6 Üzleti e-mail biztonsági megoldás a spam és az adathalász támadások elleni védelemhez

Az e-mailek a vállalat üzleti folyamatának elválaszthatatlan részét képezik, függetlenül attól, hogy kapcsolatba lép-e vevőivel, potenciális ügyfeleivel vagy alkalmazottaival.


Az Ön e-mailje professzionális módon mutatja be márkája termékeit és szolgáltatásait, értesíti ügyfeleit az ajánlatokról és az ajánlatokról. Tartalmazhat olyan érzékeny információkat is, mint a bankszámlaadatok, a hitelkártya-számok, a kereskedelmi tárgyalások és még sok más.

Tehát soha nem szeretné kockáztatni az e-mail adatainak elvesztését. Az e-mailek ugyanakkor az internetes csalók elsődleges célpontja, hogy adatvédelmi adathalász támadások és spam-ok révén hozzáférjenek vállalata személyes adataihoz..

Az adathalász kampányok egyre növekszenek a kifinomultság és a mennyiség szempontjából. Az ilyen támadások a biztonsági események és az adatok megsértésének egyik fő oka. A jelentés Verizon szerint, a 2019-es adatok megsértésének csaknem egyharmada adathalászattal kapcsolatos.

Ezen kibertámadások célja, hogy rejtett e-maileket használnak fegyverként, hogy megcsapják a címzetteket abban, hogy az üzenet hasznosnak bizonyuljon. Például az üzenet elolvashatja bankja kérését a banki hitelesítő adataival kapcsolatban, kattintással töltheti le a mellékletét a cégnél, előírhatja a sürgősséget és még sok más.

Hogyan befolyásolja az adathalász csalások egy vállalkozást??

A világ minden tájáról érkező vállalkozások óriási veszteségeket szenvednek pénz, jó hírnév, szabályozási bírságok és még sok más szempontjából. Még az olyan nagyokat, mint a Facebook és a Google, kifogástalan biztonsági javításokkal, a számítógépes bűnözők beszivárogtak, és millió dollárt vesztettek el, ellenőrizze ezt a jelentést.

Az ilyen csalások mögött nem csak a pénz ellopása áll, hanem valami ennél is fontosabb – adatok.

Fedezzük fel annak súlyos következményeit a vállalkozásokra.

Hírnév károsodása

Vállalkozásának alapja az ön és az ügyfelek közötti bizalomra épül. Bíznak benne az információk. Ha azonban adathalász csalások történnek, minden adatot felfednek, beleértve a márkát és az ügyfeleket.

Következésképpen megrontja a cég iránti bizalmat. Ez befolyásolja a márka észlelését az ügyfelek, partnerek és még az alkalmazottak szemében is. Ezért csökken a márka értéke, és így a bevétel is.

Szabályozó bírságok

A szabályozó testületek súlyos pénzbírságot szabhatnak ki olyan adathalász támadások miatt, amelyek az ügyfelek és az alkalmazottak adatait feltárják, amennyiben az sérti a PCI-t vagy a HIPAA-t..

Ilyen esetekben a szervezeteknek milliókat kell fizetniük az ügyfelek és alkalmazottak kártérítésére, akiknek az adatait ellopták. A jelentés szerint a vállalkozások globálislag 26 milliárd dollárt veszítettek az adathalász bűncselekmények miatt 2016 és 2019 között.

Vevők vesztesége

Az adatok megsértése alapvetően befolyásolja a fogyasztókat és idegesíti őket. Elkezdenek más termékeket vagy szolgáltatásokat találni, amelyek biztonságosabbnak érzik magukat. Ennélfogva a monetáris veszteségeken túl az áldozatok szervezete számos ügyfelet veszít.

Most újból meg kell kezdeni ezt a bizalmat, ami még keményebbnek bizonyul, mint korábban. Hasonlóképpen befolyásolja a befektetők bizalmát is, csökkentve ezzel a vállalat értékét. 2018-ban, amikor a Facebook szembesült adat megsértése, értékelését 36 milliárd dollárval csökkentették.

Szellemi tulajdon elvesztése

Sokkal több van – a szellemi tulajdon elvesztése is pusztító.

Az online csalások és adathalász támadások rengeteg üzleti titkot, ügyféllistát, értékes kutatást, elemzési adatokat, a használt technológiát, a szabadalmat vagy a tervezést és még sok másat tartalmaznak. Az ilyen érzékeny információk, ha rossz kezekbe kerülnek, sok szempontból súlyosan érinthetik a társaságot.

Így, mit tehetsz vele??

Nos, az adathalász kampányok és más online fenyegetések megelőzése érdekében van néhány lehetőség. Az e-mailek védelmének egyik módja a tisztességes e-mail biztonsági szoftver használata. Valójában a vállalat első védelmi vonalának az e-mail biztonsági szoftvert kell tartalmaznia. Ez megóvhatja e-maileit a hackerek, vírusok és spamkeresőktől, miközben félelem nélkül lehetővé teheti vállalkozása működtetését.

Nézze meg a következő szoftvert, amellyel biztonságosabbá teheti a szervezeti e-maileket.

Sophos

Kiválóan kidolgozott és szem előtt tartva a holnap online fenyegetéseit, Sophos egy intelligens e-mail biztonsági szoftver. A mesterséges intelligencia kihasználásával prediktív biztonságot nyújthat az e-mailek védelme érdekében.

A Sophos e-mail homokdobozában az Intercept X díjnyertes technológiáját használja, amely mélyen tanuló idegi hálózat. Képes blokkolni a nem kívánt alkalmazásokat és a nulla napos rosszindulatú programokat. A rendkívül fejlett anti-ransomware technológiával és viselkedési elemzéssel a Sophos megállíthatja a rendszerindító támadásokat és még a legújabb ransomware szoftvereket is..

A Sophos a kattintás nélküli URL biztonságot nyújtja, amely a kézbesítés előtt megvizsgálhatja a kapott e-mail linkek webhelyének hírnevét. Ilyen módon blokkolja a titkos támadásokat, amelyet egyedülálló szolgáltatásként kínál ez a szoftver.

Ezenkívül megakadályozza az adathalászokat a csaló e-mailektől a DMARC, DKIM és SPF hitelesítési technikák kombinációjának, a hasonló domain elemzésnek, a név megjelenítésének és a rendellenes e-mail fejlécek ellenőrzésének használatával történő megvédésében. A szoftver karanténba helyezi, blokkolja és felcímkézi a gyanús üzeneteket. Telepíti IP-hírnév szűrőit, víruskereső, spam elleni motorokat és e-mail szűrőket az online fenyegetések megragadásához.

Integrálódik a Sophos Central-val, egy felhőalapú konzollal, hogy lehetővé tegye a védelmet fenyegetésekkel szemben és gyorsabb reagálást. A Sophos Endpoint Protection automatikusan felismeri és megtisztítja a fertőzött számítógépeket.

Az e-mail titkosítás és a kifinomult adatátviteli biztonság révén megakadályozza az adatvesztést és lehetővé teszi az adatok teljes ellenőrzését. Beolvassa az üzeneteket és a mellékleteket, és gyorsan biztosítja az e-maileket egy O365 bővítőgombbal. Hatékonyan működik különféle üzleti e-mailekkel, és könnyen integrálható a G Suite, az Office 365, az Exchange 2003+ stb.

Barracuda

Védje e-mailjeit, adatait és felhasználóit a Barracuda Essentials megállítva a fejlett fenyegetéseket, mint például a ransomware és a lándzsás-adathalászat, valamint a mennyiségi fenyegetéseket, ideértve a spam és a rosszindulatú programokat is. A szakszerűtlen archiválás megfelel az e-mailek megőrzésére vonatkozó irányelveknek.

A felhőalapú biztonsági mentéssel megvédheti fájljait a törléstől és a sérülésektől, és mindegyik problémamentesen helyreállítható. Erős titkosítási és szivárgásgátló technológiája tökéletesen biztonságos az érzékeny adatokkal. A bejövő szűrők észlelik és fertőtlenítik az e-maileket, mielőtt kézbesítik őket, hogy megvédjék őket a fenyegetésektől.

A Barracuda olyan technikákat alkalmaz, mint a víruskeresés, a valós idejű elemzés, a spammérés, hírnév ellenőrzése, Az URL link megakadályozása és még sok más a legjobb védelem érdekében. Globális veszélyhelyzet-kezelő központja, a nap 24 órájában nyitva tartó központja – a Barracuda Central folyamatosan figyeli az új sebezhetőségeket, és telepíti a szűrőtechnológiákat.

Az Advanced Threat Protection a Barracuda felhőalapú szolgáltatása, amely megvédi a rosszindulatú programokat, a nulla napos támadásokat és más fenyegetéseket. Többrétegű analitikus motorokat alkalmaz, például statikus elemzést, viselkedésbeli elemzést és CPU-val emulált homokszórást az adócsalás és ismeretlen veszélyek észlelésére..

A kimenő szűrők blokkolják a hálózaton belüli kimenő támadásokat az ügyfelek, alkalmazottak és partnerek érzékeny adatainak védelme érdekében. Kiváló e-mail titkosításhoz biztonságos hitelkártya számok, HIPAA adatok, társadalombiztosítási hitelesítő adatok és egyéb érzékeny információk.

Tartsa folyamatosan a kapcsolatot, még a kapcsolat elvesztése vagy a szerver kiesése esetén is, mivel a Barracuda e-mail folytonossága lehetővé teszi a vészhelyzeti postafiók használatát. Incidens válasz, és a kriminalisztika fenyegető betekintést nyújt, így az adminisztrátorok figyelmeztethetik a felhasználókat a rosszindulatú e-mailek törlésére.

Avanan

Avanan hatékonyan blokkolja a fenyegetéseket, mielőtt a beérkező levelek magukba fogadják őket, és jól működik a meglévő biztonsággal. Teljes védelmet nyújthat a felhőalapú e-maileknek, valamint az együttműködési rendszereknek.

Bevizsgálja a veszélyeket, miután a számítógép meglévő biztonsági rendszere befejezte a szkennelést. Felső szintű védelmet nyújt az üzleti e-mailek feltöréseivel, a megsértett számlákkal és a bennfentes fenyegetésekkel szemben.

A mesterséges intelligencia arra készteti az Avanan-t, hogy megtanuljon a kommunikációs minták, az e-mailek és az alkalmazottak közötti összetett kapcsolatból a fenyegetési profil létrehozása érdekében. Ilyen módon a szoftver blokkolja az egyes szervezeteket érintő online fenyegetéseket.

E szoftver használatával az MX rekordban nem történik változás, ami azt jelenti, hogy a hackerek nem tudják észlelni, hogy melyik e-mail biztonsági rendszert használja. A teljesítmény szempontjából lehetővé teszi a folyamatos élményt a felhőalkalmazások használata közben. Fel tudja fedezni a csatlakoztatott felhőalapú alkalmazásokkal kapcsolatos fenyegetéseket, ideértve a Google Drive-ot, a Teams-t és a OneDrive-t.

MailChannels

Kétféle e-mail biztonsági termék van benne MailChannels – Kimenő és bejövő szűrés.

A MailChannels kimenő szűrése lehetővé teszi a kimenő és a kimenő e-mailek szkennelését, majd elküldését, hogy megakadályozzák az IP feketelistát, miközben jobb e-mail kézbesítést érnek el..

Ez egy felhő SMTP továbbító termék, amely képes észlelni és blokkolni a spamküldőket. Segítségével eltávolíthatja az e-mailek kézbesítésével kapcsolatos problémákat az IP feketelisták miatt, és ez automatikusan bezárja a sérült szkripteket és a fiókokat a jobb biztonság érdekében. A világszínvonalú adathalász és spam észlelési technológiával van ellátva, értesítést küld a spam azonosításáról, több jelszóval támogatja, naplókeresést biztosít, különféle konzolhasználók számára lehetővé teszi, és betekintést nyújt az összes elküldött e-mailbe.

A MailChannels bejövő szűrése lehetővé teszi a beérkező levelek védelmét az adathalász, spam, rosszindulatú programok és más online fenyegetések ellen. Ez egy felhő spamszűrő, amely egyszerű integrációt kínál a cPanel segítségével, és többrétegű védelmet kínál. A legújabb biztonsági szabványokkal rendelkezik, mint például az SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF és egyebek. A Quarantine Digest használatával blokkolhatja közvetlenül a postaládájából, a spam-ekkel címkézheti a részletes naplókat.

A MailChannels egy egyszerű, intuitív és hatékony felhasználói felületet használ, modern technológiákkal kialakítva, hogy hatékonyan kezelhesse kapcsolatait. Különböző felhőrendszereken keresztül működve 99,99% -os rendelkezésre állást biztosít, miközben minimalizálja a kevesebb hibapontot.

Mimecast

A felhő alapú biztonsági rendszer Mimecast megvédi a vállalatot, az ügyfeleket és az alkalmazottakat azáltal, hogy megvédi a bejövő rosszindulatú programokat, a spamöket, a lándzsás-adathalász kampányokat, a nulla napos támadásokat és még sok minden mást. Kihasználja az innovatív technológiákat, alkalmazásokat és irányelveket a fenyegetések azonosításához és blokkolásához, mielőtt behatolnának a postaládájába.

A Mimecast irányelv-alapú biztonságot kínál, amely integrálható a biztonságos e-mail átjárójával. Magában foglalja a DLP-t, a tartalomvezérlést és a végpontok közötti titkosítást a Mimecast biztonságos üzenetküldésen keresztül. Ellenőrzi a webhely URL-jét, miközben bármely linkre kattint, hogy megvédje adatait.

A szoftver elemzi az összes mellékletet analitikai technikák, homokozó és adaptív megközelítések alkalmazásával az esetleges fenyegetések megakadályozása érdekében. Az Ön biztonsága érdekében védi a megszemélyesítéssel küldött e-maileket.

A Mimecast figyelemfelkeltő képzésének célja, hogy segítse az embereket az emberi hibákkal kapcsolatos online kockázatok csökkentésében. Robusztus biztonsága vezérelheti a kimenő e-maileket a 360 fokos e-mail védelem érdekében. A bejövő e-mailekkel kapcsolatos kockázatok miatt a szoftver megállítja a domain hamisítást, hogy a vállalatot a DMARC Analyzer használatával megvédje.

Ezenkívül a Brand Exploit Protect használatával semlegesíti a márka utánzatait az interneten, hogy megvédje hírnevét.

TINTÁS

Védje vállalkozását az adathalász támadások ellen, TINTÁS sokféle online fenyegetést blokkol.

Ez az e-mail védelmi szoftver domain-specifikus számítógépes látást és gépi tanulást használ fel az adathalász e-mailek észlelésére és blokkolására, amelyek képesek még a régebbi e-mail programokon átjutni. Ha G Suite-t, Office 365-et vagy Exchange-t használ, akkor alkalmazza az INKY alkalmazást, és védi az e-mailjeit.

A gyanús e-mailek észlelésekor a szoftver felhívja a figyelmeztető szalaghirdetéseket, és közvetlenül tükrözi azokat az e-mailben. Ilyen módon irányítja, hogy néz ki az ilyen e-mailek, és a jövőben figyelmen kívül hagyhatja a hasonló e-maileket anélkül, hogy rájuk válaszolna.

Felhőalapú INKY üzembe helyezése könnyű. Könnyedén integrálhat az Office 365-hez percek alatt. Felhasználóbarát figyelmeztetéseket jelenít meg – biztonságos / rosszindulatú / szokatlan, hogy megértsék az e-mailek jellegét és a biztonságos kezelést. A szoftver használata egyszerű, a tevékenységek adminisztrálása is egyszerű, a műszerfal használatával.

Ez jobb e-mailek láthatóságát biztosítja. Azt is követheti, hogy hány spam- vagy adathalász e-mailt kapott, és az INKY intelligensen blokkolta őket. Egy másik lenyűgöző szolgáltatás, amely egy adott e-mailt jelenthet egyetlen kattintással az okostelefonon, a számítógépen vagy a táblagépen.

Bónusz pontok

Az e-mail biztonsági átjárók használatán kívül néhány tippet is követhet, hogy biztonságban maradjon és kevesebb spam e-mailt fogadjon.

 • Állítson be legalább két e-mail címet – privát és nyilvános. Használjon privát e-mailt személyes levelezéséhez, és nehezítse meg kissé a címét a cybercrooksok számára.
 • Soha ne válaszoljon a spam e-mailekre.
 • Ne kattintson a ‘leiratkozás’ gombra. Lehet, hogy megpróbálja lekérni az aktív e-mail címet, vagy növelheti a spam e-maileket.
 • Használjon webböngésző frissített verzióját.
 • Használjon víruskereső vagy spamszűrőket.
 • Tartsa az ügyfélszoftvert, mint például az Adobe Reader és a Microsoft Office, teljesen javítva.
 • Telepítsen biztonságos hamisításgátló technológiát
 • Tanulja tovább a kiberbiztonsági trendeket és oktatja munkatársait.

Következtetés

Az e-mailek professzionális módon működnek együtt az ügyfelekkel és az alkalmazottakkal, és tartalmazhatnak bizonyos információkat, amelyeket soha nem akar elveszíteni. De ne aggódj; meg lehet védeni őket. Nem ellenőrizheti a számítógépes bűnözőket, de az adathalász csalások, spam, rosszindulatú programok és egyéb online fenyegetések ellen is irányíthatja. Vegye be a fent említett e-mail biztonsági megoldásokat, hogy védelmet élvezhessen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map