For at afgøre, om GreenGeeks er så lovende som det ser ud, købte vi deres service og brugte den (og stadig bruger) i det sidste år. I denne varighed sporer vi forskellige aspekter af ydeevnen. Disse inkluderer oppetid og gennemsnitlig belastningstid.


For at sikre en rent objektiv og ægte gennemgang vendte vi os mod data. Ved hjælp af omkostningerne, kundesupportoplevelse, nøglefunktioner, indlæsningstid og reel oppetid af data kom vi med denne gennemgang.


Overal vurdering

4,4 / 5

Funktioner
9/10

Brugervenlig
9/10

Prisfastsættelse
8/10

Support
9/10

Pålidelighed
9/10

GreenGeeks rabatter
Se tilbud

Uptime

99,98%

Indlæsningstid

361 ms

GreenGeeks er bedst kendt for at tilbyde fremragende webhostingstjenester, der er miljøvenlige. Virksomheden sikrer grøn drift uden kompromis med kvaliteten. Faktisk er dens primære fokus ydeevne på højteknologi.

Mens de er mindre end andre værter, lover de personlig opmærksomhed. For at starte med tilbyder de et gratis domæne. Derefter kan du tilføje ubegrænsede nye domæner til hostingplanerne. Den største ting er, at alt dette fås til en meget rimelig pris / måned!

Som værende med fuld service lover GreenGeeks høj ydelse. Sammen med det tilbyder det også overflødige SSD-opbevaring og bonusfunktioner, der hjælper kunderne. I denne detaljerede gennemgang lærer du alt, hvad der er at vide om denne webhost.

Nøglefunktioner

 • Ubegrænset SSD-plads og domæner på en konto
 • Indeholder Let’s Encrypt SSL-certifikat
 • Natlige sikkerhedskopier og CDN-integration gratis
 • Hastighedsforbedrende serverteknologi
 • PCI-overholdelse tilgængelig
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Diskplads
Ubegrænset

båndbredde
Ubegrænset

Penge tilbage
30 dage

Gratis domæne
Ja

Gratis SSL
Ja

Hosting planer
greengeeks.com

GreenGeeks-gennemgang: Baggrundsinformation

GreenGeeks blev grundlagt tilbage i 2007 af Trey Gardner. Før det var han involveret i webhostingbranchen. Baseret i LA tjener webhosten mere end 35.000 brugere. Det er ingen hemmelighed, at webhostingbranchen bruger en masse energi. Som et resultat har det en enorm miljøpåvirkning. Som et forsøg på at mindske dette køber GreenGeeks vindkraftkreditter. Faktisk køber de tre gange den mængde strøm, de forbruger.

greengeeks-baggrund-info

Selvom det er relativt nyt i hostingbranchen, giver dets tjenester alvorlig konkurrence til mange andre værter. Bortset fra tjenester af høj kvalitet får du også pålidelig kundeservice til overkommelige priser.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Siden lanceringen i 2007 har GreenGeeks oplevet en enorm vækst. Med 14 hostingplaner har det været vært for 98.936 samlede domæner. Disse domæner inkluderer .info, .biz, .com, .org og .net osv. Samlet set har det også oplevet en vækst på 2% år efter år.

greengeeks-domæner-statistik

greengeeks-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Med henblik på denne gennemgang tilmeldte vi os GreenGeeks ‘hosting-konto. Derefter installerede vi let WordPress-websted. Ved hjælp af standardtemaet udfyldte vi vores websted med dummy-data inklusive billeder og medier. Som et resultat fungerede vores site som et faktisk gennemsnitligt WordPress-websted.

Performance Test (Pingdom)

Selvfølgelig hastighed i et afgørende element for succes for ethvert websted. Af denne grund testede vi først hastigheden ved hjælp af Pingdom. Som du kan se var belastningstiden mindre end et sekund, hvilket er ret imponerende.

Pingdom-greengeeks

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

Det lette WordPress-websted blev kontrolleret en gang hvert minut for at kontrollere værtens samlede tilgængelighed. Med andre ord testes både responstider såvel som stilstandstider. Som du kan se, har GreenGeeks de sidste 30 dage kun været nede i 1 gang. Samlet set er en oppetid på 99,97% på serveren meget bemærkelsesværdig.

greengeeks-oppetid

Desuden er hastigheden også imponerende. Når man læser grafen, er det helt klart, at GreenGeeks generelt er hurtig og stabil. Responstiden når ikke engang et sekund på ethvert tidspunkt på dagen, hvilket er fremragende. For pålidelighed og stabil ydelse er dette den rigtige vært.

GreenGeeks Uptime & Indlæsningstid for sidste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Uptime Stats
Indlæs tidsstatistikker
Juni 201999,99%380 ms
Maj 201999,99%371 ms
April 201999,97%455 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Med værktøjer som Pingdom ser du dybest set, hvordan dataene på dit websted indlæses. Dette inkluderer også billeder, der tager længere tid at indlæse sammenlignet med almindelig tekst. Derfor anvendte vi Bitcatcha til mere nøjagtige aflæsninger om serverens responstid. Med dette værktøj er det muligt at teste serverens responstid uden at indlæse dataene.

greengeeks-bitcatcha

Som det ses af resultaterne, optrådte GreenGeeks-servere i USA på kun et sekund. Andre steder var responstiden lidt højere, men de er stadig godt under et sekund. Så hvis din målgruppe er USA-baseret, ville dit websted drage en masse fordel.

Hosting planer og funktioner

GreenGeeks har forskellige hostingplaner til at imødekomme kunder i alle størrelser. De tilbyder delt, dedikeret, forhandler, VPS og administreret WordPress-hosting.

Type af hosting
Nr. 1-pakke
# 2-pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grundlæggende)$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
WordPress$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
VPS$ 39,95 / mo$ 59,95 / mo$ 79,95 / mo$ 99,95 / mo
Dedikeret$ 169 / mo$ 269 / mo$ 319 / mo$ 439 / mo

Delt hosting

De har dybest set tre planer. Den første er EcoSite Starter. Bortset fra adskillige funktioner inkluderer det også den gratis webstedsmigrationstjeneste. Denne plan er ideel til at starte et nyt sted med lav trafik. Den anden plan er Ecosite Pro. Det er en god mulighed for voksende websteder, der kræver mere ressourcer og hastighed. Den tredje plan er Ecosite Premium. Det er ideelt til små virksomheder med travle websteder. Tilsvarende er det også en god mulighed for onlinebutikker.

Hovedtræk
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startet pris$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
Fornyelsespris$ 9,95 / mo$ 14,95 / mo$ 24,95 / mo
webstederUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
SSD Disk SpaceUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-kontiUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) værtUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet111
GRATIS SSL-certifikat

greengeeks-delt-pakker

WordPress hosting

Som det forstås af navnet, har administreret WP-hosting yderligere funktioner. Disse er specielt designet til WordPress. Der er også tre planer. Den første er Ecosite Starter til små blogs eller websteder. Den anden er Ecosite Pro til voksende websteder. Mens den tredje er Ecosite Premium til små virksomheder.

greengeeks-wordpress-pakker

VPS Hosting

Dette er hovedsagelig en opgraderet version af delt WordPress-hosting. Det leveres med fantastiske funktioner som cPanel og SSL-certifikater. Migrationstjenester og gratis natlige sikkerhedskopier er også inkluderet i denne plan. Der er 5 forskellige planer. Hver plan har forskellige RAM, SSD og båndbredde. Således har brugere mulighed for at vælge planen med deres ønskede ressourcer.

greengeeks-VPS-pakker

Dedikeret hosting

Med dedikeret hosting får du alle serverens ressourcer. GreenGeeks dedikerede hostingplaner bruger Intel-processorer i serverklasse. Brugt udstyr, hukommelse og harddiske er også af høj kvalitet. Der er fire forskellige servere tilgængelige på forskellige prispoint. Jo højere priser, jo mere ressourcer.

greengeeks-dedikerede-pakker

Forhandler-hosting

Med GreenGeeks får du 100% hosting-platforme for hvid label. Bortset fra adskillige funktioner får du også brug af private navneservere.

greengeeks-forhandler-pakker

GreenGeeks Basic (delt plan) i detaljer

GreenGeeks delt hostingplan, Ecosite Starter, er optimeret til hosting. Faktisk har det alle de funktioner, som 99,9% af hosting-klienter ønsker. Af samme grund tilbyder de klienter en direkte sti til tilmelding til denne plan fra webstedet.

Planer & Priser i detaljer

Lad os se på funktionerne, der er inkluderet i den grundlæggende plan og den pris, du skal betale. Der er to opgraderingsmuligheder tilgængelige såvel for dem, der har brug for dem. De er Ecosite Pro og Ecosite Premium plan.

Hvad er inkluderet i basispakken?

Ecosite Starter (basispakke): Det inkluderer ubegrænset diskplads, e-mail-konti og båndbredde. Desuden leveres det med CloudFlare CDN og et SSL-certifikat. Desuden er den fysiske hukommelse inkluderet 768 MB. Planen starter fra $ 2,95 / måned og fornyelsespriserne er $ 9,95 / måned.

Ecosite Pro: Det inkluderer ubegrænset diskplads, e-mail-konti og båndbredde. Andre funktioner inkluderer CloudFlare CDN, ubegrænset MySQL-databaser og 1024 MB fysisk hukommelse. Derudover er et SSL-certifikat også inkluderet. For første gangs brugere starter planen fra $ 6,95 og fornyelsespriserne er $ 14,95.

Ecosite Premium: Som andre planer inkluderer Ecosite Premium også ubegrænset domæner, hostede e-mail-konti, båndbredde og diskplads. Det inkluderer også et SSL-certifikat og CloudFlare CDN. I mellemtiden er den inkluderede fysiske hukommelse 1500 MB. Startprisen for denne plan er $ 16,95. Fornyelsesprisen er $ 24,95 / måned.

Hovedtræk
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startet pris$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
Fornyelsespris$ 9,95 / mo$ 14,95 / mo$ 24,95 / mo
webstederUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
SSD Disk SpaceUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-kontiUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) værtUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet111
GRATIS SSL-certifikat
Premium Wildcard SSLJa, med AddonJa, med Addon
GRATIS webstedsbygger
GRATIS webstedsoverførsel
cPanel & Softaculous
Natlige sikkerhedskopier
MySQL-databaserUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Cloudflare CDN
YdeevneStandard2X4X
PowerCacher-teknologi
E-mails pr. Time100300500
PCI-overholdelseJa med AddonsJa med Addons
Pengene tilbage garanti30 dages30 dages30 dages

Start priser tabel

Prisfastsættelsen for en delt, grundlæggende hostingplan nedsættes, når tidsperioden stiger. Så mens den regelmæssige (fornyelse) månedlige sats er $ 9,95 / måned, øges den, hvis du vælger en længere plan. Således koster en 12-måneders plan for nye kunder $ 4,95, og en 24-måneders løbetid koster $ 3,95 / måned. Tilsvarende koster den 36-måneders sigt $ 2,95 / måned.

Betalingsperiode / plan
(kun for nye brugere)
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 måned$ 9,95 / mo$ 14,95 / mo$ 24,95 / mo
12 måneder$ 4,95 / mo$ 7,95 / mo$ 13,95 / mo
24 måneder$ 3.95 / mo$ 6,95 / mo$ 12,95 / mo
36 måneder$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo

greengeeks-delt-pakker

Fornyelsespriser

Efter den oprindelige tilmeldingsvarighed fornyes deres grundlæggende plan til $ 9,95 / måned. I mellemtiden fornyes Ecosite Pro til $ 14,95 / måned. Tilsvarende er fornyelsesprisen for Ecosite Premium $ 24,95 / måned.

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os se nærmere på nogle af de vigtigste funktioner, som denne webhost har at tilbyde. Det er vigtigt at kende disse funktioner for at afgøre, om dette er den mest passende webhost for dig.

Domænenavn & E-mail

Du behøver ikke at betale noget for at registrere dig for et nyt domænenavn. Tilsvarende er det gratis at overføre et eksisterende domæne fra en anden registrator. Desuden fortsætter GreenGeeks med at fornye domænet, så længe du bruger deres tjenester. Bemærk, at andre værter normalt kun tilbyder det gratis domæne i et år. Værten tilbyder også ubegrænset e-mail-konti i sine planer.

greengeeks-domæne-navne

Web Space & båndbredde

Den delte hostingplan leveres med ubegrænset båndbredde såvel som SSD-webplads. Så der er ingen begrænsninger, når det kommer til afstand.

WordPress installation med et enkelt klik

Værten inkluderer installationsværktøjet med ét klik. Så du kan få adgang til mere end 150 klar til installation. Sådanne installations-apps med et enkelt klik inkluderer også WordPress.

Migrationsservice

På et eksisterende websted leverer GreenGeeks gratis migrationstjenester. Så du har ingen problemer. Faktisk er tjenesterne også lette at bruge. For dem, der ikke er teknisk kyndige, er den gratis webstedsoverførsel fantastisk. Det gør det nemt at skifte webhost. Desuden håndterer eksperter fra GreenGeeks overførslen på en professionel måde. Så du behøver ikke at bekymre dig om større nedetid.

Webstedsbygger

GreenGeeks leverer Sitepad som sin webstedsbygger. Det er en webstedsbygger, der er træk og slip, der er lidt vanskeligere at bruge end de gennemsnitlige. Du behøver dog ikke nogen kodningsfærdigheder for at bruge den. Plus, det er også mere omfattende end de gennemsnitlige webstedsbyggere. Det inkluderer også mere end 300 foruddesignede skabeloner. Plus, adskillige widgets er også inkluderet for at ændre disse. Den grundlæggende plan starter fra $ 2,95 / måned. Sitepad er en tredjeparts webstededitor, der er integreret i kontrolpanelet. Så de originale udviklere fortsætter med at opdatere builder med nye værktøjer og teknologi.

greengeeks-website-builder

Andre funktioner

Der er mange andre funktioner, der sikrer fremragende ydelse, såsom gratis CDN-integration. Plus, alle servere kører på SSD Raid-10 lokale arrays og quad-core processorer. Således kan brugerne nyde pålideligheden og hurtig hjemmesidepræstation. Desuden er datacentrene under begrænset adgang. De serveres også med UPS-systemer i tilfælde af strømafbrydelser.

Domænesikkerhedsbeskyttelse

Domænesikkerhedsbeskyttelse er nødvendigt for at skjule dine private oplysninger fra at blive vist offentligt. Hvis dine data vises i den globale database, bombarderer dataminearbejdere og spammere dig med svindel og annoncer. Domænesikkerhedsbeskyttelse tager dine personlige oplysninger og beskytter dem mod offentligheden. Resultatet er, at offentligheden kun ser anonyme oplysninger.

GreenGeeks tilbyder denne service til $ 9,95 / år. Du kan købe det efter eller endda under din domænenavnsregistrering.

SSL-certifikat

En funktion, som brugerne nyder, er det gratis Wildcard SSL-certifikat. Dette certifikat giver dig mulighed for at sikre adskillige underdomæner. Med andre ord indstilles det på dit hoveddomæne. Til gengæld vil alle dens underdomæner også være SSL-sikret.

SiteLock-sikkerhed

SiteLock scanner webstedet dagligt for at identificere eventuelle tilstedeværende sårbarheder. Det sparer også websteder mod forskellige trusler som sortlistning via e-mail, vira og scripting på tværs af websteder. Når SiteLock er færdig med at scanne, giver det en rapport. Denne rapport indeholder råd om ting, der er værd at undersøge. Ved hjælp af denne service kan du holde din software sikker og ajour.

GreenGeeks tilbyder fire SiteLock-planer. Hver har sine egne priser og funktioner. Den grundlæggende starter fra $ 1,25 / måned, mens virksomhedsplanen koster $ 14,99 / måned.

Dedikeret IP

Dedikerede IP’er tildeles kundens hostingkonto. Værten tilbyder den dedikerede IP som addon. Du skal betale $ 48 / år for en IP-adresse.

Backups

Man skal altid være forberedt, hvis dårlige ting finder sted. Af denne grund tilbyder værten gratis natlige sikkerhedskopier bortset fra SSH-adgang. Hver nat sikkerhedskopieres alle dine data for at undgå større uheld. Plus, brugerne får også en restaurering pr. Måned gratis. Eventuelle yderligere restaureringer vil blive opkrævet for.

For yderligere at sikre, at intet datatab finder sted, kan du vælge værtsens fulde cPmove-sikkerhedskopier. Disse koster dig $ 5 / cPanel-konto.

Andre sikkerhedsfunktioner

Virksomheden gør sit bedste for at sikre sikkerhed, som det har truffet yderligere foranstaltninger for. De tilbyder funktioner som SSL-sikker server og sikkerhedsscanning i realtid. Spam Assassin-beskyttelse og automatisk registrering af brute force er også inkluderet.

Serverplacering

Der er tre serverplaceringer. Dette er USA, Europa og Canada. Valg af den korrekte serverplacering har en positiv indflydelse på dit websteds SEO. Desuden betyder valg af en server i nærheden hurtigere hastigheder. Derudover har hvert datacenter mange funktioner. For eksempel inkluderer de nøglekort og biometrisk sikkerhedssystem. Sammen med det er en låsemekanisme på rack-niveau også inkluderet. Derudover er der også installeret et automatisk temperatur- og klimakontrolsystem. Således styres temperaturen i hele anlægget for at undgå uheld.

Brugervenlighed

GreenGeeks er ganske nybegyndervenlig. En af grundene til dette er på grund af dets brugervenlighed. Lad os se de funktioner, der er indbygget i disse tjenester, der gør dem så brugervenlige!

Nem tilmelding

Account manager-portalen har et let og strømlinet design. På samme tid er det ganske funktionelt. Så brugerne har ikke problemer med at tilmelde sig. Tilsvarende kan de let registrere et domænenavn eller justere deres faktureringsoplysninger.

greengeeks lethed med tilmelding

betalingsmetoder

Der er næppe nogen tilgængelige betalingsmuligheder. Brugere kan ikke betale med PayPal, Bitcoin eller bankoverførsler. Betaling er kun mulig via kreditkort.

greengeeks-betalinger

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

Som mange andre Linux-baserede hostingudbydere tilbyder GreenGeeks også cPanel som det primære kontrolpanel. Det inkluderer to scriptinstallatører; Softaculous og Fantastico. Med sådanne værktøjer kan du nemt installere berømte tredjeparts blogging platforme som WordPress. Tilsvarende kan du også installere indholdsstyringssystemer som Drupal.

Kundeservice (support)

Selvom kundesupport ikke er for bemærkelsesværdig, er det stadig ret anstændigt. Følgende kanaler er tilgængelige til support:

Live chat

Kundesupportagenter er tilgængelige via live chat døgnet rundt hele året.

Billetter

Der er også oprettet et effektivt e-mail-billetsystem. De hævder, at du kun skal vente i 15-20 minutter, når du kommer i kontakt via e-mail.

telefon

Telefonstøtte er også tilgængelig i arbejdstiden. Disse er fra kl. 9.00 til 12.00 EST på hverdage. I weekenderne er timingerne kl. 9 til 20 EST.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base)

Hvad der gør kundesupport anderledes er videnbasen til hurtig DIY-hjælp. Der er forskellige kategorier, der har svar på næsten alle spørgsmål, du måtte have. Disse ressourcer er ikke kun ekstremt detaljerede, men også ganske nyttige. Plus, du kan også bruge søgefeltet til at indtaste et ord, der vedrører dit problem til hurtig hentning. Så selvom live chat-funktionen ikke er tilgængelig, kan du stadig få hjælp. Vidensbasen suppleres også med mange grundlæggende tutorials.

A2-hosting-viden-basen

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

Virksomheden tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du har et problem i de første 30 dage, kan du bede om refusion. Ingen spørgsmål vil blive stillet.

Der er dog nogle ting, der ikke inkluderes i dine restitutioner. Disse inkluderer domæneregistreringsgebyrer, installationsgebyrer og omkostningerne ved tilføjelsesfunktioner.

Hvem er GreenGeeks bedst til?

 • Kunder, der fokuserer på prioritet, fremragende support og god værdi sammen med bæredygtighed.
 • Virksomheder, der ønsker at sikre, at al deres praksis forbliver miljøvenlig.
 • En af de mest passende muligheder for ejere af små virksomheder.
 • Fremragende valg til pålidelighed, konkurrenceevne og serverydelse.
 • Brugere med mindre teknisk viden om opsætning af websteder.

PROS
ULEMPER

 • Funktionsrig webhost tilgængelig til en overkommelig pris.
 • Leveres med pengene-tilbage-garanti.
 • Hurtige servere på grund af HTTP / 2 og SSD’er.
 • Forskellige kundeservicemuligheder.
 • Priserne er lidt vildledende.

Anbefaler vi GreenGeeks?

I betragtning af prisfastsættelsen og de funktioner, der er inkluderet i deres planer, anbefaler vi GreenGeeks. Desuden gør dens evne til at give personlig opmærksomhed til alle brugere det endnu bedre. I tilfælde af problemer vil du ikke have for meget tab. I stedet håndterer eksperter alt professionelt. Derudover er deres tjenester grønne og hjælper dermed med at redde klimaet. Generelt gør ydelse, hastighed og pålidelighed det til et godt valg.

Vi håber, at denne detaljerede gennemgang hjælper dig med at komme til en informeret beslutning. Hvad synes du om det? Har du nogen erfaring med GreenGeeks? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me