Mielőtt a rossz fiúk megtennék, értékelje az adatközpont biztonsági hibáit!


Az a sok hír, amelyet a jelenlegi digitális korban hallunk, a számítógépes támadás. Ez zavarja az üzletet, károsítja a hírnevét és pánikba veszi a végfelhasználókat.

Hogyan biztosíthatja, hogy a hálózati infrastruktúra képes-e enyhíteni a számítógépes támadásokat?

Azok a napok eltűntek, ahol megbízhat egy éves vagy negyedéves penetrációs teszt eredményeire. A jelenlegi korban automatizált támadás-szimulációra (BAS), folyamatos eszközkeresésre és természetesen védelemre van szüksége..

A következő eszközöknek köszönhetően szimulálhatja az adatközpont elleni valódi támadást, így áttekintheti az eredményeket és cselekedhet. A legjobb az olyan eszközök némelyike, amelyek lehetővé teszik a művelet automatizálását.

Készen áll a rosszabbra való felkészülésre?

Fertőzés majom

Futtatja az alkalmazását a Cloud-ban? Használat Fertőzés majom a Google Cloud, AWS, Azure vagy helyszíneken futó infrastruktúra teszteléséhez.

Az Infection Monkey egy nyílt forráskódú eszköz, amely telepíthető Windows, Debian és Docker rendszerekre.

Automatikus támadási szimulációt futtathat hitelesítő adatok lopása, téves konfiguráció, veszélyeztetett eszközök stb. Céljából. Néhány említésre méltó szolgáltatás.

 • Nem betolakodó támadássimuláció, tehát nem befolyásolja a hálózati műveleteket.
 • Átfogó könyvvizsgálói jelentés gyakorlati javaslattal a webszerverek vagy más infrastruktúra megszilárdításához
 • Alacsony CPU és memória lábnyom
 • Képzelje el a hálózat és a támadó térképét

Ha Ön a CISO vagy a biztonsági csapattól, akkor imádni fogja a jelentést. INGYEN, tehát próbáljon ki még ma.

NeSSi2

NeSSi2 egy nyílt forráskódú, a JIAC keretrendszere. A NeSSi a Network Security Simulator kifejezést jelenti, így kitalálhatja, hogy mit csinál. Főként a behatolás észlelési algoritmusok tesztelésére, a hálózati elemzésre, a profil alapú automata támadásokra stb.

A Java SE 7 és a MySQL beállításához és futtatásához szükség van.

CALDERA

Ellentétes emulációs eszköz. CALDERA csak a Windows Domain hálózatot támogatja.

Kihasználja az ATT-t&CK modell a viselkedés tesztelésére és megismételésére.

Alternatív megoldásként kipróbálhatja Metta Uber készítette.

Foreseeti

securiCAD az előrejelző szerint lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag megtámadja az infrastruktúrát a kockázati kitettség felmérése és kezelése érdekében. Három egyszerű fogalomban működik.

 1. Készítsen modellt – adja hozzá mindazt (szerver, útválasztó, tűzfal, szolgáltatások stb.), Amelyet tesztelni kíván
 2. Szimuláljon egy támadást – hogy megtudja, mikor és mikor szakad meg a rendszer
 3. Kockázati jelentés – a szimulációs adatok alapján létrejön a megindítható jelentés, amelyet végrehajthat az általános kockázat csökkentése érdekében

A securiCAD egy vállalkozásra kész megoldás, és korlátozott funkciókkal rendelkező közösségi kiadást kapott. Érdemes megpróbálni megnézni, hogyan működik.

AttackIQ

AttackIQ az egyik népszerű biztonsági érvényesítési skálázható platform, amely megerősíti az adatközpont biztonságát. Támadó-védekező rendszer, amely segíti a biztonsági műveletek mérnökének gyakorlását, a piros csapat képességeit.

A platformot egy létfontosságú kerettel – MITER ATT – integrálják&CK. A többi szolgáltatás közül néhány.

 • Támogatja az AttackIQ kutatócsoport és az ipari biztonsági vezető
 • Testreszabhatja a támadás forgatókönyvét a valós fenyegetések utánozására
 • Automatizálja a támadásokat és folyamatos biztonsági állapotjelentést kap
 • Könnyű ágensek
 • Egy elsődleges operációs rendszeren működik, és jól integrálódik a meglévő infrastruktúrához

Két hetes INGYENES kipróbálást kínálnak platformjuk kipróbálására. Próbáld meg kideríteni, milyen jó az infrastrukturális testtartása.

KASZA

Tudja meg, hogy a szervezete hol áll a biztonsági kockázatnak kitéve. Kasza A platform egy hatalmas és könnyen használható munkafolyamatot kapott egy valós számítógépes fenyegetési kampány létrehozásához és indításához. Az adatok segítségével valós időben elemezheti a biztonsági végpontokat.

A Scythe-t SaaS-modellként vagy helyszíni formában kínálják. Akár vörös, kék vagy lila csapat vagy – mindenkinek megfelelő.

Ha érdekli a piros csapat tevékenységének megtanulása, akkor nézd meg ezt online tanfolyam.

XM Cyber

XM Cyber automatizált továbbfejlesztett tartós fenyegetés (APT) szimulációs megoldást kínál. Maradjon a támadó előtt.

Kiválaszthatja a folyamatban lévő támadások futtatásának célját és beállíthatja a prioritási helyreállítási jelentést – néhány kiemelést az eszközről.

 • Testreszabhatja a támadási forgatókönyvet az igények alapján
 • Képzeld el a támadási utat
 • Legfrissebb támadási módszerek
 • A legjobb gyakorlatok és az ajánlások

Randori

Randori egy megbízható, automatizált vörös csapat kiber-támadási platform a biztonsági rendszerek hatékonyságának tesztelésére a támadások megelőzésében. Képes generálni és elindítja a valódi kihasználásokat és támadásokat ugyanúgy, mint egy támadó, de biztonságosan.

A platform előnyei, mint például;

 • Teljes biztonsági megoldások értékelése és a gyengeségek azonosítása.
 • Adjon betekintést arról, hogy a támadás hogyan látja a szervezet vagyonát.
 • Lehetővé teszi a csapatok számára, hogy biztonságos módon szimulálják a valódi támadásokat a szervezet informatikai rendszerei felé.
 • Valós idejű támadási célok elemzését nyújtja
 • Ez lehetővé teszi a védekezés tesztelését, a gyengeségek azonosítását, és abbahagyhatja a biztonság feltételezését.

Randori biztonsági platform

Picus

A Picus egy biztonsági és kockázatkezelési megoldás, amely lehetővé teszi a sebezhetőség folyamatos felmérését, mérését és enyhítését, ezáltal lehetővé téve a szervezet számára, hogy a számítógépes bűnözők előtt maradjon. Könnyen konfigurálható és használható az irányítópulton Picus A biztonsági sérülések és a támadások szimulációs platformja valódi támadásokat tesz lehetővé a védekezés tesztelésére és annak meghatározására, hogy megfelelő védelmet nyújtanak-e.

A Picus biztonsága

Előnyei vannak, mint például;

 • Kiterjedt fenyegetési adatbázis és megfelelő védelmi intézkedések
 • A gyenge és az erős biztonsági rétegek valós idejű azonosítása – lehetővé téve a csapatok számára a biztonsági hiányosságok gyors azonosítását és kezelését.
 • Finomítsa és maximalizálja a komplex biztonsági technológiákat
 • Lehetővé teszi a sérülékenységek gyors azonosítását, valamint javasolja az optimális enyhítési intézkedéseket a kockázatok csökkentése érdekében.
 • Valós idejű láthatóságot biztosít a szervezet biztonsági támadásokra való felkészültségében és a hiányosságok kiküszöbölésében.

Következtetés

A szervezet informatikai biztonsági kockázatának kezelése kihívást jelent, és remélem, hogy a fenti eszközök segítenek a világszínvonalú ellenőrzés végrehajtásában a kockázati kitettség csökkentése érdekében. A felsorolt ​​eszközök többsége ingyenes próbaverziót kínál, tehát a legjobb dolog az, ha megpróbálja megnézni, hogyan működnek, és megy az Ön kedvéért.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me