Hostinger anmeldelse: Er det muligt at have god og billig hosting?

Før vi skrev denne anmeldelse, købte vi de tjenester, Hostinger havde at tilbyde. Vi brugte det til
hele året og bruger stadig det, før vi besluttede at lægge vores tanker ned. Vi sporet
værtens ydelse (oppetid og gennemsnitlig belastningstid). For at sikre en ægte gennemgang brugte vi real
data såsom oppetid, indlæsningstid, nøglefunktioner, omkostninger og kundesupport. Efter at have taget disse faktorer i betragtning kom vi med denne uvildige gennemgang.


Overal vurdering

4,3 / 5

Funktioner
8/10

Brugervenlig
9/10

Prisfastsættelse
9/10

Support
9/10

Pålidelighed
9/10

Hostinger rabatter
Se tilbud

Uptime

99,97%

Indlæsningstid

384 ms

Hostinger lover at levere pålidelige, brugervenlige og udviklervenlige hosting-tjenester. Det tilbyder stjernefunktioner såvel som sikkerhed og fremragende hastighed. Et andet pluspoint er den store kundesupport. Det bedste er måske, at tjenesterne er tilgængelige til en overkommelig pris. I sidste ende tilbyder Hostinger uovertruffen pakker til dem, der leder efter budget-hosting.

Værten tilbyder også høj adgang til dem, der allerede har erfaring. Samtidig giver det begyndere også mulighed for at starte deres websted. Da minimale penge bruges på personale og markedsføring, er Hostinger i stand til at sætte sine ressourcer på at fremstille fremragende tjenester og produkter.

I denne gennemgang dissekerer vi det i detaljer og konkluderer, om det er værd at prøve. Lad os se meget på vores Hostinger-gennemgang uden meget.

Nøglefunktioner

 • Adskillige funktioner og næppe noget udsalg
 • Kontostyringspanelerne er lydhøre, lette at bruge og visuelt bedøvelse
 • Dybdegående tutorials for webudvikling
 • Den specialfremstillede webstedsbygger leveres med forskellige gratis webstedsskabeloner
 • Funktionsrige planer med god hastighed til en billig pris
 • Optimeret til WordPress
 • Chat support tilgængelig 24 timer i døgnet

Diskplads
10 gb

båndbredde
100 gb

Penge tilbage
30 dage

Gratis domæne
Ingen

Gratis SSL
Ja

Hosting planer
www.hostinger.com

Hostinger anmeldelse: Baggrundsinformation

Startinger i 2004, Hostinger har mere end et årti med vært erfaring. De sigter mod at tilbyde folk en måde at køre deres websteder på med et lille budget. Det bedste er, at det fås til en lav pris uden nogen begrænsninger.

Dengang opdagede virksomheden et smuthul på hostingmarkedet og udnyttede det. I begyndelsen oprettede de en gratis webhostingsplatform. Meget snart blev de en populær webhost.

I 2012 var Hostinger internationalt ekspanderet. Det havde også ny indarbejdelse på Cypern samme år. I januar 2017 havde over 29 millioner mennesker tilmeldt sig deres tjenester.

I øjeblikket lover de funktioner i høj kvalitet til en lav pris. De tjener 178 lande og har i gennemsnit op til 15 000 nye tilmeldinger hver dag.

hostinger-baggrund-info

Skærmbillede er taget fra web.archive.org – 12.11.2012.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Med 12 forskellige hostingplaner har Hostinger været vært for 280.838 domæner. .Com-domænet udgør den største procentdel af de hostede domæner. Andre inkluderer .info, .org, .us og .biz. Samlet set har virksomheden oplevet en stigning på 3% år efter år.

hostinger-vært-domæner

hostinger-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Med henblik på test af ydelsen tilmeldte vi os Hostinger-tjenester og installerede WordPress. Derefter lavede vi et dummy-sted med standardtemaet. Vi fyldte også vores websted op, så det fungerer som et ægte, gennemsnitligt WordPress-websted.

Performance Test (Pingdom)

En hurtig webhost sikrer en hurtig hjemmeside. Af denne grund testede vi først Hostingers hastighed med Pingdom. Som du kan se, er belastningstiden næsten et kvart sekund, hvilket er ret imponerende.

Pingdom-hostinger-load-tid

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

Til vores næste test så vi på Hostingers samlede tilgængelighed. For at gøre det sporer vi nedetid og responstid. Som resultaterne viser, har værten været oppe i over tre måneder. Den gennemsnitlige responstid er endda under et kvarter, hvilket er ganske sjældent!

hostinger-oppetid

Hostinger Uptime & Indlæsningstid for sidste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Uptime Stats
Indlæs tidsstatistikker
April 2020100%145 ms
Marts 2020100%171 ms
Februar 2020100%157 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Pingdom eller lignende værktøjer viser, hvordan data på dit websted indlæses. Dette inkluderer medierne, der tager længere tid at indlæse end almindelig tekst. For mere nøjagtig server-responstid vendte vi os til Bitcatcha. Med dette værktøj er det muligt at teste serverens responstid uden at indlæse dataene.

Resultaterne var usædvanlige, især i USA. Også andre steder er statistikken imponerende. Alle servere svarer inden for et kvarts sekund.

hostinger-bitcatha-respons-tider

Hosting planer og funktioner

Hostinger har dybest set fire forskellige hostings til rådighed for at imødekomme et bredere publikum. Disse tre inkluderer delt webhosting, cloud-hosting, VPS-hosting og unik hosting af webstedsbygger.

Delt hosting

Denne type hosting er velegnet til brugere i mellemhosting. Det er mest for dem, der ikke ønsker at investere hele deres budget til hostingløsninger. Der er tre delte hostingplaner. Disse inkluderer single, premium og business.

Enkelt: Til en pris på $ 0,99 / måned giver planen dig mulighed for at være vært for 1 websted. Det inkluderer også en e-mail-konto, 10 GB SSD og 100 GB båndbredde.

Præmie: Start til en pris på $ 2,89 / måned, denne plan indeholder ubegrænset websteder, 20 GB SSD-plads og ubegrænset båndbredde. Det indeholder også ugentlige sikkerhedskopier.

Forretning: Med en pris på $ 3,99 / måned får du alle fordelene ved præmieplanen plus lidt mere. Yderligere funktioner i denne plan inkluderer daglige sikkerhedskopier og et gratis SSL-certifikat.

Pakkens navn
Enkelt
Præmie
Forretning
Startet pris$ 0.99 / mo$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo
Fornyelsespris$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænset
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
båndbredde100 GBUbegrænsetUbegrænset
E-mail-konti1UbegrænsetUbegrænset
MySQL-databaser1UbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderetIngenJaJa
GRATIS SSL-certifikatJaJaJa

hostinger-delt-pakker

WordPress Hosting

Hostinger tilbyder billig og effektiv WordPress-hosting. Det er let at installere og hurtigt at konfigurere. Plus, det tillader øjeblikkelig online eksponering. Der er tre WordPress Hosting-planer tilgængelige. Disse er single, premium og business.

Enkelt: koster $ 2,15 / måned, denne plan inkluderer ubegrænset websteder, 20 GB diskplads og ubegrænset båndbredde. Det inkluderer også en brugervenlig adgangsadministrator, gratis domæne med SSL, magtfuldt kontrolpanel og let webstedsbygger.

Premium: Denne plan koster $ 7,45 / måned og indeholder et ubegrænset antal websteder, ubegrænset båndbredde og 100 GB SSD-diskplads. Andre funktioner inkluderer det gratis domænenavn med den årlige plan, en nem webstedsbygger og et stærkt kontrolpanel.

Forretning: For $ 14,95 / måned har denne plan alle funktioner i Premium-planen med 140 GB SSD-lagerplads. Nogle af de ekstra funktioner inkluderer daglige sikkerhedskopier, deluxe live support og gratis SSL-certifikat.

hostinger-wordpress-pakker

Cloud Hosting

Hostinger har sin egen unikke skyinfrastruktur. Som et resultat kan det levere fremragende tjenester til lave priser uden at gå på kompromis med ydeevnen. Når det kommer til skyhosting, er der tre forskellige planer. Dette er Startup, Professional og Enterprise.

Start op: Koster $ 7,45 / måned, med denne plan kan du få en dedikeret IP-adresse, 2 CPU-kerner og ubegrænset båndbredde. Andre funktioner inkluderer 100 GB diskplads og 3 GB RAM.

Professionel: Denne plan koster $ 14,95 / måned og inkluderer en dedikeret IP-adresse sammen med 140 GB diskplads og ubegrænset båndbredde. Det inkluderer også 6 GB RAM og 4 CPU-kerner.

Enterprise: Bortset fra ubegrænset båndbredde og dedikeret IP-adresse inkluderer denne plan 8 CPU-kerner, 16 GB RAM og 200 GB diskplads. Alt dette fås til en pris på $ 37,00 / måned.

Hver cloud-hostingplan leveres med et domænenavn Helt GRATIS.

hostinger-cloud-pakker

VPS Hosting

Værten har adskillige VPS-hostingpakker, hver med forskellige funktioner. Alle planerne har nyttige funktioner, der sikrer fremragende ydelse.

Den første plan med 1 kerne har 1 GB hukommelse, 2 GB burst RAM og 20 GB lagerplads. Plus, du får 1000 GB båndbredde med denne plan til en pris af $ 3,95 / måned.

Den anden plan med 2 kerner koster $ 8,95 / måned. Det inkluderer 2 TB båndbredde, 40 GB lagerplads, 4 GB burst RAM og 2 GB hukommelse.

Den næste plan med 3 kerner koster $ 12,95 / måned. Inkluderet i denne plan er 3000 GB båndbredde, 60 GB lagerplads, 6 GB burst RAM og 3 GB hukommelse.

Desuden koster planen med 4 kerner og 4000 GB $ 15,95 / måned. Det har også 8 GB burst RAM, 4 GB hukommelse og 80 GB lagerplads.

En anden plan er en, der indeholder 6 kerner og 6000 GB båndbredde. Det koster $ 23,95 / måned. Andre funktioner, du får med denne plan, er 120 GB lagerplads, 12 GB burst RAM og 6 GB hukommelse.

Den sidste plan er den 8 kerneplan med 8000 GB båndbredde, der koster $ 29,95 / måned. Det leveres også med 160 GB lagerplads og 8 GB hukommelse.

hostinger-VPS-pakker

Webstedsbygger hosting

Webstedsbyggeren er tilgængelig for alle dem, der er vært med dem. For at bruge bygherren kræves ingen forudgående teknisk eller kodningskendskab. Ifølge Hostinger kan dit websted faktisk være op bare inden for 5 minutter.

hostinger-website-builder

Hostinger Basic (delt plan) i detaljer

Den mest basale delte plan, som værten har at tilbyde, er Single Shared Hosting-planen. Det inkluderer de fleste af de funktioner, som nogen lige har startet op vil kræve.

Planer & Priser i detaljer

Lad os se nærmere på planerne og deres priser i detaljer. Som nævnt tidligere er der tre planer til rådighed. Den ene er den grundlæggende fælles delte hostingplan. For dem, der ønsker mere, er der dog også to andre planer med yderligere funktioner tilgængelige. Dette er Premium og Business delte pakker.

Hvad er inkluderet i de delte pakker?

Single Shared Hosting: Dette er deres billigste plan. Det inkluderer funktioner som et websted, 10 GB diskplads og 100 GB websted. En auto-installer og en webstedsbygger er også inkluderet. Startprisen for denne plan er $ 0,99 pr. Måned. For fornyelse skal du betale $ 2,15 / måned.

Premium Shared Hosting: Dette kan betragtes som en midt i linjen hosting plan. Denne plan inkluderer ubegrænset SSD-diskplads, båndbredde, e-mail-konti og et antal websteder. Plus med den årlige plan, kan du også få et gratis domænenavn og nem webstedsbygger. Startprisen for denne plan er $ 2,89 / måned.

Business Web Hosting: Dette er den bedste hostingplan, de har. Det inkluderer ubegrænset websteder, SSD-diskplads, båndbredde og e-mail-konti. Andre funktioner inkluderer et gratis domænenavn, webstedsbygger og daglige sikkerhedskopier. Det leveres også med fire gange behandlingsstyrken og gratis SSL-certifikat. Startprisen for denne plan er $ 3,99 / måned.

Hovedtræk
Enkelt
Præmie
Forretning
Startet pris$ 0.99 / mo$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo
Fornyelsespris$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænset
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
båndbredde100 GBUbegrænsetUbegrænset
E-mail-konti1UbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) vært1UbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet
GRATIS SSL-certifikat
GRATIS webstedsbygger
phpMyAdmin
Ugentlige sikkerhedskopier
Daglige sikkerhedskopier
MySQL-databaser
Cronjobs1UbegrænsetUbegrænset
vædder256 MB512 MB1 GB
Money-Back-garanti30 dage30 dage30 dage

Starter & Priser Tabeller

Som nævnt tidligere er Hostinger’s hostingplaner ganske billige. For deres mest basale plan skal du betale $ 0,99 / måned. Til en så lav pris får du adgang til adskillige funktioner. I mellemtiden starter præmieplanen fra $ 2,89 for en måned. Derudover koster forretningswebplanlægningen $ 3,99 for en måned. Bemærk dog, at den lave pris kun er tilgængelig, hvis du vælger den 48-måneders plan. Andre planer med kortere betalingsperiode koster mere.

Betalingsperiode / plan
(kun for nye brugere)
Enkelt
Præmie
Forretning
12 måneder$ 2,99 / mo$ 5,99 / mo$ 6,99 / mo
24 måneder$ 1,59 / mo$ 3,99 / mo$ 4,99 / mo
48 måneder$ 0.99 / mo$ 2,89 / mo$ 3,99 / mo

Fornyelsespriser

Mens startpriserne er lave, er fornyelsespriserne en smule høje. Fornyelsesprisen for den grundlæggende fælles delte hostingplan er $ 2,15 / måned.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsespriser)
Enkelt
Præmie
Forretning
12 måneder$ 3.25 / mo$ 5,84 / mo$ 9,99 / mo
24 måneder$ 2.85 / mo$ 4,84 / mo$ 8,96 / mo
48 måneder$ 2,15 / mo$ 3.49 / mo$ 7,95 / mo

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os kort se på de vigtigste funktioner, som Hostinger tilbyder med alle sine planer. At kende disse vil hjælpe dig med at afgøre, om denne webhost er den rigtige for dig!

Domænenavn & E-mail

Gratis e-mails er inkluderet i alle de tre planer. Du kan få gratis domænenavne med både premium og business hosting i et år. I det lange løb hjælper dette med at spare ganske mange penge. Bemærk dog, at du bliver nødt til at betale et ekstra beløb for ekstra domæner.

Ubegrænset e-mail-konti er gratis tilgængelig med begge de to øverste planer. I mellemtiden er kun en e-mail-konto inkluderet gratis i basisplanen.

Web Space & båndbredde

Både webplads og båndbredde er begrænset til den grundlæggende plan. Det inkluderer 10 GB webplads og 100 GB båndbredde. For en nybegynder er de imidlertid mere end tilstrækkelige. I mellemtiden leveres begge øverste niveau planer med ubegrænset båndbredde og webplads.

WordPress installation med et enkelt klik

Hostinger tilbyder installation med et enkelt klik. Du skal bare åbne hosting-kontrolpanelet og indtaste detaljerne. Klik derefter på en knap, og WP installeres. Hvis du imidlertid vil have et WP-sted, kan du vælge WordPress-hosting. På denne måde får du også en masse ekstra funktioner. Disse inkluderer auto-opdateringer, gratis SSL, migrering og gratis installation.

Webstedsbygger

Én ting, der får Hostinger til at overgå andre webværter er dens webstedsbygger. Det hjælper brugere med at opbygge et helt unikt websted fra jorden. Det gør de ved at undgå standardtemaer, der får alle websteder til at se næsten ens. Builder leveres med et træk og slip-interface. Derudover kan det hjælpe dig med at oprette mobilvenlige websteder. I tilfælde af problemer er kundesupport tilgængelig døgnet rundt.

hostinger-website-builder-hastighed

Andre funktioner

Du kan få adskillige andre funktioner bortset fra billig hosting. Disse funktioner inkluderer lyd- og videostreaming, Cron-job til opgaveplanlægning og 50 auto-installationsskripts.

Pålidelighed (sikkerhedsindstillinger)

Hostinger fokuserer temmelig meget på sikkerhed. På trods af sine billige planer er alt førsteklasses. Nogle af de tilbudte sikkerhedsfunktioner inkluderer:

Domænesikkerhedsbeskyttelse

Du kan aktivere domænefortrolighed fra afsnittet Domæner på din Hostinger-konto. Du bliver dog nødt til at betale $ 5 / år for domænefortrolighed. Alternativt kan du vælge Cloudflare Protection for kun $ 9,95 for livet. Med dette kan du få både DDoS-beskyttelse og sikkerhed. På samme tid kan du nyde CDN’s hastighedsfordele.

SSL-certifikat

Hver Hostinger-plan inkluderer et SSL-certifikat gratis. Et SSL-certifikat hjælper med at holde dit websteds data sikre.

Dedikeret IP

Dedikeret IP er ikke tilgængelig med Hostingers delte planer. Du kan dog få det med deres VPS-planer.

Backups

Daglige sikkerhedskopier er inkluderet gratis i den forretningsdelte hostingplan. Men ugentlige sikkerhedskopier er gratis i enhver plan.

Andre funktioner

Af denne grund er Bitninja inkluderet i alle planerne. Dette er en realtids alt-i-én beskyttelsessuite. Det hjælper med at forhindre scriptinjektion, XSS, brute force og malware. Alle planer leveres også med SpamAssassin. Dette er et e-mail-spamfilter, der automatisk scanner og fjerner spam-e-mails.

Brugervenlighed

Hostinger er ret nybegyndervenlig. En af grundene til dette er på grund af dets brugervenlighed. Lad os se de funktioner, der er indbygget i disse tjenester, der gør dem så brugervenlige!

Nem tilmelding

Tilmelding til værten er en leg. Det er enkelt, så du har ingen problemer her. Vælg bare den ønskede hostingplan og indtast dine detaljer. Indtast derefter de anmodede detaljer for at oprette en konto. Endelig, når du har indtastet betalingsoplysningerne, er du god til at gå.

betalingsmetoder

Her accepteres adskillige betalingsmuligheder. Disse inkluderer PayPal, MasterCard og endda Bitcoin.

Kontoaktivering

Kontoaktivering med Hostinger er ganske enkel. Når du er i indkøbskurven, skal du blot vælge din ønskede hosting-pakke. Dernæst kan du bare fortsætte til betalingstrinnet, og din konto aktiveres på kort tid.

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

Platformen bruger cPanel til alle dens hosting-pakker. I det væsentlige har det begrebet Microsoft-fliser. Du kan let se kategorien og billedet for at få et indblik i dets funktion. De store ikoner gør det også lettere at finde en bestemt mulighed. Værten prøver ikke at skjule funktionerne for at få et renere udseende. I stedet sættes alt ved hånden.

Serverplacering

Hostinger har servere beliggende i USA, Europa (UK) og Asien. Alle servere er forbundet til forbindelseslinjer på 1000 Mbps. Som et resultat sikrer de både pålidelighed og høj ydeevne. Derudover med deres partnerskab med BitNinja er deres servere yderligere beskyttet mod cyberangreb.

Kundeservice (support)

Hostingers kundesupport er tilgængelig på forskellige sprog. Ved at gøre det har de gjort deres tjenester tilgængelige over hele verden. Der er dybest set to kommunikationskanaler til rådighed. Dette er billetsupport og live chat.

hostinger-kunde-support

Live chat

Live chat-oplevelsen er ret god. Registrerede brugere har deres chathistorik logget. Så de kan få adgang til det når som helst. Desuden giver kunderepræsentanterne fremragende tip, der kan komme godt med.

Billetter

Billet-tjenesten er op til par. Et nyttigt svar sendes inden for en passende tidsramme.

telefon

Én ting, som Hostinger mangler, er telefonstøtte. Dette er problematisk for dem, der foretrækker at komme direkte i telefon.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base)

Hostinger har en omfattende vidensbase. Det inkluderer gennemgang af video, generel information, tutorials og vejledninger. Alle disse er nyttige værktøjer, især til dem, der er nye på hostingplatformen. Du kan lære, hvordan du selv løser et bestemt problem med deres detaljerede guider.

hostinger-help-viden-basen

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

Hostinger tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du finder udførelsen ikke op til mærket, kan du bede om refusion. Ikke alle produkter kan dog refunderes. Plus, nogle produkter leveres med særlige refusionsbetingelser.

Hvem er Hostinger bedst til?

I betragtning af alle planer og funktioner synes Hostinger at være bedst til:

 • De, der leder efter fremragende, grundlæggende hostingbehov til en lav pris
 • For små virksomheder, e-handelsbutikker og dem, der blogger som en hobby

Bemærk, at det ikke er for virksomheder, der ønsker højere oppetidsgarantier.

PROS
ULEMPER

 • En fremragende videnbase, der leder gennem de vanskelige opgaver
 • Den enkle delte såvel som forretningsplanen til en billig pris
 • Alle planer leveres med fremragende topfunktioner, der næppe er tilgængelige til en så lav pris
 • Da Hostinger ikke har dedikeret hosting, er det ikke egnet til store websteder, der kræver flere ressourcer
 • De delte planer inkluderer ikke gratis migrationer, der kan være problematiske

Anbefaler vi Hostinger?

Overvej den solide hastighed og de billige priser, vi anbefaler Hostinger. Derudover er oppetid såvel som sidehastighedshastighed mere end branchens gennemsnit. Du kan også få dine penge tilbage inden for de første 30 dage, hvis du er utilfreds. Deres kundesupport er også venlig, lydhør og vidende.

Vi håber, at denne detaljerede gennemgang hjælper dig med at komme til en informeret beslutning. Hvad synes du om det? Har du nogen erfaring med Hostinger? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map