Com fer un servidor de Minecraft el 2019: la Guia definitiva

No tens clar com fer un servidor Minecraft? Us hem cobert. Aquesta guia detallada respondrà a totes les vostres preguntes i us permetrà fer el vostre servidor fàcilment!


Com fer un servidor Minecraft el 2019

Has de sentir parlar de Minecraft, el joc. Al cap i a la fi, és el segon videojoc més popular del món amb més de 121 milions d’exemplars ja venut. Tanmateix, el que molts no saben és que Minecraft no és només un altre videojoc. També és una eina útil que pot ensenyar als nens a codificar i és una plataforma oberta que els desenvolupadors de modificadors poden ampliar. Tot i això, també és el cor d’una comunitat de creadors en expansió a tot el món.

Per descomptat, com a principiant, podeu comprar el joc i començar. Tanmateix, per a l’experiència completa, podeu tenir un servidor privat de Minecraft. Com a resultat, podreu crear el vostre propi món Minecraft.

Aquesta guia us mostrarà pas a pas com podeu fer-ho. Veurem com activar un servidor Minecraft Windows, Mac, i Linux. També veurem si l’allotjament de Minecraft és l’opció millor. Per tant, comencem!

com fer-ho-un-minecraft-servidor-taula-de contingut

Per què necessiteu crear un servidor?

Com a persona nova de l’univers creatiu de Minecraft, el més senzill és familiaritzar-se amb el joc iniciant-se en el mode creatiu. Fins i tot podeu utilitzar Microsoft Realms i convertir-vos en un món Minecraft amb la vostra imaginació. Però, per descomptat, no és allà on acaba tot el potencial del joc.

Per a aquells que busquen tota l’experiència, la millor opció és configurar el vostre propi servidor. Si ho fas, et permetrà construir qualsevol món que vulguis. Fins i tot podeu instal·lar qualsevol mods, fer les vostres regles i controlar tots els aspectes del joc!

Consells importants a saber abans de començar

Abans de començar a treballar per configurar el vostre propi servidor Microsoft, hi ha coses que heu de saber. Si bé no és difícil configurar-lo, heu d’anar amb compte.

Tenir els coneixements bàsics

Per configurar el servidor cal fer un petit esforç. També heu de tenir els coneixements tècnics de com configurar-lo. Una comprensió bàsica dels conceptes en xarxa també és crucial per a la gestió de servidors. En particular, cal estar còmode amb el següent:

 • La configuració del router si opteu per la configuració de casa
 • El sistema i la configuració de la xarxa
 • Conceptes de xarxa com ports, DHCP i IP
 • Utilitzant la línia d’ordres

Configuració del servidor Minecraft des de casa

Per posar en funcionament el servidor, no necessiteu un sistema de primera línia. Un ordinador de sobretaula funcionarà bé.
Per descomptat, és possible executar-lo i jugar al joc amb el mateix sistema. Tanmateix, es requerirà una màquina més potent per fer-ho.

A més, una connexió Ethernet per cable és més adequada per al servidor en lloc d’una de sense fil. Això és degut a que una connexió per cable és una opció més fiable.

Hi ha alguna alternativa a configurar un servidor des de casa?

Quan allotgeu un servidor des de casa, vol dir que exposeu la vostra xarxa domèstica privada a tot el món. Per tant, si no voleu exposar-vos, podeu utilitzar els serveis d’un proveïdor d’allotjament. Per descomptat, haurà de pagar una quota anual o mensual. Tot i això, l’empresa s’ocuparà de la molèstia de gestionar tot el maquinari del servidor.

Com crear un servidor Minecraft de forma gratuïta

Minecraft-concepte

Tot i que no haureu de ser un proveïdor informàtic per configurar el vostre servidor de Minecraft, heu de comprendre temes concrets. Aquests inclouen, com ara l’encaminador, la xarxa, la configuració del sistema i la línia d’ordres. En altres paraules, heu d’estar familiaritzat amb els conceptes d’informàtica i de xarxa que són crucials per al llançament d’un servidor.

Tanmateix, si no teniu entesa prèvia d’aquests conceptes, podeu continuar aconseguint-la. Podeu optar per un dels molts proveïdors d’allotjament de Minecraft que us ajudaran a configurar-ho tot sense cap experiència de codificació.

Però, abans de passar a aquesta alternativa, vegem com podeu fer que el servidor sigui de casa gratuïtament!

Com fer un servidor Minecraft a Windows

 1. Instal·lació de la versió més recent de Java
 2. Selecció d’una ubicació per a fitxers del servidor
 3. Instal·lació de la versió de programari més recent
 4. Configuració del servidor i de la xarxa
 5. A partir

1. Instal·lació de la versió més recent de Java

Primer, obriu el tauler de control de Windows. A la secció de programes, busqueu Java i, a continuació, feu clic a actualitzar ara. A continuació, obriu la finestra del símbol d’ordres i entreu a Java -version. Si ho feu, obtindreu un número de versió. Després, dirigiu-vos a la Lloc web de Java per comprovar la versió més recent del programa. Si teniu una versió obsoleta o si Java no està instal·lat al vostre ordinador, descarregueu-la des del fitxer lloc oficial.

2. Selecció d’una ubicació per al programari de Minecraft

Abans de descarregar el programari, heu de triar una ubicació al vostre ordinador. Aquesta és la ubicació on s’executarà el servidor. Quan s’execute el servidor per primera vegada, es crearan uns quants fitxers de configuració. Per tant, és ideal tenir tots aquests fitxers emmagatzemats en una carpeta dedicada.

El lloc on us poseu, aquesta carpeta us correspon completament. Podeu col·locar-lo als vostres documents, a l’escriptori o fins i tot a la vostra carpeta de programes.

3. Instal·lació de la versió més recent de Minecraft Server

A continuació, visiteu la pàgina Lloc web de Minecraft i descarregueu el servidor d’allà. Haureu notat que apareixerà com a fitxer Java .jar. Deseu el fitxer a la ubicació que havíeu escollit anteriorment.

Ara, feu doble clic al fitxer .jar per iniciar el servidor. Això crearà els fitxers de configuració del servidor que haureu de modificar abans de poder començar a utilitzar-lo.

Com a pas següent, accepteu el EULA. Un cop descarregats, veureu que s’ha creat un fitxer anomenat eula.txt. Amb un editor de text, obriu aquest fitxer i canvieu eula = false per eula = true. Si no ho feu, impedireu que el vostre PC comenci el servidor.

4. Configuració del servidor i de la xarxa

Ara cal que activeu el reenviament de ports del router. Si allotgeu un servidor només per als jugadors de la xarxa local, el reenviament de ports no us interessa. Tanmateix, per fer el servidor accessible al món, haureu d’habilitar el reenviament de ports al router.

El millor és trobar instruccions a la documentació del router sobre com configurar el reenviament de ports per al dispositiu. En particular, per a Minecraft, heu de reenviar el port TCP 25565.

També heu d’introduir l’adreça IP local del vostre servidor com a IP del servidor o IP de sortida del port reenviat. Això és així perquè l’encaminador sap quin dispositiu apuntar. Per conèixer la IP local del vostre servidor, obriu l’indicador d’ordres i introduïu ipconfig.

5. Iniciar el servidor

Finalment, per iniciar el servidor de Minecraft, obriu l’indicador d’ordres. Cerqueu la ruta del fitxer on s’ha instal·lat el fitxer del servidor del joc. A continuació, inicieu el servidor mitjançant la comanda:

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar {nom de fitxer del servidor} nogui

Tingueu en compte que si feu servir la interfície d’interès del servidor, podeu simplement eliminar nogui d’aquesta ordre. A més, també podeu crear un fitxer .bat si voleu combatre les ordres juntes.

Ara, un cop tingueu el servidor en marxa, convideu a altres persones a que es connectin al servidor mitjançant l’adreça IP local de la xarxa domèstica. De forma alternativa, podeu convidar-los a unir-se al servidor mitjançant una adreça IP pública si no es troben a la xarxa domèstica.

Podeu trobar l’adreça IP pública a cercant “la meva adreça IP” a Google. A més, per assegurar-vos que el vostre servidor sigui accessible, podeu introduir l’adreça IP pública a Comprobador d’estat del servidor de Minecraft.

Com fer un servidor Minecraft a Mac

 1. Instal·leu Java
 2. Seleccioneu una ubicació per als fitxers del servidor
 3. Baixeu el programari del servidor
 4. Activa la reenviament de ports del teu router
 5. Inicieu el servidor de Minecraft

1. Instal·leu Java al vostre sistema

Les noves versions de MacOS vénen de manera predeterminada amb Java. Per a versions anteriors a OS X, haureu de descarregar la versió heretada de Java de Lloc web d’Apple.

2. Seleccioneu una ubicació per als fitxers del servidor Minecraft

Creeu una carpeta que contingui els fitxers del servidor. Podeu fer la carpeta a qualsevol lloc del sistema; l’elecció és vostra.

3. Descarregueu el programari del servidor

Vés al lloc web de Minecraft i descarrega el programari del servidor. Serà un fitxer .jar de Java i el podeu desar a la ubicació que heu triat anteriorment. A continuació, engegueu TextEdit i definiu el format al text normal. Després d’això, introduïu:

#! / bin / bash
cd "$ (nom de dir "0 dòlars")"
exec java -Xms1G -Xmx1G -jar {nom de fitxer del servidor} nogui

Ara, deseu el fitxer amb start.command a la mateixa carpeta que conté el fitxer .jar del servidor com a start.command. Ara obriu el Terminal i concediu permisos per a la nova comanda start.command. Escriviu chmod a + x i un espai després de la comanda. Finalment, arrossegueu i deixeu anar el fitxer desat a la finestra del terminal i premeu Enter.

4. Habiliteu la reenviament de ports del vostre router

El reenviament de ports, com heu esmentat anteriorment, només és essencial si voleu fer accessible el servidor al món. Per configurar el reenviament de ports per al vostre dispositiu particular, consulteu el manual. Recordeu-ho, per a Minecraft, heu de reenviar el port TCP 25565.

També heu d’introduir l’adreça IP local del vostre servidor com a IP del servidor o IP de sortida del port reenviat. Això és així perquè l’encaminador sap quin dispositiu apuntar. Per conèixer la IP local del vostre servidor, obriu l’indicador d’ordres i introduïu ipconfig.

5. Inicieu el servidor de Minecraft

Feu doble clic al fitxer start.command que ja heu creat. Això obrirà una finestra del Terminal. Quan utilitzeu el servidor per primera vegada, també veureu missatges d’error que són força normals. Un cop tingueu el servidor en marxa, podeu convidar a altres jugadors a connectar-se al servidor que vau fer.

Com fer un servidor Minecraft a Linux

Si no voleu un servidor Minecraft a casa, aleshores podeu optar per un pla d’allotjament Linux. D’aquesta manera, no sereu responsables de la gestió del maquinari. A més, no exposareu la vostra xarxa domèstica al públic.

Un pla d’allotjament VPS de Linux és una bona opció si només un nombre de jugadors s’uneixen al vostre servidor. Tanmateix, si espereu molts jugadors, un servidor Linux dedicat serà l’opció millor.

Realitzar un servidor Minecraft a Linux implica els passos següents. En seguir aquests passos, haureu de connectar-vos a l’amfitrió amb SSH.

1. Instal·leu Java

Mentre teniu SSH a l’amfitrió com a usuari root, introduïu l’ordre següent a la finestra de comanda:

cerca de apt-cache openjdk

En fer-ho, es mostraran tots els paquets OpenJDK disponibles que podeu utilitzar per instal·lar Java. Aquí, n’haureu de seleccionar-ne una. Després, actualitzeu la llista de tots els paquets disponibles dels dipòsits remots mitjançant la següent comanda:

actualització apt-get

Ara, instal·leu el paquet de programari que heu seleccionat anteriorment (per exemple, seleccionarem openjdk-9-jdk). A continuació us mostrem com podeu fer-ho:

apt-get install openjdk-9-jdk

Quan se us demani que autoritzeu l’espai d’emmagatzematge per a la instal·lació del fitxer, premeu “Y”. Un cop acabat això, assegureu-vos que s’instal·li Java introduint: java -version. Això us mostrarà la versió Java que estava instal·lada.

2. Feu una ubicació per als fitxers de servidor del joc

Feu un directori a l’amfitrió on es desaran els fitxers del servidor del joc. Un cop fet això, aneu al directori. A continuació us mostrem com feu això:

mkdir minecraft
cd minecraft

3. Baixeu els fitxers del servidor

Al directori de Minecraft, executa l’ordre wget perquè es puguin descarregar els fitxers del servidor. Després d’això, instal·leu i executeu la pantalla perquè el servidor continuï funcionant quan no esteu connectat. Per fer-ho, introduïu:

pantalla d’instal·lació yum
pantalla

4. Inicieu el servidor de Minecraft

Introduïu la següent comanda per iniciar el servidor:

java -Xmx512M -Xms512M -jar minecraft_server.jar nogui

Per assegurar-vos que tot funciona correctament, podeu aturar el servidor només introduint stop a l’indicador de comandaments. A continuació, editeu el fitxer “server.properties” i introduïu:

enable-query = true

Ara, deseu el fitxer “server.properties” i reinicieu el servidor. Comproveu si el vostre servidor és accessible públicament introduint l’adreça IP al menú Comprobador d’estat del servidor de Minecraft.

5. Assenyaleu un domini al servidor de Minecraft

Dóna als jugadors un nom de domini que sigui fàcil de recordar en lloc d’un complicat. Com a resultat, és més fàcil que els jugadors es puguin connectar amb el vostre servidor.

Assenyalar un domini al vostre servidor és força senzill. Només cal actualitzar els registres DNS del vostre domini afegint un registre “A” tant per al vostre domini com al subdomini. El domini o subdomini ha de ser el que apunti a l’adreça IP del servidor Minecraft.

Recordeu que els canvis de DNS es poden produir fins a gairebé un dia a nivell mundial.

Realització d’un servidor Minecraft vers compres d’allotjament

Tot i que sembla que el vostre propi servidor per a Minecraft sona interessant, apareix la bona part de problemes. Principalment, hi ha dos problemes. El procés tècnic pot ser una mica complicat, fins i tot si teniu coneixement de conceptes de xarxa. Pot ser que comenceu a sentir-vos perdut en molt poc temps. Per tant, si només voleu gaudir d’un joc de Minecraft amb els vostres amics, crear un servidor propi és massa complicat..

Minecraft Server vs Hosting

En segon lloc, sempre que el vostre equip estigui engegat, vol dir que el vostre servidor també estarà en marxa. Per tant, les persones no podran iniciar la sessió al vostre servidor. Recordeu que el vostre enrutador i ordinador són coses que mantenen el servidor en funcionament. Per tant, hauràs de mantenir les dues en funcionament continuat, cosa que no és possible. Arribarà un moment en què el vostre servidor ha de deixar de funcionar.

Per aquesta raó, l’allotjament de Minecraft sembla ser la millor opció. En lloc de deixar que el servidor confiï en el vostre ordinador, podeu simplement dirigir-vos a professionals. Amb els seus servidors a tot el món, podran mantenir el vostre projecte en marxa.

A més, establir-ho tot serà fàcil. També tindreu un equip d’experts dedicat per ajudar-vos. De la mateixa manera, el servidor continuarà funcionant fins i tot quan el vostre equip estigui desactivat. El millor és que allotjament no és massa car!

La paraula final

Ara que coneixeu els dos mètodes per fer un servidor Minecraft, depèn de vosaltres decidir la opció millor. Podeu començar a fer-ne una fent treballs al vostre PC. O sempre, podeu anar a l’allotjament de Minecraft. Si bé haureu de gastar una mica de diners, podeu obtenir una major accessibilitat i facilitat d’ús.

Per descomptat, depèn de vosaltres l’elecció final. Esperem que us sigui d’utilitat aquesta guia de com fer que el vostre propi servidor Minecraft. Feu-nos saber la vostra manera preferida de fer-ne una en els comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map