Négy alapvető tipp a Smartwatch biztonságához

Amikor elfogadsz fejlett technológiai eszközök az életedben, akkor meg kell értenünk a karbantartás szükségességét és az eszköz biztonsága.


Számos dolgot kell tenni a legjobb védelem eszközére, de ha csak megérti az intelligens eszköz alapvető követelményeit, akkor a karbantartás és a biztonságkezelési eljárás nem lesz nagyon nehéz az Ön számára.

Smartwatches kiváló eszközválasztás azok számára, akik abban reménykednek, hogy a hordható vonzerejét a következő szintű eszközfunkciókkal erősítik meg.

Figyelemmel kísérik az egészségüket, segítenek emlékezni a találkozókra, és – általában – megmondják az időt. Ugyanakkor, mint manapság alapvetően bármely más eszköz, vannak biztonsági aggályok amit tudnia kell.

Az intelligens órával kapcsolatos biztonsági kérdésekkel kapcsolatos kutatások után a Stevens Institute of Technology rájött, hogy a programozók és a hackerek teljesen jogosulatlan hozzáférést kaptak és lopja el az ATM PIN-kódot az intelligens órákból.

Csak annyit kellett szagolniuk, hogy az információs csomagokat az okosóra és az okostelefon között kicserélik.

hangok ijedős?

Kétségtelen, hogy az adatok biztonsága szükséges. Ezért itt van néhány alapvető tanács az intelligens órák biztonságával kapcsolatban, hogy az intelligens órája ne csináljon téged védtelen a hackerek ellen.

Védje okostelefonját

Ez az a tény, hogy a smartwatch biztonsága az okostelefon biztonságával kezdődik. A Stevens Institute of Technology oktatójának kutatása és elemzése szerint kiderítették, hogy a legnagyobb kockázati pont a ATM PIN-lopás a kommunikáció összeköttetése, amiben hiszünk az okostelefon és az intelligens óra között.

Ezenkívül a hackereknek általában nem is kell mindkettőn áthatolniuk, hogy szimatolhassanak – csak hozzáférniük kell az egyikhez.

Egy másik személy számára a legegyszerűbb út az okostelefonhoz való bejutáshoz a hamisított alkalmazások révén. Ez a leggyakoribb azokon az okostelefonokon, amelyek Android-rendszert futtatnak, mégis az iOS-t futtató okostelefonok nem teljesen biztonságosak.

Általános útmutatás az, hogy ragaszkodjunk azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyeket a Google Play Áruházban vagy az iOS App Store-ban értékesítenek. Fedezd fel hitelesség és megbízhatóság alkalmazásokat, mielőtt letölti őket a készülékre. Ezenkívül abban az esetben, ha iOS-felhasználó, az okostelefon börtönbe törésével – miközben felszabadítasz – az is oka lehet annak, hogy néhány biztonsági fejfájás.

Rendszeresen frissítse a Smartwatch szoftvert

A fejlesztők a felhasználók számára friss frissítéseket tettek közzé, és van egy jelentős elem ok mögötte. Nem csak az alkalmazások vagy az operációs rendszerek teljesítményének javítása érdekében teszik, hanem javítják a működésüket is veszélyes biztonsági hibák.

Bár zavarhatja, hogy 30 másodpercig várakoznia kell, amíg az okosóra vagy az alkalmazás újraindul, ez megkímélheti Önt attól, hogy órákat töltsön el a csaló hackerekkel.

Vigyázzon a fitneszinformációira

A hackerek nem az intelligens órák biztonságának egyetlen bántalmazói – a szponzorok a reklámokat és a biztosítási ügynökségeket is megtehetik. A szervezetek rendszeresen vásárolnak információkat a vásárlókról azzal a konkrét céllal, hogy tájékoztassák árukat és marketingüket.

Ez nagyon fárasztó, ha a kérdés fitnesz és egészségügyi adatok biztonsága. Az intelligens órák forrást jelentenek az Ön számára, hatalmas mennyiségű adatot hordozhatnak rólad.

Például, ha egy biztosítási ügynökség látja, hogy szív kellemetlenségei vannak, vagy ha nagy mennyiségű áztatott zsírt eszik, akkor nemkívánatos prémiumokkal próbálhat megütni, vagy rosszabb helyzetben elutasíthatja, hogy egyáltalán megóvjon téged.

A fitnesz alkalmazások használata előtt ellenőriznie kell biztonsági beállítások. Válassza ki, amit nyilvánosan megoszt. Hasonlóképpen, fontolja meg az álnév használatát felhasználónévként, hogy napi nátriumfogyasztása ne tapadjon hozzád.

Engedélyezze a lopástól védő beállításokat

Eltekintve a digitális veszélyek a készülékére mindig emlékezzen arra a tényre, hogy valaki közvetlenül ellophatja tőled az intelligens órát vagy az intelligens eszközt, majd korlátozások nélkül könnyen hozzáférhet az Ön adataihoz..

Az Smartwatch gyártó cégek nagyon jól tudják ezt a valószínűséget. Ez az oka annak, hogy sok vállalkozás olyan biztonsági beállításokat készített, amelyek célja a lopás elleni védelem.

Például, Az Apple aktiválási zárja az eszközben – tartja távol a lopások lehetőségeitől, és nem engedi senkinek, hogy párosítsa az Apple Watch-ot olyan eszközzel, amelyet a tulajdonos nem hagyott jóvá.

A különféle intelligens óráknak megvannak a sajátosságai ehhez, tehát függetlenül attól, hogy mi lehet a biztonsági szolgáltatás neve, mindent tudnia kell róla, és mindig engedélyeznie kell. intelligens órájának legjobb biztonsága!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map