A2 Hosting-anmeldelse: Er “Turbo-servere” noget godt?

Før vi skrev denne anmeldelse, købte vi de tjenester, A2-hosting havde at tilbyde. Vi brugte det i et år (og bruger det stadig), før vi gav dig vores mening. I det ene år, vi brugte tjenesten, sporer vi A2s ydelse. Vi kiggede på oppetid og hastighed (gennemsnitlig belastningstid).


Vi har også indarbejdet reelle statistikker og reelle data i denne gennemgang. Disse data inkluderer vores kundesupportoplevelse, nøglefunktioner, omkostninger, oppetid og reelle data i realtid. Efter at have taget alt i betragtning kom vi med denne uvildige anmeldelse.


Overal vurdering

4,5 / 5

Funktioner
10/10

Brugervenlig
10/10

Prisfastsættelse
7/10

Support
10/10

Pålidelighed
10/10

A2 Hosting Rabatter
Se tilbud

Uptime

99,97%

Indlæsningstid

347 ms

A2 Hosting har fået et godt omdømme som højdrevet hosting. Det, der gør deres tjenester fremragende, er, at de fokuserer på pålidelighed og hastighed. Virksomheden har navngivet sine SSD’er “Turbo-servere.” Disse indlæser sider med op til 20x hurtigere end almindelige ikke-SSD-servere.

Den høje hastighed er ikke kun for deres avancerede klienter. I stedet er turboindstillingerne endda inkluderet i deres delte hostingplaner. Så til en lav pris kan du nyde den høje hastighed.

A2 Hosting rangerer højt på listen over bedste værter ganske konstant. Plus, de har også vundet adskillige hosting-priser. Deres guru besætningsteam er tilgængeligt døgnet rundt i tilfælde af problemer.

Nøglefunktioner

 • 24/7 overvågning og evig sikkerhed
 • A2-optimeret software og turbo-hastighedsservere
 • Ubegrænset e-mail-konti, domæner og databaser
 • Indeholder gratis webstedsoverførsler
 • Ubegrænset RAID-10 SSD-diskplads
 • Når som helst pengene-tilbage-garanti

Diskplads
Ubegrænset

båndbredde
Ubegrænset

Penge tilbage
30 dage

Gratis domæne
Ingen

Gratis SSL
Ja

Hosting planer
www.a2hosting.com

A2 Hosting Review: Baggrundsinformation

A2 Hosting startede som Iniquinet i 2001 som support til webhosting. Det begyndte fra Ann Arbor i Michigan. Så da virksomheden begyndte at vokse, blev navnet ændret til A2 for at hylde deres rødder. Det, der er godt ved værten, er, at det altid har understøttet den nyeste teknologi. I sidste ende har dette sikret sin enorme succes.

Siteground-baggrund-info

Tilbage i 2013 introducerede det SSD-hosting til støtte for SwiftServer-platformen. Virksomheden vedtog derefter SSD’erne til sine delte hostingplaner. Som et resultat var det i stand til at hæve hastigheden. Ved udgangen af ​​2014 begyndte det at gøre brug af turbo-servere. Derfor tilbød det bedre sidehastighedshastighed sammenlignet med mange andre webhosts. I årenes løb er A2 Hosting vokset til en høj hastighed og pålidelig vært.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Siden 2001 har A2 Hosting arbejdet for at blive valg af mange. Med 24 hostingplaner har det været vært for 186.152 domæner. De domæner, de har vært, inkluderer .com, .org, .us, .biz og .info. Samlet set har det oplevet en vækstrate på 14% år efter år.

A2-hosting-domæner-statistik

A2-hosting-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Til denne anmeldelse tilmeldte vi os A2-hostingtjenester og installerede WordPress. Derefter lavede vi et dummy-websted ved hjælp af standardtemaet. Vi fyldte også vores websted ud som et rigtigt, gennemsnitligt WordPress-websted.

Performance Test (Pingdom)

Hastighed er afgørende for ethvert websted, uanset dens niche. Brug af Pingdom testede vi derfor først værtens hastighed. Resultaterne viser, at belastningstiden er næsten et halvt sekund, hvilket er bemærkelsesværdigt i sig selv.

Pingdom-A2-hosting

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

Vores dummy WordPress-websted blev kontrolleret hvert minut for den samlede tilgængelighed af værten. Med andre ord testes begge responstider og nedetider. Det er temmelig klart, at A2 Hosting i de sidste to måneder ikke oplevede nogen stilstand. Således er en oppetid på 100% server ganske imponerende.

Responstiden er også fremragende. Som du kan se på grafen, er responstiden godt under et halvt sekund hele dagen. Det tager kun næsten en brøkdel af et sekund at svare på kun et tidspunkt på dagen.

Siteground-oppetid

A2 Hosting Uptime & Indlæsningstid for sidste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Uptime Stats
Indlæs tidsstatistikker
Juni 201999,97%278 ms
Maj 201999,98%257 ms
April 201999,99%263 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Værktøjer som Pingdom giver dig mulighed for at se, hvordan data på dit websted indlæses. Dette inkluderer medierne, der tager længere tid at indlæse end almindelig tekst. Derfor brugte vi Bitcatcha til en mere præcis server-responstid. Med dette værktøj er det muligt at teste serverens responstid uden at indlæse dataene.

Siteground-bitcatha

Som resultaterne viser, er responstiden i USA under et sekund, hvilket er usædvanligt. Også andre steder er statistikken imponerende. Alle servere svarer inden for et halvt sekund.

Hosting planer og funktioner

For at sikre, at det henvender sig til et stort kundegrundlag, har virksomheden adskillige hostingpakker. Afhængig af dine behov kan du vælge den hostingplan, der passer dig bedst.

Type af hosting
Nr. 1-pakke
# 2-pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grundlæggende)$ 3,92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo
WordPress$ 3,92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo$ 11,99 / mo
VPS$ 32,99 / mo$ 46,19 / mo$ 65.99 / mo
Dedikeret$ 141,09 / mo$ 207,49 / mo$ 290,49 / mo

Delt hosting

Til delt hosting er både Windows- og Linux-serverpakker tilgængelige. Disse pakker er næsten de samme. Den eneste forskel er, at cPanel er forskellig for begge. Derudover er Windows-pakkerne lidt dyrere. I alt er der tre forskellige delte planer for hver slags hosting.

Hovedtræk
LITE
SWIFT
TURBO
Startet pris$ 3.92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo
Fornyelsespris$ 7,99 / mo$ 9,99 / mo$ 18,99 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænset
SSD Disk SpaceUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-konti25UbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) vært25UbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet
GRATIS SSL-certifikat

A2-hosting-delt-pakker

VPS Hosting

Hvis du ikke ønsker at håndtere alle de tekniske detaljer, kan du vælge VPS-hosting. Der er to muligheder; Administreret VPS eller Dynamic VPS hosting plan. Den dynamiske VPS-plan giver dig en helt tilpassbar konto. I mellemtiden giver den administrerede VPS-plan fuld HostGuard-styring.

A2-hosting-VPS-pakker

Dedikeret hosting

Der er igen to muligheder til rådighed for dedikeret hosting. Med flex dedikeret hosting får du chancen for at udvikle kommandolinjen. I mellemtiden får du med managed flex hosting en fuldt styret hostingløsning. For begge kategorier er der tre planer tilgængelige; Sprint, Exceed og til sidst Mach.

A2-hosting-dedikeret-pakker

Cloud Hosting

Alle cloud-hostingplaner er centreret omkring Linux-serveren. Med andre ord er der ingen mulighed tilgængelig for Windows. Du kan dog vælge dit Linux OS. Desuden kan du også vælge den ønskede lagerplads; SDD eller HDD.

A2-hosting-cloud-pakker

Forhandler-hosting

Der er forskellige forhandler-hostingplaner tilgængelige på både Linux- og Windows-servere.

A2-hosting-forhandler-pakker

A2 Hosting Basic (delt plan) i detaljer

Den grundlæggende delte plan, som virksomheden tilbyder, kaldes Lite-pakken. Det er tilgængeligt for både Windows og Linux. Det er et af de ideelle valg for et enkelt websted.

Planer & Priser i detaljer

Lad os se på funktionerne i den grundlæggende plan og den pris, du skal betale. Der er to opgraderingsmuligheder tilgængelige såvel for dem, der har brug for dem. Med Swift-planen får du dobbelt så mange ressourcer som flere websteder. Den anden mulighed er Turbo-planen, som er virksomhedens hurtigste service til dato.

Hvad er inkluderet i basispakken?

LITE (basispakke): Bortset fra et websted inkluderer planen en hel del funktioner. Disse inkluderer 5 databaser, gratis SSD og SSL, ubegrænset overførsel og ubegrænset lagerplads. Som i alle planer inkluderer denne også en tilbagebetalingsgaranti når som helst. Bemærk, at den grundlæggende Lite-plan ikke inkluderer virksomhedens Turbo-servere. Pakken starter på $ 3,92 / måned. Den fornys til $ 7,99 / måned.

SWIFT: Swift-pakken inkluderer ubegrænset websteder, overførsel, databaser og opbevaring. Det inkluderer også gratis SSD og SSL. Turbo-servere er dog ikke inkluderet. Andre funktioner inkluderer også når som helst pengene tilbage-garanti og cPanel. Startprisen for denne plan er $ 4,90. I mellemtiden er fornyelsesprisen $ 9,99 / måned.

TURBO: Som andre planer inkluderer dette også ubegrænset overførsel, opbevaring og database. Den inkluderer også turbo-serveren, der tilbyder op til 20 gange hurtigere hastighed. Andre funktioner inkluderer et cPanel-kontrolpanel og pengene tilbage-garanti når som helst.

Hovedtræk
LITE
SWIFT
TURBO
Startet pris$ 3.92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo
Fornyelsespris$ 7,99 / mo$ 9,99 / mo$ 18,99 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænset
SSD Disk SpaceUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-konti25UbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) vært25UbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet
GRATIS SSL-certifikat
Samlede databaser5UbegrænsetUbegrænset
WebstedsoverførselGratisGratisGratis
SSD Boost
Turbo Server20X hurtigere
Evig sikkerhed
A2 Optimeret software
kerner1 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz2 x 2,1 ghz
Fysisk hukommelse0,5 GB1 GB2 GB
Indstillinger for serverplacering
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Backup af serverspoling
WordPress LiteSpeed-cache20X hurtigere
Dedikeret IP-adresse$ 1,96 / mo$ 1,96 / mo$ 1,96 / mo
DNS-styringGratisGratisGratis
SSH-adgang & rsync
cPanel Kontrolpanel
Softaculous
Når som helst pengene tilbage garanti

Start priser tabel

Som nævnt tidligere er priserne på Linux og Windows hosting forskellige. Så for Linux starter Lite-pakken ved $ 3,92 / måned for 2 og 3 års planer. I mellemtiden koster pakken $ 4,90 / måned for Windows. Priserne varierer dog, hvis du vælger årsplaner, toårsplaner og treårsplaner. Hvis du for eksempel vælger 24-månedersperioden for Lite-planen, koster det dig $ 3,92 / måned. Generelt, jo længere planen er, jo lavere er priserne. Du kan tjekke følgende tabel for at kende de nøjagtige omkostninger i henhold til den ønskede varighed:

Betalingsperiode / plan
(kun for nye brugere)
LITE
SWIFT
TURBO
1 måned$ 4,90 / mo$ 6,37 / mo$ 12,25 / mo
12 måneder$ 4.41 / mo$ 5,39 / mo$ 10,29 / mo
24 måneder$ 3.92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo
36 måneder$ 3.92 / mo$ 4,90 / mo$ 9,31 / mo

Tabel for fornyelsespriser

Ligesom startpriserne ændres fornyelsespriserne også efterhånden som tidsperioden stiger. Som det ses af tabellen, er omkostningerne pr. Måned de laveste for 24- og 36-månedersplanen.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsesmuligheder)
LITE
SWIFT
TURBO
1 måned$ 9,99 / mo$ 12,99 / mo$ 24,99 / mo
12 måneder$ 8,99 / mo$ 10,99 / mo$ 20,99 / mo
24 måneder$ 7,99 / mo$ 9,99 / mo$ 18,99 / mo
36 måneder$ 7,99 / mo$ 9,99 / mo$ 18,99 / mo

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os se på de vigtigste funktioner, som A2-hosting har at tilbyde. At kende disse vil hjælpe dig med at afgøre, om denne webhost er den rigtige for dig!

Domænenavn & E-mail

A2 Hosting giver ikke et domænenavn gratis. Du kan dog få et domænenavn til en lav pris. Det koster dig $ 14,95 / år. Du kan desuden få mulighed for domænebeskyttelse.

A2-hosting-domæne-navne

Desuden indeholder grundplanen 25 e-mail-adresser. I mellemtiden inkluderer både Swift- og Turbo-planen ubegrænsede e-mail-adresser.

Web Space & båndbredde

Med A2 Hosting får du ubegrænset lagerplads såvel som gratis SSD’er. Faktisk inkluderer den mest basale plan begge disse funktioner. Så selvom du vælger den grundlæggende plan, vil du ikke gå glip af de to.

WordPress installation med et enkelt klik

CPanel-kontrolpanelet er udstyret med Softaculous. Ved hjælp af et enkelt-klik-WordPress-installationsprogram kan du nemt installere WordPress.

Migrationsservice

Med denne webhost kan du nyde gratis migrering af websteder. Hvis du bruger cPanel med den aktuelle vært, migrerer A2 dit websted for dig uden at opkræve dig for det!

Webstedsbygger

A2 tilbyder en effektiv A2-webstedsbygger. Der er dybest set 4 forskellige planer. Den billigste, der er ideel til hjemmesiden med en side, starter ved $ 3,92 / måned. I mellemtiden koster den dyreste, der er egnet til e-handelswebsteder $ 11,76 / måned. Webstedsbyggerplanerne indeholder en række forskellige skabeloner såvel som tilstrækkelig lagerplads.

A2-hosting-website-builder

Andre funktioner

A2 tilbyder ganske mange funktioner til udviklere. Deres mest imponerende funktion er imidlertid deres Turbo-server, der lover fremragende belastningstid. Andre funktioner inkluderer også 99,9% driftstid forpligtelse.

Domænesikkerhedsbeskyttelse

A2 Hosting giver ID-beskyttelse. Ved hjælp af denne funktion kan du beskytte dine personlige data. På samme tid kan du også sikre dig, at mængden af ​​spam, der ankommer til din indbakke, reduceres. Bemærk, at dette koster $ 9,95 årligt.

SSL-certifikat

SSL-certifikatet verificerer dybest set dit websteds identitet. Plus krypterer de data, der sendes mellem webstedet og serveren. Kort sagt tilføjer det et andet lag af sikkerhed, som er afgørende for websteder, der accepterer betalinger.

A2 tilbyder adskillige SSL-certifikater, der passer til dine websides behov. Den grundlæggende SSL er inkluderet gratis. Imidlertid er en avanceret SSL med top forretningssikkerhed også tilgængelig.

SiteLock-sikkerhed

A2 Hosting sikrer sikkerheden på deres klients websted. Af denne grund indarbejder det proaktive beskyttelsesforanstaltninger kaldet Perpetual Security på alle deres konti. Dette inkluderer adskillige funktioner, såsom virusscanninger, serverhærdning og auto-helingsbeskyttelse. Det har også samarbejdet med SiteLock for at sikre yderligere sikkerhed.

Dedikeret IP

Du kan bestille en dedikeret IP-adresse fra dit kundepanel. Det koster dig $ 4 / måned uanset din valgte plan.

Backups

Du har muligheden for at oprette en sikkerhedskopi når som helst du ønsker. Dette er praktisk, når du ikke vil vide, at din planlagte ugentlige eller daglige sikkerhedskopiering skal ske. Du kan enten oprette fuld eller delvis sikkerhedskopi til dit websted.

Andre funktioner

For yderligere sikkerhed inkluderer A2 den gratis HackScan Protection. Dette hjælper med at blokere hackere, før de selv kan gøre den mindste skade. Andre funktioner inkluderer en dobbelt firewall, KernelCare og forsvar mod brute force.

Serverplacering

Deres servere er spredt i tre kontinenter, hvilket er en anden grund til deres solide ydeevne. Serverne er beliggende i Amsterdam i Europa, Singapore i Asien og Michigan og Arizona i USA. Så du kan få adgang til den server, der er tættest på din placering.

Som et resultat får du nydelse af forbedret ydelse og hastighed på dit websted. Desuden overvåges serverne døgnet rundt. Derudover ejes de udelukkende af A2, så du uden problem kan stole på sikkerheden.

Brugervenlighed

Mens A2 Hosting er en mere udviklervenlig vært, er det stadig ikke svært at bruge. Lad os kort se på de funktioner, der sikrer denne brugervenlighed.

Nem tilmelding

Tilmelding involverer kun tre grundlæggende trin. Alle trin er grundlæggende og lette at følge, så du har ingen problemer med tilmeldingsdelen.

betalingsmetoder

Adskillige betalingsmetoder accepteres. Disse inkluderer PayPal, bankoverførsel, postanvisning, kreditkort, Skrill, PayULatam og check.

Kontoaktivering

Din konto bliver øjeblikkeligt aktiveret. Du behøver ikke at vente med at få adgang til hosting-tjenester af høj kvalitet.

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

For at sikre brugervenlighed tilbyder A2 cPanel, standard kontrolpanelet. Selv for dem, der bruger det første gang, er kontrolpanelet ganske let at bruge. Desuden er det nemt at navigere gennem forskellige muligheder for at administrere webstedet.

Tilsvarende kræver installation af scripts med forskellige CMS kun et par klik. Derudover kan andre applikationer som Drupal og Joomla nemt nås fra kontrolpanelet. Yderligere e-handelsværktøjer er også inkluderet til tilføjet funktionalitet. Ingen af ​​disse involverer nogen kompleks kodning, så du er god til at gå.

Kundeservice (support)

Kundeservicen er på niveau med, og der er forskellige måder at oprette forbindelse til dem på. Faktisk kaldes supportteamet Guru Crew, der er klar til at hjælpe til enhver tid.

A2-hosting-støtte

Live chat

Live chat er tilgængelig 24/7 hele ugen. Du kan besked dem når som helst.

Billetter

Der er også oprettet et billetsystem til kontakt support. Så du kan se de spørgsmål, der er besvaret om dine valgte eksisterende tjenester.

telefon

Telefonstøtte er også ganske effektiv. Selv hvis du ringer til dem sent på natten, vil nogen svare opkaldet. I nogle tilfælde bliver du muligvis bedt om at efterlade en besked. De vil dog ringe tilbage på bare kort tid.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base)

Der er også et vidensgrundlag for alle dem, der selv ønsker at se efter løsninger. I denne vidensbase finder du artikler om forskellige emner. Disse inkluderer PHP, SSH nøgler, WordPress og e-mail-konti. For hurtige resultater er der også et søgefelt, hvor du kan indtaste et nøgleord og få relaterede artikler.

A2-hosting-viden-basen

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

Med A2 Hosting får du en risikofri prøve sammen med pengene tilbage-garanti når som helst. Dette betyder, at du får en problemfri refusion fra værten. Ved at annullere din konto inden for en måned får du desuden fuld refusion. Du kan også få nogle af de pro-raterede refusioner, hvis du annullerer kontoen efter den første måned. Det afhænger dog af din brug.

Hvem er A2 Hosting bedst til?

 • Den mest ideelle mulighed for udviklere, da det tilbyder adskillige udviklervenlige værktøjer.
 • Det er stadig velegnet til newbies uden forudgående viden om webhosting.
 • Erfarne webmastere kan også drage fordel af deres tjenester.

PROS
ULEMPER

 • Sikrer belastning med høj hastighed.
 • Leveres med gratis SSD’er.
 • Velegnet til WordPress-brugere.
 • Sideindlæsningstiden er ganske imponerende.
 • Planerne for Windows-hosting er begrænsede.
 • Det er mere på den dyre side sammenlignet med andre planer.

Anbefaler vi A2 Hosting?

Samlet set er A2 i stand til at tilbyde alle de værktøjer, som begyndere og eksperter har brug for for at få deres hjemmeside i gang. Baseret på ydelse, hastighed og pålidelighed ser det ud til at være en god mulighed. Deres kundesupport er også meget dygtig, venlig og villig til at hjælpe til enhver tid.

Mens priserne er høje, kompenserer den når som helst pengene-tilbage-garanti. Faktisk viser garantien kun den tro, de har på deres tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map