzar aplicacions web.

3. Code.org: què creareu??

codeorg

Aquesta és una altra ONG que es centra en animar els estudiants a aprendre informàtica. El lloc web ofereix lliçons de codificació gratuïtes. Al mateix temps, dirigeix ​​les escoles per animar-les a incloure lliçons d’informàtica addicionals en el seu currículum.

4. SitePoint: apreneu HTML, CSS, JavaScript, PHP

lloc del lloc

SitePoint permet als usuaris aprendre sobre el desenvolupament i el disseny web. El lloc web ofereix nombrosos tutorials, llibres i cursos. Les lliçons disponibles a SitePoint inclouen HTML5, JavaScript, CSS3, i PHP. Els estudiants també poden aprendre disseny web sensible i desenvolupament d’aplicacions mòbils.

5. Coderbyte: milloreu les vostres habilitats de codificació

coderbyte

Coderbyte està dissenyat per a aquells que vulguin practicar les seves habilitats de programació. Gairebé cada dia s’afegeixen nous reptes. Els usuaris han d’aplicar el seu procés de pensament algorítmic sobre aquests problemes. El lloc web ajuda a millorar la capacitat dels usuaris de treballar en problemes comuns. Aquests problemes inclouen preguntes sobre lògica, algorisme i matemàtiques.

És l’elecció ideal de CodingBat?

Malgrat els inconvenients que té CodingBat, no deixa de ser una eina útil. És una manera senzilla i senzilla per als estudiants que volen millorar els seus coneixements de codificació. Un cop treballin els reptes del lloc web, poden millorar-se significativament Java o Python. Tot i això, no es pot utilitzar com a reemplaçament de cap curs o classe.

Dit d’una altra manera, es pretén complementar les vostres classes de programació. Amb la seva ajuda, podeu convertir-vos en una bona versió dels fonaments bàsics del nou llenguatge de programació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map