DreamHost-anmeldelse: Er det værten, du har drømt om?

DreamHost er blandt nogle af de mest populære hostingudbydere derude. Det er kendt for en masse ting, inklusive overkommelige priser og et stort antal pakker. Vi købte tjenesten og oprettede vores websted for at kontrollere de funktioner, virksomheden tilbyder. Vi studerede alt fra omkostninger til oppetid og reelle data i realtid. Men er det værd at hype? Vi finder ud af det i denne anmeldelse.


Dreamhost-sr

Overal vurdering

4,2 / 5

Funktioner
8/10

Brugervenlig
8/10

Prisfastsættelse
8/10

Support
9/10

Pålidelighed
9/10

DreamHost rabatter
Se tilbud

Uptime

99,98%

Indlæsningstid

539 ms

DreamHost kan prale af en imponerende profil og omkring en halv million aktive brugere, der er vært for over 1,5 millioner websteder. Det er et stort antal, og det vokser kun om dagen. Det er ikke et nyt firma. Grundlagt i 1996 og har styrket sin styrke og endda vundet PCMag’s ‘Bedste webhostingstjeneste’ flere gange.

Det blev grundlagt af en flok studerende ved Harvey Mudd College i Californien, men i dag har det snesevis af medarbejdere, der arbejder hårdt for at sikre, at det lever op til forventningerne hos sine millioner af kunder..

Nøglefunktioner

 • Webstedsbygger for at gøre det nemt at oprette dine egne websteder
 • SSD’er for hurtigere ydelse
 • 1-kliks apps-installationsprogram
 • Godkendt af WordPress
 • Prisvindende kundesupport tilgængelig 24/7
 • E-mail-konti med alle delte hostingplaner

Diskplads
Ubegrænset

båndbredde
Ubegrænset

Penge tilbage
97 dage

Gratis domæne
Ingen

Gratis SSL
Ja

Hosting planer
www.dreamhost.com

DreamHost-gennemgang: Baggrundsinformation

DreamHost er et amerikansk firma i ordets sande forstand. Hosting-tjenesten blev grundlagt i 1996 af en flok venner, der studerede ved Harvey Mudd College i Claremont, Californien. Disse omfattede Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones og Sage Weil. De fire venner arbejdede hårdt for at udvikle ideen, og virksomheden kom officielt i 1997.

Det har flere kontorer i landet og en global rækkevidde. Selvom ikke de ældste hostingudbydere derude, er det blandt de mest kendte takket være sin generøse politik og overkommelige priser.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Virksomheden har omkring en halv million aktive brugere, der er vært for over 1 million websteder. Det tilbyder en masse TLD’er inklusive .com, .net osv. Du vil også finde lokaliseringsspecifikke TLD’er her som .co.uk og co.us. Bortset fra dette er forretningsspecifikke TLD’er som .biz og .info også tilgængelige.

Dreamhost-domæner-statistik

Dreamhost-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Det er ikke nok at have en webhosting, du skal sørge for, at den giver god ydelse. Den bedste måde at måle kvalitet på er at kontrollere tilgængelig oppetid og høj tid. Lad os kigge på det.

Performance Test (Pingdom)

Vi kørte Pingdom-testen på stedet for at bedømme hastigheden og de funktioner, virksomheden tilbyder. Vi oprettede et spot-sted med reelt indhold, så vi kunne nå en reel konklusion. Testresultaterne var ganske gode.

Pingdom-Dreamhost

Det tog mindre end et sekund at indlæse i gennemsnit 471 ms. Dette er bedre end et stort antal udbydere derude og er en meget vigtig måling bag et websteds succes. Da vi ikke brugte hastighedsoptimering eller cache, kan det siges, at resultaterne er pålidelige.

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

UptimeRobot-testen er en afprøvet metode til at bedømme, hvor pålideligt et websted er. Vi kørte testen på webstedet og var endnu en gang resultatet var positivt:

Dreamhost-oppetid

Som du kan se, har webstedet været op i 34 timer og har ikke været nede omkring 1 måned. Det tilbyder en oppetid på 99,99% i de sidste 30 dage, hvilket svarer til ca. 0,072 timer i en måned.

Dette er ganske godt, da du ved, at dit websted vil være op det meste af tiden. Tilsvarende er hastigheden også fremragende, i gennemsnit 199,78 ms.

Server responstid (Bitcatcha)

Da websteder ses globalt, er det vigtigt at finde en hostingudbyder, der kan sikre hurtige belastningstider overalt i verden. Vi kørte Bitcatcha-testen for at måle dette. Her er resultatet.

Som forventet indlæses webstedet hurtigst i USA efterfulgt af Australien. Det er det langsomste i Sao Paulo og Japan, hvor det gennemsnitligt er omkring 250 ms, hvilket ikke er så dårligt, især når du sammenligner det med andre indstillinger. Alt i alt betyder det ikke noget, hvor dit publikum er, du kan være vært for dit websted på DreamHost uden problemer.

Hosting planer og funktioner

DreamHost tilbyder en masse hosting-planer. Mens de deler nogle lignende funktioner, kan nogle komme med ekstra frynsegoder. De fire mest populære hostingplaner, som virksomheden tilbyder, inkluderer.

Type af hosting
Nr. 1-pakke
# 2-pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grundlæggende)$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
WordPress$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
VPS$ 10 / mo$ 20 / mo$ 40 / mo$ 80 / mo
Dedikeret$ 149 / mo$ 279 / mo

Delt hosting

Den billigste pakke kommer til så lavt som $ 2,59 / måned. Du kan kun være vært for et sted på det, men du får et gratis domæne med det ud over ubegrænset trafik, gratis SSL og gratis SSD-lagerplads.

Den dyrere pakke kommer for så lavt som $ 5,95 / måned. Du kan være vært for ubegrænset websteder på det og nyde et gratis domæne ud over ubegrænset trafik, gratis SSL og gratis SSD-lagerplads.

Hovedtræk
Delt starter
Delt ubegrænset
Startet pris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Fornyelsespris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
websteder1Ubegrænset
SSD Disk Space50GBUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgang
E-mail-kontiKan købesInkluderet
Domæne (r) værtUbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet
GRATIS SSL-certifikatLedigPræ-installeret

VPS Hosting

Grundlæggende: Den billigste pakke kommer til så lavt som $ 10 / måned. Du kan være vært for ubegrænsede websteder på det, mens du også nyder ubegrænset e-mails. Det tilbyder gratis SSL-certifikater, 1 GB RAM og 30 GB SSD-lagerplads, hvorfor det muligvis ikke er egnet til tunge websteder.

Forretning: Velegnet til små virksomheder, denne koster $ 20 / måned. Du kan være vært for ubegrænsede websteder på det, mens du også nyder ubegrænset e-mails. Det er velegnet til små steder, tilbyder 2 GB RAM med 30 GB SSD-lagerplads og ubegrænset trafik med gratis SSL-certifikater.

Professionel: Tilgængelig for så lavt som $ 40 / måned denne leveres også med gratis SSL-certifikater. Denne giver dig også mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder med ubegrænset e-mails. Det tilbyder 4 GB RAM og 120 GB SSD-opbevaring og er velegnet til mellemstore virksomheder og professionelle websteder.

Enterprise: Den dyreste VPS-hostingpakke koster $ 80 / måned og leveres med gratis SSL-certifikater. Du kommer til at være vært for ubegrænsede websteder med ubegrænset e-mails. Det tilbyder 8 GB RAM og 240 GB SSD-lagerplads og er velegnet til store websteder.

Dreamhost-VPS-pakker

Cloud Hosting

Virksomheden tilbyder en masse muligheder for cloud-hosting. Disse inkluderer:

512 MB Ramserver: Denne 1 vCPU, ubegrænset båndbreddepakke koster kun $ 4,50 / måned eller $ 0,0075 / time. Det er velegnet til tinkering og tilbyder 80 GB SSD-disk.

2GM Ram Server: Denne 1 vCPU, ubegrænset båndbreddepakke koster kun $ 12 / måned eller $ 0,03 / time. Det er velegnet til websteder og tilbyder 80 GB SSD-disk.

8 GB Ram Server: Denne 4 vCPU, ubegrænset båndbreddepakke koster kun $ 48 / måned eller $ 0,08 / time. Det er velegnet til databaser og tilbyder 80 GB SSD-disk.

Dedikeret hosting

Den billigste pakke kommer til så lavt som $ 149 / måned. Du nyder ikke kun en 100% oppetidsgaranti, men får også adgang til 24/7 serverovervågning med DDoS-beskyttelse.

DreamHost-dedikeret-pakker

DreamHost Basic (delt plan) i detaljer

Den delte plan er virksomhedens mest populære plan, da den er lavet til alle slags forbrugere. Alle pakkerne har et gratis domænenavn for det første år og ubegrænset trafik.

Planer & Priser i detaljer

Lad os se på de funktioner, der følger med den grundlæggende plan. Du kan vælge mellem to muligheder.

Hvad er inkluderet i delte pakker?

Forret: Denne pakke er velegnet, hvis du lige er startet, eller hvis du har en lille virksomhed. Du får kun være vært for et websted og få nogle basale funktioner som WordPress og gratis domæne med et gratis SSL-certifikat.

Ubegrænset: Som navnet antyder, denne pakke tilbyder dig ubegrænsede websteder, trafik og e-mails. Du kan også nyde de grundlæggende muligheder, der følger med startpakken, såsom et gratis domænenavn, WordPress og et gratis SSL-certifikat.

Hovedtræk
Forret
Ubegrænset
Startet pris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Fornyelsespris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
websteder1Ubegrænset
SSD Disk Space50GBUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgang
E-mail-kontiKan købesInkluderet
Domæne (r) værtUbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet
GRATIS SSL-certifikatLedigPræ-installeret
Premium Wildcard SSLIngenJa, med Addon
GRATIS webstedsbygger
GRATIS webstedsoverførsel
cPanel & Softaculous
Natlige sikkerhedskopier
MySQL-databaserUbegrænsetUbegrænset
Cloudflare CDN
Pengene tilbage garanti97-dage97-dage

Start priser tabel

Den startede pakke starter så lavt som $ 2,59 / måned. Du kan vælge at betale $ 7,95 / måned, hvis du vil have den ubegrænsede pakke.

Betalingsperiode / plan
(kun for nye brugere)
Delt starter
Delt ubegrænset
1 måned$ 4,95 / mo$ 10,95 / mo
12 måneder$ 3.95 / mo$ 6,95 / mo
36 måneder$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo

Fornyelsespriser

Fornyelsespolitik er meget enkel. Du bliver opkrævet det samme beløb som originalen, medmindre der er ændring i prisstrukturen.

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os se på nogle af de vigtigste funktioner, som DreamHost har at tilbyde. Disse hjælper dig med at bestemme, hvor god eller dårlig denne mulighed er for dig.

Domænenavn & E-mail

Begge pakkerne har et gratis domænenavn for det første år. Imidlertid er gratis e-mails kun tilgængelige med pakken Ubegrænset. Du bliver nødt til at opgradere, hvis du har brug for denne funktion.

DreamHost-domæne-navne

Web Space & båndbredde

Begge pakkerne tilbyder ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset trafik. Nogle rapporter antyder, at det muligvis ikke er ubegrænset, men vi fandt ikke noget problem eller begrænsning med webplads eller båndbredde.

WordPress installation med et enkelt klik

Begge pakkerne tilbyder 1-klik WP-installation gratis, hvilket gør det nemt at få WordPress i gang og køre på dit websted. Du kan vælge WordPress-installation, og dit websted er ope i løbet af få sekunder for dig at designe.

Migrationsservice

Dreamhost lader dig ikke importere data fra andre kontrolpaneler. Du skal gøre det manuelt, dvs. at kopiere databaser og filer på egen hånd. Plus, det er heller ikke muligt at importere e-mails. Dette skal også gøres manuelt ved hjælp af en af ​​de mange desktop-applikationer.

På WordPress-websteder kan du enten vælge at migrere på egen hånd eller leje virksomhedens migrationstjenester for $ 99. Jobbet tager 48 timer at afslutte.

Webstedsbygger

Webstedsbyggeren er fremragende og meget let at bruge. Du kan vælge et layout og komme i gang med det samme. Tjenesten er gratis tilgængelig og kommer med klik-til-redigering indstillinger, der giver dig mulighed for at tilpasse temaer efter behov. Med denne funktion har du ingen problemer med at opbygge dit eget sted.

Dreamhost-website-builder

Andre funktioner

Bortset fra dette er DreamHost et af de få websteder, der tilbyder gratis SSL-certifikater, der koster dig $ 10 eller mere på andre platforme. Desuden får du mulighed for at nyde kundesupport døgnet rundt og en 97-dages pengene-tilbage-garanti, som er blandt de laveste i branchen.

Pålidelighed (sikkerhedsindstillinger)

Sikkerhed er en enorm bekymring, når det kommer til websteder. Du vil være i stand til at holde dine data sikre, så dit websted forbliver i drift og der ikke er angreb. DreamHost leverer en masse sikkerhedsfunktioner, og der er derfor ingen grund til at bekymre sig om at miste dit websted eller de data, der er hostet på det.

Domænesikkerhedsbeskyttelse

Som mange andre tjenester tilbyder virksomheden også domænefortrolighed gratis. Du kan bruge dette ekstra lag af beskyttelse til at holde dine oplysninger sikre og ude af det offentlige domæne.

SSL-certifikat

Begge de delte hostingpakker leveres med gratis SSL-certifikater. Dette er vigtigt for at sikre, at dit websted rangerer godt på søgemaskiner og åbnes på alle platforme.

DreamShield Security

Denne betalte funktion ($ 3 / måned), tidligere kendt som Malware Remover Service, kan aktiveres fra panelet. Det dræber ondsindede koder og holder dit websted beskyttet. Det scanner stedet hver uge og sender e-mail i tilfælde af et problem.

Dedikeret IP

Virksomheden tilbyder ikke statiske IP’er, men du kan tilføje en unik IP under afsnittet Administrer domæner. IP kan dog ændres, hvis det kræves, og virksomheden giver ingen garantier for det. Unikke IP’er koster dig $ 59,95 pr. År.

Backups

Mens virksomheden ikke i øjeblikket tilbyder automatiske sikkerhedskopier, giver det dig mulighed for at oprette manuelle sikkerhedskopier, som du kan bruge til at gendanne dit websted, hvis ting går galt.

Andre sikkerhedsfunktioner

Virksomheden tilbyder gratis domænesikkerhed, gratis og åbne SSL / TLS-certifikater, firewall, http / 2-support og en malware-fjernelse for at holde dit websted beskyttet.

Serverplacering

Dens servere er kun placeret i USA (Ashburn Virginia og Hillsboro Oregon), men det bør ikke være et problem for udenlandske klienter, da serverne er tilgængelige fra hele verden og tilbyder god hastighed og sikkerhed.

Brugervenlighed

Dette er meget vigtigt, især hvis du er ny i virksomheden. DreamHost er generelt let at bruge. Lad os kigge på det.

Nem tilmelding

Du behøver kun at vælge en hostingplan og give detaljer såsom din e-mail og adgangskode for at tilmelde dig. Du kan vælge et domæne eller bruge dit eksisterende domæne og en rækkefølge. I nogle tilfælde kan virksomheden senere bede dig om at indsende nogle relevante dokumenter, især hvis du har valgt en unik TLD.

dreamhost let tilmelding

betalingsmetoder

DreamHost accepterer en masse betalingsmetoder, herunder PayPal, kreditkort, betalingskort, elektronisk check, gavekort og endda postanvisninger. Det accepterer dog ikke cryptocurrencies. I nogle tilfælde kan internationale kort også afvises. Du kan komme i kontakt med virksomheden, hvis dette sker.

Dreamhost-betalinger

Kontoaktivering

Virksomheden verificerer tilmeldingsoplysninger, før en konto aktiveres. Din konto vises under afventning, indtil informationerne er verificeret. Processen kan tage omkring 48 timer og mere, hvis der er problemer med din konto, i hvilket tilfælde du muligvis bliver bedt om at bekræfte dokumenter, især den betalingsmetode, du har brugt.

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

DreamHost scorer en sekser når det kommer til kontrolpaneler. Det tilbyder ikke typiske kontrolpaneler, men har skabt sit eget design, der ser ud til at være inspireret af cPanel. Du får glæde af installationer med et enkelt klik med andre funktioner, som traditionelle kontrolpaneler leveres med.

Generelt bruges kontrolpanelet et stykke kage. Brugere, der har brugt Plesk eller cPanel i for længe, ​​kan dog kræve nogen tid på at vænne sig til det.

Kundeservice (support)

DreamHost forstår vigtigheden af ​​kundeservice og tilbyder derfor hjælp 24/7 via forskellige værktøjer. Den interne kundesupport er meget veluddannet og tilgængelig også for potentielle brugere.

Live chat

Dette er den foretrukne metode for de fleste mennesker. Repræsentanterne er meget venlige med en god mængde viden. Det tager kun få minutter at nå en agent, der vil verificere dine detaljer, før han behandler sagen.

Billetter

Du bliver nødt til at regne med billetter, hvis det er et stort problem. Vi modtog et svar inden for 24 timer, men teamet ser ud til kun at være aktiv mellem 05:00 og 22:00. Svarene var kortfattede, men professionelle.

telefon

Virksomheden tilbyder i øjeblikket ikke telefonsupport. Du kan dog komme i kontakt med hostingudbyderens Twitter-håndtag for at forlade dine bekymringer. Ikke desto mindre kan du bede om et opkald tilbage til $ 9,95. Det tilbyder også en månedlig pakke til $ 14,95 med tre opkald.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base)

Du kan bruge Community Center eller gennemgå dusinvis af artikler, der er skrevet for at besvare dine spørgsmål. De er meget detaljerede med illustrationer, der hjælper dig med at løse dine problemer på egen hånd.

Dreamhost-videnbase

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

DreamHost tilbyder en unik 97-dages pengene-tilbage-garanti på alle delte hosting-pakker. Garantien dækker ikke andre planer. Dit beløb vil blive sendt tilbage til den originale betalingskilde, men der kan være et mindre fradrag i gebyrets navn (3%).

Hvem er DreamHost bedst til?

Uanset om du har et lille sted eller et stort sted, uanset om du vil starte din egen online butik eller en firmablog, kan DreamHost være den rigtige mulighed for dig. Det er ikke kun overkommelig, men tilbyder også en masse funktioner. Webstedsbyggeren gør det f.eks. Velegnet til nybegynder, da værktøjet gør det til en leg at bygge dit eget sted. Tilsvarende kan virksomheder og ejere af store websteder også bruge det, da det giver stor sikkerhed og nogle seje funktioner.

PROS
ULEMPER

 • Du får en dag med gratis service for hver time nedetid, da virksomheden tilbyder 100% oppetid.
 • 24/7 kundesupport er stor.
 • Du får glæde af udvidet garanti for at holde dig sikker og sikker.
 • Serverne er blandt de hurtigste i branchen, og det er derfor velegnet til alle slags klienter.
 • Det er en grøn virksomhed (kulstofneutral) og arbejder med at neutralisere drivhusgasser.
 • Kundeservicer er muligvis ikke tilgængelige døgnet rundt.
 • Restitutioner dækker kun delte hostingpakker.
 • Verifikation kan ofte tage meget tid.

Anbefaler vi DreamHost?

Ja, det gør vi uden tvivl. DreamHost er blandt de bedste i branchen i dag. Det bringer dit websted troværdighed, da du ikke behøver at bekymre dig om sider, der indlæses langsomt, afgifter, der går op, eller at dit websted går ned.

Vi håber, at denne detaljerede gennemgang hjælper dig med at komme til en informeret beslutning. Hvad synes du om det? Har du nogen erfaring med DreamHost? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map