A2-hosting-arvostelu: Ovatko turbopalvelimet mitään hyviä?

Ennen tämän arvostelun kirjoittamista ostimme palvelut, joita A2-isännöinnin oli tarjottava. Käytimme sitä vuoden (ja käytämme sitä edelleen) ennen lausunnon antamista sinulle. Vuoden aikana, kun käytimme palvelua, seuraamme A2: n suorituskykyä. Tarkastelimme käyttöaikaa ja nopeutta (keskimääräinen latausaika).


Olemme sisällyttäneet tähän katsaukseen myös todelliset tilastot ja todelliset tiedot. Nämä tiedot sisältävät asiakastukikokemuksemme, tärkeimmät ominaisuudet, kustannukset, käytettävyyden ja latausajan todelliset tiedot. Saatuaan kaiken huomioon, keksimme tämän puolueettoman tarkastelun.


Yleinen luokitus

4,5 / 5

ominaisuudet
10/10

Käyttäjäystävällinen
10/10

hinnoittelu
7/10

Tuki
10/10

Luotettavuus
10/10

A2-hosting-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,97%

Lataa aika

347 ms

A2-hosting on saanut hyvän maineen suuritehoisana isäntänä. Mikä tekee heidän palveluistaan ​​upeita on se, että he keskittyvät luotettavuuteen ja nopeuteen. Yhtiö on nimittänyt SSD-levynsä ”Turbo-palvelimiksi”. Nämä lataavat sivut jopa 20x nopeammin kuin tavalliset ei-SSD-palvelimet.

Nopea ei ole vain korkeatasoisille asiakkailleen. Sen sijaan turbo-vaihtoehdot sisällytetään jopa heidän jaettuihin hosting-suunnitelmiin. Joten edulliseen hintaan voit nauttia nopeasta nopeudesta.

A2 Hosting on melko jatkuvasti parhaiden isäntien luettelossa. Lisäksi he ovat voittaneet myös lukuisia hosting-palkintoja. Heidän guru-tiiminsä on käytettävissä ympäri vuorokauden ongelmien ilmetessä.

Avainominaisuudet

 • 24/7 seuranta ja ikuinen turvallisuus
 • A2-optimoidut ohjelmistot ja turbo-nopeuden palvelimet
 • Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä, verkkotunnuksia ja tietokantoja
 • Ominaisuudet ilmaiset sivustonsiirrot
 • Rajoittamaton RAID-10 SSD-levytila
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

Rahat takaisin
30 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
www.a2hosting.com

A2-hosting-arvostelu: taustatiedot

A2-hosting aloitti Iniquinet-palveluna vuonna 2001 web-hosting-tukena. Se alkoi Ann Arborista Michiganista. Joten kun yritys alkoi kasvaa, nimi muutettiin A2: ksi kunnioittaakseen heidän juuriaan. Isännästä hienoa on, että se on aina tukenut uusinta tekniikkaa. Viime kädessä tämä on taannut sen valtavan menestyksen.

Siteground-tausta-info

Vuonna 2013 se esitteli SSD-isännöinnin tukemaan SwiftServer-alustaa. Sitten yritys otti käyttöön SSD-levyt myös jaetulle isännöintisuunnitelmalle. Seurauksena se pystyi nostamaan nopeutta. Vuoden 2014 loppuun mennessä se aloitti turbopalvelimien käytön. Tämän seurauksena se tarjosi parempia sivun latausnopeuksia verrattuna moniin muihin web-koneisiin. A2-majoituksesta on vuosien varrella kasvanut nopea ja luotettava isäntä.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Vuodesta 2001 lähtien A2 Hosting on toiminut tullakseen monien valinnaiseksi. 24 isännöintisuunnitelmassa se on isännöinyt 186 152 verkkotunnusta. He ovat ylläpitäneet verkkotunnuksia .com, .org, .us, .biz ja .info. Kaiken kaikkiaan sen kasvuvauhti on ollut 14% vuosi toisensa jälkeen.

a2-hosting-verkkotunnuksia-tilastot

a2-hosting-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Tätä arviota varten olemme kirjautuneet A2-isännöintipalveluihin ja asentaneet WordPressin. Sitten loimme dummy-verkkosivuston oletusteeman avulla. Täytimme myös sivustollemme toimivan kuin todellinen, keskimääräinen WordPress-verkkosivusto.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Nopeus on ratkaisevan tärkeä jokaiselle verkkosivustolle, kapeastaan ​​riippumatta. Siksi Pingdomia käyttämällä testattiin ensin isännän nopeutta. Tulokset osoittavat, että latausaika on melkein puoli sekuntia, mikä on sinänsä huomattavaa.

Pingdom-a2-hosting

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

WordPress-sivustollamme tarkistettiin joka minuutti isännän yleinen saatavuus. Toisin sanoen sekä vasteajat että seisokit testataan. On melko selvää, että kahden viimeisen kuukauden aikana A2 Hosting ei ollut kokenut seisokkeja. Siten 100% palvelimen käyttöaika on melko vaikuttava.

Vastausaika on myös erinomainen. Kuten kaaviosta voidaan nähdä, vasteaika on selvästi alle puoli sekuntia koko päivän ajan. Vastaaminen vie vain murto-osan sekunnista vastaamiseen vain yhdellä kertaa vuorokaudessa.

Siteground-käytettävyys

A2 Hosting Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Kesäkuu 201999,97%278 ms
Toukokuu 201999,98%257 ms
Huhtikuu 201999,99%263 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Pingdomin kaltaisilla työkaluilla voit nähdä, kuinka sivustosi tiedot latautuvat. Tähän sisältyy media, jonka lataaminen vie kauemmin kuin tavallinen teksti. Siksi, tarkempana palvelimen vasteajaksi, käytimme Bitcatchaa. Tämän työkalun avulla on mahdollista testata palvelimen vastausaika lataamatta tietoja.

Siteground-bitcatha

Kuten tulokset osoittavat, reaktioaika Yhdysvalloissa on alle sekunnin, mikä on poikkeuksellista. Myös muissa paikoissa tilastot ovat vaikuttavia. Kaikki palvelimet vastaavat puolen sekunnin sisällä.

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

Yhtiöllä on useita hosting-paketteja sen varmistamiseksi, että se palvelee suurta asiakaskuntaa. Tarpeistasi riippuen voit valita parhaiten sopivan hosting-suunnitelman.

Hosting-tyyppi
# 1 paketti
# 2 paketti
# 3-paketti
# 4 paketti
Jaettu (perus)3,92 dollaria kuukaudessa4,90 dollaria kuukaudessa9,31 dollaria kuukaudessa
WordPress3,92 dollaria kuukaudessa4,90 dollaria kuukaudessa9,31 dollaria kuukaudessa11,99 dollaria kuukaudessa
VPS32,99 dollaria kuukaudessa46,19 dollaria kuukaudessa65,99 dollaria kuukaudessa
omistettu141,09 dollaria kuukaudessa207,49 dollaria kuukaudessa290,49 dollaria kuukaudessa

Jaettu hosting

Jaettua isännöintia varten on saatavana sekä Windows- että Linux-palvelinpaketteja. Nuo paketit ovat melkein samat. Ainoa ero on, että cPanel on erilainen molemmille. Lisäksi Windows-paketit ovat hieman kalliimpia. Kaikille isännöintitavoille on yhteensä kolme erilaista jaettua suunnitelmaa.

Pääpiirteet
LITE
SWIFT
TURBO
Alkuhinta$ 3,92 / kk$ 4,90 / kk$ 9,31 / kk
Uusintahinta$ 7,99 / kk$ 9,99 € / kk$ 18.99 / mo
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytilaRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Sähköpostitilit25RajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity25RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaatti

a2-hosting-jaettua-paketteja

VPS-hosting

Jos et halua käsitellä kaikkia teknisiä yksityiskohtia, voit valita VPS-isännöinnin. Valittavana on kaksi vaihtoehtoa; Hallittu VPS tai dynaaminen VPS-hosting-suunnitelma. Dynaaminen VPS-suunnitelma antaa sinulle täysin muokattavan tilin. Samaan aikaan hallittu VPS-suunnitelma tarjoaa täyden HostGuard-hallinnan.

a2-hosting-VPS-paketteja

Dedicated hosting

Omaan isännöintiin on jälleen tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Flex-omistettu isännöinti antaa sinulle mahdollisuuden kehittää komentorivi. Samaan aikaan hallitulla flex-isännöinnillä saat täysin hallitun isännöintiratkaisun. Molemmille luokille on saatavana kolme suunnitelmaa; Sprintti, Exceed ja lopulta Mach.

a2-hosting-omistettu-paketteja

Pilvipalvelu

Kaikki pilvitallennussuunnitelmat ovat keskittyneet Linux-palvelimen ympärille. Toisin sanoen Windowsille ei ole vaihtoehtoa. Voit kuitenkin valita Linux-käyttöjärjestelmän. Lisäksi voit valita haluamasi tallennustilan; SDD tai HDD.

a2-hosting-pilvi-paketteja

Jälleenmyyjien hosting

Sekä Linux- että Windows-palvelimilla on saatavana erilaisia ​​jälleenmyyjien hosting-suunnitelmia.

a2-hosting-jälleenmyyjä-paketteja

A2 Hosting Basic (jaettu suunnitelma) yksityiskohtaisesti

Yrityksen tarjoama yhteinen perussuunnitelma on nimeltään Lite-paketti. Se on saatavana sekä Windowsille että Linuxille. Se on yksi ihanteellisista valinnoista yhdelle verkkosivustolle.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Tarkastellaan perussuunnitelman ominaisuuksia ja hintaa, joka joudut maksamaan. Saatavana on myös kaksi päivitysvaihtoehtoa niille, jotka tarvitsevat niitä. Swift-suunnitelman avulla saat kaksi kertaa resursseja ja enemmän verkkosivustoja. Toinen vaihtoehto on Turbo-suunnitelma, joka on yrityksen toistaiseksi nopein palvelu.

Mitä sisältyy peruspakettiin?

LITE (peruspaketti): Yhden verkkosivuston lisäksi suunnitelma sisältää melko paljon ominaisuuksia. Näitä ovat 5 tietokantaa, ilmainen SSD ja SSL, rajoittamaton siirto ja rajoittamaton tallennustila. Lisäksi, kuten kaikkiin suunnitelmiin, tähän sisältyy myös rahojen takaisin palauttamisen takuu milloin tahansa. Huomaa, että Lite-perussuunnitelma ei sisällä yrityksen Turbo-palvelimia. Paketti alkaa hinnasta 3,92 dollaria / kuukausi. Sen uusinta on 7,99 dollaria / kuukausi.

SWIFT: Swift-paketti sisältää rajattomasti verkkosivustoja, siirtoja, tietokantoja ja tallennustilaa. Se sisältää myös ilmaisen SSD: n ja SSL: n. Turbo-palvelimia ei kuitenkaan sisälly toimitukseen. Muita ominaisuuksia ovat myös milloin tahansa rahat takaisin -takuu ja cPanel. Tämän suunnitelman lähtöhinta on 4,90 dollaria. Samaan aikaan uusintahinta on 9,99 dollaria / kk.

TURBO: Kuten muutkin suunnitelmat, tämä sisältää myös rajoittamattoman siirron, tallennuksen ja tietokannan. Se sisältää myös turbo-palvelimen, joka tarjoaa jopa 20 kertaa nopeamman nopeuden. Muita ominaisuuksia ovat cPanel-ohjauspaneeli ja milloin tahansa rahat takaisin -takuu.

Pääpiirteet
LITE
SWIFT
TURBO
Alkuhinta$ 3,92 / kk$ 4,90 / kk$ 9,31 / kk
Uusintahinta$ 7,99 / kk$ 9,99 € / kk$ 18.99 / mo
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytilaRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Sähköpostitilit25RajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity25RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaatti
Tietokannat yhteensä5RajoittamatonRajoittamaton
Verkkosivun siirtoVapaaVapaaVapaa
SSD Boost
Turbo-palvelin20X nopeampi
Ikuinen turvallisuus
A2 optimoitu ohjelmisto
ytimet1 x 2,1 gHz2 x 2,1 gHz2 x 2,1 gHz
Fyysinen muisti0,5 Gt1 Gt2 Gt
Palvelimen sijainti-asetukset
CloudFlare Basic
CloudFlare Plus
Palvelimen kelaus taaksepäin
WordPress LiteSpeed ​​-välimuisti20X nopeampi
Omistettu IP-osoite$ 1.96 Hyödyllinen hinta / kk$ 1.96 Hyödyllinen hinta / kk$ 1.96 Hyödyllinen hinta / kk
DNS-hallintaVapaaVapaaVapaa
SSH-käyttö & rsync
cPanel-ohjauspaneeli
Softaculous
Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Alkuhintataulukko

Kuten aiemmin mainittiin, Linuxin ja Windowsin isännöinnin hinnat ovat erilaisia. Joten Linuxille Lite-paketti alkaa hinnasta 3,92 dollaria / kk 2 ja 3 vuoden suunnitelmille. Samaan aikaan Windows-paketti maksaa 4,90 dollaria / kk. Hinnat kuitenkin vaihtelevat, jos valitset vuosittaiset, kaksivuotiset ja kolmen vuoden suunnitelmat. Jos esimerkiksi valitset 24 kuukauden jakson Lite-suunnitelmalle, se maksaa sinulle 3,92 dollaria / kuukausi. Yleensä mitä pidempi suunnitelma, sitä alhaisemmat hinnat. Voit tarkistaa seuraavan taulukon saadaksesi tarkan hinnan haluamasi keston mukaan:

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
LITE
SWIFT
TURBO
1 kuukausi$ 4,90 / kk$ 6,37 / kk$ 12,25 / kk
12 kuukautta$ 4,41 / kk$ 5,39 / kk$ 10,29 / kk
24 kuukautta$ 3,92 / kk$ 4,90 / kk$ 9,31 / kk
36 kuukautta$ 3,92 / kk$ 4,90 / kk$ 9,31 / kk

Uusiutumishintataulukko

Aivan kuten lähtöhinnat, myös uudistushinnat muuttuvat ajanjakson kasvaessa. Kuten taulukosta nähdään, kuukausikustannukset ovat alhaisimmat 24 ja 36 kuukauden suunnitelmalle.

Maksuaika / Suunnitelma
(uusimisvaihtoehdot)
LITE
SWIFT
TURBO
1 kuukausi$ 9,99 € / kk$ 12,99 / kk$ 24.99 / mo
12 kuukautta$ 8.99 / mo$ 10,99 / kk$ 20.99 / mo
24 kuukautta$ 7,99 / kk$ 9,99 € / kk$ 18.99 / mo
36 kuukautta$ 7,99 / kk$ 9,99 € / kk$ 18.99 / mo

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa tärkeimmät ominaisuudet, joita A2-hosting tarjoaa. Niiden tunteminen auttaa sinua selvittämään, onko tämä verkkoisäntä sinulle oikea!

Verkkotunnus & Sähköposti

A2-hosting ei tarjoa verkkotunnusta ilmaiseksi. Voit kuitenkin hankkia verkkotunnuksen halvalla hinnalla. Se maksaa sinulle 14,95 dollaria / vuosi. Voit lisäksi hankkia verkkotunnuksen suojausvaihtoehdon.

a2-hosting-domain-nimien

Lisäksi perussuunnitelmaan sisältyy 25 sähköpostiosoitetta. Samaan aikaan sekä Swift- että Turbo-suunnitelmassa on rajoittamaton sähköpostiosoite.

Verkkotila & kaistanleveys

A2 Hosting -sovelluksella saat rajoittamattoman tallennustilan sekä ilmaisia ​​SSD-levyjä. Itse asiassa alkeellisin suunnitelma sisältää molemmat nämä ominaisuudet. Joten vaikka valitset perussuunnitelman, et ohita näitä kahta.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

CPanel-ohjauspaneelissa on Softaculous. Voit asentaa WordPressin helposti napsauttamalla WordPress-asennusohjelmaa.

Muuttopalvelu

Tämän web-isännän avulla saat nauttia ilmaisesta sivuston siirrosta. Jos käytät cPanelia nykyisen isännän kanssa, A2 siirtää verkkosivustosi puolestasi veloittamatta sitä!

Verkkosivun rakentaja

A2 tarjoaa tehokkaan A2-verkkosivustojen rakentajan. Periaatteessa on 4 erilaista suunnitelmaa. Halvin, joka on ihanteellinen yhden sivun verkkosivustolle, alkaa hinnasta 3,92 dollaria / kuukausi. Samaan aikaan kallein, joka sopii verkkokauppasivustoille, maksaa 11,76 dollaria / kuukausi. Sivustojen rakennussuunnitelmat sisältävät erilaisia ​​malleja sekä riittävästi tallennustilaa.

a2-hosting-sivusto rakentaja

Muut ominaisuudet

A2 tarjoaa melko paljon ominaisuuksia kehittäjille. Niiden vaikuttavin ominaisuus on kuitenkin Turbo-palvelin, joka lupaa erinomaisen latausajan. Muita ominaisuuksia ovat myös 99,9% käyttöaika sitoutuminen.

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

A2-hosting tarjoaa ID-suojauksen. Tämän ominaisuuden avulla voit suojata henkilötietosi. Samalla voit myös varmistaa, että postilaatikkoosi saapuvan roskapostin määrä vähenee. Huomaa, että tämä maksaa 9,95 dollaria vuodessa.

SSL-varmenne

SSL-varmenne todentaa periaatteessa verkkosivustosi henkilöllisyyden. Lisäksi se salaa tiedot, jotka lähetetään sivuston ja palvelimen välillä. Yksinkertaisesti sanottuna se lisää uuden tietoturvakerroksen, joka on ratkaisevan tärkeää verkkosivustoille, jotka hyväksyvät maksut.

A2 tarjoaa lukuisia SSL-varmenteita, jotka sopivat verkkosivustojesi tarpeisiin. Perus SSL sisältyy hintaan. Edistynyt SSL on kuitenkin huippuluokan tietoturva on myös saatavana.

SiteLock-suojaus

A2-hosting varmistaa asiakkaan sivuston turvallisuuden. Tästä syystä se sisältää ennakoivat suojatoimenpiteet, jotka tunnetaan nimellä ikuinen turvallisuus, kaikille tililleen. Tämä sisältää lukuisia ominaisuuksia, kuten virustarkistukset, palvelinten kovettuminen ja automaattinen paranemissuojaus. Se on myös tehnyt yhteistyötä SiteLockin kanssa turvallisuuden lisäämiseksi.

Omistettu IP

Voit tilata erillisen IP-osoitteen asiakaspaneelistasi. Se maksaa sinulle 4 dollaria / kk valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta.

varmuuskopiot

Voit luoda varmuuskopion milloin tahansa. Tämä on hyödyllistä, kun et halua nokkela, että aikataulun mukainen viikoittainen tai päivittäinen varmuuskopio tapahtuu. Voit luoda joko kokonaisia ​​tai osittaisia ​​varmuuskopioita sivustollesi.

Muut ominaisuudet

Lisävarmuuden vuoksi A2 sisältää ilmaisen HackScan-suojauksen. Tämä auttaa estämään hakkereita, ennen kuin he voivat tehdä pienimmätkin vahingot. Muita ominaisuuksia ovat kaksoispalomuuri, KernelCare ja raa’an voiman puolustus.

Palvelimen sijainti

Heidän palvelimet ovat levinneet kolmelle mantereelle, mikä on toinen syy heidän vankkaan suorituskykyyn. Palvelimet sijaitsevat Amsterdamissa Euroopassa, Singaporessa Aasiassa ja Michiganissa ja Arizonassa Yhdysvalloissa. Joten voit käyttää palvelinta, joka on lähinnä sijaintiasi.

Seurauksena on, että nautit verkkosivustosi parannetusta suorituskyvystä ja nopeudesta. Lisäksi palvelimia valvotaan ympäri vuorokauden. Lisäksi ne ovat yksinomaan A2: n omistuksessa, joten voit luottaa turvallisuuteen ilman ongelmia.

Helppokäyttöisyys

Vaikka A2 Hosting on kehittäjäystävällisempi isäntä, sitä ei silti ole vaikea käyttää. Katsotaanpa lyhyesti näitä ominaisuuksia, jotka varmistavat tämän helpon käytön.

Helppo rekisteröityminen

Rekisteröinti sisältää vain kolme perusvaihetta. Kaikki vaiheet ovat perus- ja helppoja noudattaa, joten sinulla ei ole ongelmia kirjautumisen yhteydessä.

maksutavat

Lukuisia maksutapoja hyväksytään. Näitä ovat PayPal, pankkisiirto, maksumääräys, luottokortti, Skrill, PayULatam ja sekki.

Tilin aktivointi

Tilisi aktivoidaan heti. Sinun ei tarvitse odottaa päästäksesi korkealaatuisiin isännöintipalveluihin.

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Helppokäyttöisyyden varmistamiseksi A2 tarjoaa vakiona olevan ohjauspaneelin cPanel. Ohjauspaneeli on melko helppo käyttää jopa niille, jotka käyttävät sitä ensimmäistä kertaa. Lisäksi on helppo selata erilaisia ​​vaihtoehtoja verkkosivuston hallintaan.

Samoin eri CMS-komentosarjojen asentaminen vaatii vain muutaman napsautuksen. Lisäksi muihin sovelluksiin, kuten Drupaliin ja Joomlaan, pääsee helposti ohjauspaneelista. Mukana on myös muita verkkokaupan työkaluja lisätoimintojen lisäämiseksi. Mikään näistä ei sisällä monimutkaista koodausta, joten sinun on hyvä mennä.

Asiakaspalvelu (tuki)

Asiakaspalvelu on parin tasoa, ja yhteydenpito heihin on monella tapaa. Itse asiassa tukitiimiä kutsutaan Guru-miehistöksi, joka on valmis auttamaan aina.

a2-hosting-tuki

Live Chat

Live-chat on käytettävissä 24/7 ympäri viikkoa. Voit viestiä heille milloin tahansa.

liput

Yhteystuen lippujärjestelmä on myös perustettu. Joten voit nähdä valittuihin nykyisiin palveluihisi vastatut kysymykset.

Puhelin

Puhelintuki on myös varsin tehokasta. Vaikka soitat heille myöhään illalla, joku vastaa puheluun. Joissain tapauksissa sinua saatetaan pyytää jättämään viesti taakse. He soittavat sinulle kuitenkin takaisin vain lyhyessä ajassa.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Kaikille, jotka haluavat etsiä ratkaisuja itse, on myös tietokanta. Tästä tietokannasta löydät artikkeleita eri aiheista. Näitä ovat PHP, SSH-avaimet, WordPress ja sähköpostitilit. Nopeita tuloksia varten on myös hakukenttä, johon voit kirjoittaa avainsanan ja saada liittyviä artikkeleita.

a2-hosting-tietopohjan

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

A2 Hosting -sovelluksella saat riskitöntä kokeiluversiota ja rahojen palautustakuun milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että saat vaivatonta hyvitystä isännältä. Lisäksi peruuttamalla tilisi kuukauden sisällä, saat täyden hyvityksen. Voit myös saada joitain suhteutettuja palautuksia, jos peruutat tilin ensimmäisen kuukauden jälkeen. Se riippuu kuitenkin käytöstäsi.

Kuka on A2-hosting paras?

 • Ihanteellisin vaihtoehto kehittäjille, koska se tarjoaa lukuisia kehittäjäystävällisiä työkaluja.
 • Se sopii edelleen aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa tietoa web-hosting-toiminnasta.
 • Kokeneet verkkovastaavat voivat myös hyötyä palveluistaan.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Takaa nopean kuorman suorituskyvyn.
 • Mukana ilmaiset SSD-levyt.
 • Sopii WordPress-käyttäjille.
 • Sivun latausaika on melko vaikuttava.
 • Windows-hosting-suunnitelmat ovat rajalliset.
 • Se on kalliimmalla puolella muihin suunnitelmiin verrattuna.

Suosittelemmeko A2-majoitusta?

Kaiken kaikkiaan A2 pystyy tarjoamaan kaikki aloittelijoille ja asiantuntijoille tarkoitetut työkalut verkkosivustonsa käynnistämiseksi. Suorituskyvyn, nopeuden ja luotettavuuden perusteella se näyttää olevan hyvä vaihtoehto. Heidän asiakastuensa on myös erittäin taitava, ystävällinen ja halukas auttamaan jatkuvasti.

Vaikka hinnat ovat korkeat, rahat takaisin -takuu korvaa sen milloin tahansa. Itse asiassa takuu osoittaa vain heidän uskonsa palveluihinsa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map