12 online szolgáltatás a rosszindulatú programok eltávolításához és a feltörött webhelyek eltávolításához

Hogyan lehet eltávolítani a feketelistát, a rosszindulatú programokat, a rosszindulatú programokat és a fertőzött webhelyet?


Számos oka van annak, hogy a webhely feltörik vagy megfertőzzék a rosszindulatú programokat, és a hagyományos technika némelyike ​​a következő:

 • Hátsó ajtó
 • Eltorzítás
 • Adathalászat
 • SEO Spam
 • Rosszindulatú
 • helytelen beállítás
 • Sebezhető kód
 • Sebezhető bővítmény / kiterjesztés
 • Nyers erő

A SUCURI legfrissebb kutatása szerint a webhelyek kb. 56% -a fertőzött.

Úgy találja, hogy webhelyét feltörték? Érzi-e valami gyanús tevékenységet a webhelyén?

Ne ess pánikba.

Tudom, hogy csalódást okoz, ha egy webhelyet feltörnek, de ne aggódjon, nem vagy egyedül, és a következő szakértő segít online üzleti helyreállításában..

SUCURI

SUCURI az egyik legnépszerűbb webhely-biztonsági szolgáltatás, amely elősegíti a feltört webhelyek megtisztítását, ideértve a következőket.

 • Google feketelista
 • Malware injekciók
 • Eltorzítás
 • SEO Spam
 • Adathalászat
 • Rosszindulatú átirányítások
 • backdoors
 • Google figyelmeztetés

Nem csak egyszeri tisztítás, hanem a SUCURI megvédi webhelyét és megakadályozza a jövőbeli csapkodásokat.

A SUCURI havonta 24,99 dollárba kerül egy feltört webhely javításához és a jövőbeni megelőzéshez / védelemhez.

SiteGuard

A WordPress, a Joomla, a Magento, a Drupal, az ExpressionEngine és az összes többi nagyobb platform védett és javított.

A SiteGuard sürgősségi takarítást kínál a rosszindulatú programokkal fertőzött vagy a Google feketelistáján szereplő webhelyek számára. Nagyszerű dolog az, hogy pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

És ha folyamatos biztonsági védelmet keres, akkor feliratkozhat egy védelmi tervre, amely magában foglalja a napi átvizsgálást, a SEO jó hírnév figyelését, a fenyegetések észlelését és eltávolítását, stb..

Wordfence

Wordfence segít a WordPress vagy a Joomla webhely gyors megtisztításában és visszaállításában. Ha nem tudja, akkor a WordPress Wordfence bővítményén több mint 1 millió aktív van telepítve.

A takarítási szolgáltatásban a Wordfence a következőket kapja meg.

 • A nyomozás és eltávolítás részletes jelentése
 • Műveleti ellenőrzőlista a jövőbeli támadások megelőzéséhez
 • Tisztítsa meg és állítsa vissza az érintett webhelyet
 • Vizsgálja meg, hogy a támadók hogyan jutottak be az Ön webhelyére
 • Wordfence Premium licenc egy évre (99 dollárért)

A Wordfence 179 dollárt számít fel

Javítsa meg a webhelyem

Javítsa meg a webhelyem dedikált szolgáltatást kínál a WordPress webhelyek számára a feltört webhelyek tisztításához, a rosszindulatú programok eltávolításához & feketelista.

A javítási költségek 99 USD-tól kezdődnek, és amennyiben nem rögzítik, pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez három lépésből áll.

 1. Beolvasás – a kockázati tételek megtalálásához
 2. Tisztítsa meg – javítsa ki a megállapításokat
 3. Optimalizálás – erősítse meg a biztonságot

Részletes jelentést kap a látott és megtisztított eseményekről, valamint a webhely megóvásához szükséges megvalósításról.

SiteGuarding

Ha a prioritást okozó rosszindulatú programok eltávolítását kívánja elvégezni a WordPress vagy a Joomla alkalmazásból, akkor SiteGuarding segít megtisztítani 1-3 órán belül.

A rosszindulatú programoknak a SiteGuarding általi eltávolításának több lehetősége van, így kiválaszthatja, hogy mi működik az Ön számára.

A következőkre terjed ki:

 • Alapvető fájl ellenőrzések
 • Hátsó ajtó eltávolítása
 • SQL / XSS megelőzés
 • Feketelista eltávolítása (Google, McAfee, Norton)
 • Weboldal vissza és a napló elemzése
 • Weboldal gyorsítás

SiteGuarding segít webhelyének javításában 52 USD-tól+

Malcare

A WordPress használata?

Malcare egy átfogó biztonsági megoldás a WordPress számára a rosszindulatú programok észlelésére, tisztítására és védelmére.

Az egyetlen kattintással azonnal megtisztíthatja a rosszindulatú kódot a WordPress-webhelyről. A Malcare képes eltávolítani az egyetlen és a kifinomult rosszindulatú szoftvert.

Internetes rosszindulatú programok eltávolítása

Internetes rosszindulatú programok eltávolítása segít eltávolítani az összes rosszindulatú szoftvert, a hátsó ajtót, a Google feketelistára vonatkozó figyelmeztetést és a jövőbeni támadások elleni védelmet.

Körülbelül 160 dollárt számít fel, és ha egy webhelyet négy héten belül ismét feltörnek, akkor ismét ingyenesen megtisztítják. Ingyenes webhely-figyelést kap egy évre, valamint védelmet az SQLi / XSS / Brute Force támadásokkal szemben.

Astra

Professzionális webhelytisztító szolgáltatás, amelyet valódi emberek nyújtanak. Az Astra biztonsági szakértői ígérik, hogy eltávolítanak mindenféle rosszindulatú programot az Ön webhelyéről, beleértve az adathalászatot, az eltérést, a megtévesztéseket, a feketelistát, a SEO spamét és más fenyegetéseket. Ha webhelye offline állapotban van, vagy rosszindulatú programokkal való szennyeződés jeleit mutatják, ezek a srácok biztosítják, hogy rövid időn belül visszahozzák vállalkozását online.

Ha webhelyét feltörték, az Astra szakemberei végigvezetik a szükséges lépéseket annak tisztításához és biztosításához. Ezt követően választhat az Astra Weboldal Tűzfal hozzáadásával, hogy megvédje webhelyét a jövőbeli csapásoktól.

Rögzített

Rögzített szakértők segítségét nyújtja a feltört webhelyek kijavításában. Ezek a szakértők megtalálják a rosszindulatú programok vagy az adathalász-fenyegetések minden nyomait az egész webhelyen, eltávolítják azokat, majd elkülönítik az okot. Ha felveszi őket webhelyének tisztítására, akkor azonnal elkezdenek dolgozni, és két órán belül javítják az Ön webhelyét.

Rögzített költségek 65 USD, ha bármilyen webhelyet megtisztítanak. Ha igazán érdekel a webhely biztonsága, akkor folyamatos karbantartást és védelmet kínálhatnak 49 USD havi díj ellenében.

Egy órás webhelyjavítás

Ahogy a neve is sugallja, ez szolgáltatási ajánlatok egy órával később eltávolítják a rosszindulatú programokat a webhelyről. A 24 órán keresztül elérhető chatboxon keresztül azonnali vizsgálatot kérhet, amely gyorsan ellenőrzi, hogy webhelye nem fertőzött-e meg rosszindulatú programokkal. Ha fertőzéseket talál, egyszeri díj ellenében távolíthatja el őket.

Miután a weboldal mentes a kártevőktől és vírusoktól, szakemberek egy csoportja ellenőrzi, hogy eltávolítják-e az összes feketelistáról, és hogy a Google újra elfogadja hirdetési szolgáltatásához.

Az egy órás webhelyjavítás saját SharkGate webhelyvédelemmel biztosítja webhelyét annak érdekében, hogy megóvja azt a további feltörési kísérletektől..

Hack javítás

Jim Walker, a HackRepair srác, nagy tapasztalattal rendelkezik a feltört webhelyek rögzítésében és hírnevének helyreállításában a Google keresésekben. Ha webhelyét feltörték, a Jim azt javasolja, hogy eltávolítsa azt a rosszindulatú programoktól, biztonságos legyen és néhány órán belül újra működjön. Felhívhatja a 619-479-6637 telefonszámot, hogy kérje a HackRepair érzékeny és személyre szabott szolgáltatását.

A telefonálás előtt érdemes megnéznie a HackRepair ügyfeleinek néhány véleményét, hogy többet megtudjon az általuk nyújtott szolgáltatásokról.

Az általános webhelytisztítás mellett a HackRepair kapcsolódó szolgáltatásokat is kínál ingyenesen, például a WordPress és a plugins frissítését, legfeljebb 3 megosztott WordPress webhely javítását, biztonsági mentési és biztonsági rendszer telepítését stb..

Webhelyzár

Webhelyét feltörték, feketelistára tették vagy megfertőződtek?

Ne aggódj. Webhelyzár srácok ezen problémák bármelyikét gyorsan megjavítják. A Site Lock számos személyes, üzleti és vállalati tervet kínál különböző díjakkal és lehetőségekkel. A legolcsóbb terv a SecureBlog, amelynek célja a személyes blogok védelme. Ez a terv évi 99,99 dollárért kínál napi automatikus malware észlelést és eltávolítást, havi hálózati vizsgálatot, egyszeri XSS és SQL sebezhetőségi vizsgálatot, heti biztonsági jelentéseket és napi helyszíni kockázatértékelést..

Az üzleti tervek évi 149,99 USD-tól indulnak, és webhely-gyorsítást és napi kockázati pontszám-elemzést kínálnak.

A Site Lock más termékeket és szolgáltatásokat is kínál, például a DDoS védelmet, a webalkalmazás tűzfalat, a virtuális magánhálózatot és a sebezhetőségi javítást..

Ki fogsz hívni??

Lehet, hogy nincs szüksége a Ghostbusters-re, hogy megtisztítsa webhelyét a rosszindulatú programoktól, de amikor rájössz, hogy webhelye le van állítva, feketelistára került, vagy hackertámadás miatt eltérítették el, a kétségbeesés, amelyet érez, összehasonlít egy valódi szellemmel való találkozással..

Szerencsére számos lehetőség közül választhat, amelyekkel a szükséges segítséget webhelyének tisztításához és az üzlet gyors elindításához vezetheti. Csak ne essen pánikba, válassza ki azt, amelyik a költségvetéshez és az Ön igényeihez illeszkedik, és keresse meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map