Hogyan lehet megállítani a ritka hackelést?

Ez ma trendré vált.


Felébresztve egy tranzakciós figyelmeztetést, amelyet nem kezdeményezett, megtudta, hogy személyes adatai valahol online vannak. Még akkor is, ha felfedezte, hogy valaki megváltoztatta a jelszavát a Bitcoin-fiókjához.

Ha valaha is meg kellett tanulniuk a hackerek megállításának harcművészeteit, most itt az ideje.

Mennyire biztonságos vagy online?

Semmi sem annyira bosszantó és rágalmazó, mert az Ön személyes adatai és adatai eladásra kerülnek, egyenként 2 cent sötét web. Ez megfelelő módszer a hackelés érzésének leírására. Nagyon frusztráló és kellemetlen, ha valaki az égből tudja, hol tudja betörni a fiókjába. A hackerek ellopja az Ön adatait, adatait és egyéb hitelesítő adatait is, annak igazolása érdekében, hogy tudják. Ezért nagyon fontos véget vetni a hackelésnek és az elkövetőknek.

9 érdekes módszer a Cyberattack nézésére valós időben világszerte

A probléma

Az utóbbi időben a kiberbiztonság egyre növekvő aggodalomra ad okot a szervezetek és a biztonsági ügynökségek körében a világon. A szervezett bűnözés új formát kapott. Ez az, amit mindenki megtudott, mint számítógépes hackelés. Célzás nagyvállalatokra, vállalatokra, politikusokra, személyes bankszámlákra, webhelyekre vagy Facebook-fiókjára.

Nincs vége annak, amit a hackerek behatolhatnak.

A kérdése most az; Miért én? Erre nincs egyenes válasz.

Honnan tudja, mi folyik a bűnöző szemében? Az igazság az, hogy ha a radarukon tartózkodsz, addig folytatják a támadást, amíg az első vér nem merül fel. Védelmi struktúrájától függően kiszivároghatnak, ha nem vagy őrben.

A számítógépes bűncselekmények elleni küzdelemhez páncéljainak csiszolására és kardjainak élesítésére van szükség. Ha egyébként 14. századi rajongó vagy. Védje magát a hackerektől és a ritka hackerektől, elengedhetetlen a digitális létezéséhez.

Kiskapuk az Ön biztonsága területén

Bár a legtöbb hackerek nem rendelkeznek mintával támadási műveleteikhez. Fontos megérteni, hogy vannak olyan nem biztonságos gyakorlatok, amelyekkel öntudatlanul vesz részt online. Ezek veszélyeztetik, és felveszik a hackerek prioritási listájába.

A legtöbb ember olyan, mint a méz, és vonzza a méheket, az online ellenőrizetlen többletük miatt. Egyes online tevékenységek csak azt kiáltják: ‘itt vagyok!’.

Az alábbiakban néhány dolgot kell feltétlenül vennie NEM csináld, amikor online.

Ne hagyja, hogy a kíváncsiság minél jobbá tegye magát.

A legtöbb alkalommal a hackerek bejutnak az űrbe; kéretlen pop-up-ok, spam-üzenetek, furcsa megjelenésű linkek vagy képek, és néha hamis hirdetések. Csak egy kattintás, és ennyi.

Ne töltsön le olyan szoftvert, amelyben nem biztos

Kihúzza ezt a fogalmat; „Csak azért, mert olcsó és / vagy ingyenes, nem azt jelenti, hogy nem jó.” Ez sok gyanútlan ember számára elvesztette adatait a hackerek számára. Sokkal jobb, ha a legjobb termékeket és szoftvereket a jól ismert és megbízható fejlesztőktől szerezte be, minden esetre.

Ne hagyja adatait nyilvános számítógépen

Ez egy nagyon gyakori hiba, amelyet az emberek követnek el. Néha azért, mert elfelejtik. Más esetekben nem csak látják a relevanciát. Nem ismeri az emberek gondolkodását, ezért tartsa biztonságban adatait.

Ne felejtse el kijelentkezni a fiókokból

Ez ugyanolyan fontos, mint a többi. A fiókokból való kijelentkezés távol tartja a betörőket. Különösen bankszámlák és üzleti számlák. Nem akarja, hogy a hackerek kegyelmében hagyja magát.

Ne legyél lelkesebben arra, hogy személyes adatait a Cloud-ban hagyja.

A személyes adatainak online hagyása olyan, mintha zsemlemorzsát dobna egy hacker számára. Okos és nem is biztonságos. A legtöbb ember áldozatul esett ebből a kettős identitásból. Nem ezt kell tennie.

Időnként mindent jól csináltál, de mégis csapkodtak. A legtöbb ember egyáltalán nem jön online. Mégis áldozatok.

A megoldás

Szóval hogyan lehet abbahagyni a ritka hackelést?

Az első lépés annak megismerése, hogy megtámadtak. A legtöbb alkalommal a hackerek nem mondják meg, mikor csapják fel vagy lopják el az adatait. Ön rajtad múlik, hogy állítsák meg őket a pályájukban.

A legjobb hackerek elrejtik digitális lábnyomaikat. De elhagynak néhány dolgot, tehát tudod, hogy ott voltak.

A figyelmeztető jelzések

A jeleket a következő golyópontokra osztottuk:

 • Az online keresések gyakori átirányítása
 • Véletlen és gyakori előugró ablakok
 • A jelszavak nem működnek
 • Figyelmeztetés a nem végrehajtott tranzakciókról
 • Az antivírus le van tiltva
 • Nem kért programok és szoftverek
 • Ransom üzenetek
 • Gyakori rendszerleállás
 • A nem telepített programok megjelennek
 • A közösségi média fiókjai saját gondolkodásmóddal rendelkeznek. Igazán!
 • Pénz hiányzik a számláidból

A következő lépések

Miután felismerte ezeket a jeleket, a következő dolog az, hogy harcoljunk. A hackerek elleni küzdelem magas szintű észlelést, szép harci terveket és biztonságos szoftvert igényel.

Stratégiái és tervei e megoldások közül egynél több integrációját képezhetik. Ez még inkább ajánlott.

Ezek az intézkedések inkább megelőző, mint gyógyító jellegűek. Tehát ha meg akarja állítani a hackert, akkor egyszerűen csak követheti ezeket a szabályokat is.

Legyen naprakész

A szoftver és az operációs rendszer frissítése révén az eszköz optimálisan működik. Ezenkívül biztonsági javításokat is hozzáad az ismert sebezhetőségekhez.

Használjon komplex jelszavakat

Noha a különféle jelszavak használata nem könnyű, tanácsos. A jelszóvédelem trükkje hosszú, összetett szavak használatával jár. Használja ki a jelszókezelő előnyeit, például LastPass vagy más itt felsorolt. A jelszókezelő használatának szépsége az, hogy erős fiókkal biztonságos az online fiókjai, de nem kell ezeket emlékezni.

Titkosítson mindent

A merevlemezt rejtjelezheti magas szintű titkosító szoftverrel. Használjon olyan VPN-t is, mint a Hotspot pajzs vagy több itt felsorolt ​​webes adat és forgalom titkosításához. Az interneten böngészhet észlelés nélkül. A fájlok biztonságban vannak, és biztonságban vannak.

Csak még néhány …

A biztonságos hálózatok használata

A hálózatok, az útválasztók és a WiFi biztonsága szintén nélkülözhetetlen. Ez egy egyszerű stratégia, de ugyanolyan hatékony. A biztonságos jelszavak beállításával a betolakodók távol maradnak a rendszertől.

Frissítse a tűzfalat

A tűzfal konfigurálása olyan, mint egy kerítés építése betontömbökkel. A rossz tűzfal valószínűleg behatolók számára hozzáférést biztosít a rendszeréhez. A tűzfal beállítása előnyt biztosít a hackerekkel szemben. Különösen, ha helyesen hajtják végre, akkor blokkolnak minden behatolást.

Fontolhatja a használatát A McAfee teljes védelme amely magában foglal egy személyes tűzfalat az Ön készülékeire.

Maradj velem…

Még nem unatkozol, mégis van még néhány mondanivalója.

Biztonsági kérdések

Biztonsági kérdéseket tesznek fel, elsősorban a biztonság érdekében. A hackerek azonban kidolgozták a módját, hogy megtámadják az Ön fiókjait. A legtöbb válaszod kitalálható. Ezért biztonságosabb a válaszok frissítése. Megpróbálhat válaszolni egy független forgatókönyvvel. Például: ‘Hol van a születési helyed?’ A válaszod ‘születésnapom’ lehet. Csak próbáljon ki valamit, amire senki sem gondol..

A legnépszerűbb víruskereső / rosszindulatú programok használata

A választott víruskereső szoftver megvédi a rendszert a rosszindulatú programoktól. Ez értesíti Önt a közelgő támadásokról, és tartja az őrét. A víruskereső szoftver különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek célja az online fenyegetésekkel szembeni védelem.

Megint bízhat benne McAfee termékek vagy Thor haza Heimdal biztonság.

Kétfaktoros hitelesítés

Valójában nem lehet túl óvatos. Az adatok védelme során a rejtett ász kulcsa. A védelem egy másik rétege intelligens és hatékony. Ez szintén váratlan. Ezért tanácsos használni.

Biztonsági másolat készítése az adatokról

Fontos, hogy van egy biztonsági másolat-fájlja, minden esetre. A hackert nem érdekli, hogy az Ön adatai privát-e vagy sem. Vagy ha milliókat ér. Biztonsági másolat fájl létrehozásával B tervet kaphat, amelyre visszatérhet. Győződjön meg arról, hogy biztonsági mentési rendszere nagyon biztonságos és áthatolhatatlan. Néhány megbízható fejlesztő nagyon jó biztonsági mentési szoftvert és alkalmazásokat készít.

A csata vonal

Bebizonyosodott, hogy ezek a megoldások jól működnek és hatékonyan működnek. Az a döntés, hogy ebben a csatában harcolj, a legfontosabb, rajtad múlik.

Gondolhatja, hogy ez nem háború, talán kétszer is gondolkodnia kell. A világ milliárdokat veszített el az internetes támadások és a hackerek számára. Nemrégiben egy férfi sok Bitcoint veszítettünk el, milliókat ér.

Lehet, hogy te legközelebb vagy valaki, akit ismersz.

Ez egy csata

Tegyük egyértelművé ezt a tényt, a hackerek bűnözők és nem érdekli őket. Védje magát elég egyszerű, tartsa távol a tolvajok, és akkor rendben lesz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map