GreenGeeks-arvostelu: Vaikka se on ”vihreä”, onko se hyvä?

Jotta voimme selvittää, onko GreenGeeks yhtä lupaava kuin miltä näyttää, ostimme heidän palvelunsa ja käytimme sitä (ja käytämme edelleen) viimeisen vuoden. Tuon ajanjakson aikana seuraamme suorituskyvyn eri näkökohtia. Näitä ovat käyttöaika ja keskimääräinen latausaika.


Sitten pyrittiin varmistamaan puhtaasti puolueeton ja aito arviointi. Käyttämällä kustannuksia, asiakastukikokemusta, tärkeimpiä ominaisuuksia, latausaikaa ja käytettävissä olevia todellisia tietoja päädyimme tähän arvosteluun.


Yleinen luokitus

4,4 / 5

ominaisuudet
9/10

Käyttäjäystävällinen
9/10

hinnoittelu
8/10

Tuki
9/10

Luotettavuus
9/10

GreenGeeks-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,98%

Lataa aika

361 ms

GreenGeeks tunnetaan parhaiten tarjoamalla erinomaisia ​​ympäristöystävällisiä web-hosting-palveluita. Yhtiö varmistaa vihreän toiminnan ilman kompromisseja laadusta. Itse asiassa sen pääpaino on korkean teknologian suorituskyky.

Vaikka he ovat pienempiä kuin muut isännät, he lupaavat henkilökohtaisen huomion. Aluksi he tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen. Sitten voit lisätä rajattomasti uusia verkkotunnuksia isännöintisuunnitelmiin. Tärkeintä on, että kaikki tämä on saatavana erittäin kohtuulliseen hintaan / kuukausi!

Täyden palvelun isäntänä GreenGeeks lupaa korkeaa suorituskykyä. Sen lisäksi se tarjoaa myös tarpeettomia SSD-tallennus- ja bonusominaisuuksia asiakkaiden auttamiseksi. Tässä yksityiskohtaisessa katsauksessa opit kaiken, mitä tästä web-isännästä voi tietää.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD-tila ja verkkotunnukset yhdellä tilillä
 • Ominaisuudet Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti
 • Iltaisia ​​varmuuskopioita ja CDN-integraatio ilmaiseksi
 • Nopeutta lisäävä palvelinteknologia
 • PCI-vaatimustenmukaisuus saatavilla
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Levytila
Rajoittamaton

kaistanleveys
Rajoittamaton

Rahat takaisin
30 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Joo

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
greengeeks.com

GreenGeeks Review: taustatiedot

Trey Gardner perusti GreenGeeksin vuonna 2007. Ennen sitä hän oli mukana web-hosting-teollisuudessa. LA: ssa toimiva web-isäntä palvelee yli 35 000 käyttäjää. Ei ole mikään salaisuus, että web-hosting-teollisuus käyttää paljon energiaa. Tämän seurauksena sillä on valtavat ympäristövaikutukset. Yrityksenä lieventää tätä GreenGeeks ostaa tuulivoimahyvityksiä. Itse asiassa he ostavat kolminkertaisesti kulutuksensa.

greengeeks-tausta-info

Vaikka se on suhteellisen uusi isäntäteollisuudessa, sen palvelut tarjoavat vakavan kilpailun monille muille isäntille. Laadukkaiden palveluiden lisäksi saat myös luotettavaa asiakaspalvelua edulliseen hintaan.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

GreenGeeks on käynnistynyt vuonna 2007 sen jälkeen, kun se on kasvanut valtavasti. 14 isännöintisuunnitelman avulla se on isännöinyt 98 936 verkkotunnusta. Näitä verkkotunnuksia ovat .info, .biz, .com, .org ja .net jne. Kaiken kaikkiaan sen kasvu on ollut 2% vuosi toisensa jälkeen..

greengeeks-verkkotunnukset-tilastot

greengeeks-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Tätä arviota varten olemme rekisteröityneet GreenGeeksin isännöintitiliin. Asensimme sitten helpon WordPress-verkkosivuston. Oletusteeman avulla täytimme verkkosivustomme näennäistiedoilla, mukaan lukien kuvat ja media. Seurauksena on, että sivustomme toimi kuin todellinen keskimääräinen WordPress-verkkosivusto.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Tietenkin nopeus ratkaisevassa asemassa minkä tahansa sivuston menestykseen. Tästä syystä testasimme nopeutta ensin Pingdomilla. Kuten huomaat, latausaika oli alle sekunti, mikä on aika vaikuttavaa.

Pingdom-greengeeks

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

Helppo WordPress-verkkosivusto tarkistettiin kerran minuutissa, jotta voidaan tarkistaa isännän yleinen saatavuus. Toisin sanoen, sekä vasteajat että seisokit testataan. Kuten näette, GreenGeeks on ollut viimeisen 30 päivän ajan vain yhden kerran. Kaiken kaikkiaan palvelimen käyttöaika 99,97% on erittäin merkittävä.

greengeeks-käytettävyys

Lisäksi nopeus on myös vaikuttava. Kaaviota luettaessa on melko selvää, että GreenGeeks on yleensä nopea ja vakaa. Vastausaika ei saavuta edes yhtä sekuntia milloin tahansa vuorokauden aikana, mikä on erinomaista. Luotettavuuden ja vakaan suorituskyvyn kannalta tämä on oikea isäntä.

GreenGeeks Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Kesäkuu 201999,99%380 ms
Toukokuu 201999,99%371 ms
Huhtikuu 201999,97%455 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Pingdomin kaltaisilla työkaluilla näet periaatteessa kuinka sivustosi tiedot latautuvat. Tämä sisältää myös kuvia, joiden lataaminen kestää kauemmin kuin tavallinen teksti. Joten palvelimen vasteajan tarkemmista lukemista käytimme Bitcatchaa. Tämän työkalun avulla on mahdollista testata palvelimen vastausaika lataamatta tietoja.

greengeeks-bitcatcha

Tulosten perusteella GreenGeeks-palvelimet toimivat Yhdysvalloissa vain sekunnissa. Muissa paikoissa vasteaika oli hiukan korkeampi, mutta ne ovat edelleen selvästi alle sekunnin. Joten, jos kohderyhmäsi on Yhdysvalloissa toimiva, verkkosivustosi hyötyisi paljon.

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

GreenGeeksillä on erilaisia ​​hosting-suunnitelmia palvellakseen kaiken kokoisia asiakkaita. Ne tarjoavat jaettua, omistautunutta, jälleenmyyjää, VPS- ja hallittua WordPress-hosting-palvelua.

Hosting-tyyppi
# 1 paketti
# 2 paketti
# 3-paketti
# 4 paketti
Jaettu (perus)2,95 dollaria kuukaudessa5,95 dollaria kuukaudessa11,95 dollaria kuukaudessa
WordPress2,95 dollaria kuukaudessa5,95 dollaria kuukaudessa11,95 dollaria kuukaudessa
VPS39,95 dollaria kuukaudessa59,95 dollaria kuukaudessa79,95 dollaria kuukaudessa99,95 dollaria kuukaudessa
omistettu169 dollaria kuukaudessa269 ​​dollaria kuukaudessa319 dollaria kuukaudessa439 dollaria kuukaudessa

Jaettu hosting

Heillä on periaatteessa kolme suunnitelmaa. Ensimmäinen on EcoSite Starter. Lukuisten ominaisuuksien lisäksi se sisältää myös ilmaisen verkkosivustojen siirtopalvelun. Tämä suunnitelma on ihanteellinen uuden sivuston perustamiseen vähäisen liikenteen kanssa. Toinen suunnitelma on Ecosite Pro. Se on hyvä vaihtoehto kasvaville verkkosivustoille, jotka vaativat enemmän resursseja ja nopeutta. Kolmas suunnitelma on Ecosite Premium. Se on ihanteellinen pienille yrityksille, joilla on kiireisiä verkkosivustoja. Samoin se on hyvä vaihtoehto myös verkkokaupoissa.

Pääpiirteet
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Alkuhinta$ 2,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
Uusintahinta$ 9,95 / kk$ 14,95 / kk$ 24,95 / kk
sivustotRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytilaRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
SähköpostitilitRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöityRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan111
ILMAINEN SSL-sertifikaatti

greengeeks-shared-paketteja

WordPress-hosting

Kuten nimi ymmärtää, hallitussa WP-isännöinnissä on lisäominaisuuksia. Ne on suunniteltu erityisesti WordPressille. Suunnitelmia on myös kolme. Ensimmäinen on Ecosite Starter pienille blogeille tai verkkosivustoille. Toinen on Ecosite Pro verkkosivustojen kasvattamiseen. Vaikka kolmas, Ecosite Premium on tarkoitettu pienille yrityksille.

greengeeks-WordPress-paketteja

VPS-hosting

Tämä on pääosin päivitetty versio jaetusta WordPress-isännöinnistä. Siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten cPanel- ja SSL-varmenteet. Siirtymäpalvelut ja ilmaiset öiset varmuuskopiot sisältyvät myös tähän suunnitelmaan. On olemassa 5 erilaista suunnitelmaa. Jokaisella suunnitelmalla on erilainen RAM, SSD ja kaistanleveys. Siten käyttäjillä on mahdollisuus valita suunnitelma halutuilla resursseilla.

greengeeks-VPS-paketteja

Dedicated hosting

Omistetulla isännöinnillä saat kaikki palvelimen resurssit. GreenGeeksin omistettu isännöintisuunnitelma käyttää palvelinlaatuisia Intel-prosessoreita. Käytetyt laitteet, muisti ja kiintolevyt ovat myös korkealaatuisia. Eri hintapisteissä on saatavana neljä erilaista palvelinta. Mitä korkeammat hinnat, sitä enemmän resursseja.

greengeeks-omistettu-paketteja

Jälleenmyyjien hosting

GreenGeeksin avulla saat 100% white label -käyttöympäristöjä. Lukuisten ominaisuuksien lisäksi voit käyttää myös yksityisiä nimipalvelimia.

greengeeks-jälleenmyyjä-paketteja

GreenGeeks Basic (jaettu suunnitelma) yksityiskohtaisesti

GreenGeeks jaettu hosting-suunnitelma, Ecosite Starter, on optimoitu ylläpitämistä varten. Itse asiassa siinä on kaikki ne ominaisuudet, joita 99,9% isännöivistä asiakkaista haluaa. Samasta syystä he tarjoavat asiakkaille suoran polun kirjautuakseen tähän suunnitelmaan verkkosivustolta.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa perussuunnitelmaan sisältyviä ominaisuuksia ja hintaa, joka joudut maksamaan. Saatavana on myös kaksi päivitysvaihtoehtoa niille, jotka tarvitsevat niitä. He ovat Ecosite Pro ja Ecosite Premium suunnitelma.

Mitä sisältyy peruspakettiin?

Ecosite Starter (peruspaketti): Se sisältää rajoittamattoman levytilan, sähköpostitilit ja kaistanleveyden. Lisäksi mukana tulee CloudFlare CDN ja SSL-varmenne. Lisäksi mukana oleva fyysinen muisti on 768 Mt. Suunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi ja uusintahinnat ovat 9,95 dollaria / kuukausi.

Ecosite Pro: Se sisältää rajoittamattoman levytilan, sähköpostitilit ja kaistanleveyden. Muita ominaisuuksia ovat CloudFlare CDN, rajaton MySQL-tietokanta ja 1024 Mt fyysinen muisti. Lisäksi mukana on myös SSL-varmenne. Ensimmäistä kertaa käyttäjille suunnitelma alkaa 6,95 dollarista ja uusintahinnat ovat 14,95 dollaria.

Ecosite Premium: Kuten muutkin suunnitelmat, Ecosite Premium sisältää myös rajattomasti ylläpidettyjä verkkotunnuksia, sähköpostitilejä, kaistanleveyttä ja levytilaa. Se sisältää myös SSL-varmenteen ja CloudFlare CDN. Samaan aikaan mukana oleva fyysinen muisti on 1500 Mt. Tämän suunnitelman lähtöhinta on 16,95 dollaria. Uusintahinta on 24,95 dollaria / kk.

Pääpiirteet
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Alkuhinta$ 2,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
Uusintahinta$ 9,95 / kk$ 14,95 / kk$ 24,95 / kk
sivustotRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytilaRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
SähköpostitilitRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöityRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan111
ILMAINEN SSL-sertifikaatti
Ensiluokkainen jokerimerkki SSLKyllä, Addonin kanssaKyllä, Addonin kanssa
ILMAINEN Sivustojen rakentaja
ILMAINEN verkkosivustojen siirto
cPanel & Softaculous
Öisin varmuuskopiointi
MySQL-tietokannatRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Cloudflare CDN
Esitysstandardi2X4X
PowerCacher-tekniikka
Sähköpostit tunnissa100300500
PCI-vaatimustenmukaisuusKyllä lisäysten kanssaKyllä lisäysten kanssa
Rahat takaisin takuu30 päivän30 päivän30 päivän

Alkuhintataulukko

Jaetun perussuunnitelman hinnoittelu diskontataan ajanjakson kasvaessa. Joten vaikka tavallinen (uusiminen) kuukausikorko on 9,95 dollaria / kk, se nousee, jos valitset pidemmän suunnitelman. Siten 12 kuukauden suunnitelma maksaa uusille asiakkaille 4,95 dollaria ja 24 kuukauden aikaväli maksaa 3,95 dollaria / kuukausi. Samoin 36 kuukauden kausi maksaa 2,95 dollaria / kuukausi.

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 kuukausi$ 9,95 / kk$ 14,95 / kk$ 24,95 / kk
12 kuukautta$ +4,95 / kk$ 7,95 / kk$ 13,95 / kk
24 kuukautta$ 3,95 / kk$ 6,95 / kk$ 12,95 / kk
36 kuukautta$ 2,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk

greengeeks-shared-paketteja

Uusimishinnat

Alkuperäisen kirjautumisajan jälkeen heidän perussuunnitelmansa uusitaan 9,95 dollarilla / kuukausi. Samaan aikaan Ecosite Pro uudistuu 14,95 dollarilla / kuukausi. Samoin Ecosite Premium -sarjan uusintahinta on 24,95 dollaria / kk.

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa tarkemmin eräitä pääominaisuuksia, joita tällä verkkoisäntällä on tarjota. Näiden ominaisuuksien tunteminen on välttämätöntä määritettäessä, onko tämä sinulle sopivin verkkoisäntä.

Verkkotunnus & Sähköposti

Sinun ei tarvitse maksaa mitään rekisteröidäksesi uutta verkkotunnusta. Samoin olemassa olevan verkkotunnuksen siirtäminen toiselta rekisteröijältä on ilmainen. Lisäksi GreenGeeks jatkaa verkkotunnuksen uusimista niin kauan kuin käytät heidän palveluitaan. Huomaa, että muut isännät tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen yleensä vain vuodeksi. Isäntä tarjoaa myös rajoittamattomia sähköpostitilejä suunnitelmissaan.

greengeeks-domain-nimien

Verkkotila & kaistanleveys

Jaetussa isännöintisuunnitelmassa on rajoittamaton kaistaleveys sekä SSD-verkkotila. Joten etäisyyksistä ei ole rajoituksia.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Isäntä sisältää yhden napsautuksen asennustyökalun. Joten voit käyttää yli 150 asennusvalmis sovellusta. Tällaisia ​​yhden napsautuksen asennussovelluksia ovat myös WordPress.

Muuttopalvelu

GreenGeeks tarjoaa nykyiselle verkkosivustolle ilmaisia ​​siirtopalveluita. Joten sinulla ei ole ongelmia. Itse asiassa palvelut ovat myös helppokäyttöisiä. Niille, jotka eivät ole tekniikan taitavia, ilmainen sivustonsiirto on upea. Se tekee verkkoisäntien vaihtamisen melko helpoksi. Lisäksi GreenGeeksin asiantuntijat käsittelevät siirtoa ammattimaisella tavalla. Joten sinun ei tarvitse huolehtia merkittävistä seisokkeista.

Verkkosivun rakentaja

GreenGeeks tarjoaa Sitepadin verkkosivujen rakentajana. Se on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jota on vähän vaikeampi käyttää kuin keskimäärin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse mitään koodaustaitoja käyttääksesi sitä. Lisäksi se on myös kattavampi kuin keskimääräiset verkkosivustojen rakentajat. Se sisältää myös yli 300 esisuunniteltua mallia. Lisäksi lukuisia widgettejä on mukana niiden muuttamiseksi. Perussuunnitelma alkaa 2,95 dollaria / kuukausi. Sitepad on kolmannen osapuolen verkkosivustoeditori, joka on integroitu ohjauspaneeliin. Joten alkuperäiset kehittäjät jatkavat rakentajan päivittämistä uusilla työkaluilla ja tekniikalla.

greengeeks-sivusto rakentaja

Muut ominaisuudet

On monia muita ominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn, kuten ilmainen CDN-integrointi. Lisäksi kaikki palvelimet toimivat SSD Raid-10-paikallisissa matriiseissa ja neliydinprosessoreissa. Näin käyttäjät saavat nauttia luotettavuudesta ja nopeasta verkkosivuston suorituskyvystä. Lisäksi tietokeskuksiin on rajoitettu pääsy. Niitä palvellaan myös UPS-järjestelmien kanssa sähkökatkoksissa.

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Verkkotunnusten yksityisyydensuoja on välttämätöntä, jotta yksityiset tietosi voidaan piilottaa julkisesti näkyviltä. Jos tietosi näkyvät globaalissa tietokannassa, tiedonhakijat ja roskapostittajat pommittavat sinua älykkyysten ja mainosten kanssa. Verkkotunnusten yksityisyydensuoja vie henkilökohtaiset tietosi ja suojaa niitä yleisöltä. Seurauksena on, että yleisö näkee vain nimettömiä tietoja.

GreenGeeks tarjoaa tämän palvelun hintaan 9,95 dollaria / vuosi. Voit ostaa sen verkkotunnuksen rekisteröinnin jälkeen tai jopa sen aikana.

SSL-varmenne

Yksi ominaisuus, josta käyttäjät nauttivat, on ilmainen jokerimerkki SSL-varmenne. Tämän sertifikaatin avulla voit suojata useita aliverkkotunnuksia. Toisin sanoen se asetetaan päätoimialueellesi. Vastineeksi kaikki sen aliverkkotunnukset ovat myös SSL-turvattuja.

SiteLock-suojaus

SiteLock tarkistaa verkkosivustoa päivittäin tunnistaakseen mahdolliset haavoittuvuudet. Se säästää myös verkkosivustoja erilaisilta uhilta, kuten sähköpostien mustalle listalle, viruksille ja sivustojen välisille komentosarjoille. Kun SiteLock on skannattu, se antaa raportin. Tämä raportti sisältää neuvoja kohteille, jotka kannattaa tutkia. Tämän palvelun avulla voit pitää ohjelmistosi suojattuna ja ajan tasalla.

GreenGeeks tarjoaa neljä SiteLock-suunnitelmaa. Jokaisella on oma hinnoittelu ja ominaisuudet. Perushinta alkaa 1,25 dollaria / kuukausi, kun taas yrityssuunnitelma maksaa 14,99 dollaria / kuukausi.

Omistettu IP

Dedikoidut IP-osoitteet määritetään asiakkaan isäntätilille. Isäntä tarjoaa erillisen IP-osoitteen lisäosana. Sinun on maksettava 48 dollaria vuodessa yhdestä IP-osoitteesta.

varmuuskopiot

Yksi on aina varauduttava, jos huonoja asioita tapahtuu. Tästä syystä isäntä tarjoaa ilmaisia ​​öisin varmuuskopioita SSH-yhteyden lisäksi. Joka ilta kaikki tietosi varmuuskopioidaan suurien väärinkäytösten välttämiseksi. Lisäksi käyttäjät saavat myös yhden palautuksen kuukaudessa ilmaiseksi. Mahdollisista lisäkorjauksista veloitetaan.

Voit varmistaa edelleen, ettei tietojen menetystä tapahdu, valitsemalla isäntän täydet cPmove-varmuuskopiot. Nämä maksavat sinulle 5 dollaria / cPanel-tili.

Muut suojausominaisuudet

Yhtiö tekee parhaansa varmistaakseen turvallisuuden, jota varten se on ryhtynyt lisätoimenpiteisiin. Ne tarjoavat ominaisuuksia, kuten SSL-suojattu palvelin ja reaaliaikainen turvatarkistus. Sisältää myös roskapostisuojauksen ja automaattisen raa’an voiman tunnistuksen.

Palvelimen sijainti

Palvelinpaikkoja on kolme. Nämä ovat Yhdysvallat, Eurooppa ja Kanada. Oikean palvelimen sijainnin valitseminen vaikuttaa positiivisesti sivustosi SEO-tasoon. Lisäksi palvelimen valitseminen lähelläsi tarkoittaa nopeampaa nopeutta. Lisäksi jokaisessa datakeskuksessa on monia ominaisuuksia. Niitä ovat esimerkiksi avainkortti ja biometrinen turvajärjestelmä. Sen lisäksi mukana on myös telinetasolukitus. Lisäksi on asennettu myös automaattinen lämpötilan ja ilmastoinnin hallintajärjestelmä. Siten koko laitoksen lämpötilaa säädellään vaurioiden välttämiseksi.

Helppokäyttöisyys

GreenGeeks on melko aloittelijaystävällinen. Yksi syy tähän on helppokäyttöisyys. Katsotaanpa näiden palveluiden ominaisuudet, jotka tekevät niistä niin käyttäjäystävällisiä!

Helppo rekisteröityminen

Tilinhoitajaportaali on kevyt ja virtaviivainen. Samanaikaisesti se on varsin toimiva. Joten käyttäjillä ei ole ongelmia kirjautumisessa. Samoin he voivat helposti rekisteröidä verkkotunnuksen tai säätää laskutustietojaan.

greengeeks kirjautumisen helppous

maksutavat

Maksutapoja ei ole juuri saatavilla. Käyttäjät eivät voi maksaa PayPalilla, Bitcoinilla tai pankkisiirroilla. Maksaminen on mahdollista vain luottokortilla.

greengeeks-maksut

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Kuten monet muut Linux-pohjaiset isännöintipalveluntarjoajat, GreenGeeks tarjoaa myös cPanelin ensisijaisena ohjauspaneelina. Se sisältää kaksi komentosarjojen asennusohjelmaa; Softaculous ja Fantastico. Tällaisilla työkaluilla voit helposti asentaa kuuluisia kolmansien osapuolien blogiympäristöjä, kuten WordPress. Samoin voit asentaa sisällönhallintajärjestelmiä, kuten Drupalin.

Asiakaspalvelu (tuki)

Vaikka asiakastuki ei ole liian merkittävä, se on silti melko kunnollinen. Seuraavat kanavat ovat saatavana tueksi:

Live Chat

Asiakastukiedustajat ovat saatavilla live-chatissa ympäri vuorokauden ympäri.

liput

Myös tehokas sähköpostin lippujärjestelmä on perustettu. He väittävät, että sinun on odotettava vain 15-20 minuuttia, kun otat yhteyttä sähköpostitse.

Puhelin

Puhelintuki on saatavana myös aukioloaikoina. Nämä ovat arkisin klo 9–12 EST. Viikonloppuisin ajoitukset ovat klo 9–18 EST.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Mikä tekee asiakastuesta erilaisen, on tietopohja nopeaan itsetuomioon. Eri luokissa on vastauksia melkein kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Nämä resurssit eivät ole vain erittäin yksityiskohtaisia, mutta myös varsin hyödyllisiä. Lisäksi voit käyttää hakupalkkia kirjoittamaan ongelmaasi sana nopeaa hakua varten. Joten vaikka live-chat-ominaisuus ei olisi käytettävissä, voit silti saada apua. Tietopohjaa täydennetään myös monilla perusoppailla.

a2-hosting-tietopohjan

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

Yhtiö tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos sinulla on ongelmia 30 ensimmäisen päivän aikana, voit pyytää palautusta. Kysymyksiä ei esitetä.

Jotkin asiat, joita ei kuitenkaan sisällytetä palautuksiin. Niihin sisältyy verkkotunnuksen rekisteröintimaksut, perustamismaksut ja lisäominaisuuksien kustannukset.

Kuka on GreenGeeks paras?

 • Asiakkaat keskittyvät ensisijaisuuteen, erinomaiseen tukeen ja hyvään arvoon sekä kestävyyteen.
 • Yritykset, jotka haluavat varmistaa, että kaikki käytänteensä ovat ympäristöystävällisiä.
 • Yksi sopivimmista vaihtoehdoista pienyritysten omistajille.
 • Erinomainen valinta luotettavuudelle, kilpailukyvylle ja palvelimen suorituskyvylle.
 • Käyttäjät, joilla on vähemmän teknistä tietoa verkkosivustojen perustamisesta.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Ominaisuusrikas web-isäntä saatavana edulliseen hintaan.
 • Mukana rahat takaisin -takuu.
 • Nopeat palvelimet HTTP / 2: n ja SSD: n takia.
 • Erilaisia ​​asiakaspalveluvaihtoehtoja.
 • Hinnoittelu on vähän harhaanjohtava.

Suosittelemmeko GreenGeeks-ohjelmaa?

Hinnoittelu ja suunnitelmiin sisältyvät ominaisuudet huomioon ottaen suosittelemme GreenGeeks-palvelua. Lisäksi sen kyky kiinnittää henkilökohtaista huomiota kaikkiin käyttäjiin tekee siitä vielä paremman. Ongelmien sattuessa et tule kärsimään liikaa menetyksiä. Sen sijaan asiantuntijat käsittelevät kaikkea ammattimaisesti. Lisäksi heidän palvelut ovat vihreitä, mikä auttaa säästämään ilmastoa. Kaiken kaikkiaan suorituskyky, nopeus ja luotettavuus tekevät siitä hyvän valinnan.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta GreenGeeksistä? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map