Hogyan lehet folyamatos biztonságot biztosítani webhelyére az AppTrana használatával?

Átfogó hack-megelőzési és biztonsági megoldás webes alkalmazásához.


Szerint a A kiberbűnözés állapotáról szóló 2017. évi jelentés, a számítógépes támadások 2021-re évente 6 trillió dollárt fizetnének a vállalkozásoknak. Mivel a hackelési kísérletek kifinomultabbá válnak, az online vállalkozásoknak holisztikus megközelítésre van szükségük a kiberbiztonság számára.

Vessen egy rövid pillantást az adatok megsértésének országonkénti költségére.

Az USA magas pontszámokat mutat, de egy dolog nyilvánvaló, az adatok mindenhol sértenek.

Ha online üzleti tulajdonos, akkor olyan webhelybiztonsági megoldásra van szüksége, amely könnyen telepíthető, megfelelő azonnali védelmet biztosít blokk módú szabályokkal, és elhárítja a folyamatos kezelés és frissítések fájdalmát..

Számos felhőalapú megoldás létezik ehhez, de ebben a cikkben a következőkre fogok összpontosítani AppTrana által Indusface.

AppTrana egy teljesen menedzselt, megbízható és megfizethető SaaS (szoftver-szolgáltatásként szolgáltatás) megoldás a webes alkalmazások biztonságához.

Az AppTrana-t több ezer globális üzleti vállalkozás bízza meg, ideértve a Reliance Insurance, a National Stock Exchange, a HDFC Life, a Tata Motors stb..

Ez a biztonsági megoldások csomagja, amely a következőkre terjed ki.

Alkalmazás biztonsági rés szkenner

A szkennelés az első lépés a biztonságos vállalkozás kezelésében.

Gartner becslések szerint több mint A jogsértések 70% -a történjen az alkalmazás rétegén. A hackerek nagyobb motivációval bírnak az alkalmazások célzásakor a kritikus üzleti folyamatok csökkentése érdekében.

Fontos, hogy mindenféle sebezhetőséget megtaláljon, amelyet a hackerek kihasználhatnak. Az AppTrana segítségével az automatizált és a kézi szkennelés kombinációját kaphatja meg az általános biztonsági kérdések, például az SQLi, XSS, CSRF stb..

Képes automatizált szkennelést és kézi behatolási tesztet végrehajtani az alkalmazási kockázatok azonosítása érdekében.

Webes alkalmazás tűzfal (WAF)

A WAF megfelelő használatának legjelentősebb akadálya az, hogy folyamatos karbantartásához és frissítéséhez készségekre van szükség. Mint üzleti tulajdonos, inkább a termékére és az értékesítésre koncentrál.

Az általános WAF rendszerint a szokásos out-of-the-box szabályokkal jön, anélkül, hogy megértenék a konkrét alkalmazási igényeket. Az ilyen megközelítések veszélyei:

 • Az alkalmazás környezetének kevés ismerete van, így a hackerek által kihasználható alkalmazásokra jellemző sebezhetőségek védettek maradnak.

Ahogy a mondás mondja, a biztonság olyan jó, mint a leggyengébb lánc

 • A legtöbb szkenner nem hatékony, ha JavaScript-nehéz / dinamikus webhelyekről van szó.
 • Az üzleti logika sebezhetőségének hiányosságai csak tollteszttel találhatók meg. Az ilyen szkennerekből importált eredmények először nem megfelelőek, és a legtöbb ilyen WAF-modul általában nem biztosítja pontosan az ilyen jelentős kockázatokkal szembeni védelmet..
 • A dobozon kívüli szabályok ideális forgatókönyv esetén ésszerűek. A valós világban azonban az alkalmazások messze nem tökéletesek, sok hamis pozitív eredményhez vezetnek & hamis negatívok, így a megoldás nem hatékony.
 • A WAF megfelelő végrehajtása megköveteli a szabványszabályok finomítását az alkalmazás-specifikus igények kielégítésére, de sajnos ehhez nagy szakértelemre és időre van szükség.

AppTrana WAF megközelíti a problémát, hogy elhárítsa az alkalmazás biztonságának konfigurálásával és kezelésével kapcsolatos fájdalmakat az ügyféltől. Képes megtanulni a forgalmi betekintés alkalmazását, hogy kivételes védelmet nyújtson.

A kockázatokat a virtuális WAF javítás révén csökkentik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség az alkalmazás újraindítására. A következő lehetőségekkel rendelkezik.

 • Speciális szabályok – Szabályok, amelyeket biztonsági szakértők írtak és nulla hamis pozitív garanciával járnak.
 • Prémium szabályok – Komplex szabályok a fokozott védelemhez, amelyek előállíthatnak néhány keretprogramot az egyéni alkalmazástervezés és viselkedés alapján. Ezeket napló üzemmódban alkalmazzák, figyelemmel kísérik és beállítják, hogy biztosítsák a Zero FP alkalmazást, mielőtt blokk üzemmódba kerülnének.
 • Egyéni szabályok- Alkalmazás-specifikus szabályok, amelyeket biztonsági szakértők írtak, nulla hamis pozitív garanciával az ügyfél kérése alapján.
 • Folyamatos tanulás- A jelenlegi kockázatok 24/7 láthatóak a lapolvasón keresztül, a védettségi szint pedig a WAF-n keresztül.

A tiltott támadási kísérletek kiértékelhetők, ideértve azokat, ahonnan származnak, és mit próbáltak megtenni, ami intelligenciaként szolgál a folyamatos fejlesztés további frissítéseihez.

DDoS védelem

A DDoS támadások óriási fenyegetést jelentenek a vállalatok számára világszerte. Nem számít, hány sebezhetőséget javít fel, mindenki nyitott a DDoS támadásokkal szemben.

Az AppTrana 24 órás figyelést és szakértői támogatást nyújt a kifinomult DDOS támadások enyhítéséhez, biztosítva az Ön webhelyének elérhetőségét..

A szorosan integrált WAF és szkenner modulokkal biztosítja a folyamatos tanulást, amelyet mindkettő megoszt, javítva az észlelés hatékonyságát. & minden típusú támadás védelme.

És bármikor blokkolhat egy adott régiót vagy IP-t a támadások azonnali leállításához.

Remélem, hogy fent ad ötletet az AppTrana szolgáltatás kínálatáról.

Itt található néhány alapvető szolgáltatás, amelyet a dobozból ki lehet nyújtani.

 • Azonnali védelem percek alatt, teljes leállás nélkül nulla állásidővel
 • PCI-kompatibilis infrastruktúra a webes alkalmazásuk biztonsága érdekében, amely zökkenőmentesen méretezhető terabyte-os adathoz
 • A biztonsági védelem azonnal, a szakértők által létrehozott virtuális javítások révén, és a nap 24 órájában fennáll a kockázat láthatósága

Kezdje el az AppTrana alkalmazást hogy lássa, hogyan működik. Megkezdheti a tárgyalást hitelkártya megadása nélkül.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map