7 cele mai bune bloguri Java pentru programatori de toate nivelurile

Programarea nu a fost niciodată ușoară.


Este un domeniu în continuă evoluție rapidă. Câteva lucruri importante intră într-un programator, indiferent de limba în care este adept, în manual. Programarea nu aplică pur și simplu anumite funcționalități prin tastarea mai multor linii de cod. În schimb, este arta de a supraviețui, precum și de a crea minuni în timp ce este pe cale de a obține succesul.

Pentru a rămâne relevanți și capabili să facă față noilor provocări, programatorii trebuie să aibă grijă de mult mai multe lucruri decât cred că ar trebui. Pe lângă faptul că au cunoștințe de programare solide și o înțelegere fermă a tehnologiilor conexe, programatorii trebuie să se țină la curent cu cele mai recente tendințe și convenții despre limbajul (limbajele) de programare..

În fiecare zi, lumea programării are ceva nou de oferit. Prin urmare, liderii meșteșugurilor lor le place să mențină comunitatea actualizată prin intermediul blogurilor, site-urilor web și al buletinelor informative. Pe măsură ce lumea se îndreaptă către o vârstă în care oamenii sunt conectați mai mult ca oricând, este esențial să rămână actualizați pentru a supraviețui și a prospera.

Există un număr aparent mare de resurse care facilitează învățarea Java. Cu toate acestea, nu toți își pot îndeplini obiectivele foarte bine. Prin urmare, este destul de dificil să le alegeți pe cele mai bune din turmă.

Nu vă faceți griji, deoarece vă vom ajuta să cunoașteți unele dintre cele mai bune pentru a rămâne în față.

Adam Bien

De la lansarea JDK 1.0 din 1995, Adam Bien a lucrat continuu ca expert Java freelancer.

Postările sale de pe blog sunt citite zilnic de mii de profesioniști Java, cursanți și entuziaști din întreaga lume. Vei găsi tot ce se referă la JavaFX și Java EE pe blogul dedicat împreună cu alte informații utile Java.

Majoritatea postărilor de pe blog prezintă videoclipuri care fac procesul de învățare mai simplu și mai eficient. De asemenea, mai multe cărți electronice sunt disponibile și la resursa web. Adam Bien adaugă în mod regulat evenimente și ateliere web interactive pe blog, care sunt chiar mai bune de învățat și avansat în Java.

Baeldung

O altă resursă esențială web pentru programatorii Java din Baeldung. Site-ul Java dedicat este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să caute cele mai recente știri, actualizări și sfaturi profesionale Java. Pe lângă faptul că oferă articole orientate Java dintr-o gamă diversă de profesioniști și experți Java, Baeldung oferă cursuri de învățare utile.

Baeldung se concentrează în special pe informațiile HTTPClient, Jackson, Java, Persistență și API-urile REST. De obicei, mai multe articole de înaltă calitate sunt adăugate pe site-ul web în fiecare zi.

În plus față de tutoriale și ghiduri pentru Java, există mai multe în profunzime tutoriale despre Spring Framework.

JavaWorld

JavaWorld, numele în sine explică despre ce este vorba site-ul. Este una dintre cele mai importante resurse pentru dezvoltatorii Java să rămână la curent cu limbajul de programare, precum și tehnologiile conexe. JavaWorld este o comunitate pentru și de către Java.

JavaWorld oferă informații despre proiecte Java open source, Java Q&Ca și programarea carierei. Este un loc ideal pentru pornirea programatorilor Java pentru începători. Seria de bloguri Java 101 este dezvoltată în principal pentru cei noi în limbajul de programare. Acopera subiecte precum API, pachete si sintaxa.

Experții Java experimentați pot rămâne în fața jocului lor cu actualizări periodice despre modificările aduse Java și informații detaliate despre diverse instrumente Java. JavaWorld este un loc minunat pentru a ști despre părerile și punctele de vedere ale liderilor din industrie.

Java revizuit

Curat de Javin Paul, un profesionist Java cu mai mulți ani de experiență în industrie, Java revizuit este un alt blog oportun de urmat. Acesta oferă diverse ghiduri Java excelente despre cum se face și pas cu pas. Prin urmare, este o opțiune convenabilă de învățare, atât pentru începători cât și pentru programatori Java experimentați.

Pe lângă Java, blogul se concentrează și pe protocolul FIX și Tibco RV.

Unul dintre punctele principale ale blogului dedicat Java este încurajarea cititorilor de a efectua interviuri cu Javin. Dintre toate întrebările solicitate, Javin colectează unele dintre cele mai relevante și le transformă în postări de blog detaliate.

jOOQ

jOOQ blogul se concentrează pe Java, SQL și jOOQ. Stocul masiv de informații de pe blog constă în principal în modul de a articula și ghiduri pas cu pas. Datorită versatilității aceluiași lucru, există ceva demn de învățat pentru programatorul Java de la fiecare nivel de abilitate.

Frecvența publicării articolelor pe blog este rare. Cu toate acestea, nu este o problemă, deoarece există deja hoarde de articole, pentru început. Bara laterală permite utilizatorilor să își navigheze cu ușurință drumul către unele categorii, inclusiv Java și alte limbi, gânduri despre programare și trucuri și sfaturi SQL.

Gânduri pe Java

Operat de Thorben Janssen, Gânduri pe Java este încă un blog Java pentru începători, veterani și toată lumea. Specializat în Hibernate, Janssen este un profesionist Java cu peste 15 ani de experiență în industrie. În fiecare săptămână sunt adăugate două bloguri noi pe blogul dedicat Java. Postările de pe blog acoperă tot ce variază de la știri Java până la ghiduri aprofundate.

Thorben Janssen

În plus față de articole, puteți beneficia, de asemenea, de diverse cursuri online, ateliere și videoclipuri YouTube disponibile la Thought on Java.

Mai mult, Janssen oferă, de asemenea, instruire la fața locului și la clasă deschisă. Înscrierea la Thoughts on Java deblochează foile de înșelăcire, cărți electronice descărcabile și sfaturi Hibernate tipabile.

Vlad Mihalcea

Vlad Mihalcea este unul dintre cei mai renumiți experți Java și profesioniști pricepuți. Este un blogger dedicat și mentori cu o atingere de peste 75k vizitatori pe lună. Cu o gamă variată de articole disponibile pe acest blog, există ceva demn de învățat pentru dezvoltatorii Java de toate nivelurile. Articole recente de pe blog vizează Hibernate.

Pe lângă blog, Vlad Mihalcea este autorul cărții Persistența Java de înaltă performanță. Cartea implică o discuție despre actualizări de loturi, gestionarea conexiunii, dimensiuni de preluare, cadre de acces la date Java și ajustarea performanței accesului la date Java. Uimitor, conținutul cărții este inspirat din chiar postările publicate pe blog.

Pe scurt, blogul lui Vlad este o vizită obligatorie pentru fiecare dezvoltator Java. În plus față de noile articole publicate în fiecare săptămână, blogul se bucură de instruire la fața locului, tutoriale și un curs video.

Toate set!

Resursele menționate mai sus te vor asigura să rămâi relevant în industrie, îmbunătățindu-ți continuu setul de abilități și baza de cunoștințe Java. Și, dacă trebuie să înveți ceva nou, poți oricând să obții cursul dorit online la Udemy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map