Com escriure l’Emoji Shrug ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ [La manera més ràpida i fàcil de fer possible]

Tot i que els emojis han agafat el món dels missatges de missatges de text, encara no podem obtenir una emoticona d’escriptura. I l’emoji d’encoratge ha de ser el nostre favorit!


Com escriure Emoji Shrug

Emoticones i específicament l’emoji tipografiat d’espatlles és una emoticona d’estil japonès, també coneguda com el Kaomoji. Aquest estil d’emoticones utilitza elements del guió de Katakana en japonès.

Avui, la majoria, si no tots, els teclats tenen estil qwerty. De vegades, amb aquests teclats és més fàcil utilitzar els emojis gràfics que les emoticones de tipus. Però si encara sou un fan de l’emoticona que s’escriu amb les espatlles, us n’haurem rebut.

En aquest article, us explicarem com podeu fer ús del teclat qwerty en diverses plataformes i, tot i així, aconseguir crear una emoticona mecanografiada que tothom estima ràpidament!

Què significa Shoj Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯?

Abans que puguem aprendre a escriure l’emoji d’encoratge, primer entenem què significa realment. Si no enteneu el significat de l’emoticona escrivida d’encarcament, no podreu utilitzar-la adequadament. Aleshores, què vol dir??

L’encariment és una representació visual d’un individu, com aquell que està utilitzant l’emoji. Representa dues possibilitats; un estat de descuidi on la persona no es preocupa d’una situació o de la seva conseqüència. Mentrestant, l’emoji també significa que la persona que l’utilitza no té coneixement o no té coneixement d’un tema concret que s’està discutint. Tot depèn del context i de la situació en què s’utilitzi!

Història de l’Emoji Shrug?

Un emoji tan freqüentment utilitzat avui en dia ha de tenir arrels profundes i una rica història al darrere. Un emoji que es fa càrrec d’internet com aquest i que es converteix en un llenguatge universal prové de les emoticones japoneses que també s’anomenen Kaomoji.

La Katakana és una forma de guió en japonès que utilitza àmpliament els mateixos elements que trobem en una emoticona d’encoratge. Tot i això, al món d’internet i memes, l’emoticona es va fer àmpliament popular i utilitzada per la gent a twitter i Facebook després de l’escàndol Kanye.

Kanye va abatir Taylor Swift, anant a favor de Beyoncé fent un gest molt similar a l’emoticona amb els braços estirats i les espatlles encongides. Aquesta va tenir lloc el 2010 i des de sempre ha estat una part essencial de la cultura d’Internet!

Com escriure Shrug Emoji a iPhone, Android, Mac & PC

Amb tanta versatilitat en la tecnologia actual, no hi ha cap plataforma universal o estàndard que tothom faci servir. Avui, des dels telèfons intel·ligents fins a les tauletes i la informàtica, tenim diversos tipus de programari, que solen incloure MAC OS, Windows, iOS i Androids..

Per tant, cadascun d’aquests programaris varia l’un de l’altre i tenen algunes variacions importants que afecten la interfície d’usuari. Així, doncs, escriure les espatlles és diferent en totes aquestes plataformes. Llegiu més endavant per saber com escriure emoji shrug en el programari o sistema operatiu mòbil que utilitzeu.

Com utilitzar Shrug Emoji en un Mac (OS X)

Primer, mirem com utilitzar el shoj emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ en un Mac.

Com utilitzar Shrug Emoji en un Mac

 1. Obriu el vostre Mac i aneu a la interfície de configuració / preferències del sistema.
 2. Seleccioneu les preferències del teclat.
 3. Un cop feu clic al plafó del teclat, apareixerà un pla de “text”. Seleccioneu això.
 4. Un cop al panell de text, a la cantonada inferior, trobareu una icona “+”. Feu clic a això.
 5. Finalment, a la columna de substitució, haureu d’introduir les tecles i els caràcters que voleu ser substituïts a l’emoji d’encoratge. Quan s’introdueixen aquests caràcters, cada vegada que escriviu aquests personatges, seran substituïts per l’emoticona d’espatlla.
 6. a la secció “amb”, copieu i enganxeu la referència d’atacs; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Teniu un Windows?

El Windows no té una funció integrada per corregir les grafies automàtiques. Per tant, no podeu substituir automàticament cap tecla o cap personatge per un emoji shrug. Tot i això, encara podeu utilitzar alguns programes gratuïts que es poden descarregar, com ara PhraseExpress, per utilitzar la emoticona que es pot encongir amb ganes al Windows o al PC.

Els usuaris de l’iPhone també poden utilitzar el Shoj Emoji

Per als usuaris de l’iPhone, podeu fer servir l’emoji shrugging seguint (si teniu un iPhone i una MAC, podeu sincronitzar les preferències del teclat i començar-hi ràpidament):

 1. Obriu l’aplicació de configuració. Vés a “General”.
 2. Vés a la configuració de “Teclat” en general.
 3. Vés a “Dreceres” i fes clic al signe més a la cantonada superior de la pantalla.
 4. Escriviu els caràcters que voleu ser substituïts i feu clic a Desa!

Escriviu el Shoj Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ al vostre iPhone Ara!

Com utilitzar-ho en telèfons Android

 1. Copieu el ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ com a referència.
 2. Vés a l’aplicació “configuració” del menú.
 3. Seleccioneu l’idioma i l’opció d’entrada.
 4. Vés a l’opció “tots els idiomes”.
 5. Feu clic al botó “+”. Afegiu aquí els caràcters desitjats per ser substituïts per l’emoji.
 6. Enganxeu l’emoji de referència al camp “Escriviu una paraula”.

La paraula final

Ara que heu après com escriure l’emoji d’emblemes ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ a cada plataforma, aneu endavant i sigueu simpàtics i creatius en tots els vostres propers tweets i publicacions de Facebook. Alineeu-vos a les tendències mitjançant una emoticona originària del japonès que ha agafat Internet per tempesta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map