13 Resurse de învățare și tutoriale pentru designerul Affinity

Affinity Designer preia rapid comunitatea graficiană de o furtună. Odată cu lansarea recentă a Affinity Designer pentru iPad – compania-mamă Serif caută să genereze cote substanțiale de piață în viitorul prevăzut.


Te-ai săturat de modulul de preț al Adobe?

Crezi că Sketch este puțin prea hiperactiv pentru nevoile tale?

Ei bine, nu vă supărați, deoarece există încă un software robust de proiectare grafică și vă păstrați cu atenție o structură de prețuri atrăgătoare de asemenea!

Affinity Designer pentru iPad

Designerul Affinity primește multe laude și o mulțime de convertiți care se alătură brandului deoarece continuă să se extindă cu funcții moderne și o interfață de utilizator fără sudură pentru editare vectorială.

Compania este acum implicat activ în piața iPad de asemenea, oferind o experiență de editare vector stelară pentru toți utilizatorii de tablete Apple.

Puteți încerca software-ul pentru dvs. în timpul unui proces de 10 zile. Aceste zece zile ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru a experimenta multe dintre tutorialele și resursele de învățare pe care le puteți găsi mai jos.

Affinity Designer pentru tutoriale desktop

Fă-ți echipament complet cu numeroasele funcții și caracteristici ale Affinity Designer. Următoarele resurse vă vor oferi o suficientă înțelegere a acestei aplicații uimitoare, încât veți putea recrea designuri la nivel de industrie în câteva zile..

Canal oficial: Designer de afinitate pe Vimeo

Videoclipuri în Affinity Designer pe Vimeo

Nu poți greși niciodată când înveți direct de la sursă! Echipa Affinity a pus toate videoclipurile lor pe Designer pe Vimeo – 94 dintre ele în total. Fiecare videoclip durează cel mult doar 10 minute, oferindu-vă o mulțime de teme de făcut ulterior.

Un lucru de remarcat despre învățarea video este că videoclipurile vă învață fundamentele acțiunilor specifice. Creativitatea este greu de învățat, dar aceste videoclipuri vă pot oferi o bază solidă pentru înțelegerea modului în care funcționează software-ul.

Iată câteva bune pentru a începe cu:

 • Descoperi. Acest tutorial vă oferă un tur introductiv al Affinity Designer, un program care oferă un design grafic cu adevărat profesional pe Mac! Aflați elementele de bază ale spațiului de lucru, astfel încât să puteți începe în cel mai scurt timp posibil.
 • Ilustrație în stilul filmului Noir. Nat vă arată cum puteți utiliza o fotografie, o ajustare, instrumentul Pen și culori globale pentru a crea o ilustrație în stil Film Noir.
 • Artboard: Bazele. Aflați cum puteți adăuga, selecta, șterge, muta, redimensiona și redenumi tablouri (și vizualizați la Zoom la selecție).

Cartea de lucru a designerului Affinity

Cartea de lucru a designerului Affinity Ghidul oficial al designerului Affinity

Videoclipurile sunt grozave și ar trebui să le urmărești, dar cărțile se pot dovedi și mai bune! Puteți ridica o carte fără a avea nevoie de o conexiune la internet, așa că înseamnă că vă puteți accentua abilitățile în timp ce călătoriți cu trenul. Cartea de lucru oficială Affinity Designer este concepută pentru a vă ajuta să obțineți cel mai mult din acest software vectorial frumos.

Cartea te duce într-o călătorie de proiectare a nouă proiecte unice, fiecare proiect fiind trimis de unele dintre cele mai bune talente din biz. În carte, veți găsi ambele informații despre modul de proiectare ca un profesionist modern, dar aveți, de asemenea, privilegiul de a învăța cele mai bune tehnici de design vectorial de la profesioniștii reali!

Veți avea nevoie inițial de o conexiune la internet, deoarece trebuie să descărcați fișierele necesare pentru fiecare proiect, astfel încât să puteți lucra pe aparatul dvs. neîntrerupt.

Frankentoon

Tutoriale pentru designeri Affinity Frankentoon

Frankentoon este o mică agenție de ilustrare care se întâmplă să publice destul de mult din munca lor gratuit. De asemenea, aceștia publică câteva videoclipuri tutorial interesante pe YouTube, consultați canalul lor Video Frankentoon, și în special, „Efect de desen al markerului folosind perii de vector”Video, deoarece evidențiază nivelul de creativitate cu care lucrează acești designeri.

Dacă mergeți la Toon Lab secțiunea, aici veți găsi tot felul de tutoriale interesante pentru Afinity Designer. În momentul de față, Frankentoon acoperă o mulțime de terenuri pentru proiectarea personajelor, procesul de schițare, utilizarea texturii și crearea de peisaje vectoriale.

Este exact genul de tutoriale și ghiduri pe care le-ați aștepta ca un începător complet. Și ajută ca valoarea producției pentru fiecare tutorial să fie, de asemenea, de prim rang!

Affinicasts

affinicasts

Affinicasts a început ca un proiect independent pentru publicarea de tutoriale aprofundate pentru numeroase produse Affinity; Foto, proiectant și editor. Din păcate, din cauza restricțiilor de timp, proiectul a trebuit întrerupt.

Este o pierdere mare pentru comunitate, dar puteți găsi în continuare o parte din conținutul Affinicasts găzduit pe YouTube. Există în jur de 70 de videoclipuri, dintre care majoritatea au fost trimise pe tot parcursul anului 2018. Deci, informațiile din videoclipuri sunt actualizate și proaspete pentru anii următori..

Revoluția de afinitate

designer de afinitate pentru începători

Dacă ați căutat materialele de învățare Affinity Designer înainte, ați auzit despre acest lucru Affinity Revolution canal YouTube – are peste 70.000 de abonați!

Platforma este condusă în mare parte de Ezra Anderson, care folosește stilul său grijuliu și precis pentru a-i învăța pe oameni cum să devină designeri grafici mai buni. Link-ul folosit de mai sus fotografia prezentată vă va duce la pagina Cursuri de revoluție de afinitate.

Deși toate videoclipurile YouTube sunt gratuite, cursurile necesită investiții financiare minime, însă materialele de învățare merită bine.

Curs complet despre designerul de afinitate

curs de designer de afinitate

Sunteți un grafician care caută să vă îndepărtați de Photoshop? Sunteți un utilizator activ Affinity Photo și doriți să vă îmbunătățiți înțelegerea designului grafic? Și poate sunteți doar cineva care are nevoie de un instrument accesibil și puternic pentru a face sarcini moderne de proiectare?

Dacă ați răspuns da la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci acest curs Udemy este doar lucrul potrivit pentru dumneavoastră! În calitate de student al acestui curs, veți învăța informațiile despre ce este nevoie pentru a deveni un utilizator încrezător al Affinity Designer.

Iată programa de curs:

 • Aflați UI de Affinity Designer și cum să vă îmbunătățiți fluxul de lucru.
 • Cum se creează documente pentru nevoile web, tipărire și alte materiale media.
 • Creați și editați forme într-un mod care să se potrivească creativității voastre.
 • Aflați tehnicile de proiectare a formelor avansate folosind operații, expresii și reflecții.
 • Înțelegeți clar culoarea și efectele sale asupra designului.
 • Înțelegeți cum să utilizați instrumentele pentru stilou și perie.
 • Obțineți experiență concretă prin proiectarea unui logo profesional.
 • Explorați cum să utilizați mascarea, dar și umbrire pentru a crea vectori cu adevărat în profunzime.

Ilustrație vectorială plată în designul afinității

Cum să creezi o ilustrație vectorială plată în Affinity Designer - Smashing Magazine

Există mai multe motive pentru care vă recomandăm să explorați acest tutorial, altele decât natura sa de formă lungă (30+ minute) și formatarea clară. În primul rând, este un tutorial sponsorizat de Serif (producătorul de produse Affinity) și, în al doilea rând, este scris de un designer experimentat care este în industrie de mai multe decenii.

Și în ciuda tutorialului sponsorizat, nu este scris într-un mod de promovare sau publicitate a produsului. Toate acestea puse laolaltă face ca acesta să fie unul dintre cele mai bune tutoriale pentru nou-veniții de la Affinity Designer.

Veți învăța cum să creați o ilustrație vectorială plană, la fel ca cea prezentată în fotografia de mai sus. Pentru a crea ceva perfect de acest pixel, trebuie să ridicați câteva abilități noi pe parcurs. Și tocmai acesta este structurat acest tutorial, de la o tehnică la alta – care vă arată cum să o faceți.

Affinity Designer pentru tutorialele iPad

Pixelmator, Procreate, acestea sunt nume comune atunci când vorbim despre aplicații de design pentru iPad. Dar nimeni nu a îndrăznit să parcurgă distanța pe care Serif o are odată cu lansarea de iPad a lui Affinity Designer. Aceasta nu este doar o aplicație, ci o experiență completă de editare a vectorului pe o tabletă!

Acum puteți lucra la proiectele dvs. profesionale chiar și atunci când sunteți departe de dispozitivul desktop! Această secțiune vă prezintă câteva dintre cele mai bune tutoriale, astfel încât să puteți începe să vă dezlănțuiți scânteia creativă. Dacă ați folosit software-ul Desktop înainte de a începe, va fi rapid și ușor.

Resursă oficială: Affinity Designer iPad Tutoriale

Affinity Designer pentru tutorialele iPad

La fel ca în versiunea pentru desktop, Affinity a oferit o bibliotecă suficientă pentru videoclipuri de învățare și pentru Affinity iPad. Această colecție de tutoriale video se aruncă în profunzime în tot ceea ce trebuie să știi despre aplicație.

După ce ați împachetat videoclipurile în această resursă, ar trebui să vă pregătiți bine singuri. Designerii care au folosit aplicația au lăsat recenzii neplăcute despre simplitatea acesteia și cât de fără efort este de a realiza o structură de design perfectă în ton..

Curs fundamental pentru design de afinitate cu iPad

Desigur complet de afinitate pentru iPad

Ești nou în design digital, dar îți place ideea despre asta? Căutați software alternativ pentru instrumentele desktop? Poate sunteți încântat să creați artă, grafică și alte elemente de design care să le promoveze? Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a intra în design grafic datorită unei varietăți atât de vaste de instrumente disponibile.

Affinity Designer pentru iPad este un adevărat schimbător de jocuri pentru toți designerii vectoriali. Și acest curs vă va arăta cât de mare este un schimbător de jocuri.

În total, acest curs oferă mai mult de 9 ore de conținut, cu peste 80 de lecții disponibile pentru acces imediat. Și puteți oricând să faceți un ping autorului pentru a obține sprijinul sau sigiliul de aprobare pentru un anumit lucru la care lucrați.

Acest curs uimitor pentru iPad-ul Affinity Designer vă va învăța:

 • Bazele utilizării Designer pe iPad.
 • Tehnici de proiectare pentru forme, text, linii și culori.
 • Proiectarea texturii și modul de a crea texturi frumoase.
 • Tehnici moderne și elegante pentru crearea de efecte neon-strălucire.
 • Ghiduri tehnice pentru crearea unui set de icoane Emoji.
 • Pinstriping folosind arta pe baza de vector.
 • … și încă o tonă!

Cum se creează un fundal simplu

Cum să creezi tapet colorat în Affinity Designer pentru iPad

Acest tutorial vă va arăta cum să creați un tapet frumos pe care să îl utilizați pe dispozitivul dvs. iPad. Întregul tutorial se bazează pe procesul de proiectare pe un iPad folosind Affinity Designer. Vei face acest lucru, cum ar fi crearea de vectori și combinarea vectorilor menționați cu imagini raster și multe altele.

Nu face nicio greșeală; acesta este un tutorial destul de detaliat care vă va pregăti pentru o mulțime de funcționalități de bază / intermediare ale aplicației iPad. Nu în ultimul rând, asigurați-vă că explorați alte tutoriale TutsPlus, deoarece tind să le țină la curent frecvent.

Extra: inspirație pentru următorul dvs. proiect

Dacă nu găsiți motivația și inspirația pentru o idee nouă, poate doriți să marcați următoarele platforme. Acestea vă vor oferi multe idei și perspective asupra a ceea ce creează alți designeri folosind Affinity Designer, dar și alte programe de design vectorial.

UI Pattern Hub

Modele de modele uipatternhub

UI Pattern Hub este o platformă construită pentru a ajuta designerii să partajeze și să găsească o nouă inspirație pentru următorul lor proiect. Deși numele implică o interfață de utilizator destul de puternic, UI Pattern Hub este popular pentru designeri din multe nișe diferite. De exemplu, designeri care lucrează cu tipografie, design logo, design grafic, UX, etc.

Designspiration

Căutare vector pe Designspiration

Designspiration atrage fotografii, grafică și alte suporturi vizuale din fiecare colț și unghere pe web. Site-ul funcționează ca un portofoliu digital pentru cele mai bune modele create de oameni.

Interfața de utilizator este păstrată curată, punând accent puternic pe evidențierea numai a fotografiei din fiecare proiect. Pentru fiecare fotografie, există, de asemenea, o mică descriere și un link adăugat care arată de unde a provenit fotografia originală.

Funcția de căutare este extrem de capabilă și puteți căuta cu ușurință modele pentru cuvintele dvs. cheie specifice, inclusiv aspectele „vector” și „design grafic”. Acesta este un atu de neprețuit pe care îl utilizați de fiecare dată când vă simțiți ca sucurile dvs. creative funcționează. scăzut.

Dribbble

Căutați design-uri pe Dribbble

Și în sfârșit, ai Dribbble. Acesta nu este un brainer de adăugat la marcajele dvs. Cel mai cunoscut pentru comunitatea sa profesională și robustă, Dribbble are multe de oferit designerilor grafici noi și veterani.

Site-ul impulsionează cu energie plină de viață, spirit competitiv, totuși un bun venit cordial din partea tuturor membrilor comunității.

Aici puteți găsi nu numai inspirație, ci și să creați noi prietenii, să vă stabiliți obiectivele de proiectare și cine știe – poate ateriza o oportunitate fantastică de muncă într-o zi!

Concluzie

Software-ul este surprinzător de ușor de utilizat! Asigurați-vă că vă abonați la alți designeri pe YouTube, deoarece acesta pare a fi una dintre cele mai consistente surse de tutoriale și resurse noi.

Puteți consulta și ghid complet pentru designer de afinitate pe Udemy.

În afară de asta, vă rugăm să vă bucurați de această colecție și de noroc, creând măreție!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map