Фиксиране на „Ами сега … Възникна грешка в сървъра и имейл не беше изпратен. (# 007) “

Така че вие ​​пишете имейл, проверявате го и натискате бутона за изпращане само, за да видите съобщението за грешка # 007. Може да ви остави опустошени. Не се притеснявайте, това е често срещан проблем и е лесно разрешим. Нека направим това в 5 лесни стъпки.


грешка на сървъра на gmail 007

Gmail е една от най-големите мрежи за електронна поща днес, но не е свободен от грешки и подобрения. Грешка в сървъра на Gmail 007 е най-честите грешки, с които се сблъскват потребителите, и въпреки че може да изглежда като причина за безпокойство, решението на този проблем е доста лесно.

Първият въпрос, който идва на ум – нещо не е наред с Google или компютърът ми отново не работи? Оставете тревогите си настрана. Няма нищо лошо с вашия компютър, тъй като това е проблем, свързан с Google, но можете да го разрешите.

И така, как можете да решите проблем, който е свързан с Google? Проблемът обикновено е свързан с функциите на Gmail Lab. Това са функции, които потребителите могат да изберат да активират или деактивират според своите харесвания и нехаресвания.

Тъй като Google продължава да изпробва нови функции и да въвежда нови елементи, някои от които може да са предварително активирани, такива грешки могат да възникнат във всеки даден момент.

Играта с тези функции и коригирането на това, което не е наред, може да реши проблема.

Поправяне на грешка в сървъра на Gmail 007

„Ами сега … възникна грешка в сървъра и имейлът ви не беше изпратен. (# 007) ”грешката е лесно да се поправи и не изисква много технически познания. Ето ръководството стъпка по стъпка:

 1. Отворете Gmail във всеки браузър и влезте в акаунта си.
 2. В горния десен ъгъл ще видите икона, която се появява като скоростна кутия. Кликнете върху него и изберете „Настройки“.
 3. gmail настройки

 4. Тук намерете раздела „Лаборатория“ (Разширено) и кликнете върху него.
 5. разширена раздела gmail

 6. Деактивирайте всички налични опции.
 7. gmail деактивира всички опции

 8. Готови сте. Затворете и отворете отново браузъра.

По този начин ще разрешите Gmail грешка 007 в повечето случаи. Ако обаче това не стане, можете да опитате решенията, дадени по-долу.

По-подробни решения!

Посочените по-горе стъпки може да не работят в някои случаи или проблемът в крайна сметка може да се върне. В такъв случай опитайте следните опции:

 1. Актуализирайте браузъра си, ако е налична по-нова версия.
 2. Изчистване на кеша и бисквитките (отворете Настройки на Google Chrome, след това превъртете до бутона Разширени).
 3. gmail изчистване на данните за сърфиране

  gmail изчистване на бисквитки и кеш

 4. Деактивирайте всички добавки и разширения на браузъра, тъй като те могат да причинят неизправност на Gmail.
 5. Деактивирайте вашата антивирусна програма. Това може да звучи странно за някои потребители, но антивирусната програма може да причини този проблем. Ако случаят е такъв, пишете на вашата антивирусна компания и им обяснете проблема. Те могат да осигурят решение.
 6. Отворете Gmail с всички деактивирани опции в раздела Разширени.

Надяваме се, че едно от тези решения би ви помогнало да се отървете от проблема. Ако сте любопитна душа, разгледайте някои често задавани въпроси относно „ооо … възникна грешка в сървъра и имейл адресът ви не беше изпратен. (# 007) “грешка.

Лаборатория „Изпращане на заден план“: какво прави??

Функцията за изпращане на заден план може да бъде полезна, но не е необходима, следователно не трябва да мислите два пъти, преди да я деактивирате, ако причинява на Gmail да показва грешки.

Функцията позволява на Gmail да работи във фонов режим, т.е. да продължи да изпраща имейла дори след като излезете от прозореца. Много от нас пишат имейл и кликнете за изпращане и отидете да направим нещо друго в нашата сметка, без да чакаме процеса на изпращане да приключи.

Това е тази функция, която гарантира завършването на процеса и изпращане на имейла. Функцията ви помага да спестите време, но в някои случаи може да повреди и да причини грешки.

В такъв случай деактивирането може да е единствената възможност. Можете, обаче, да опитате да го активирате отново и да видите дали нещата са се променили или все още получавате „ооо … възникна грешка в сървъра и вашият имейл не е изпратен. (# 007) “грешка.

Какво ще стане, ако продължа да получавам „Ами сега… възникна грешка в сървъра и имейл не беше изпратен (# 007)“ Грешка дори след деактивиране на фоновото търсене?

Докато виното в Background е виновникът 95% от случаите, някои други проблеми също могат да доведат до грешка # 007. Ако случаят е такъв, трябва да изпробвате всички останали трикове, дадени по-горе. Те работят, но ние открихме случаи, в които никой от тях не го направи.

При такъв сценарий единствената ви възможност може да бъде да инсталирате отново браузъра си или да опитате от друго устройство. Можете също да опитате приложението. Освен това, ако работи на други устройства, проблемът може да е с вашия компютър или софтуер, а не с настройките на Gmail.

Други съвети включват:

 1. Очакване. Дайте малко време. Може да отнеме малко време, докато нещата се върнат към нормалното си състояние.
 2. Помислете да рестартирате браузъра и компютъра си, за да влязат в сила промените.
 3. Уверете се, че е # 007. Възможно е някои грешки да изглеждат подобни, но не са. Кодът е най-добрият начин за идентифициране на грешка в Gmail.
 4. Премахнете прикачените файлове, ако има такива, и проверете два пъти адресите на подателя.

Тези съвети ще ви помогнат да се отървете от „упс“, възникна грешка в сървъра и имейл адресът ви не беше изпратен. (# 007) “грешка. Понякога най-добрият вариант е да изчакате, защото някои грешки могат да бъдат временни.

Заключителната дума

„Ами сега … възникна грешка в сървъра и имейлът ви не беше изпратен. (# 007) ”грешката може да бъде голяма пречка, но с някои прости решения. Тъй като Google постоянно се променя, тези грешки обикновено са временни.

Не се паникьосвайте, ако трябва да деактивирате някои от функциите. Можете да опитате да ги активирате по-късно и проблемът може да не е налице, тъй като Google също пуска кръпки и прави промени в бекенда, за да се отървете от проблемите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map