DigitalOcean-anmeldelse: Er bølgen høj nok?

DigitalOcean fremstår som en lovende VPS-hosting, men er det prisen værd? Vi har svaret til dig. Vi købte tjenesten og brugte den et stykke tid til at bedømme, hvor god eller dårlig den er. Vi var opmærksomme på mange faktorer, inklusive driftstid, belastningstid, omkostninger, funktioner og kundesupport, der tilbydes af virksomheden.


Overal vurdering

4,8 / 5

Funktioner
9/10

Brugervenlig
10/10

Prisfastsættelse
10/10

Support
9/10

Pålidelighed
10/10

DigitalOcean rabatter
Se tilbud

Uptime

99,99%

Indlæsningstid

219 ms

DigitalOcean blev grundlagt i 2011 og tilbyder en bred vifte af tjenester og er i dag ganske respektabelt. Selv store navne som Gitlab ser ud til at være en fan af virksomheden. Desuden er det også godkendt af nogle hæderlige websteder, herunder Netcraft, som kaldte det en af ​​de hurtigst voksende cloud-hostingtjenester. Virksomheden blev tredje med hensyn til størrelse i 2014 og er kun vokset siden da.

Dette amerikanske firma er kendt for at hjælpe udviklere med at arbejde hurtigere. Det er hjernebarnet til Mitch Wainer, Ben Uretsky, Alec Hartman, Moisey Uretsky og Jeff Carr. De mødtes for at starte en lille opstart i NYC, som nu bruges af over en halv million brugere.

Nøglefunktioner

 • 99,99% oppetidsgaranti, hvilket gør det til en meget pålidelig service
 • Automatiske sikkerhedskopier fjerner behovet for at bekymre dig om at miste dine filer
 • Privat netværk giver dig mulighed for at opbevare flere dråber i det samme datacenter uden at spise i din båndbredde
 • Med et-klik-apps kan du installere et antal applikationer med et enkelt klik
 • Overvågningsfunktioner er uden omkostninger
 • Talrige e-handelsplatforme at vælge imellem

CPU
1 kerner

Diskplads
25 gb

båndbredde
1 tb

vædder
1 gb

Penge tilbage
30 dage

Hosting planer
digitalocean.com

Contents

DigitalOcean-gennemgang: Baggrundsinformation

Hovedkvarter i NYC, DigitalOcean er en cloud-infrastrukturudbyder med datacentre spredt over hele verden. Det tilbyder en blanding af skytjenester til at hjælpe udviklere med at skalere og distribuere apps på flere computere. Det er den tredje største hostingudbyder i verden og kom også til Deloitte Technology Fast 500 List i 2018.

digitalocean-baggrund-info Skærmbillede leveret fra webarchive.org for 2013-året

Moisey og Ben Uretsky fandt det i 2011 efter at have indset behovet, da de fleste virksomheder koncentrerede sig om virksomheder og ikke på individuelle udviklere. Betaproduktet var ude i første kvartal af 2012, og virksomheden fandt sin første store succes i 2013, da det blev et af de få virksomheder, der tilbyder SSD-baserede muligheder.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Hjemmesiden er i øjeblikket vært for over en halv million domæner, mest tilhørende .com. Det tilbyder dog en masse andre TLD’er også inklusive .info, .org, .biz og landsspecifikke TLD’er som .us.

digitalocean-vært-domæner

digitalocean-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Det er vigtigt at holde øje med ydeevnen, når du vælger en webhost. Det bør tilbyde god hastighed og oppetid, da disse to faktorer kan være afgørende og også påvirke SEO-placeringer.

Performance Test (Pingdom)

Vi kørte Pingdom-testen for at bedømme kvaliteten af ​​det websted, der blev oprettet ved hjælp af WordPress og havde dummyindhold på det inklusive grafik. Testresultaterne var fremragende:

Pingdom-digitalocean

Det tog mindre end et sekund at indlæse siden, hvilket er ganske imponerende. Dette punkt skal du huske, da de fleste brugere forlader et websted, hvis det tager 2 sekunder eller længere tid at indlæse.

Vi brugte ikke cache eller hastighedsoptimerings trick og fandt, at resultaterne var ret gode. Som du ser er sidestørrelsen imidlertid ganske lille her, og hastigheden kan være lidt langsommere, hvis du har heftige sider.

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

Vi kørte UptimeRobot-overvågningen på det samme sted for at bedømme kvaliteten og var igen ret imponeret over resultatet.

digitalocean-oppetid

Som du kan se, har webstedet været ope i 5188 timer, hvilket svarer til cirka 216 dage. Hastigheden er også temmelig pålidelig og ramte ikke 1 sekund-mærket en gang. Vi kan være sikre på, at tjenesten er hurtig og stabil.

DigitalOcean Uptime & Indlæsningstid for sidste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Uptime Stats
Indlæs tidsstatistikker
August 2019100%158 ms
Juli 2019100%159 ms
Juni 2019100%153 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Det er vigtigt at vide, hvordan alt på dit websted indlæses, og hvordan det fungerer i forskellige lande; når alt kommer til alt internet handler om at være global.

digitalocean-bitcatha

DigitalOcean fik A + på vores liste. Det har servere overalt i verden. Derfor er hastigheden hurtig i næsten alle hjørner. Det er den hurtigste i USA, efterfulgt af Australien. Det er også ret hurtigt i Europa, svarende til 25 ms i London. Det er det langsomste i Sao Paulo og Bangalore-regionen, men det er ikke så dårligt. Alt i alt er det en fantastisk mulighed, hvis du forventer en god mængde international trafik.

DigitalOcean-prissætning & Planer (dråber)

DigitalOcean er designet til ikke kun individuelle udviklere, men også til store og små virksomheder. Virksomheden tilbyder en blanding af pakker og har forskellige hostingniveauer for at imødekomme forbrugernes voksende behov.

Brugere kan vælge mellem en række hostingpakker afhængigt af deres volumen og lagerbehov. De fleste kan faktureres hver time eller måned.

Virksomheden har givet navnet ‘Dråber’ til sine virtuelle maskiner. Du kan vælge mellem CPU-optimerede dråber eller standarddråber. Førstnævnte er mere velegnet til brugere, der ønsker en oksekødsmaskine, der kan udføre intensive job, mens sidstnævnte er mere velegnet til brugere, der ønsker at udføre regelmæssige opgaver.

digitalocean-skabe-dråbe

Lad ikke denne nye terminologi skræmme dig. Det er ikke noget kompliceret. Bare et navn på en maskine. Derudover er det ganske let at administrere og håndtere. Brugere kan bestille eller slette maskiner afhængigt af deres behov.

Du kan vælge mellem en række forskellige operativsystemer, herunder Ubuntu, Linux, CoreOS, Fedora, FreeBSD, GPL og Debian. Alle OS er forudbygget, og du kan komme i gang med det samme. Faktisk tager det kun 55 sekunder at få adgang til en ny dråbe.

Standarddråber & CPU-optimerede dråber

Standard sroplets er velegnede til skalering og vært for webapplikationer, blogs, iscenesættelses- / testmiljøer, databaser og cache i hukommelsen. Den billigste pakke starter for $ 5 / måned ($ 0,007 / time) og leveres med 1 GB RAM / 1 CPU, 25 GB SSD Disk og 1000 GB overførsel. Du kan vælge mellem en række forskellige pakker, og de tilbyder alle timepriser og månedlige priser.

På den anden side kommer CPU-optimerede dråber med dedikerede hyper-tråde og er mere velegnede til CPU-intensive apps som annoncevisning, maskinlæring, batchbehandling og video kodning. Den billigste plan koster $ 40 / måned eller $ 0,060 / time. Du kan vælge mellem en række forskellige pakker, og de tilbyder alle timepriser og månedlige priser.

Standarddråber

CPU-optimerede dråber

Pristabel for standard- og CPU-optimerede dråber

Standarddråber

Pakke
OS-navn
RAM / VCPUS
SSD
Overførsel
Pris
Sky 1Linux / Unix1 GB / 1 CPU25 GB1 TB$ 5 / mo
Sky 2Linux / Unix2 GB / 1 CPU50 GB2 TB$ 10 / mo
Sky 3Linux / Unix2 GB / 2 CPU60 GB3 TB$ 15 / mo
Sky 4Linux / Unix4 GB / 2 CPU80 GB4 TB$ 20 / mo
Sky 5Linux / Unix8 GB / 4 CPU160 GB5 TB$ 40 / mo
Sky 6Linux / Unix16 GB / 6 CPU320 GB6 TB$ 80 / mo

CPU-optimerede dråber

Pakke
OS-navn
RAM / VCPUS
SSD
Overførsel
Pris
Sky 1Linux / Unix4 GB / 2 CPU25 GB4 TB$ 40 / mo
Sky 2Linux / Unix2 GB / 1 CPU50 GB2 TB$ 10 / mo
Sky 3Linux / Unix16 GB / 8 CPU100 GB6 TB$ 160 / mo
Sky 4Linux / Unix32 GB / 16 CPU200 GB7 TB$ 320 / mo
Sky 5Linux / Unix64 GB / 32 CPU400 GB9 TB$ 640 / mo

Udviklere

Hvis du er en udvikler, er der gode nyheder for dig. Du kan bruge tjenesten til at oprette nye dråber på kun 55 sekunder. Hver dråbe vil tilbyde dig root-adgang og nogle andre seje funktioner, herunder: Mulighed for at vælge OS, DNS-styring, Simpelt kontrolpanel, Cloud firewalls, Automatiske sikkerhedskopieringer, Pre-bygget app-billeder, Privat netværk, Global image transfer, SSDs.

Vigtig: Virksomheden tilbyder et bredt antal muligheder for cloud-hosting, men dækker ikke delt, dedikeret eller administreret hosting.

Sådan opretter du en dråbe?

DigitalOcean kontrolpanel er forholdsvis let at bruge. Sådan opretter du din egen dråbe.

1. Log ind på kontrolpanelet, gå til Dashboard og tryk på “Opret” grøn knap, vælg derefter den første mulighed Dråber (opret sky-servere).

Standarddråber

2. Vælg de nødvendige konfigurationer på næste side (Opret dråbe). Konfigurationerne har standardindstillinger.

3. Du kan vælge at tilpasse din dråbe. Processen er ganske enkel. Vælg et billede, og vælg dit ønskede operativsystem med forudinstallerede apps, hvis nødvendigt.

vælg billede

4. Vælg den krævede lagerplads og RAM.

5. Du kan også vælge at tilføje bloklager, hvis du har brug for yderligere lagervolumener for at angribe dine dråber.

6. Overvej desuden sikkerhedskopier, hvis du gerne vil have, at systemet opretter et diskbillede af din dråbe en gang om ugen, så du kan bruge det i tilfælde af et styrt eller et andet sådant problem. Sikkerhedskopien forbliver gemt i cirka en måned (fire uger).

7. Vælg et datacenterregion og husk dine kunder. Det skal være tættest på det sted, hvor du finder den største del af dit publikum.

Standarddråber

8. Vælg yderligere indstillinger som privat netværk, IPv6, brugerdata og overvågning.

9. Tilføj SSH-nøgler for din sikkerhed.

10. Færdiggør og opret.

DigitalOcean Basic (VPS-plan) i detaljer

Det betyder ikke noget, hvor godt et firma er; de fleste mennesker vil holde sig væk fra det, hvis det er for dyrt. Heldigvis er DigitalOcean blandt de mere overkommelige muligheder, især da du kan vælge mellem timepakker og månedlige pakker.

Alle standardpakker inkluderer DNS-styring, 24/7 support, foruddefinerede og gratis firewalls, komplet overvågning og et antal pre-build open source apps.

Lad os lære kendskab til planerne i detaljer.

Hvad er inkluderet i VPS Basic (5 $) -pakke?

Du kan få Standard Droplet 1vCPU-pakke for så lavt som $ 5 pr. Måned eller $ 0,007 / time. Det leveres med 1 TB overførsel og 25 GB SSD.

Startpriser

Du kan starte så lavt som $ 5 pr. Måned. Tilmelding på lang sigt kan være en god mulighed, men virksomheden tilbyder ikke rabatter, og den billigste 36-måneders kontrakt koster dig $ 180. Den dyreste mulighed er 32 vCPU’er og koster $ 960 / måned eller $ 1,429 / time. Det leveres med 12 TB overførsel og 840 GB SSD.

Plan & Pakke
Sky 1
Sky 2
Sky 3
Sky 4
Sky 5
1 måned sigt$ 5$ 10$ 15$ 20$ 40
12 måneders løbetid$ 60$ 120$ 180$ 240$ 480
24 måneders løbetid$ 120$ 240$ 360$ 480$ 960
36 måneders løbetid$ 180$ 360$ 540$ 720$ 1140

Fornyelsespriser

Dette er et af de få virksomheder uden fornyelsespolitikker. Du betaler kun for faktisk brug. Plus, alle pakker leveres med månedlige kasketter for at sikre, at du aldrig går ud af dit budget, uanset hvor mange dråber du opretter.

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os se på nogle af de vigtigste funktioner, DigitalOcean har at tilbyde. Disse hjælper dig med at bestemme, hvor god eller dårlig denne mulighed er for dig.

Domænenavn & E-mail

Alle pakker leveres med gratis e-mail-konti; ingen af ​​pakkerne tilbyder i øjeblikket gratis domænenavne. Du bliver nødt til at købe en fra en registrator og overføre den til DigitalOcean, da den tilbyder DNS-hosting service, men ikke registrering.

skabe ny-rekord

Web Space & båndbredde

Du kan vælge mellem to lagerindstillinger:

Blokeringslagring: Du kan vælge mellem 1 GB til 16 GB og endda kombinere forskellige blogs i en, omskaler dem og flytte dem fra en dråbe til en anden. Du kan tilføje yderligere lagerplads for $ 0,10 / GB pr. Måned.

Objektopbevaring: Objektopbevaring er velegnet til at være vært for ustrukturerede data, f.eks. Videoer. Det adskiller sig fra bloklagring, da dataene ikke har noget korrekt format. Også kendt som rum, giver det dig adgang til de lagrede data via HTTP. Minimum plads er 250 GB med en båndbredde på mindst 1 TB.

Standarddråber

One-Click Apps

Du kan spare mere tid ved at installere apps med et enkelt klik. Disse inkluderer: MySQL, Node.js, WordPress, Ghost, Docker, MongoDB, LAMP stack, Machine Learning osv..

digitalocean apps

Migrationsservice

Mens virksomheden ikke tilbyder betalt eller gratis migrationstjeneste, kan du komme i kontakt med kundesupporten for hjælp til, hvordan du udfører opgaven.

Spaces

I modsætning til dråber, er rum lavet til at opbevare enkle objekter. Det er et system, der giver dig mulighed for at levere gemte data til slutbrugere og apps. De er skalérbare og lette at oprette. Plus, de fungerer på en klar måde og leveres med et træk-og-slip-API.

digitalocean rum

Kubernetes

Kubernetes er en nyligt lanceret service, der kun tager et par minutter at komme i gang. Denne administrerede service tilbyder automatisk skalering, applikationsportabilitet blandt andre fordele.

digitalocean kubernates

Pålidelighed (sikkerhedsindstillinger)

Sikkerhed er en enorm bekymring, når det kommer til data i skyen. DigitalOcean’s ser ud til at forstå dette og tilbyder en masse sikkerhedsfunktioner.

Domænesikkerhedsbeskyttelse

Da virksomheden ikke leverer beskyttelse af domænefortrolighed, er din eneste mulighed at købe et domæne fra en tredjepartsleverandør og tilføje det ved hjælp af den specielle domænekonsol, der gør processen let. Virksomheden kan hjælpe dig med processen.

SSL-certifikat

Selvom virksomheden ikke tilbyder SSL-certifikater, har brugerne mulighed for at installere det via konsollen gratis. Dette er meget vigtigt, fordi nogle browsere ikke indlæser dit websted uden et gyldigt SSL-certifikat, og endda Google kan straffe dit websted, hvis det mangler et SSL-certifikat.

Det giver dig også mulighed for at købe standardcertifikater fra andre websteder, som GoDaddy, hvor det er tilgængeligt for $ 5,99 / år.

Dedikeret IP

Virksomheden tilbyder en gratis dedikeret IP med hver dråbe. Desuden leverer virksomheden også “Floating IPs” med hver dråbe, så appen fortsætter med at køre, selvom en dråbe mislykkes. Systemet tildeler hurtigt IP’en til en standby-dråbe, hvilket forhindrer nedetid.

Backups

Backup er ikke et problem med DigitalOcean, da virksomheden tilbyder snapshots og backups, der giver dig mulighed for at gendanne, duplikere eller gemme dråber. Snapshots og backups gemmes separat. Mens snapshots oprettes manuelt af brugeren, gemmes sikkerhedskopier automatisk af systemet.

Brugere kan aktivere automatiske sikkerhedskopier, der er gemt på serveren, men ikke kan downloades. Husk dog, at virksomheden gør det klart, at det er kundens pligt at holde dataene sikre og ikke virksomhedens, så du kan overveje sikkerhedskopieringsdata.

Snapshot-lager opkræves baseret på plads. Virksomheden tilbyder automatiserede sikkerhedskopieringer til 20% af, hvad dråben koster dig.

Sådan oprettes manuelt sikkerhedskopier og gemme filer på din lokale maskine gratis:

 1. Log ind på DigitalOcean сonsole, åbn og opret forbindelse til terminalen ved hjælp af denne kommando: ssh [Email protected], din kommando vil se ud: ssh [Email protected]
 2. Gå til / var / www / html-bibliotek via denne kommando: cd / var / www / html
 3. Start følgende kommandoer for at installere zip-værktøjet (ignorer dette punkt, hvis zip-værktøjet allerede er installeret, og gå til punkt 4, du skal kun gøre dette trin én gang): sudo apt install yum, sudo yum install zip
 4. Tag den faktiske sikkerhedskopi ved at starte følgende kommando: sudo zip -r /var/www/html/files-backup.zip / var / www / html /
 5. Backupfilerne gemmes med navnefiler-backup.zip, og du kan downloade dem ved at åbne www.yourwebsite.com/files-backup.zip
 6. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du slette sikkerhedskopifilen fra serveren ved hjælp af denne kommando: sudo rm files-backup.zip

Begrænset adgang til personale

Dine oplysninger er sikre og sikre, da kun teknikerteamets medlemmer kan få adgang til butikkernes sikkerhedskopier og snapshots. Ansatte har ikke adgang til disse filer.

Server sikkerhed

Virksomheden forstår vigtigheden af ​​at holde servere sikre. Datacentre er ikke kun beskyttet af sikkerhedspersonale, men virksomheden bruger også forskellige værktøjer, såsom to-faktorstilladelse og biometrisk test, for at holde ubudne gæster væk. Derudover opfylder DigitalOcean også internationale og nationale sikkerhedsstandarder.

digitalocean sikkerhed

Brugerovervågning

Virksomheden giver dig mulighed for at følge med på forskellige faktorer ved at indstille advarsler for, når en CPU overskrider tærsklen osv. Du kan vælge at modtage disse advarsler via e-mail eller Slack. Bortset fra dette er det også nemt at overvåge faktorer som netværksbrug, hukommelsesforbrug og diskbrug med realtidsovervågning.

Du kan også hvidliste IP’er og specificere forskellige adresser, selv ved tags. Dette er vigtigt, da firewall’en automatisk blokerer adgangen, hvis der ikke er nogen hvidliste.

brugerovervågning

Firewalls

Du kan anvende firewall-regler på en eller flere dråber. De er alle centraliserede, hvilket gør det nemt at få adgang til oplysninger.

Serverplacering

Virksomheden har i øjeblikket 8 datacentre over hele verden. De er strategisk placeret i Singapore, Indien, Holland, Tyskland, Canada, USA og Storbritannien.

Brugervenlighed

DigitalOcean er meget kundevenlig og gør det til en leg at komme i gang. Faktisk kan du kun klikke på knapper eller ikoner for at få dit websted i gang.

Nem tilmelding

Processen tager kun et par minutter. Gå til det officielle websted, vælg pakken og klik på Kom i gang eller Tilmeld dig. Virksomheden beder om dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og du er ind. Du kan også bruge dit Gmail-ID til at tilmelde dig.

Du har muligvis en individuel konto eller en teamkonto, som kan være en god mulighed, hvis du arbejder med flere personer. Du kan senere blive nødt til at indsende oplysninger, herunder din placering og grunden til at bruge DigitalOcean.

betalingsmetoder

Virksomheden tilbyder en række betalingsmetoder, herunder PayPal og kort (Discover, Visa, MasterCard og American Express). Desværre accepteres ikke debetkort, postanvisninger eller check. Du kan dog bruge dit betalingskort til at sende betaling via PayPal. Betaling håndteres gennem Stripe og er sikkert og sikkert.

Bemærk: Virksomheden tilbyder en promo-kode pr. Konto, der kan hjælpe dig med at spare penge. Overvej også at bruge det.

Bluehost-betalinger

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

Webstedet tilbyder et meget simpelt kontrolpanel. Det har ikke mange muligheder, da virksomheden ikke tilbyder andre typer hostingmuligheder, men det er nok til at få dig i gang.

Installer cPanel Yourself

Du kan vælge at købe og installere cPanel. Da webstedet er designet til udviklere, finder du ikke mange muligheder her, medmindre du køber dem – cPanel er en sådan mulighed. En mangel på cPanel vil imidlertid ikke være meget af et problem, da du ikke har brug for en masse muligheder, det tilbyder. Overvej dog at få det, hvis du ikke nyder Unix-platformen.

Ikke desto mindre er det ganske let at installere cPanel, på trods af at den ikke er tilgængelig i indstillingerne med et enkelt klik.

DigitalOcean Interface Intro

Grænsefladen er ret godt designet og let at bruge. Det er enkelt og dermed attraktivt. Du vil ikke have problemer med at overvåge eller implementere dråber eller apps.

Infrastruktur & Specialiseret teknologi

Virksomheden har datacentre over hele verden, herunder Singapore, London, San Francisco, Amsterdam og New York. Kun nogle få datacentre tilbyder i øjeblikket IPv6 med planer om at udvide support til andre centre også.

Virksomheden tæller med sin egen specialiserede teknologi, der er bygget til at give sine brugere en enkel oplevelse. Cloud-servere oprettes ved hjælp af KVM-virtualisering. Du kan også bruge virksomhedens API til at oprette din egen.

Kundeservice (support)

Kundesupport er meget vigtig, når du arbejder med en hostingudbyder. Selv et simpelt problem kan stoppe processen.

Live chat

Denne mulighed er i øjeblikket ikke tilgængelig, hvilket kan være ganske besværligt for brugere, der er i vane med at få deres problemer løst der og derefter.

Billetter

Den eneste måde at komme i kontakt med holdet er at åbne en billet. Du kan markere dine billetter presserende, hvis det er vigtigt. Billetter besvares typisk inden for 12 timer, men hastende billetter kan muligvis overværes før. Du vil modtage en e-mail-meddelelse, når der er opdatering på dine åbne billetter.

telefon

Virksomheden tilbyder i øjeblikket ikke telefonstøtte.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base) & Fællesskab

Da DigitalOcean er lavet til udviklere; Virksomheden forventer, at brugere ikke vil få mange problemer. I nogle grundlæggende problemer kan de konsultere vejledninger, der er meget detaljerede og introducere politikker, men også procedurer ved hjælp af billeder og illustrationer.

Bortset fra dette er der også et kæmpe samfund at interagere med andre og få svar på dine spørgsmål. Samfundet er ordentligt modereret af teamet, der ofte også deltager i diskussioner.

digitalocean samfund

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

Virksomheden tilbyder ikke refusion; det kan dog tilbyde nogle i nogle få sjældne tilfælde. Din eneste mulighed er at åbne en supportbillet.

Bortset fra dette lover DigitalOcean kreditrefusion for nedetid, der overstiger den lovede 99,99% oppetid. Hvis du lige er startet, er din bedste mulighed at starte med den billigste mulighed og tjek systemet, inden du går ind.

Hvem er DigitalOcean bedst til?

Da tjenesten hovedsageligt er designet til udviklere, er den bedst for udviklere, nye og gamle. Det er dog ikke meget begyndervenligt, og det kan tage dig et stykke tid, før du kommer i gang.

Platformen er muligvis ikke egnet til brugere, der ønsker en masse håndholdelse. Hvis du ved, hvad du vil og kan håndtere de tekniske forhold, kan det være en fremragende mulighed for dig.

PROS
ULEMPER

 • Klar prissætning uden forvirrende fornyelsesmuligheder eller skjulte gebyrer.
 • 99,99% oppetid garanteret med refusion for nedetid, der overskrider grænsen.
 • Automatiske sikkerhedskopier for at sikre, at dine data forbliver sikre.
 • Timebetaling og kun betaler det, du bruger pakken, gør den meget overkommelig.
 • Privat netværk gør det muligt at kommunikere mellem to eller flere dråber.
 • Manglende cPanel kan være besværlig for nogle brugere.
 • Ingen live chat eller telefonsupport kan gøre det vanskeligt for nogle brugere at bruge tjenesten.
 • Tilbyder ikke basale hostingfunktioner, som du forventer af en hostingudbyder. Disse inkluderer domænenavne, migrering af websteder.
 • Kan være lidt for kompliceret for begyndere.

DigitalOcean Fakta & Statistik [Infographic]

DigitalOcean Web Hosting Fakta og statistik Infographic

Anbefaler vi DigitalOcean?

Baseret på vores gennemgang kan DigitalOcean være et godt valg, hvis du er seriøs med at have en sikker VPS-hostingplatform, der også tilbyder fremragende oppetid. DigitalOcean tilbyder, hvad det lover, og det er en pålidelig virtuel privat server, der er velegnet til udviklere. Det kan dog ikke være den bedste mulighed, hvis du leder efter traditionelle hostingplatforme.

Vi håber, at denne detaljerede gennemgang hjælper dig med at komme til en informeret beslutning. Hvad synes du om det? Har du nogen erfaring med DigitalOcean? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map