Távolítsa el a SEO Spam webhelyét, mielőtt befolyásolja a rangsorolást

Mi teszi az üzleti munkát? Bár minden vállalkozásnak megvannak a saját trükköi, az online vállalkozásoknak csak egy mantrája van. Annak érdekében, hogy webhelye teljesíthesse, a SEO-nak a helyén kell lennie.


A SEO az a folyamat, amellyel webhelye elérte a keresési eredmények magas szintjét. A hatékony keresőmotor-optimalizálás több webes megjelenítést eredményezhet, ami magasabb kattintásokat és több üzleti eredményt eredményezhet.

Ez a SEO forgalom annyira alapvető fontosságú webhelye növekedésében, hogy a SEO ingyenes, organikus és leghatékonyabb forgalmat biztosít. Annak érdekében, hogy ilyen típusú internetes forgalmat szerezzen, be kell tartania néhány általánosan elfogadott optimalizálási gyakorlatot, amelyet olyan kereső óriások, mint a Google, a Bing és a Yahoo javasolnak. A bloggerek és a webhelyek tulajdonosai szerte a világon versenyeznek a legjobb eredmények közötti helyért.

Néhány SEO gyakorlat, amely segíthet webhelye rangsorolásában, a következők:

 • A megfelelő kulcsszavak használata
 • Cikkének címsorának kell lennie, és több részre kell bontani
 • Tartalmának eredetinek kell lennie, és képesnek kell lennie arra, hogy megoldja az ügyfelek problémáit.
 • A keresőmotorok díjazzák azokat a tartalmakat, amelyek frissek és rendszeresen frissülnek.
 • A képeket is optimalizálni kell.

Ez csak néhány a különféle árnyalatok közül, amelyek javítják az online rangsorolást; mindazonáltal, amíg elfoglalt próbálsz növekedni, egyes elkövetők megpróbálhatják kiaknázni a növekedést.

A nehezen megkeresett SEO eredményeit a hackerek eltéríthetik, ami az úgynevezett ügyfélhez vezet SEO Spam.

A SEO spam megértése

SEO spamküldés vagy spamdexolás akkor fordul elő, amikor a hackerek implantálják linkeiket az Ön webhelyén, blogjában, stb. Megcélozzák a legmagasabb rangú oldalakat, és beszivárognak a linkeikbe anélkül, hogy tudnák. Ezek a spam linkek hosszú ideig az Ön oldalain maradnak, és azt akarják, hogy a gyanútlan látogatókat átirányítsák egy harmadik fél webhelyére, amely nem kapcsolódik a host webhelyhez..

A SEO spam az egyik leggyakoribb csapkodások beszivároghat webhelyére. Ennek megfelelően jelentés, Az összes GoDaddy webhely 73% -át SEO spam sújtotta.

Ezek a számok túl hatalmasak ahhoz, hogy azokat figyelmen kívül hagyhassák, és ezért ebben a cikkben megoldást kínálunk az utóbbi szakaszokban található SEO spamküldésre. Ahhoz azonban, hogy legyőzzük a hackereket, először meg kell értenünk a SEO spamküldésének miért, hogyan és hol.

Mi a SEO spamküldés célja??

A tartalom készítői és a SEO marketing szakemberek sok időt töltenek a termékük előkészítésével és futtatásával. Hónapok és gyakran évek óta végzett kemény munka után a kulcsszavak végre elkezdenek vonzza a forgalmat és az üzleti vállalkozást az Ön webhelyére.

Ezeket az eredményeket nem rejtik el a támadók. Vissza akarnak lépni a magas rangú kulcsszavakra és az oldalakra, hogy eltérítsék vállalkozását. SEO spamküldés a legegyszerűbb eszköz a forgalom ellopására.

A spamküldők két végzetes hibát használnak az Ön webhelyén, hogy eltérítsék a látogatókat és a forgalmat:

 • Webhelyének biztonsága nem megfelelő.
 • A webhely pluginja / könyvtára / összetevője elavult, és most érzékeny a hackerekre

SEO spam-támadások típusai

Kép jóvoltából: Wordfence

A hackerek sok trükköt rejtenek az arzenálukban, amikor támadnak az Ön webhelyére. Használhatják a SEO spamkezelést más taktikákkal összekapcsolva, hogy elérjék céljaikat. A leggyakoribb gonosz gyakorlatok közül néhány:

Spam kulcsszóinjekciók

A hackerek kihasználnák a magas rangú webhelyet termékeik és szolgáltatásaik reklámozására. Ennek megvalósításához spam jellegű kulcsszavakkal feltöltik webhelyét. Ez annyira szokatlan módon történik, hogy ezt az eltérést valószínűleg nem is veszi észre. Amikor valaki ezeket a spam jellegű kulcsszavakat keres, az Ön weboldala megjelenik a keresési eredmények között. Bár ez jó dolognak tűnik, mivel több ingyenes látogatót kap, ugyanakkor ez nem jó a webhelye számára. A látogatók nem keresik az Ön termékeit, és behatolhatnak az ólomszűrési folyamatba.

Sőt, ez az érdektelen tömeg alacsony szintre engedheti meg az átváltási arányt és ezáltal az online sikert.

Spam jellegű linkek injektálása

A SEO nem csupán a kulcsszavakról szól, így a spamküldők egy lépéssel tovább mennének, ha spam-linkeket adnának be a webhelyére. Ezek a linkek rejtve vannak a szokásos linkjeid alatt. Ezek a spam-linkek legtöbbször illegális webhelyekre vezetnek, amelyek tiltott drogokat és anyagokat árusítanak.

Amikor gyanútlan látogatóik felkelnek ezen a webhelyen, frusztráltnak érezhetik magukat, és soha nem térhetnek vissza az Ön webhelyére.

Ezt a taktikát hivatkozás-csalásnak nevezik, és a SEO spam-keresésének népszerű formája.

Spam e-mailek

A SEO spamküldésének ezen formájában a hackerek megcélozzák az ügyfél-adatbázist és az e-mail fiókokat. Miután hozzáféréssel rendelkeznek ehhez, az ügyfelek spam jellegű e-maileket kapnak a fiókjából. Amikor megkapják ezeket a hamis üzeneteket, lehet, hogy nincs más választásuk, mint hogy blokkolja a fiókját vagy címkézzen spamként.

Még ha sikerül is megismerkednie az e-mail fiókjával és megállíthatja a SEO spamszolgáltatását, akkor nem biztos, hogy sikerül teljes mértékben helyrehoznia vállalkozását. Lehet, hogy ügyfelei soha többé nem bízhatnak bennük az információkkal.

A bannerek eltérítése

Ha a webhelyén hirdetéseket jelenít meg, ezeket a SEO spamküldők átvehetik. Bannereidet és hirdetéseidet helyettesíti az övék, és az összes forgalmat rosszindulatú helyekre irányítják.

Hogyan működik?

A webhely spamméretezésére a hackerek kódot adnak be, majd visszafordítják. Ez úgy történik, hogy nem tudja felfedezni ennek a rosszindulatú kódnak az eredetét. Egy tapasztalt hacker még a kód észlelését is megakadályozhatja.

Ezután a PHP funkció megfordítja ezt a kódot, és normálissá teszi. A cél az, hogy a keresőrobotok és a bejárók megtekinthessék ezt a kódot, és ennek megfelelően növeljék weboldalad rangsorolását. A hackerek így fecskendezik be a címsorokat, a metacímeket és más értékes tartalmat. Miközben megnézheti tartalmát, a mögöttes linkek és kifejezések rejtve maradnak, de a keresőmotorok számára is láthatók.

Vegyünk egy példát a SEO spam működésére.

Tegyük fel, hogy van egy XYZ cég, amely olyan tiltott gyógyszereket árusít, mint Molly. Mivel ezt az anyagot tiltják, a XYZ nem tudja nyíltan eladni.

Ha ezt a csempészt közvetett módon eladja, azonosítja az ABC legmagasabb rangú webhelyét. Beilleszt néhány kulcsszót, például „vásárol Mollyt” az egyik legjobban rangsorolt ​​oldalába, de ezt nem veszi észre. Számodra a webhelye normálisan teljesít.

Most, ha valaki a „hol vásárolhatja meg a Molly-t” keresést, akkor a keresési eredmények tetején találja az injektált webhelyet, az ABC-t. Ha a látogató rákattint a keresési eredményre, akkor közvetlenül megérkezik a Cialis fizetési átjárójához. Ez a látogató soha nem érkezik meg az ABC-hez.

Ebben az esetben a rosszindulatú XYZ webhely parazitává vált a nem gyanús ABC hitelességénél..

Ha azonban a keresési eredményt beírja a keresőmezőbe, akkor is megérkezik az ABC-hez, nem lesz nyom az XYZ-n.

SEO spam támadás: HOGYAN?

Ezen a ponton fel kell tennie ezt a két kérdést;

 • Miért célozták meg webhelyem a SEO spam támadást?
 • Hogyan sikerült a támadónak bejutni és beágyaznia tartalmát?

A hackerek nem célozzák meg az egyes webhelyeket; egyszerre több webhelyet keresnek, majd megtalálják a legegyszerűbb célokat.

Szóval, mit keresnek a hackerek, miközben feltörik a weboldalt? Vegyük például a WordPress webhelyeket.

Elavult WordPress verziók

A jelentés szerint a WordPress-alapú webhelyek 36% -a használja e CMS platform elavult verzióit. Az elavult verziót használó webhelyeket valószínűleg inkább feltörik, mint azokat, amelyek rendelkeznek a WP kész és legfrissebb verzióival..

Míg a WP rendszeresen folytatja a platform biztonságosabbá tételét, a webhelytulajdonosoknak kell elfogadniuk ezeket a változásokat. Ha nem frissíti őket, akkor a hackerek könnyen észrevehetik webhelyét hibáik miatt.

Nem tökéletes plug-inek és témák

A témák és a bővítmények kiválóan alkalmasak a funkcionalitásra, de néha problémákat okozhatnak az Ön számára.

Gyakran telepítünk olyan bővítményeket, amelyeket a felhasználók még nem teszteltek, vagy olyan termékeket használunk, amelyeknél nincs megfelelő biztonsági intézkedés.

Néhány felhasználó pénzt takarít meg úgy, hogy a kalóz bővítményeket és témákat telepíti.

Gyenge jelszavak

Senki sem támadhatja meg webhelyét, ha nagyon erős jelszavával rendelkezik. Kerülje az egyszerű és általánosan használt jelszavak, például a 123456, a Querty stb. Használatát. Több mint 23 millió ember használja a 123456 jelszavát, és ez teszi a zárolás egyik legsebezhetőbb és haszontalanabb kulcsát..

Mindhárom fent felsorolt ​​esetben webhelyünk hajlamos lesz a SEO spamre. A hackerek a WordPress hátsó ajtón keresztül hozzáférhetnek weboldalunkon. Egyszerűen fogalmazva: a hátsó ajtó pontosan olyan, amilyennek hangzik. Ez egy belépési pont, amelyet a hackerek a kívánt webhelyhez való hozzáféréshez használnak.

Hogyan lehet megtudni, hogy a webhely fertőzött-e??

Spam szkennerek

Ezek fejlett eszközök, amelyek az összes könyvtárat, adatbázist, mappát stb. Megvizsgálják vírusok és SEO spam ellen.

Nem minden szkenner képes jól elvégezni a munkáját, ezért meg kell találnia a megfelelőket, például a következőket.

Ezek a kifinomult eszközök segítségével alaposan átnézhetik a webtartalmat, és gyorsan megmutatják a megbízható diagnózist.

Google Biztonságos böngészés

A Google átláthatósági jelentése az összes káros tartalomról szól, mint például a független linkek stb., de nem tud sokat mondani a SEO spamküldéséről.

Google Search Console

Annak ellenőrzéséhez, hogy van-e SEO spam-problémája, lépjen a „Biztonság & Kézi műveletek ”, és kattintson a„ Biztonsági problémák ”elemre. Minden spam ott piros színű lesz.

Hogyan távolíthat el SEO spam-eket a webhelyről?

A SEO spamkódokat manuálisan is törölheti, de ez időigényes feladat. Ezenkívül kódolási megértést és tapasztalatot igényel. Ezeket a rosszindulatú programokat nem lehet könnyen megtalálni, és rejtve maradhatnak webhelyének különféle zugában és átkattintásában.

A SEO spamkezelési tevékenységének törléséhez rendkívül megbízható biztonsági bővítményt kell telepítenie, amely több célt is elérhet. Fel kell fedeznie az összes rosszindulatú kódot, törölnie azokat és azonosítania a hackeket. Megértjük, hogy nem ismeri jól a megfelelő eszközöket; így a legjobb, ha ebben bíznak egy szakértőben.

A SEO spam eltávolításának legjobb szolgáltatói a következők.

# 1. Sucuri

Sucuri elemzi a teljes webhelyet és a tiszta spam-indexet, javítja a SEO spam-et, és megakadályozza az ilyen támadásokat a jövőben.

A Sucuri megoldás a WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PHP stb..

# 2. Malcare

Malcare csak a WordPress webhelyeken működik. Intelligens pluginja, amely beolvassa az egész webhelyet és automatikus tisztítást végez.

# 3. Astra biztonság

Az Astra megbízható név a SEO spam eltávolításában. Az Astra biztonsági szakértői átvizsgálják az Ön weboldalát, hogy felfedje az összes oldalt, bejegyzést és egyéb területet, amelyek rosszindulatú linkeket tartalmaznak. Megtisztítják ezeket a linkeket, és újra benyújtják a Google-nak.

Abban az esetben, ha webhelyét SEO spam miatt feketelistára vették, az Astra is gondoskodik erről. Astra biztonsági szakemberek

 • Tisztítsa meg a rosszindulatú programokat,
 • Távolítsa el a rosszindulatú linkeket és más injekciókat, és
 • Kérjen felülvizsgálatot a Google-nak.

Mindezt feladva az Astra tűzfal telepítve van az Ön webhelyén az ilyen támadásokkal szembeni jövőbeni védelem érdekében.

Következtetés

Webhelye az egyik legfontosabb befektetés, amelyet tett. Ha nem vigyázol, SEO spam támadásoknak lehet kitéve, amelyek elveszítik a nehezen megkeresett forgalmat, hírnevét és pénzét. Ne veszítsd el őket.

CÍMKÉK:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map