DigitalOceenen arvostelu: Onko aalto riittävä?

DigitalOcean näyttää varsin lupaavalta VPS-isännöinniltä, ​​mutta onko se hintansa arvoinen? Meillä on vastaus sinulle. Ostimme palvelun ja käytimme sitä jonkin aikaa arvioidaksesi kuinka hyvä tai huono se on. Kiinnitimme huomiota moniin tekijöihin, mukaan lukien käyttöaika, latausaika, kustannukset, ominaisuudet ja yrityksen tarjoama asiakastuki.


Yleinen luokitus

4,8 / 5

ominaisuudet
9/10

Käyttäjäystävällinen
10/10

hinnoittelu
10/10

Tuki
9/10

Luotettavuus
10/10

DigitalOcelen alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,99%

Lataa aika

219 ms

Vuonna 2011 perustettu DigitalOcean tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja on nykyään melko kunnioitettava nimi. Jopa suuret nimet, kuten Gitlab, näyttävät olevan yrityksen fani. Lisäksi se on todennettu myös joissain hyvämaineisissa sivustoissa, kuten Netcraft, joka kutsui sitä yhdeksi nopeimmin kasvavista pilvipalveluista. Yhtiö oli kooltaan kolmanneksi vuoteen 2014 mennessä ja on siitä lähtien kasvanut.

Tämän amerikkalaisen yrityksen tiedetään auttavan kehittäjiä työskentelemään nopeammin. Se on Mitch Wainer, Ben Uretsky, Alec Hartman, Moisey Uretsky ja Jeff Carr. He kokoontuivat perustamaan pienen käynnistyksen NYC: ssä, jota nyt käyttää yli puoli miljoonaa käyttäjää.

Avainominaisuudet

 • 99,99% käyttöaikatakuu, mikä tekee siitä erittäin luotettavan palvelun
 • Automatisoidut varmuuskopiot poistavat tarpeen huolehtia tiedostojen menetyksestä
 • Yksityisen verkottumisen avulla voit pitää enemmän pisaroita samassa tietokeskuksessa syömättä kaistanleveyttä
 • Yhden napsautuksen sovellusten avulla voit asentaa useita sovelluksia yhdellä napsautuksella
 • Valvontaominaisuudet tulevat veloituksetta
 • Lukuisia verkkokauppaalustoja, joista valita

prosessori
1 ydin

Levytila
25 gb

kaistanleveys
1 rkl

RAM
1 gb

Rahat takaisin
30 päivää

Isäntäsuunnitelmat
digitalocean.com

Contents

DigitalOceenen katsaus: taustatietoja

Pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, DigitalOcean on pilvipalveluiden tarjoaja, jonka tietokeskukset sijaitsevat ympäri maailmaa. Se tarjoaa yhdistelmän pilvipalveluita, joiden avulla kehittäjät voivat skaalata ja ottaa sovelluksia käyttöön useilla tietokoneilla. Se on maailman kolmanneksi suurin isännöintipalveluntarjoaja ja pääsi myös Deloitte Technology Fast 500 -luetteloon vuonna 2018.

digitalocean-tausta-info Näyttökuva toimitetaan webarchive.org-sivustolta vuodelta 2013

Moisey ja Ben Uretsky löysivät sen vuonna 2011 havaittuaan tarpeen, koska suurin osa yrityksistä keskittyi yrityksiin eikä yksittäisiin kehittäjiin. Beetatuote julkaistiin vuoden 2012 ensimmäisellä neljänneksellä, ja yritys sai ensimmäisen merkittävän menestyksensä vuonna 2013, kun siitä tuli yksi harvoista yrityksistä, joka tarjosi SSD-pohjaisia ​​vaihtoehtoja.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Verkkosivustolla on tällä hetkellä yli puoli miljoonaa verkkotunnusta, joista suurin osa kuuluu .com-verkkoon. Se tarjoaa kuitenkin joukon muita TLD-alustoja, mukaan lukien .info, .org, .biz ja maakohtaiset TLD: t, kuten .us.

digitalocean isännöimä-verkkotunnuksia

digitalocean-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

On tärkeää seurata suorituskykyä valittaessa verkkoisäntää. Sen pitäisi tarjota hyvä nopeus ja käyttöaika, koska nämä kaksi tekijää voivat olla ratkaisevia ja vaikuttaa myös SEO-sijoituksiin.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Suoritimme Pingdom-testin arvioidaksemme WordPressin avulla luodun sivuston laatua ja siinä oli näennäissisältöä sisältävä grafiikka. Testitulokset olivat erinomaiset:

Pingdom-digitalocean

Sivun lataaminen kesti alle sekunnin, mikä on aika vaikuttavaa. Sinun tulisi pitää tämä mielessä, koska suurin osa käyttäjistä poistuu verkkosivulta, jos lataus vie vähintään 2 sekuntia.

Emme käyttäneet välimuistiin tallennusta tai nopeuden optimointitrikkaa ja havaitsimme tulokset melko hyviksi. Kuten näette, sivun koko on kuitenkin täällä melko pieni, ja nopeus saattaa olla hiukan hitaampi, jos sinulla on mojovia sivuja.

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

Vedimme UptimeRobot-seurantaa samalla sivustolla arvioidaksesi laatua ja olimme jälleen kerran vaikuttuneita lopputuloksesta.

digitalocean-käytettävyys

Kuten näette, verkkosivusto on ollut yllä 5188 tuntia, mikä vastaa noin 216 päivää. Nopeus on myös melko luotettava, eikä se saavuttanut yhden sekunnin merkkiä edes kerran. Voimme olla varmoja, että palvelu on nopeaa ja vakaata.

DigitalOcean Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Elokuu 2019100%158 ms
Heinäkuu 2019100%159 ms
Kesäkuu 2019100%153 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

On tärkeää tietää, kuinka kaikki sivustosi latautuu ja miten se toimii eri maissa. loppujen lopuksi Internet on kyse maailmanlaajuisuudesta.

digitalocean-bitcatha

DigitalOcean teki A + listallamme. Sillä on palvelimia ympäri maailmaa. Nopeus on siis nopea melkein kaikissa kulmissa. Se on nopein Yhdysvalloissa, jota seuraa Australia. Se on myös melko nopea Euroopassa, vastaa 25 ms Lontoossa. Se on hitainta São Paulon ja Bangaloren alueella, mutta se ei ole liian huono. Kaiken kaikkiaan se on hieno vaihtoehto, jos odotat hyvää määrää kansainvälistä liikennettä.

DigitalOcealin hinnoittelu & Suunnitelmat (pisarat)

DigitalOcean on tarkoitettu paitsi yksittäisille kehittäjille, myös suurille ja pienille yrityksille. Yhtiö tarjoaa joukon paketteja ja sillä on erilaiset hosting-tasot kuluttajien kasvavien tarpeiden tyydyttämiseksi.

Käyttäjät voivat valita useista isännöintipaketeista määränsä ja tallennustarpeidensa mukaan. Suurinta osaa voidaan laskuttaa tunneittain tai kuukausittain.

Yhtiö on antanut virtsakoneilleen nimen Pisarat. Voit valita CPU: lle optimoidut pisarat tai tavalliset pisarat. Ensimmäinen sopii paremmin käyttäjille, jotka haluavat lihavan koneen, joka pystyy suorittamaan intensiivisiä töitä, kun taas jälkimmäinen sopii paremmin käyttäjille, jotka haluavat suorittaa säännöllisiä tehtäviä.

digitalocean-luoda-pisara

Älä anna tämän uuden terminologian pelätä sinua. Se ei ole mitään monimutkaista. Vain koneen nimi. Lisäksi sitä on melko helppo hallita ja käsitellä. Käyttäjät voivat tilata tai poistaa koneita tarpeistaan ​​riippuen.

Voit valita useista käyttöjärjestelmistä, kuten Ubuntu, Linux, CoreOS, Fedora, FreeBSD, GPL ja Debian. Kaikki käyttöjärjestelmät ovat valmiita, ja voit aloittaa heti. Itse asiassa uuden pisaran käyttö on vain 55 sekuntia.

Vakiopisarat & CPU: lle optimoidut pisarat

Vakiorobotit sopivat verkkosovellusten, blogien, lataus- / testausympäristöjen, tietokantojen ja muistin välimuistion skaalaamiseen ja isännöintiin. Halvin paketti alkaa 5 dollaria / kuukausi (0,007 dollaria / tunti) ja mukana tulee 1 Gt RAM / 1 CPU, 25 Gt SSD-levy ja 1 000 Gt siirtoa. Voit valita useista paketeista, ja ne kaikki tarjoavat tunnin ja kuukauden hinnat.

Toisaalta CPU: lle optimoidut pisarat toimitetaan erillisillä hyperlankoilla, ja ne soveltuvat paremmin CPU-intensiivisiin sovelluksiin, kuten mainosten näyttämiseen, koneoppimiseen, eräprosessointiin ja videokoodaukseen. Halvin suunnitelma maksaa 40 dollaria / kuukausi tai 0,060 dollaria / tunti. Voit valita useista paketeista, ja ne kaikki tarjoavat tunnin ja kuukauden hinnat.

Vakiopisarat

CPU: lle optimoidut pisarat

Hintataulukko vakio- ja CPU-optimoiduille pisaroille

Vakiopisarat

Paketti
OS-nimi
RAM / VCPUS
SSD
Siirtää
Hinta
Pilvinen 1Linux / Unix1 Gt / 1 suoritin25 Gt1 TB5 dollaria kuukaudessa
Pilvi 2Linux / Unix2 Gt / 1 suoritin50 Gt2 TB10 dollaria kuukaudessa
Pilvi 3Linux / Unix2 Gt / 2 CPU60 Gt3 TB15 dollaria kuukaudessa
Pilvi 4Linux / Unix4 Gt / 2 CPU80 Gt4 TB20 dollaria kuukaudessa
Pilvi 5Linux / Unix8 Gt / 4 CPU160 Gt5 TB40 dollaria kuukaudessa
Pilvi 6Linux / Unix16 Gt / 6 CPU320 Gt6 TB80 dollaria kuukaudessa

CPU: lle optimoidut pisarat

Paketti
OS-nimi
RAM / VCPUS
SSD
Siirtää
Hinta
Pilvinen 1Linux / Unix4 Gt / 2 CPU25 Gt4 TB40 dollaria kuukaudessa
Pilvi 2Linux / Unix2 Gt / 1 suoritin50 Gt2 TB10 dollaria kuukaudessa
Pilvi 3Linux / Unix16 Gt / 8 CPU100 Gt6 TB160 dollaria kuukaudessa
Pilvi 4Linux / Unix32 Gt / 16 CPU200 Gt7 TB320 dollaria kuukaudessa
Pilvi 5Linux / Unix64 Gt / 32 CPU400 Gt9 TB640 dollaria kuukaudessa

Kehittäjät

Jos olet kehittäjä, sinulla on hyviä uutisia. Voit luoda palvelun luomalla uusia pisaraita vain 55 sekunnissa. Jokainen pisara tarjoaa sinulle pääkäyttäjän pääsyn ja joitain muita hienoja ominaisuuksia, kuten: Mahdollisuus valita käyttöjärjestelmä, DNS-hallinta, yksinkertainen ohjauspaneeli, pilvipalomuurit, automatisoidut varmuuskopiot, valmiiksi rakennetut sovelluskuvat, yksityinen verkko, globaali kuvansiirto, SSD-tiedostot.

Tärkeä: Yhtiö tarjoaa laajan määrän pilvimahdollisuuksia, mutta se ei kata jaettua, omistettua tai hallinnoitua isännöintia.

Kuinka luoda pisara?

DigitalOceenen ohjauspaneeli on melko helppo käyttää. Näin voit luoda oman pisaran.

1. Kirjaudu sisään ohjauspaneeliin, mene hallintapaneeliin ja paina vihreää painiketta “Luo” ja valitse sitten ensimmäinen vaihtoehto Pisarat (luo pilvipalvelimia).

Vakiopisarat

2. Valitse vaadittavat kokoonpanot seuraavalta sivulta (Luo pisara). Kokoonpanoissa on oletusasetukset.

3. Voit halutessasi mukauttaa pisaran. Prosessi on melko yksinkertainen. Valitse kuva ja valitse haluamasi käyttöjärjestelmä esiasennetuilla sovelluksilla tarvittaessa.

valitse kuva

4. Valitse vaadittu tallennustila ja RAM.

5. Voit myös lisätä lohkotallennuksen, jos tarvitset lisää tallennustilaa hyökkäämiseen pisaroillesi.

6. Lisäksi harkitse varmuuskopioita, jos haluat, että järjestelmä luo pisaran levykuvan kerran viikossa, jotta voit käyttää sitä kaatuessa tai muussa vastaavassa ongelmassa. Varmuuskopio säilyy noin kuukauden (neljä viikkoa).

7. Valitse tietokeskuksen alue pitämällä asiakkaasi mielessä. Sen pitäisi olla lähinnä sitä kohtaa, josta löydät yleisösi suurimman osan.

Vakiopisarat

8. Valitse lisävaihtoehtoja, kuten yksityinen verkko, IPv6, käyttäjätiedot ja seuranta.

9. Lisää SSH-avaimet turvallisuutesi vuoksi.

10. Viimeistele ja luo.

DigitalOcean Basic (VPS-suunnitelma) yksityiskohtaisesti

Sillä ei ole väliä kuinka hyvä yritys on; suurin osa ihmisistä pysyy poissa siitä, jos se on liian kallista. Onneksi DigitalOcean on edullisempien vaihtoehtojen joukossa, etenkin koska voit valita tuntipakettien ja kuukausipakettien välillä.

Kaikki vakiopaketit sisältävät DNS-hallinnan, ympärivuorokautisen tuen, ennalta määritetyt ja ilmaiset palomuurit, täydellisen seurannan ja useita pre-build avoimen lähdekoodin sovelluksia.

Tutustutaan suunnitelmiin yksityiskohtaisesti.

Mitä sisältyy VPS Basic (5 $) -pakettiin?

Voit hankkia Standard Droplet 1vCPU -paketin niin alhaalta kuin 5 dollaria kuukaudessa tai 0,007 dollaria / tunti. Sen mukana tulee 1 Tt siirto ja 25 Gt SSD.

Alkuhinnat

Voit aloittaa niin alhaalta kuin 5 dollaria kuukaudessa. Pitkäaikainen tilaaminen voi olla hyvä vaihtoehto, mutta yritys ei tarjoa alennuksia, ja halvin 36 kuukauden sopimus maksaa sinulle 180 dollaria. Kallein vaihtoehto on 32 vCPU ja maksaa 960 dollaria / kuukausi tai 1,429 dollaria / tunti. Sen mukana tulee 12 Tt siirto ja 840 Gt SSD.

Suunnitelma & Paketti
Pilvinen 1
Pilvi 2
Pilvi 3
Pilvi 4
Pilvi 5
1 kuukauden kausi$ 5$ 10$ 15$ 20$ 40
12 kuukauden kausi$ 60$ 120$ 180$ 240$ 480
24 kuukauden termi$ 120$ 240$ 360$ 480$ 960
36 kuukauden kausi$ 180$ 360$ 540$ 720$ 1140

Uusimishinnat

Tämä on yksi harvoista yrityksistä, jolla ei ole uusimispolitiikkaa. Maksat vain tosiasiallisesta käytöstä. Lisäksi kaikissa paketeissa on kuukausittaiset korkit, jotta varmistat, ettet koskaan menet budjettiasi, riippumatta siitä kuinka monta pisaraa luot.

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa joitain DigitalOceen tarjoamista pääominaisuuksista. Ne auttavat sinua selvittämään, kuinka hyvä tai huono tämä vaihtoehto on sinulle.

Verkkotunnus & Sähköposti

Kaikissa paketeissa on ilmaiset sähköpostitilit; Mikään paketti ei kuitenkaan tarjoa ilmaisia ​​verkkotunnuksia. Sinun on ostettava yksi rekisterinpitäjältä ja siirrettävä se DigitalOceenelle, koska se tarjoaa DNS-isännöintipalvelun, mutta ei rekisteröintiä.

luoda uusi ennätys

Verkkotila & kaistanleveys

Voit valita kahdesta tallennusvaihtoehdosta:

Estä tallennustila: Voit valita 1–16 Gt ja jopa yhdistää erilaisia ​​blogeja yhdeksi, muuttaa niiden kokoa ja siirtää ne yhdestä pisarasta toiseen. Voit lisätä ylimääräistä tallennustilaa hintaan 0,10 dollaria / Gt kuukaudessa.

Objektien tallennus: Objektien varastointi sopii rakenteettoman datan, kuten videoiden, isäntämiseen. Se eroaa lohkovarastoinnista, koska tiedoilla ei ole asianmukaista muotoa. Se tunnetaan myös nimellä Spaces. Sen avulla voit käyttää tallennettuja tietoja HTTP: n kautta. Pienin tila on 250 Gt ja kaistanleveys vähintään 1 Tt.

Vakiopisarat

Yhden napsautuksen sovellukset

Voit säästää enemmän aikaa asentamalla sovelluksia yhdellä napsautuksella. Näitä ovat: MySQL, Node.js, WordPress, Ghost, Docker, MongoDB, LAMP-pino, koneoppiminen jne..

digitalocean-sovellukset

Muuttopalvelu

Vaikka yritys ei tarjoa maksettua tai ilmaista siirtopalvelua, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen saadaksesi apua tehtävän suorittamiseen..

Spaces

Toisin kuin pisarat, välilyönnit on tehty yksinkertaisten esineiden säilyttämistä varten. Se on järjestelmä, jonka avulla voit toimittaa tallennettuja tietoja loppukäyttäjille ja sovelluksille. Ne ovat skaalautuvia ja helppo luoda. Lisäksi ne toimivat selkeästi ja mukana tulee vetämällä ja pudottamalla -sovellusliittymä.

digitalocean tilat

Kubernetes

Kubernetes on äskettäin lanseerattu palvelu, jonka aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Tämä hallittu palvelu tarjoaa muun muassa automaattisen skaalauksen, sovellusten siirrettävyyden.

digitalocean kubernates

Luotettavuus (suojausvaihtoehdot)

Tietoturva on valtava huolenaihe pilvidata koskevissa tiedoissa. Näyttää siltä, ​​että DigitalOceenen ymmärtää tämän ja tarjoaa joukon suojausominaisuuksia.

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Koska yritys ei tarjoa verkkotunnuksen yksityisyydensuojaa, ainoa vaihtoehto on ostaa verkkotunnus kolmannelta toimittajalta ja lisätä se käyttämällä erityistä verkkotunnuskonsolia, joka tekee prosessista helppoa. Yritys voi auttaa sinua prosessissa.

SSL-varmenne

Vaikka yritys ei tarjoa SSL-varmenteita, käyttäjillä on mahdollisuus asentaa se ilmaiseksi konsolin kautta. Tämä on erittäin tärkeää, koska jotkut selaimet eivät lataa sivustoasi ilman voimassa olevaa SSL-varmennetta ja jopa Google saattaa rangaista sivustosi, jos sillä ei ole SSL-varmennetta.

Sen avulla voit myös ostaa vakiovarmenteita muilta sivustoilta, kuten GoDaddy, jos se on saatavana hintaan 5,99 dollaria / vuosi.

Omistettu IP

Yhtiö tarjoaa ilmaisen erillisen IP-osoitteen jokaisella pisaralla. Lisäksi yritys toimittaa jokaiselle pisaralle myös “kelluvat IP” -sovellukset, jotta sovellus toimii edelleen, vaikka pisara epäonnistuisi. Järjestelmä määrittää IP: n nopeasti valmiustilan pisaraan, estäen siten seisokkeja.

varmuuskopiot

Varmuuskopiot eivät ole DigitalOcelen huolenaihe, koska yritys tarjoaa tilannekuvia ja varmuuskopioita, joiden avulla voit palauttaa, kopioida tai tallentaa pisaroita. Yksittäiskuvat ja varmuuskopiot tallennetaan erikseen. Vaikka käyttäjä on luonut tilannekuvia manuaalisesti, järjestelmä tallentaa varmuuskopiot automaattisesti.

Käyttäjät voivat ottaa käyttöön automaattiset varmuuskopiot, jotka on tallennettu palvelimelle, mutta joita ei voi ladata. Muista kuitenkin, että yritys tekee selväksi, että asiakkaan velvollisuutena on pitää tiedot turvassa eikä yrityksen oma, joten voit harkita varmuuskopiotietoja.

Yksittäiskuvan tallennustila veloitetaan tilan perusteella. Yhtiö tarjoaa automatisoituja varmuuskopioita 20 prosentilla siitä, mitä Pisara maksaa sinulle.

Kuinka tiedostojen varmuuskopiointi luodaan manuaalisesti ja tallennetaan ilmaiseksi paikalliselle koneellesi ilmaiseksi:

 1. Kirjaudu sisään DigitalOceen-konsoliin, avaa ja muodosta yhteys päätteeseen käyttämällä tätä komentoa: ssh [Email protected], komento näyttää seuraavalta: ssh [Email protected]
 2. Siirry hakemistoon / var / www / html tämän komennon kautta: cd / var / www / html
 3. Käynnistä seuraavat komennot zip-apuohjelman asentamiseksi (ohita tämä kohta, jos zip-apuohjelma on jo asennettu ja siirry kohtaan 4, sinun pitäisi tehdä tämä vaihe vain kerran): sudo apt install yum, sudo yum install zip
 4. Ota todellinen varmuuskopio käynnistämällä seuraava komento: sudo zip -r /var/www/html/files-backup.zip / var / www / html /
 5. Varmuuskopiotiedostot tallennetaan nimellä files-backup.zip ja voit ladata ne avaamalla www.yourwebsite.com/files-backup.zip
 6. Poista turvallisuussyistä varmuuskopiotiedosto palvelimelta käyttämällä tätä komentoa: sudo rm files-backup.zip

Rajoitettu henkilökunnan pääsy

Tietosi ovat turvallisia, koska vain suunnittelutiimin jäsenet voivat käyttää kauppoja varmuuskopioina ja valokuvina. Henkilöstön jäsenillä ei ole pääsyä näihin tiedostoihin.

Palvelimen turvallisuus

Yhtiö ymmärtää palvelimien turvallisuuden pitämisen tärkeyden. Turvallisuushenkilöstön suojaamien tietokeskusten lisäksi yritys käyttää myös erilaisia ​​työkaluja, kuten kaksikerroista valtuutusta ja biometristä testausta, tunkeilijoiden pitämiseksi poissa. Lisäksi DigitalOcean täyttää myös kansainväliset ja kansalliset turvallisuusstandardit.

digitalocealin turvallisuus

Käyttäjän seuranta

Yrityksen avulla voit seurata erilaisia ​​tekijöitä asettamalla hälytyksiä, kun CPU ylittää kynnyksen jne. Voit valita, haluatko vastaanottaa nämä hälytykset sähköpostitse tai Slack-toiminnolla. Tämän lisäksi muun muassa verkon, muistin ja levyn käytön seuraaminen on helppoa reaaliaikaisella seurannalla.

Voit myös lisätä IP-luettelon sallimaan ja määrittää erilaisia ​​osoitteita, jopa tunnisteiden avulla. Tämä on tärkeää, koska palomuuri estää pääsyn automaattisesti, ellei valkoisia luetteloita ole.

käyttäjän seuranta

palomuurit

Voit soveltaa palomuurisääntöjä yhteen tai useampaan pisaraan. Ne ovat kaikki keskitettyjä, joten tietojen saaminen on helppoa.

Palvelimen sijainti

Yhtiöllä on tällä hetkellä 8 tietokeskusta ympäri maailmaa. He sijaitsevat strategisesti Singaporessa, Intiassa, Alankomaissa, Saksassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Helppokäyttöisyys

DigitalOcean on erittäin asiakasystävällinen ja tekee siitä helppoa aloittamisessa. Itse asiassa voit napsauttaa vain painikkeita tai kuvakkeita verkkosivustosi ylläpitämiseksi.

Helppo rekisteröityminen

Prosessi kestää vain muutaman minuutin. Siirry viralliselle sivustolle, valitse paketti ja napsauta Aloita tai Rekisteröidy. Yhtiö kysyy nimesi, sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, niin olet kirjautuneena sisään. Voit myös käyttää Gmail-tunnustasi kirjautuaksesi.

Sinulla voi olla henkilökohtainen tili tai joukkuetili, mikä voi olla hyvä vaihtoehto, jos työskentelet useiden ihmisten kanssa. Saatat myöhemmin joutua toimittamaan yksityiskohdat, mukaan lukien sijaintisi ja syy käyttää DigitalOceea.

maksutavat

Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja, kuten PayPal ja kortit (Discover, Visa, MasterCard ja American Express). Valitettavasti pankkikortteja, maksumääräyksiä tai sekkejä ei enää hyväksytä. Voit kuitenkin käyttää pankkikorttiasi maksun lähettämiseen PayPalin kautta. Maksu hoidetaan Stripen kautta ja on turvallista.

merkintä: Yhtiö tarjoaa tiliä kohti yhden promokoodin, joka voi auttaa sinua säästää rahaa. Harkitse myös sen käyttöä.

Bluehost-maksut

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Verkkosivusto tarjoaa erittäin yksinkertaisen ohjauspaneelin. Sillä ei ole monia vaihtoehtoja, koska yritys ei tarjoa muun tyyppisiä hosting-vaihtoehtoja, mutta se riittää saattamaan sinut alkuun.

Asenna cPanel itse

Voit ostaa ja asentaa cPanelin. Koska verkkosivusto on suunniteltu kehittäjille, et löydä täältä paljon vaihtoehtoja, ellet osta niitä – cPanel on yksi tällainen vaihtoehto. CPanelin puute ei kuitenkaan ole suuri ongelma, koska et tarvitse paljon sen tarjoamia vaihtoehtoja. Harkitse sen hankkimista, jos et pidä Unix-alustasta.

Siitä huolimatta cPanelin asentaminen on melko helppoa, vaikka sitä ei olisi saatavana yhden napsautuksen vaihtoehdoilla.

DigitalOcean-käyttöliittymän esittely

Käyttöliittymä on melko hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen. Se on yksinkertainen, joten houkutteleva. Sinulla ei ole vaikeuksia seurata tai ottaa käyttöön pisaroita tai sovelluksia.

infrastruktuuri & Erikoistunut tekniikka

Yhtiöllä on tietokeskuksia ympäri maailmaa, mukaan lukien Singapore, Lontoo, San Francisco, Amsterdam ja New York. Vain harvat tietokeskukset tarjoavat tällä hetkellä IPv6: ta suunnitellessaan laajentaa tukea myös muihin keskuksiin.

Yhtiö luottaa omaan erikoistuneeseen tekniikkaansa, joka on rakennettu tarjoamaan käyttäjille yksinkertainen kokemus. Pilvipalvelimet luodaan käyttämällä KVM-virtualisointia. Voit luoda oman sovelluksen myös yrityksen sovellusliittymällä.

Asiakaspalvelu (tuki)

Asiakastuella on erittäin suuri merkitys, kun työskentelet palveluntarjoajan kanssa. Jopa yksinkertainen ongelma voi pysäyttää prosessin.

Live Chat

Tätä vaihtoehtoa ei tällä hetkellä ole saatavana, mikä voi olla melko hankala käyttäjille, joilla on tapana ratkaista ongelmansa siellä ja sitten.

liput

Ainoa tapa tavoittaa joukkue on avata lippu. Voit merkitä lippusi kiireellisiksi, jos se on tärkeää. Lippuihin vastataan yleensä 12 tunnin kuluessa, mutta kiireellisiin lippuihin voi osallistua aikaisemmin. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun avoimiin lippusi päivitetään.

Puhelin

Yhtiö ei tällä hetkellä tarjoa puhelintukea.

Koulutusresurssit (tietopohja) & Yhteisö

Koska DigitalOcean on tarkoitettu kehittäjille; Yhtiö odottaa, että käyttäjät eivät kohtaa paljon ongelmia. Joistakin peruskysymyksistä he voivat tutustua ohjeisiin, jotka ovat erittäin yksityiskohtaisia, ja esitellä käytäntöjä, mutta myös menettelyjä kuvien ja kuvien avulla.

Tämän lisäksi on myös valtava yhteisö, joka voi olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja saada vastauksia kysymyksiisi. Ryhmä, joka myös osallistuu usein keskusteluihin, moderoi yhteisöä asianmukaisesti.

digitalocean-yhteisö

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

Yhtiö ei tarjoa palautuksia; se voi kuitenkin tarjota joitakin harvoissa tapauksissa. Ainoa vaihtoehto on avata tukilippu.

Tämän lisäksi DigitalOcean lupaa hyvitysluotot, jotka ylittävät luvatun 99,99% käyttöajan. Jos olet vasta aloittamassa, paras vaihtoehto on aloittaa halvimmalla vaihtoehdolla ja tarkistaa järjestelmä ennen kuin lähdet sisään.

Kuka on DigitalOcean paras?

Koska palvelu on suunniteltu pääasiassa kehittäjille, se on paras kehittäjille, uusille ja vanhoille. Se ei kuitenkaan ole kovin aloittelijaystävällinen, ja se voi viedä hetken ennen kuin aloitat.

Alusta ei välttämättä sovellu käyttäjille, jotka haluavat paljon kädestä. Jos tiedät mitä haluat ja pystyt käsittelemään teknisiä yksityiskohtia, se voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Selkeä hinnoittelu ilman hämmentäviä uusimisvaihtoehtoja tai piilotettuja maksuja.
 • Takuuaika on 99,99%, ja korvaukset rajan ylittävistä seisokkeista.
 • Automatisoidut varmuuskopiot tietojen turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Tunnitason maksutapa ja maksat vain sen, mitä käytät paketti tekee siitä erittäin edullisen.
 • Yksityinen verkottuminen mahdollistaa yhteydenpidon kahden tai useamman pisaran välillä.
 • CPanelin puute voi olla hankala joillekin käyttäjille.
 • Mikään suora chat tai puhelintuki ei voi vaikeuttaa palvelun käyttämistä joillekin käyttäjille.
 • Ei tarjoa hosting-palveluiden tarjoajalta odotettavissa olevia perusominaisuuksia. Näitä ovat verkkotunnukset ja sivuston migraatio.
 • Voi olla hieman liian monimutkainen aloittelijoille.

DigitalOcealin tosiasiat & Tilastot [Infographic]

DigitalOcean Web Hosting Faktat ja tilastotiedot

Suosittelemmeko DigitalOceea?

Katsauksemme perusteella DigitalOcean voi olla hyvä valinta, jos olet tosissasi turvallisen VPS-hosting-alustan saamisesta, joka tarjoaa myös erinomaisen käytettävyyden. DigitalOcean tarjoaa lupauksensa, ja se on luotettava virtuaalinen yksityinen palvelin, joka soveltuu kehittäjille. Se ei kuitenkaan välttämättä ole paras vaihtoehto, jos etsit perinteisiä isäntäalustoja.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta DigitalOceanista? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map