DreamHost on yksi suosituimmista isännöintipalveluntarjoajista. Se tunnetaan monista asioista, mukaan lukien kohtuuhinta ja suuri määrä paketteja. Ostimme palvelun ja loimme verkkosivustomme tarkistaaksesi yrityksen tarjoamat ominaisuudet. Tutkimme kaikkea kustannuksista käytettävyysaikaan ja todellisen datan lataamiseen. Mutta onko hype arvoinen? Selvitämme tässä katsauksessa.


Dreamhost-sr

Yleinen luokitus

4,2 / 5

ominaisuudet
8/10

Käyttäjäystävällinen
8/10

hinnoittelu
8/10

Tuki
9/10

Luotettavuus
9/10

DreamHost-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,98%

Lataa aika

539 ms

DreamHost tarjoaa vaikuttavan profiilin ja noin puoli miljoonaa aktiivista käyttäjää, jotka ylläpitävät yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa. Se on suuri määrä ja kasvaa vain päivä päivältä. Se ei ole uusi yritys. Vuonna 1996 perustettu yritys on voittanut ja voittanut useita kertoja jopa PCMagin “parhaan Web-palvelun”.

Sen perusti joukko opiskelijoita Harvey Mudd Collegessa Kaliforniassa, mutta tänään sillä on kymmeniä työntekijöitä tekemässä töitä varmistaakseen, että se täyttää miljoonien asiakkaidensa odotukset.

Avainominaisuudet

 • Website Builder, jotta omien sivustojen rakentaminen on helppoa
 • SSD-levyt nopeuttavat suorituskykyä
 • 1-napsauta sovellusten asennusohjelmaa
 • Tukee WordPress
 • Palkittu asiakastuki saatavana ympäri vuorokauden
 • Sähköpostitilit kaikilla jaetulla isännöintisuunnitelmalla

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

Rahat takaisin
97 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
www.dreamhost.com

DreamHost -katsaus: taustatietoja

DreamHost on amerikkalainen yritys sanan todellisessa merkityksessä. Isännöintipalvelun perusti vuonna 1996 joukko ystäviä, jotka opiskelivat Harvey Mudd Collegessa Claremontissa, Kaliforniassa. Näihin kuuluivat Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones ja Sage Weil. Neljä ystävää työskenteli ahkerasti idean kehittämiseksi ja yritys syntyi virallisesti vuonna 1997.

Sillä on useita toimipisteitä maassa ja maailmanlaajuinen. Vaikka se ei ole siellä vanhimpia isännöintipalvelujen tarjoajia, se kuuluu tunnetuimpiin antelias politiikkansa ja kohtuuhintaan ansiosta.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Yhtiöllä on noin puoli miljoonaa aktiivista käyttäjää, joilla on yli miljoona verkkosivustoa. Se tarjoaa joukon TLD-tiedostoja, mukaan lukien .com, .net jne. Löydät täältä myös sijaintikohtaiset TLD-tiedostot, kuten .co.uk ja co.us. Tämän lisäksi on saatavilla myös yrityskohtaisia ​​aluetunnuksia, kuten .biz ja .info.

Dreamhost-verkkotunnukset-tilastot

Dreamhost-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Ei riitä, että sinulla on web-hosting, sinun on varmistettava, että se tarjoaa hyvää suorituskykyä. Paras tapa mitata laatua on tarkistaa käytettävissä oleva käyttöaika ja kova aika. Katsotaan.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Suoritimme Pingdom-testin sivustolla arvioidaksemme yrityksen tarjoamia nopeuksia ja ominaisuuksia. Olemme luoneet mallisivuston, jolla on todellista sisältöä, jotta pääsemme todelliseen lopputulokseen. Testitulokset olivat melko hyviä.

Pingdom-Dreamhost

Sivun lataaminen kesti alle sekunnin, keskimäärin 471 ms. Tämä on parempi kuin suuri joukko palveluntarjoajia, ja se on erittäin tärkeä mittari sivuston menestyksen taustalla. Koska emme käyttäneet nopeuden optimointia tai välimuistia, voidaan sanoa, että tulokset ovat luotettavia.

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

UptimeRobot-testi on testattu menetelmä arvioida verkkosivuston luotettavuus. Suoritimme testin sivustolla ja tulokset olivat jälleen positiiviset:

Dreamhost-käytettävyys

Kuten huomaat, verkkosivusto on ollut toiminnassa 34 tuntia eikä se ole ollut alaspäin noin kuukauden ajan. Se tarjoaa käyttöaikaa 99,99% viimeisen 30 päivän aikana, mikä vastaa noin 0,072 tuntia kuukaudessa.

Tämä on melko hyvää, koska tiedät, että verkkosivustosi tulee olemaan suurimman osan ajasta. Samoin nopeus on myös erinomainen, keskimäärin 199,78 ms.

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Koska verkkosivustoja tarkastellaan maailmanlaajuisesti, on tärkeää löytää isännöintipalveluntarjoaja, joka voi varmistaa nopeat latausajat ympäri maailmaa. Suoritimme Bitcatcha-testin tämän arvioimiseksi. Tässä on tulos.

Odotetusti verkkosivusto latautuu nopeimmin Yhdysvalloissa, jota seuraa Australia. Se on hitain São Paulossa ja Japanissa, missä keskiarvo on noin 250 ms, mikä ei ole kovin huono, kun vertaa sitä muihin vaihtoehtoihin. Kaiken kaikkiaan sillä ei ole väliä missä yleisösi on, voit isännöidä sivustosi DreamHostissa ilman mitään ongelmia.

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

DreamHost tarjoaa joukon hosting-suunnitelmia. Vaikka heillä on joitain samankaltaisia ​​ominaisuuksia, joissain saattaa olla lisähuopa. Yrityksen tarjoamiin neljään suosituimpaan hosting-suunnitelmaan sisältyy.

Hosting-tyyppi
# 1 paketti
# 2 paketti
# 3-paketti
# 4 paketti
Jaettu (perus)2,59 dollaria kuukaudessa5,59 dollaria kuukaudessa
WordPress2,59 dollaria kuukaudessa5,59 dollaria kuukaudessa
VPS10 dollaria kuukaudessa20 dollaria kuukaudessa40 dollaria kuukaudessa80 dollaria kuukaudessa
omistettu149 dollaria kuukaudessa279 dollaria kuukaudessa

Jaettu hosting

Halvin paketti on niinkin alhainen kuin 2,59 dollaria / kuukausi. Voit isännöidä vain yhtä sivustoa siinä, mutta saat ilmaisen verkkotunnuksen rajoittamattoman liikenteen, ilmaisen SSL: n ja ilmaisen SSD-tallennustilan lisäksi.

Kalleamman paketin hinta on vain 5,95 dollaria / kk. Voit isännöidä rajattomia sivustoja siinä ja nauttia ilmaisesta verkkotunnuksesta rajoittamattoman liikenteen, ilmaisen SSL: n ja ilmaisen SSD-tallennustilan lisäksi.

Pääpiirteet
Jaettu käynnistin
Jaettu rajoittamaton
Alkuhinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 5,95 / kk
Uusintahinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 5,95 / kk
sivustot1Rajoittamaton
SSD-levytila50GBRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamaton
SähköpostitilitOstettavissasisältyvät
Verkkotunnus (is) isännöityRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaattiSaatavillaEsiasennettuna

VPS-hosting

Basic: Halvin paketti on niinkin alhainen kuin 10 dollaria / kk. Voit isännöidä rajattomasti sivustoja samalla nauttien myös rajoittamattomista sähköposteista. Se tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita, 1 Gt RAM-muistia ja 30 Gt: n SSD-tallennustilaa, joten se ei ehkä sovellu raskaille sivustoille.

Business: Sopii pienille yrityksille, tämä maksaa 20 dollaria / kk. Voit isännöidä rajattomasti sivustoja samalla nauttien myös rajoittamattomista sähköposteista. Se sopii pienille sivustoille, tarjoaa 2 Gt RAM-muistia, jossa on 30 Gt: n SSD-tallennustila, ja rajoittamatonta liikennettä ilmaisilla SSL-varmenteilla.

Professional: Saatavana niinkin alhaiseen hintaan kuin 40 dollaria / kk. Tämä mukana tulee myös ilmaisia ​​SSL-varmenteita. Tämän avulla voit myös isännöidä rajattomia sivustoja rajoittamattomilla sähköposteilla. Se tarjoaa 4 Gt RAM-muistia ja 120 Gt SSD-muistia ja sopii keskisuurille yrityksille ja ammattimaisille sivustoille.

Laitos: Kallein VPS-hosting-paketti maksaa 80 dollaria / kk, ja mukana tulee ilmaisia ​​SSL-varmenteita. Saat isäntä rajoittamaton sivustoja rajoittamaton sähköpostit. Se tarjoaa 8 Gt RAM-muistia ja 240 Gt SSD-tallennustilaa ja sopii suurille sivustoille.

Dreamhost-VPS-paketteja

Pilvipalvelu

Yhtiö tarjoaa joukon pilvimahdollisuuksia. Nämä sisältävät:

512 Mt RAM-palvelinta: Tämä 1 vCPU: n rajaton kaistanleveyspaketti maksaa vain 4,50 dollaria / kuukausi tai 0,0075 dollaria / tunti. Se soveltuu tinaamiseen ja tarjoaa 80 Gt: n SSD-levyn.

2GM ram-palvelin: Tämä 1 vCPU, rajoittamaton kaistanleveyspaketti maksaa vain 12 dollaria / kuukausi tai 0,03 dollaria / tunti. Se sopii verkkosivustoille ja tarjoaa 80 Gt: n SSD-levyn.

8 Gt RAM-palvelin: Tämä 4 vCPU: n rajaton kaistanleveyspaketti maksaa vain 48 dollaria / kuukausi tai 0,08 dollaria / tunti. Se sopii tietokantoihin ja tarjoaa 80 Gt: n SSD-levyn.

Dedicated hosting

Halvin paketti on niinkin alhainen kuin 149 dollaria / kuukausi. Et saa vain 100%: n käyttöaikatakuuta, mutta myös pääsy 24/7 -palvelimien valvontaan DDoS-suojauksella.

Dreamhost-omistettu-paketteja

DreamHost Basic (jaettu suunnitelma) yksityiskohtaisesti

Jaettu suunnitelma on yrityksen suosituin suunnitelma, koska se on tehty kaikenlaisille kuluttajille. Kaikissa paketeissa on ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna ja rajaton liikenne.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa ominaisuuksia, jotka tulevat perussuunnitelman mukana. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta.

Mitä sisältyy jaettuihin paketteihin?

Käynnistin: Tämä paketti sopii, jos olet vasta aloittamassa tai jos sinulla on pieni yritys. Saat vain yhden sivuston isäntä ja saat joitain perusominaisuuksia, kuten WordPress ja ilmainen verkkotunnus ilmaisella SSL-sertifikaatilla.

Rajoittamaton: Kuten nimestä voi päätellä, tämä paketti tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, liikennettä ja sähköposteja. Voit myös nauttia aloituspaketin mukana tulevista perusvaihtoehdoista, kuten ilmaisesta verkkotunnuksesta, WordPressistä ja ilmaisesta SSL-sertifikaatista.

Pääpiirteet
Käynnistin
Rajoittamaton
Alkuhinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 5,95 / kk
Uusintahinta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 5,95 / kk
sivustot1Rajoittamaton
SSD-levytila50GBRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamaton
SähköpostitilitOstettavissasisältyvät
Verkkotunnus (is) isännöityRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaattiSaatavillaEsiasennettuna
Ensiluokkainen jokerimerkki SSLEiKyllä, Addonin kanssa
ILMAINEN Sivustojen rakentaja
ILMAINEN verkkosivustojen siirto
cPanel & Softaculous
Öisin varmuuskopiointi
MySQL-tietokannatRajoittamatonRajoittamaton
Cloudflare CDN
Rahat takaisin takuu97-päivää97-päivää

Alkuhintataulukko

Aloitettu paketti alkaa niinkin alhaalta kuin 2,59 dollaria / kuukausi. Voit maksaa 7,95 dollaria / kk, jos haluat rajoittamattoman paketin.

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
Jaettu käynnistin
Jaettu rajoittamaton
1 kuukausi$ +4,95 / kk$ 10,95 / kk
12 kuukautta$ 3,95 / kk$ 6,95 / kk
36 kuukautta$ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk$ 5,95 / kk

Uusimishinnat

Uusimispolitiikka on hyvin yksinkertaista. Sinulta veloitetaan sama summa kuin alkuperäisellä, jollei hinnoittelurakenteessa ole muutoksia.

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joita DreamHost tarjoaa. Ne auttavat sinua selvittämään, kuinka hyvä tai huono tämä vaihtoehto on sinulle.

Verkkotunnus & Sähköposti

Molemmissa paketeissa on ilmainen verkkotunnus ensimmäisen vuoden ajan. Ilmaisia ​​sähköposteja on kuitenkin saatavana vain Unlimited-paketin kanssa. Sinun on päivitettävä, jos tarvitset tätä ominaisuutta.

Dreamhost-domain-nimien

Verkkotila & kaistanleveys

Molemmat paketit tarjoavat rajoittamattoman SSD-tallennustilan ja rajoittamattoman liikenteen. Jotkut raportit viittaavat siihen, että se ei ehkä ole rajaton, mutta emme löytäneet mitään ongelmia tai rajoituksia web-tilan tai kaistanleveyden suhteen.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Molemmat paketit tarjoavat ilmaisen yhden napsautuksen WP-asennuksen, joten WordPressin käyttöönotto sivustollasi on helppoa. Voit valita WordPress-asennuksen, ja sivustosi on valmis muutamassa sekunnissa, jotta voit suunnitella.

Muuttopalvelu

Dreamhost ei anna sinun tuoda tietoja muista ohjauspaneeleista. Sinun on tehtävä se manuaalisesti, eli kopioi tietokannat ja tiedostot itse. Lisäksi sähköpostien tuonti ei ole myöskään mahdollista. Tämä on tehtävä myös manuaalisesti käyttämällä yhtä monista työpöytäsovelluksista.

WordPress-sivustoissa voit joko siirtyä omillaan tai vuokrata yrityksen muuttopalvelut 99 dollarilla. Työn valmistuminen kestää 48 tuntia.

Verkkosivun rakentaja

Sivustojen rakentaja on erinomainen ja erittäin helppo käyttää. Voit valita asettelun ja aloittaa heti. Palvelu on saatavana ilmaiseksi, ja se sisältää napsauttamalla -muokkausvaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa teemoja tarpeen mukaan. Tämän ominaisuuden avulla sinulla ei ole vaikeuksia rakentaa omaa sivustoasi.

Dreamhost-sivusto rakentaja

Muut ominaisuudet

Tämän lisäksi DreamHost on yksi harvoista sivustoista, jotka tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita, jotka maksavat sinulle vähintään 10 dollaria muilla alustoilla. Lisäksi voit nauttia ympäri vuorokauden käyvästä asiakastuesta ja 97 päivän rahat takaisin -takuusta, joka on yrityksen alhaisimpia.

Luotettavuus (suojausvaihtoehdot)

Suojaus on valtava huolenaihe verkkosivustojen suhteen. Haluat pystyä pitämään tietosi turvassa, jotta sivustosi pysyy yllä ja käynnissä eikä hyökkäyksiä ole. DreamHost tarjoaa joukon suojausominaisuuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi tai sen ylläpitämien tietojen menetyksestä..

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Kuten monet muut palvelut, yritys tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyyttä myös ilmaiseksi. Voit käyttää tätä ylimääräistä suojakerrosta pitääksesi tietosi turvassa ja julkisesti ulottumattomissa.

SSL-varmenne

Molemmat jaetut hosting-paketit toimitetaan ilmaisilla SSL-varmenteilla. Tämä on tärkeää varmistaa, että sivustosi sijoittuu hyvin hakukoneisiin ja avautuu kaikilla alustoilla.

DreamShield-suojaus

Tämä maksettu ominaisuus (3 dollaria / kk), aiemmin tunnettu haittaohjelmien poistopalveluna, voidaan aktivoida paneelista. Se tappaa haitalliset koodit ja pitää sivustosi suojassa. Se tarkistaa sivuston joka viikko ja lähettää sähköpostin ongelman ilmetessä.

Omistettu IP

Yhtiö ei tarjoa staattisia IP-osoitteita, mutta voit lisätä yksilöllisen IP: n Hallitse verkkotunnuksia -kohtaan. IP voi kuitenkin muuttua tarvittaessa, eikä yritys anna mitään takeita siitä. Ainutlaatuiset IP-osoitteet maksavat sinulle 59,95 dollaria vuodessa.

varmuuskopiot

Vaikka yritys ei tällä hetkellä tarjoa automaattisia varmuuskopioita, sen avulla voit luoda manuaalisia varmuuskopioita, joiden avulla voit palauttaa sivustosi, jos asiat menevät pieleen..

Muut suojausominaisuudet

Yhtiö tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden, ilmaiset ja avoimet SSL / TLS-varmenteet, palomuurin, http / 2-tuen ja haittaohjelmien poistolaitteesi sivustosi suojaamiseksi.

Palvelimen sijainti

Sen palvelimet sijaitsevat vain Yhdysvalloissa (Ashburn Virginia ja Hillsboro Oregon), mutta sen ei pitäisi olla ongelma ulkomaisille asiakkaille, koska palvelimiin pääsee ympäri maailmaa ja ne tarjoavat hyvän nopeuden ja turvallisuuden..

Helppokäyttöisyys

Tällä on erittäin suuri merkitys, varsinkin jos olet uusi yritys. DreamHost on yleensä helppo käyttää. Katsotaan.

Helppo rekisteröityminen

Sinun on vain valittava isännöintisuunnitelma ja annettava rekisteröinnin yhteydessä tiedot, kuten sähköpostiosoite ja salasana. Voit valita verkkotunnuksen tai käyttää olemassa olevaa verkkotunnustasi ja tehdä tilauksen. Joissain tapauksissa yritys voi myöhemmin pyytää sinua toimittamaan joitain asiaankuuluvia asiakirjoja, etenkin jos olet valinnut yksilöivän aluetunnuksen.

haaveilma kirjautumisen helppous

maksutavat

DreamHost hyväksyy joukon maksutapoja, kuten PayPalin, luottokortit, pankkikortit, elektronisen sekin, lahjakortin ja jopa maksumääräykset. Se ei kuitenkaan hyväksy kryptovaluuttoja. Lisäksi joissain tapauksissa kansainväliset kortit voivat myös hylätä. Voit ottaa yhteyttä yritykseen, jos niin tapahtuu.

Dreamhost-maksut

Tilin aktivointi

Yritys tarkistaa kirjautumistiedot ennen tilin aktivointia. Tilisi näkyy odottamassa, kunnes tiedot on vahvistettu. Prosessi voi viedä noin 48 tuntia tai enemmän, jos tilissäsi on ongelmia. Tällöin sinua voidaan pyytää tarkistamaan asiakirjat, erityisesti käyttämäsi maksutapa..

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Ohjauspaneeleissa DreamHost saa kuudennen pisteen. Se ei tarjoa tyypillisiä ohjauspaneeleja, mutta on luonut oman suunnittelun, jonka näyttää olevan inspiroinut cPanel. Voit nauttia yhden napsautuksen asennuksista muiden perinteisten ohjauspaneelien toimintojen kanssa.

Kaiken kaikkiaan ohjauspaneelin käyttö on pala kakkua. Käyttäjät, jotka ovat käyttäneet Pleskia tai cPanelia liian kauan, voivat kuitenkin vaatia jonkin aikaa tottuakseen siihen.

Asiakaspalvelu (tuki)

DreamHost ymmärtää asiakaspalvelun tärkeyden ja tarjoaa siten apua ympäri vuorokauden ympäri eri työkalujen avulla. Sisäinen asiakastuki on erittäin hyvin koulutettua ja saatavana myös potentiaalisille käyttäjille.

Live Chat

Tämä on suositeltava tapa useimmille ihmisille. Edustajat ovat erittäin ystävällisiä ja hyvät tietomäärät. Kestää vain muutaman minuutin, kunnes tavoitat edustajan, joka tarkistaa tietosi ennen asian käsittelyä.

liput

Sinun täytyy luottaa lippuihin, jos se on tärkeä asia. Saimme vastauksen 24 tunnin sisällä, mutta joukkue näyttää olevan aktiivinen vain klo 5–22. Vastaukset olivat tiiviitä, mutta ammattitaitoisia.

Puhelin

Yhtiö ei tällä hetkellä tarjoa puhelintukea. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä isännöintipalveluntarjoajan Twitter-käsitteeseen jättääksesi huolenaiheesi. Voit kuitenkin pyytää takaisinsoittoa 9,95 dollaria. Se tarjoaa myös kuukausipaketin 14,95 dollaria kolmella puhelulla.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Voit hyödyntää yhteisökeskusta tai käydä läpi kymmeniä kirjoitettuja artikkeleita vastatakseesi kysymyksiisi. Ne ovat erittäin yksityiskohtaisia ​​kuvilla, joiden avulla voit ratkaista ongelmasi itse.

DreamHost-tieto-base

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

DreamHost tarjoaa ainutlaatuisen 97 päivän rahat takaisin -takuun kaikille jaetuille isännöintipaketeille. Takuu ei kata muita suunnitelmia. Summasi lähetetään takaisin alkuperäiselle maksulähteelle, mutta maksun nimessä saattaa olla pieni vähennys (3%).

Kuka on DreamHost paras?

Onko sinulla pieni tai iso sivusto, haluatko perustaa oman verkkokaupan tai yritysblogin, DreamHost voi olla oikea valinta sinulle. Se ei ole vain edullinen, mutta tarjoaa myös joukon ominaisuuksia. Esimerkiksi sivuston rakentaja tekee siitä sopivan aloittelijoille, koska työkalu tekee helpoksi oman sivustosi rakentamisen. Samoin yritykset ja suurten sivustojen omistajat voivat myös käyttää sitä, koska se tarjoaa suuren turvallisuuden ja hienoja ominaisuuksia.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Saat nauttia yhden päivän ilmaisesta palvelusta jokaisesta seisokkiajasta, koska yritys tarjoaa 100% käyttöaikaa.
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki on hienoa.
 • Saat nauttia laajennetusta takuusta pitääksesi sinut turvallisena.
 • Palvelimet ovat nopeimpia liiketoiminnassa, joten se sopii kaikenlaisille asiakkaille.
 • Se on vihreä yritys (hiileneutraali) ja toimii kasvihuonekaasujen neutraloimiseksi.
 • Asiakaspalvelut eivät ehkä ole käytettävissä ympäri vuorokauden.
 • Palautukset kattavat vain jaetut hosting-paketit.
 • Vahvistaminen voi usein viedä paljon aikaa.

Suosittelemmeko DreamHostia?

Kyllä, teemme ilman epäilystäkään. DreamHost on yksi alan parhaista. Se tuo sivustollesi uskottavuutta, koska sinun ei tarvitse huolehtia sivujen latautumisesta hitaasti, maksujen noususta tai sivustosi laskusta.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta DreamHostista? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me