Hogyan kaphatunk ingyenes SSL tanúsítványt a webhelyhez (HTTPS)?

A biztonság elengedhetetlen minden weboldal számára a biztonság biztosításához, a látogatók bizalmának növeléséhez és a jobb rangsoroláshoz.


Szükség van a tranzakciós vagy tagsági alapú webhelyre, tehát az érzékeny adatokat az ügyféltől a szerverig titkosítja.

Javítsa webhelye biztonságát az SSL / TLS tanúsítvánnyal.

A HTTPS szintén fokozná a keresőmotorok rangsorolása, így érdemes megfontolnia ezt a blogjában is.

Ha azt szeretné, hogy a webhelyen tanúsítványt telepítsen anélkül, hogy $$$-t költne, akkor itt van néhány tanúsító hatóság (SSL szolgáltató) ház, amely segít Önnek abban..

Az alábbiakban a következő rövidítéseket használjuk.

 • SSL – Secure Socket Layer
 • TLS – szállítási réteg biztonság
 • CDN – tartalomszolgáltató hálózat
 • DV – tartomány érvényes
 • ACME – Automatizált tanúsítványkezelő környezet

Ha olyan megosztott tárhelyet keres, amely ingyenes SSL tanúsítványt nyújt, akkor kipróbálhatja SiteGround. ha kíváncsi vagy miért a SiteGround majd a következők néhány jellemzője.

 • A SiteGround a Google Cloud-on működik, hogy hatékony és technikai szempontból kiváló tárhelyszolgáltatást hozzon létre.
 • A PHP legújabb verziója
 • Páratlan ügyfélszolgálat elérhető 24 órán keresztül, csevegéssel, telefonon, jegyekkel. A várakozási idő akár 10 perc is lehet, ha egyáltalán.
 • A teljesítmény és a biztonság innovatív megközelítése
 • A tárhelytervek rengeteg ingyenes és hasznos funkcióval rendelkeznek
 • Ingyenes SSL
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Ingyenes és gyors webhely-migráció más gazdagépektől
 • Ingyenes, automatikus napi mentés és visszaállítás

Nézzük meg az alábbiakat tanúsítvány megszerzéséhez.

ZeroSSL

Néhány perc alatt megszerezheti SSL tanúsítványát a ZeroSSL segítségével. Először beírja a szükséges adatokat, végigmegy a gyorsellenőrzési folyamaton és a BOOMon, készen áll az SSL-tanúsítványra.

A létrehozott SSL-tanúsítvány 100% -ban ingyenesen használható és 90 napig tart, majd újra és újra megújíthatja ingyenesen.

Nem akarja manuálisan megújítani a tanúsítványt?

Nem probléma, használhatja ZeroSSL Certbot a megújítás automatizálása. Hűvös, nem igaz??

A ZeroSSL egy tanúsító hatóság, tehát a tanúsítványokat ezek adják ki. Az összes cédulát könnyen kezelhető műszerfallal kezelheti. Legfeljebb 3 igazolást kap INGYEN. Ha azonban többre van szüksége, fizetős csomaghoz léphet, amely korlátlan számú igazolást kínál számos más prémium funkcióval.

 • joker & több domain tanúsítvány
 • REST API hozzáférés
 • Technikai támogatás

Egyedi megoldást is kínálnak, tehát ha üzleti követelményei vannak az ügyfelek számára tanúsítványok kiadására, beszéljen velük.

Titkosítsuk

Titkosítsuk egy együttműködési projekt a Linux Alapítvánnyal és az új tanúsító hatósággal, amelyet a Mozilla, az Akamai, a SiteGround, a Cisco, a Facebook stb. szponzorál, és amely ingyenes SSL-tanúsítványt kínál.

Ez nagyszerű költségmegtakarítást jelent annak érdekében, hogy megvalósuljon egy nem termelési környezetben.

Automatizált, ami azt jelenti, hogy nem kell időt töltenie a CSR létrehozásában, és el kell küldenie a CA hatóságához, hogy aláírja. Mindez a webszerverek háttérben történik.

letsencrypt

A Let’s Encrypt eddig több mint egy milliárd tanúsítványt adott ki. Nézze meg az útmutatókat a Let’s Encrypt telepítéséhez az Apache HTTP vagy Nginx alkalmazásban.

SSL ingyen

SSL ingyen használja a Let’s Encrypt ACME szervert domain-érvényesítés segítségével a tanúsítvány megadásához. 100% -ban ingyenes, és a tanúsítványokat percek alatt kiadják.

sslforfree

SSL

SSL.com 90 napos ingyenes SSL-t kínál nulla költség mellett. Ez nagyon jó, ha körül akarja játszani, hogy megértse, hogyan működik az SSL, vagy néhány rövid távú projekt.

Szerezd meg a percek alatt kiállított ingyenes SSL tanúsítványt a legnagyobb erősségű és bites titkosítással. Az összes fő böngésző felismeri az SSL.com által kiállított tanúsítványokat.

CloudFlare

CloudFlare CDN & Biztonsági társaság. Ezek gyorsabbá és biztonságosabbá teszik webhelyét – a Cloudflare számos népszerű webhelyet táplál, például a Reddit, a yelp, a Mozilla, a StackOverflow stb..

CloudFlare-részvény tulajdonos

A közelmúltban a Cloudflare bejelentette, hogy az univerzális SSL minden felhasználó számára ingyenes. Így van, akkor is, ha a szabad tervben vagy. Ha Cloud Flare-t használ, és az SSL még nincs aktiválva, akkor ezt megteheti gyorsan.

 • Bejelentkezés a Cloud Flare-be
 • Válassza ki az SSL engedélyezéséhez szükséges webhelyet
 • Kattintson a Crypto ikonra
 • Győződjön meg arról, hogy „Rugalmas” konfigurációval rendelkezik, és az állapot „AKTÍV BIZONYÍTVÁNY” -ként jelenik meg.

CloudFlare-enable-ssl

Néhány másodpercbe telhet, amíg élővé válik. Ezt ellenőrizheti webhelyének elérésével a https segítségével.

30 nap ingyenes

30 napos ingyenes próbaidőszakot is beszerezhet a következő tanúsító szolgáltatótól.

Remélem, hogy a fentiek segít abban, hogy ingyenes SSL-t szerezzen a webhelyén / blogjában. De ha akarod vásároljon prémium tanúsítványt vállalati vállalkozás számára, akkor megnézheti az SSL Store.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map