SiteGround Review: Onko tämä oikea ratkaisu sinulle?

Tarkistimme SiteGroundin varmistaaksemme kuinka hyvä se on. Ostimme palvelun ja loimme verkkosivustomme tarkistaaksesi yrityksen tarjoamat ominaisuudet. Tutkimme kaikkea kustannuksista käyttöaikaan ja todellisen datan lataamiseen kirjoittaaksemme luotettavan ja todellisen arvion isännöintipalveluntarjoajasta.


Yleinen luokitus

4,5 / 5

ominaisuudet
10/10

Käyttäjäystävällinen
10/10

hinnoittelu
7/10

Tuki
10/10

Luotettavuus
10/10

SiteGround-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,99%

Lataa aika

546 ms

SiteGround on hyvämaineinen nimi teollisuudessa, lähinnä johtuen siitä, että se on WordPressin tukema alusta. Palvelun käyttäjät vannovat sitä, koska se tarjoaa joukon isännöintipalveluita ja tunnetaan myös hämmästyttävästä asiakastuestaan. Vuonna 2004 perustetulla web-hosting-yrityksellä näyttää olevan hyvä maine ja sen onnellisuusaste on 99,7%, mikä osoittaa, kuinka sitä rakastavat jatkuvasti kasvavat asiakkaat.

Tässä katsauksessa tutkimme sen yksityiskohtaisesti ja päätämme, onko kokeilun arvoinen. Tarkastellaan SiteGround-arvosteluamme ilman paljon kiinnostusta.

Avainominaisuudet

 • SSD-tallennus- ja NGINX-palvelinteknologia tarjoaa nopeaa palvelua
 • Monet paketit sisältävät ilmaisen verkkosivustojen siirtopalvelun
 • Huippuluokan turvallisuus ja lisäosat
 • Kaikkiin palveluihin sisältyy CloudFlare CDN ylimääräisen nopeuden lisäämiseksi
 • Tukee WordPress + 99,9% käyttöaikatakuu
 • Neljä tietokeskusta kolmella mantereella

Levytila
10 gb

kaistanleveys
Rajoittamaton

Rahat takaisin
30 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
www.siteground.com

SiteGround Review: Taustatiedot

Pääkonttorillaan Bulgariassa, sillä on tietokeskukset ympäri maailmaa (USA, Eurooppa ja Aasia) ja läsnäolo kuudessa paikassa. Vuonna 2004 aloitettu se on hitaasti alkanut hallita 1 900 000 verkkotunnusta.

Yhtiöllä on yhteensä 400 työntekijää, ja on nopeasti kasvussa palkata lahjakkaampia henkilöitä kasvavan asiakasmäärän hoitamiseksi. Se on kuuluisa fantastisesta asiakaspalvelustaan, joka on saatavana ympäri vuorokauden ja useilla kielillä. Tämä on yksi syy, miksi alusta on suosittu paitsi Yhdysvalloissa myös ympäri maailmaa.

Siteground-tausta-info

Tukee WordPress

Se on “WordPress” suositteli ylläpitoa yritys lähinnä sen erittäin uskomatonta asiakastukea. Isännöintipalveluntarjoaja on erittäin suosittu WordPress-käyttäjien keskuudessa ja tarjoaa jopa erityisiä alennuksia WP-aloittelijoille.

Alusta tekee WordPress-sivustojen isännöinnistä helppoa. Voit asentaa WP: n yhdellä napsautuksella, nauttia hallituista päivityksistä, WP-vaiheistamisesta ja git-integroinnista sekä W-Cli: stä.

Se käyttää myös uusinta tekniikkaa, kuten HTTP / 2, PHP 7, SSD-asemat ja NGINX-pohjainen välimuisti, pitääksesi sivuston suojassa ja varmistaakseen hyvät latausajat.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Verkkosivustolla on tällä hetkellä noin 738 149 verkkosivustoa ja se tarjoaa yhteensä 11 hosting-suunnitelmaa. Se tarjoaa useita TLD-aluetunnuksia, mukaan lukien .com, .biz, .info, .org ja maakohtaiset aluetunnukset, mukaan lukien .us.

Siteground-verkkotunnukset-tilastot

Siteground-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Voit kirjoittaa puolueettoman ja todellisen arvion kirjautumalla sisään SiteGroundin hosting-tilille ja käyttäessämme erilaisia ​​palveluita yrityksen tarjoaman isännöinnin laadun mittaamiseen. Olimme vaikuttuneita kokonaissuorituskyvystä, koska itse sivusto latautui nopeasti ja tarjosi uskomattomia käyttö- ja latausaikoja. Sanoisimme, että se on 3 parhaan joukossa käytettävyyden ja nopeuden suhteen.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Jotta verkkosivusto olisi nopea, myös web-hosting-yrityksen tulisi olla nopea. Pidämme tämän tosiasian mielessä ensin isännän nopeuden. Tätä varten me teimme testisivuston käyttämällä oletusteemaa. Lisäsimme myös kuvasisällön, jotta se toimii kuin oikea verkkosivusto. Lopuksi käytimme Pingdomia sivuston nopeuden testaamiseen.

Pingdom-Siteground

Emme käyttäneet nopeuden optimointi temppuja tai välimuistia ja olimme vaikuttuneita kuinka nopeasti verkkosivusto latautui – 726 ms. Tämä on nopeampaa kuin 70% testaamistamme sivustoista.

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

Loimme live-sivuston ja testasimme sitä säännöllisesti seisokkien ja vastausaikojen suhteen. Verkkosivusto ei pudonnut kerran viimeisen 40 päivän aikana ja tarjosi 100%: n käyttöajan viimeisen 30 päivän aikana. Tämä on melko vaikuttavaa. Lisäksi vasteaika on myös hyvä ja on keskimäärin 691,23mb, nouseen sekunniin vain kahdesti päivässä. Se on melko luotettava ja vakaa isäntä käytettävyyden ja vasteajan suhteen.

Siteground-käytettävyys

SiteGround Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Kesäkuu 201999,99%608 ms
Toukokuu 201999,98%624 ms
Huhtikuu 2019100%682 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Bitcatcha-ohjelmalla arvioimme sivuston kokonaistehokkuutta. Palvelimet toimivat erittäin hyvin Yhdysvalloissa, kun taas nopeus oli hiukan hitaampaa muissa maissa, mutta oli edelleen alle sekunnin, ja vastausprosentti oli hitain Brasilian Sao Paulossa, nopeudella 5243 ms.

Siteground-bitcatha

Kaiken kaikkiaan sanoisimme, että koron suhteen vaikuttava oli alle sekunnin. Se voi olla loistava vaihtoehto, jos kohdistat pääasiassa Yhdysvaltain yleisöön, mutta jos pääyleisösi on Aasiassa tai muilla mantereilla, se ei ehkä ole paras valinta.

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

SiteGround tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia, jotka on jaoteltu erityyppeihin. Ne tarjoavat jaettua, omistautunutta, jälleenmyyjää, pilvi- ja hallittua WordPress-isännöintiä.

Hosting-tyyppi
# 1 paketti
# 2 paketti
# 3-paketti
# 4 paketti
Jaettu (perus)3,95 dollaria kuukaudessa5,95 dollaria kuukaudessa11,95 dollaria kuukaudessa
WordPress3,95 dollaria kuukaudessa5,95 dollaria kuukaudessa11,95 dollaria kuukaudessa
Pilvi80 dollaria kuukaudessa120 dollaria kuukaudessa160 dollaria kuukaudessa240 dollaria kuukaudessa
omistettu269 ​​dollaria kuukaudessa349 dollaria kuukaudessa729 dollaria kuukaudessa

Jaettu hosting

Aloittaa: 3,95 dollaria / kuukausi saat nauttia 10 Gt: n verkkotilasta 10 000 kuukausivierailijalla. Se sopii pienille sivustoille, ja voit ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa.

GrowBig: 5,95 dollaria / kuukausi saat nauttia 20 Gt: n verkkotilasta 25 000 kuukausivierailijalla. Se sopii keskisuurille yrityksille, ja voit isännöidä rajattomasti sivustoja. Lisäksi siinä on useita premium-ominaisuuksia.

GoGeek: 11,95 dollaria / kuukausi saat nauttimaan 30 Gt: n verkkotilasta 100 000 kuukausivierailijalla. Se sopii suurille sivustoille ja antaa sinun isännöidä myös useita verkkosivustoja.

Pääpiirteet
Aloittaa
GrowBig
GoGeek
Alkuhinta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
Uusintahinta$ 11,95 / kk$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila10 Gt20 Gt30 Gt
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
SähköpostitilitVapaaVapaaVapaa
Verkkotunnus (is) isännöityRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaatti

Siteground-shared-paketteja

WordPress-hosting

SiteGroundin WordPress-isännöintiohjelmat ovat melko suosittuja ja samoja kuin jaetut isännöintisuunnitelmat, paitsi että niihin sisältyy parempi WP-tuki ja suorituskyky ilmaisilla siirroilla:

Aloittaa: Alkaa niin alhaalta kuin 3,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 10 Gt: n verkkotilaa ja 10 000 kuukausivierailua. Voit myös nauttia joukosta tärkeitä ominaisuuksia, kuten web-rakennuksen, 24/7 -tuen, rajoittamattoman MySQL: n, ilmaisen SSL: n ja HTTPS: n, sähköpostitilit ja päivittäiset varmuuskopiot.

GrowBig: Alkaa niin alhaalta kuin 5,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 20 Gt: n verkkotilaa ja 25 000 kuukauden käyntejä. Saat myös nauttia kaikista tärkeistä ominaisuuksista joukolla premium-ominaisuuksia, mukaan lukien ensisijainen tekninen tuki, ilmainen sivuston siirto, ilmainen varmuuskopioiden palauttaminen ja parannettu nopeus.

GoGeek: Alkaa niin alhaalta kuin 11,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 30 Gt: n verkkotilaa ja 100 000 kuukauden käyntejä. Saat myös nauttia kaikista tärkeistä ja premium-ominaisuuksista joukolla geeky-ominaisuuksia, mukaan lukien vähemmän tiliä palvelimella, WordPress-lavastus, Joomla-lavastus, PCI-yhteensopivat palvelimet ja yhden napsautuksen Git Repo -luominen.

Siteground-wordpess-paketteja

WOOCommerce-hosting

Se sopii kaikenkokoisille ja alkaa niinkin alhaalta kuin 3,95 dollaria / kk. Niiden kaikkien mukana on asennettuna WooCommerce ja Storefront.

Aloittaa: Alkaa niin alhaalta kuin 3,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 10 Gt: n verkkotilaa ja 10 000 kuukauden käyntejä. Voit myös nauttia joukosta tärkeitä ominaisuuksia, kuten web-rakennuksen, 24/7 -tuen, rajoittamattoman MySQL: n, ilmaisen SSL: n ja HTTPS: n, 4 palvelimen sijaintia, automaattisen päivityksen, sähköpostitilit ja päivittäiset varmuuskopiot.

GrowBig: Alkaa niin alhaalta kuin 5,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 20 Gt: n verkkotilaa ja 25 000 kuukauden käyntejä. Saat myös nauttia kaikista tärkeistä ominaisuuksista joukolla premium-ominaisuuksia, mukaan lukien ensisijainen tekninen tuki, WooCommerce SuperCacher ja ilmaiset varmuuskopiot palauttavat.

GoGeek: Alkaa niin alhaalta kuin 11,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 30 Gt: n verkkotilaa ja 100 000 kuukauden käyntejä. Voit myös nauttia kaikista tärkeistä ja premium-ominaisuuksista joukolla geeky ominaisuuksia, kuten PCI-yhteensopivia palvelimia ja yhden napsautuksen Git Repo -luomista.

Siteground-woocommerce-paketteja

Pilvipalvelu

Se alkaa niin alhaalta kuin 80 dollaria / kk ja on täysin hallittu, nopea ja skaalautuva. Kaikki resurssit ovat automaattisesti skaalattavia ja tarjoavat päivittäisiä varmuuskopioita ilmaisella CDN: llä ja useissa paikoissa:

Entry: Alkaa niinkin alhaalta kuin 80 dollaria / kk ja mukana tulee 40 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa. Lisäksi saat nauttia yhdestä CPU-ytimestä.

Business: Alkaa niinkin alhaalta kuin 120 dollaria / kk, ja mukana tulee 60 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa. Lisäksi saat nauttia 2 CPU-ytimestä.

Business Plus: Alkaa niinkin alhaalta kuin 160 dollaria / kk, ja mukana tulee 80 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa. Lisäksi saat nauttia 3 CPU-ytimestä.

Supervoima: Alkaa niinkin alhaalta kuin 240 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee 120 Gt SSD-tilaa ja 5 Tt tiedonsiirtoa. Lisäksi saat nauttia 4 CPU-ytimestä.

Siteground-cloud-paketteja

Jälleenmyyjien hosting

Tämä suunnitelma alkaa niinkin alhaalta kuin 42 dollaria ja sopii useiden verkkosivustojen ylläpitämiseen. Voit jopa nauttia määräalennuksesta ja saada pääsyn erityisiin verkkotunnuksiin.

Siteground-jälleenmyyjä-paketteja

Dedicated hosting

Tämä on hyvä ratkaisu isoille yrityksille, koska kaikki resurssit käytetään verkkosivustollesi.

Tulopalvelin: Se alkaa niinkin alhaalta kuin 269 dollaria / kk ja mukana tulee 4 suorittimen ydintä. Voit nauttia 8 Mt CPU-välimuistista 480 Gt levytilaa ja 10 TB kaistaleveyttä.

Virtalähde: Se alkaa niinkin alhaalta kuin 349 dollaria / kk ja mukana tulee 4 suorittimen ydintä. Voit nauttia 8 Mt CPU-välimuistista 960 Gt levytilaa ja 10 TB kaistaleveyttä.

Super Power Server: Se alkaa niinkin alhaalta kuin 729 dollaria / kuukausi ja mukana tulee 2 × 6 CPU-ydintä. Saat nauttia 15 Mt CPU-välimuistista, jossa on 2 × 9460 Gt levytilaa ja 10 TB kaistaleveyttä.

Tulopalvelin
Virtapalvelin
Super Power Server
$ 269 / kk$ 349 / kk$ 729 / kk
Intel Xeon E3-1230 SSDIntel Xeon E3-1270 SSD2 x Intel Xeon E5-2630 SSD
3,20Ghz suorittimen kellonopeus3,50Ghz suorittimen kellonopeus2,00 GHz: n suorittimen kellonopeus
4 suorittimen ydintä8 prosessorin säiettä2 x 12 CPU-ketjua
8 prosessorin säiettä8 prosessorin säiettä2 x 12 CPU-ketjua
8 Mt CPU-välimuisti8 Mt CPU-välimuisti15 Mt CPU-välimuisti
16 Gt DDR3-muisti32 Gt DDR3-muisti64 Gt DDR3-muisti
480 Gt SSD960 Gt SSD2×960 Gt SSD RAID1: ssä
10TB kaistanleveys10TB kaistanleveys10TB kaistanleveys

Siteground-omistettu-paketteja

SiteGround Basic (jaettu suunnitelma) yksityiskohtaisesti

SiteGround jaetun hosting -suunnitelma, StartUp, on optimoitu ylläpitämistä varten. Siinä on kaikki ne ominaisuudet, joita 99,9% isännöivistä asiakkaista haluaa. Samasta syystä he tarjoavat asiakkaille suoran polun kirjautuakseen tähän suunnitelmaan verkkosivustolta.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa perussuunnitelmaan sisältyviä ominaisuuksia ja hintaa, joka joudut maksamaan. Saatavana on myös kaksi päivitysvaihtoehtoa niille, jotka tarvitsevat niitä. He ovat GrowBig ja GoGeek suunnitelmat.

Mitä sisältyy jaettuihin paketteihin?

Käynnistys (peruspaketti): Alkaa niin alhaalta kuin 3,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 10 Gt verkkotilaa ja 10 000 kuukausivierailua. Voit myös nauttia joukosta tärkeitä ominaisuuksia, kuten web-rakennuksen, 24/7 -tuen, rajoittamattoman MySQL: n, ilmaisen SSL: n, sähköpostitilit ja päivittäiset varmuuskopiot.

GrowBig: Alkaa niin alhaalta kuin 5,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 20 Gt verkkotilaa ja 25 000 kuukausivierailua. Saat myös nauttia kaikista tärkeistä ominaisuuksista joukolla premium-ominaisuuksia, mukaan lukien ensisijainen tekninen tuki, ilmainen sivuston siirto, ilmainen varmuuskopioiden palauttaminen ja parannettu nopeus.

GoGeek: Alkaa niin alhaalta kuin 11,95 dollaria / kuukausi ja antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Paketti sisältää 30 Gt verkkotilaa ja 100 000 kuukausivierailua. Saat myös nauttia kaikista tärkeistä ja premium-ominaisuuksista joukolla geeky-ominaisuuksia, mukaan lukien vähemmän palvelimella olevia tilejä, WordPress-lavastus, Joomla-lavastus, PCI-yhteensopivat palvelimet ja yhden napsautuksen Git Repo -luominen.

Pääpiirteet
perustiedot
Plus
Choice Plus
Alkuhinta$ 2,75 / kk$ 5,45 / kk$ 5,45 / kk
Uusintahinta$ 7,99 / kk$ 10,99 / kk14,99 $ / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila50 GtRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Sähköpostitilit5RajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN SSL-sertifikaatti
ILMAINEN Sivustojen rakentaja
ILMAINEN verkkosivustojen siirto
cPanel & Softaculous
Rajoittamaton MySQL DB
Rajoittamaton ali- ja pysäköidyt verkkotunnukset
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää
Ilmainen CDN jokaisella tilillä
SuperCacherVain taso 1Kaikki 3 tasoaKaikki 3 tasoa
Anti-Hack-järjestelmät & auta
Automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi
Advanced On-demand-varmuuskopio
PCI-yhteensopivat palvelimet
Ilmainen SSH- ja SFTP-käyttö
MySQL & PostgreSQL-tietokannat
FTP-tilit
Esiasennettu Git
näyttämöllepano

aloittaminen & Uusimishinnat – taulukot

Yhtiö ei tällä hetkellä anna alennuksia pitkäaikaisiin sopimuksiin, mutta pitää silmällä erityistarjouksia, joita saattaa tulla ajoittain.

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
Aloittaa
GrowBig
GoGeek
Maksuaika / Suunnitelma
(uusintahinnat)
Aloittaa
GrowBig
GoGeek
1 kuukausi$ 3,95 / kk +
(14,95 dollaria asennus)
$ 5,95 / kk +
(24,95 dollaria asennus)
$ 11,95 / kk +
(24,95 dollaria asennus)
12 kuukautta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
24 kuukautta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
24 kuukautta$ 3,95 / kk$ 5,95 / kk$ 11,95 / kk
1 kuukausi$ 11,95 / kk$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk
12 kuukautta$ 11,95 / kk$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk
24 kuukautta$ 11,95 / kk$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk
36 kuukautta$ 11,95 / kk$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk

Siteground-hinta-pöydän

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joita SiteGround tarjoaa. Ne auttavat sinua selvittämään, kuinka hyvä tai huono tämä vaihtoehto on sinulle.

Verkkotunnus & Sähköposti

Yhdessäkään jaetussa hosting-suunnitelmassa ei tällä hetkellä ole ilmaista verkkotunnusta. Yhtiö kuitenkin tuottaa uusia päivityksiä ja tarjouksia, joten pidä sitä silmällä. Sähköpostien suhteen ei ole hätää, koska kaikissa paketeissa on rajoittamaton määrä sähköpostitilejä.

Siteground-verkkotunnus

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Voit asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella mihin tahansa jaettuun hosting-suunnitelmaan. Jos kuitenkin haluat WP-sivuston, voit halutessasi siirtyä WordPress-isännöintiin. Saat joukon WordPress-ominaisuuksia, kuten ilmaisen asennuksen, automaattiset päivitykset, ilmaisen SSL: n ja siirron. Kalliimman vaihtoehdon ansiosta saat vielä enemmän, mukaan lukien on-demand-varmuuskopiot.

Muuttopalvelu

Nykyisen tilisi siirtäminen SiteGroundiin kestää vain 24 tuntia. Siirtymäpalvelut ovat saatavana ilmaiseksi kalliimmissa paketeissa, paitsi WP-paketeissa, joissa kaikki paketit toimitetaan ilmaiseksi. Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse huolehtia työstä, koska isäntäjoukkue hoitaa sen puolestasi.

Verkkosivun rakentaja

Kaikkien pakettien mukana tulee verkkosivustojen rakentaja. Se sisältää malleja ja on melko helppokäyttöinen.

Muut ominaisuudet

Tämän lisäksi SiteGround tarjoaa sinulle joukon ominaisuuksia, kuten PCI-yhteensopivia palvelimia, WordPress-vaiheittelut, Joomla-vaiheistot ja ilmaiset sivustonsiirrot. Ominaisuudet eroavat kuitenkin pakettipaketeista, ja jotkut voivat olla saatavana vain kalliimmalla isännöintisuunnitelmalla.

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Yhtiö tarjoaa verkkotunnuksen yksityisyydensuojaa. Se on saatavana käyttöalueella ja suojaa tietosi avoimelta yleisölle. On välttämätöntä, jos et halua nimesi ja osoitteesi julkistavan. Sen hinta on 12 dollaria vuodessa.

domain-yksityisyyden suojan

SSL-varmenne

SiteGround on yksi harvoista yrityksistä, joka tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita kaikilla isännöintisuunnitelmillaan. Saat myös HTTPS: n; joten sinulla ei ole ongelmia sivustosi ylläpitämisessä.

turvallisuus

Yhtiö tarjoaa poikkeuksellisia turvaominaisuuksia varmistaaksesi, että tietosi ovat turvallisia. Kaikki palvelimet käyttävät PHP 7: tä lisäturvallisuuden saavuttamiseksi ja Apache toimii suExecin kanssa. Tämän lisäksi on olemassa hienostunut IPS / IDS-järjestelmä, joka estää hyökkäykset ja robotit.

Omistettu IP

Ei kaikkia, mutta joissakin paketeissa on oma IP. Voit tilata erillisen IP-osoitteen käyttöalueeltasi. Uuden IP: n aktivointi vie noin 2 päivää ja asennus vie vain muutaman tunnin. Jos paketissasi ei ole omaa IP-osoitetta, voit ostaa sen. Se on saatavana 2,50 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain.

varmuuskopiot

Kaikissa paketeissa on ilmainen päivittäinen varmuuskopio, mutta kalliimmissa paketeissa on myös ilmaisia ​​päivittäisiä palautuksia ja tarvittaessa varmuuskopioita. Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia tietojen menetyksestä, koska voit aina luottaa varmuuskopioihin.

Muut ominaisuudet

Muita tietoturvatyökaluja ovat IP-osoitteiden estolistat, hotlink-suojaus, leech Protect, SpamExperts ja SpamAssassin. Voit myös ostaa SG-sivustoskannerin 19,8 dollarilla vuodessa.

Palvelimen sijainti

Voit valita viidestä palvelinpaikasta, mukaan lukien Chicago (Yhdysvallat), Amsterdam (NL), Singapore (SG), Lontoo (Iso-Britannia) ja Iowa (Yhdysvallat). Sijainti on tärkeä hakukoneoptimoinnin kannalta ja kuinka sivustosi latautuu. SiteGround näyttää toimivan hyvin, koska sen tietokeskukset ovat turvallisia.

SiteGround-palvelin-sijainti

Helppokäyttöisyys

SiteGround on melko aloittelijaystävällinen. Yksi syy tähän on helppokäyttöisyys. Katsotaanpa näiden palveluiden ominaisuudet, jotka tekevät niistä niin käyttäjäystävällisiä!

Helppo rekisteröityminen

Tilin tekeminen on erittäin helppoa. Valitse vaadittava suunnitelma ja syötä tiedot. Voit rekisteröidä uuden verkkotunnuksen tai valita jo omistaman verkkotunnuksen.

Seuraava vaihe on luoda tili ja kirjoittaa tiedot, mukaan lukien nimi, maa, numero jne. Sinua pyydetään antamaan myös maksutiedot tässä vaiheessa. Prosessi on yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin.

maksutavat

Sivusto hyväksyy tällä hetkellä vain Visa-, Discover-, Master Card- ja American Express -kortit. PayPal ja muut vastaavat vaihtoehdot eivät ole vielä saatavilla.

Siteground-maksut

Tilin aktivointi

Jaetut palvelimet aktivoidaan heti. Voi kestää noin minuutin, ennen kuin pilvipalvelimet aktivoituvat, ja erilliset palvelimet voivat viedä jopa 12 tuntia. Tämä on melko hyvä verrattuna muihin hosting-sivustoihin.

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Alusta käyttää cPanelia kaikkiin isäntäpaketteihinsa. Sitä on helppo käyttää ja se tekee helpoksi suorittaa otteita, kuten luoda sähköpostitilejä, hallita tietokantoja ja verkkotunnuksia jne. Verkkosivusto tarjoaa myös useita sisäisiä ja kolmansien osapuolien työkaluja, jotka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella.

Asiakaspalvelu (tuki)

Yhtiöllä on 300 ihmisen tiimi varmistaakseen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tyytyväisiä. Se on yksi harvoista yrityksistä, joka tarjoaa tukea useilla kielillä (englanti, italia ja espanja). Muu kuin tämä, se tarjoaa teknistä tukea myös kalliimmille paketeille.

Siteground-tuki

Live Chat

Live chat on suositeltava menetelmä noin 70%: n käyttäjistä, koska sen sanotaan olevan yhdeksän kertaa nopeampi kuin sähköpostit, koska vuorovaikutus on suoraa ja pitoajanjakso on vähemmän. Onneksi yritys tarjoaa live-chatia ja käsittelee yli 2000 chat-pyyntöä päivässä. Yhteydenpito edustajaan kestää vain muutaman sekunnin. He ovat kaikki ammattitaitoisia ja nopeita ratkaisemaan asioita.

liput

SiteGround käsittelee yli 1500 lippua päivässä ja joukkue näyttää olevan melko tehokas työssä. Saat vastauksen yleensä 24 tunnin sisällä ja on myös muistutuksia.

Puhelin

SiteGround käsittelee yli 800 puhelua päivässä. Pitoaika ei ole pitkä, ja edustajat ovat ystävällisiä ja hyvin perillä.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Sivustolla on saatavilla yksityiskohtaisia ​​ohjeita e-kirjojen ja ohjeartikkeleiden muodossa. Ne sisältävät myös kuvia ja tekevät siitä helppoa ymmärtää isännöinnin eri näkökohtia. Tämän lisäksi on myös UKK, joka kattaa melkein kaiken.

SiteGround-koulutus-resursseja

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

Yhtiö tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun jaetulle isännöinnille ja 15 päivän rahat takaisin -takuun pilvipalvelun isännöinnille. Se on saatavana kaikille suunnitelmille ja sitä voidaan pyytää käyttöalueelta. Uusimismääräyksiä ei kuitenkaan voida palauttaa, ja myös joitain muita ylimääräisiä maksuja, kuten verkkotunnusmaksu, ei ehkä palauteta.

Kuka on SiteGround paras?

SiteGround on hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat yrityksen, jolla on uskomattoman asiakastuki. Se tarjoaa hyvän käytettävyyden, ja nopeus on myös varsin vaikuttava. Se on kuitenkin hiukan kalliimpi kuin jotkut muut siellä olevat web-isännät, mutta se on silti melko suosittu hienien ominaisuuksien, kuten ilmaisten SSL-varmenteiden, vuoksi.

Se on erinomainen vaihtoehto WP-sivustoille WP-isännöintinsä ansiosta. Se voi sopia myös verkkokauppaa harjoittaville yrityksille, koska kolmannen osapuolen sovellukset voivat tehdä helpoksi aloittaa sivustosi. Lisäksi verkkosivustojen kehittäjä helpottaa sivustosi rakentamista nopeasti.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Ensimmäisen sivustosi käynnistäminen on helppoa helppokäyttöisen sivustonmuodostajan, WordPressin ja joukon ilmaisten sovellusten ansiosta.
 • Erinomainen asiakaspalvelu, koska voit halutessasi ottaa yhteyttä joukkueeseen chatin, puheluiden tai sähköpostien välityksellä.
 • Ilmaiset sähköpostit ja SSL-varmenteet jokaisessa paketissa.
 • Saat nauttia alhaisemmista kuukausimaksuista ostaessasi kuukausipaketin, mutta joudut maksamaan ylimääräisen 14,95 dollarin perustamismaksun (kertaluonteinen).
 • Saatat joutua hakemaan kalliita suunnitelmia, jos tarvitset paljon resursseja, koska peruspaketeilla on rajoitetusti tilaa ja kaistanleveyttä.

Suosittelemmeko SiteGround?

SiteGround on erinomainen valinta, jos olet tosissasi ammattimaiselle sivustolle. Se tarjoaa lähes 100% käyttöaikaa ja on myös helppo käyttää. Voit jopa siirtyä toisesta isäntästä SiteGroundiin ilman mitään ongelmia, koska se tarjoaa ilmaisia ​​siirtopalveluita ja edustajat hoitavat työn puolestasi.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta SiteGroundista? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map