11 Összehasonlítandó webes alkalmazások tűzfala online üzleti biztonságának biztosítása érdekében

Az internetes támadások manapság gyakoriak.


A webes alkalmazások rosszindulatú programoktól vagy más támadásoktól való védelme érdekében röviden webes alkalmazások tűzfalára vagy WAF-jára van szüksége. A WAF-ok segítik a webes alkalmazások védelmét a támadásoktól, hogy zökkenőmentesen tudjon dolgozni.

Számos webes alkalmazás tűzfala közül választhat. Ebben a cikkben szűkítjük őket a piacon elérhető legjobb WAF szolgáltatások listájára.

A Sucuri webhely tűzfala

A webes tűzfalak összehasonlító listáival kapcsolatban a Sucuri webhely tűzfala komoly versenyző. Védelmet nyújt az OWASP Top 10 sebezhetőségét kihasználó hackerek ellen, beleértve az SQLi, XSS és CSRF fájlokat.

Ez magában foglalja a DDoS (Distribution Denial of Service) támadások enyhítését is, folyamatos megfigyelés mellett. A Sucuri webhely tűzfala meghallgatja és megvizsgálja az összes bejövőt A HTTP / HTTPS kéri a webhelyet.

Noha nem kínál egyedi szabályokat, gyors reagálási politikával rendelkezik nulla napos sebezhetőség. Amint és amikor a biztonsági rést nyilvánosságra hozzák, a Sucuri mérnökei javítják a környezetet, hogy megakadályozzák a biztonsági rést kihasználó támadásokat..

AppTrana

AppTrana egyesíti a szkennelést, a teljesen kezelt webes alkalmazások tűzfalait, a CDN-t és a figyelési szolgáltatásokat egy megoldásban. Felismeri az alkalmazásrétegű fenyegetéseket, ideértve az OWASP Top 10 és a Zero-Day sebezhetőségeket, felgyorsítja a webes eszközöket és védi a kizsákmányolásoktól, és folyamatosan irányított szabályokat ad az új kockázatokkal és fenyegetésvektorokkal való lépést tartva.

A valós idejű megfigyelés a webalkalmazásokat is védi a DDoS és a BOT támadásoktól.

A kis- és nagyvállalatok számára az a hasznos, hogy a WAF nemcsak a sebezhetőségeket javítja a webalkalmazások szkennelési szinkronizálásával, hanem az alkalmazás hacker tevékenységeit is figyeli, hogy megtanuljon új támadási mintákat, valamint az észlelés és az azokkal szembeni védelem módjait..

Cloudflare WAF

Ami a webes alkalmazások tűzfalainak összehasonlítását illeti, CloudFlareA kollektív intelligencia hasznos elem, amelyet érdemes megvizsgálni. Az OWASP Top 10 védelme és az egyéni szabályok kivételével ez a WAF fontolóra veszi az egyéni szabályok minden ügyfél számára történő továbbítását, ha szükséges. Ez alapvetően azt jelenti, hogy webhelyét biztonsági információk is megkapják más webhelyekről is.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy webhelyét biztonsági információk is megkapják más webhelyekről is.

A vállalat figyelemmel kíséri az internetet az új típusú sebezhetőségek szempontjából, és mérnökeik mindegyiket megvizsgálják, hogy megértsék, mely egyedi szabályok segítik a legmegfelelőbben a problémát.

A Cloudflare állítása szerint egy millió domaint hajt végre, és ezért sok adatot tartalmaz a biztonsági intelligenciáról, és arról, hogy ez hogyan befolyásolhatja az üzletet vagy ügyfeleit.

AWS WAF

Csakúgy, mint az Amazon Web Services (AWS) más szolgáltatásaival, csak azért kell fizetni, amit azért használnak WAF. Blokkolja az összes olyan standard 7. réteg támadást, amelyek veszélyeztetik a biztonságot vagy az alkalmazások elérhetőségét.

Ezenkívül az AWS tűzfala telepíthető az Application Load Balancer (ALB) vagy az Amazon CloudFront alkalmazásra..

A WAF előnyei között szerepel a forgalom szűrése (IP címek, HTTP fejlécek, HTTP test vagy URI karakterláncok alapján), AWS felhőintegráció és támogatás, valamint gyakorlatilag valós idejű elemzés.

Az AWS WAF ideális megoldás azoknak a magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, akik szeretnék kezelni WAF-jüket az AWS felügyeleti konzolon.

Akamai WAF

Akamai A Kona webalkalmazás tűzfala csökkenti az adatlopások, a leállások és az egyéb biztonsági megsértések kockázatát. A valós idejű megfigyelés a biztonsági események láthatóságát is lehetővé teszi, hogy az adminisztrátorok ennek megfelelően tegyen lépéseket.

Védelmet nyújt a leggyakoribb web-alapú támadásoktól, amelyek kihasználják a befecskendezést, a webhelyek közötti szkripteket és a rosszindulatú fájlok végrehajtását. A DDoS védelmet azonban nem csomagolja a WAF, és kiegészítő szolgáltatásként érhető el.

Az Akamai számtalan más webhely-teljesítmény-megoldást kínál, amelyek magában foglalják a tartalomszolgáltatási hálózatot (CDN), a webes és mobil gyorsítást és a forgalomkezelést..

Qualys WAF

A Qualys webalkalmazásának tűzfala egyesíti a méretezhetőséget és a kezelhetőséget termékcsaládjában. Ez a felhőmegoldás nemcsak védelmet nyújt az OWASP kizsákmányolásoktól, hanem egy konzol alatt is kezelhető, amely támogatja a webes alkalmazásuk szkennelését és a virtuális gépeket is..

A Qualys WAF a webalkalmazás-beolvasási megoldással is integrálva van, hogy felfedezzék a sérülékenységeket és kijavítsák azokat a támadások leállítása közben.

Ez elérhető az Amazon Web Services (AWS) piactéren, és mindkettőhöz telepíthető nyilvános és magán felhő webes alkalmazások. Ezen felül webes alkalmazás állapotfelméréseket és szerver terheléselosztást kínál a rendelkezésre állás és a teljesítmény javítása érdekében.

A WAF nélkülözhetetlen minden online üzleti vállalkozás számára megóvja a valós idejű online fenyegetéseket az üzleti és az ügyfelek biztonsága érdekében. Remélem, hogy a fenti webes alkalmazások tűzfalai felsorolása segít kiválasztani a webes alkalmazásokat.

True Shield WAF, a SiteLock által

A valódi pajzs webes alkalmazás tűzfala gyorsan és egyszerűen beállítható WAF-szolgáltatás. A SiteLock felhívásától számított 5 percen belül könnyen beállíthatja. Ez egy CDN szolgáltatás, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a webhelyet 50% -kal gyorsabban használják, mint mások.

A True Shield SEO védelemmel is rendelkezik, hogy megvédje SEO erőfeszítéseit a rosszindulatú programoktól. Tehát a keresőmotorok nem találnak rosszindulatú programokat az Ön webhelyén; ezért nem blokkolja. Ráadásul nagyon pontos és 99,99 százalékos pontossággal védi az internetes támadásoktól.

A True Shield három csomaggal rendelkezik: True Shield Basic, True Shield professional és True Shield Premium. Mindezen csomagoknak megvannak a maga előnyei, de a prémium csomag, amely egy kissé magasabb áron jön, a legjobb közülük.

F5 Speciális WAF

F5 Advanced Web Firewall Protection a következő generációs WAF. Azt állítják, hogy képes felismerni és megóvni azokat a támadásokat, amelyeket sok más WAF nem tud elkövetni. Ezenkívül egyesíti a gépi tanulást a webhely és a webes alkalmazások védelme érdekében.

Ez egy anti-bot mobil SDK, amely viselkedési elemzés segítségével védi a mobil alkalmazásokat a webes támadásoktól. Böngészőn belüli adattitkosítással rendelkezik, hogy megvédje a rosszindulatú programokat és a REST / JSON, XML, GWT API protokollt..

Az F5 WAF kiváló webes tűzfal, amely megvédi webhelyét a különféle támadásoktól. A következő generációs rosszindulatú programok és a számítógépes támadás motorjának segítségével ez egy nagyon tisztességes WAF szolgáltatás.

Wallarm

Fejlett Cloud-natív WAF védi a webes alkalmazásokat az XSS, XXE, SQL befecskendezések, RCE és más OWASP fenyegetésekkel szemben. Ez egy teljesen automatizált szolgáltatás, amely nem igényel kézi konfigurálást.

Ez egy megbízható szolgáltatás gyors és robusztus szűrőcsomópontokkal. Modern tech verem támogatást kínál, mint például a Docker, a Kubernetes és a WebSockets, amelyet a DevOps toolchain tovább kezel. Gépi tanulást is használ a támadások blokkolására valós idejű fenyegetésvédelemmel és különféle telepítési lehetőségekkel.

Összességében a fejlett felhőalapú natív funkciókkal töltött webalkalmazás-tűzfal, amely nagy pontossággal küzdi le a különféle veszélyeket.

Egységes tudományok WAF

Egységes tudományok teljes felhő-natív a webalkalmazás tűzfala egy hibrid és többfelhős WAF-szolgáltatás. Az egyszerű telepítés és a gyors irányítás felhasználóbarát és megbízható WAF szolgáltatást nyújt. Havonta 32000 alkalmazásvédelemmel rendelkezik, ez egy népszerű webes alkalmazás tűzfal a piacon.

A DevOps egyszerű támogatása vigyáz az alapvető operatív kérdésekre, és más veszélyek elleni védelemre összpontosít. A Next-gen kettős ügynöki modul segít a gyors beállításban, anélkül, hogy befolyásolja a teljesítményt. Ezen kívül van egy DevOps eszközlánc a csoportok közötti láthatósághoz, és hatékony analitikus háttérrendszer bármilyen fenyegetésvédelemhez.

Az Single Sciences WAF mindenhol működik, ahol az alkalmazás működik. Az alkalmazáson belüli kódból, felhő WAF-ként fut, a webszerverekből és a tárolókból vagy az API átjárókból. Sőt, egy olyan SmartParse konfiguráció, amely nem igényel kézi karbantartást.

2019-ben látnokként ítélték oda a Gartner Magic Quadrant-ben. Ez az egyik legjobb automatizált WAF, nagy pontosságú webes alkalmazásvédelemmel.

Imperva WAF

Imperva egy másik webes alkalmazás tűzfala, amely elemzi és megvizsgálja az alkalmazás iránti kérelmeket, és blokkolja a támadásokat. Védi az alkalmazásokat a felhőben és a helyszíni alkalmazásokban. A kiváló biztonsági házirendekkel és menedzsmenttel biztonságosan átállíthatja alkalmazásokat teljes védelemmel.

Az Imperva telepíthető az AWS-ben és az Azure-ban, valamint a Cloud WAF-ban vagy a helyszínen. Tehát a telepítés rugalmas és a felhasználói igényekhez igazodik a meghatározott szolgáltatási és biztonsági szintekhez.

Az Imperva védi a kritikus fenyegetéseket, például a webhelyek közötti szkriptek készítését, az SQL-befecskendezést, az erőforrásokhoz való hozzáférést, a fájlok távoli beillesztését, az automatikus top 10 vagy a top 20 fenyegetéseket és más OWASP fenyegetéseket. Kutatócsoportjuk mindig figyelemmel kíséri az új fenyegetéseket, és ennek megfelelően frissíti a szabályt. Ezenkívül grafikus jelentést is használ, így könnyen megértheti a webalkalmazás biztonsági állapotát.

Az Imperva dinamikus alkalmazásbiztosítással fedezi fel a támadásokat az alkalmazás könyvtárainak, URL-jeinek és felhasználói bemeneteinek elemzésével. Ezután minimalizálja a hamis pozitív eredményeket a korrelált támadások érvényesítésével az alkalmazás általános megsértéseinek kivizsgálásával. Mindkettő kombinálva védi és blokkolja az alkalmazás támadásait.

Csomagolás

A WAF nélkülözhetetlen minden online üzleti vállalkozás számára, hogy megvédje az üzleti és az ügyfelek biztonságát a valós idejű online fenyegetésektől. Remélem, hogy a fenti lista segít kiválasztani egyet webes alkalmazásaihoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map