No és tan fàcil escriure una publicació al bloc que li agradi a l’audiència. Requereix alguns ingredients per escriure una publicació perfecta al bloc.


Sabeu què són els blocs? Al principi, els blocs eren més d’un diari personal. La gent compartia coses de la seva vida diària a les publicacions del bloc. Però ara els blocs s’han convertit en una manera eficaç de conduir més trànsit al lloc web.

Un bloc és un diari en línia en què podeu mostrar informació en ordre cronològic invers. Les darreres publicacions apareixen primer a un bloc. Podeu dir que un bloc és un lloc web o plataforma informativa on un escriptor o un grup d’escriptors comparteixen les seves opinions.

Escriure una publicació del bloc requereix habilitats. Per a moltes persones, escriure amb finalitats d’optimització de motors de cerca i escriure per cridar l’atenció del públic sembla dues coses diferents. Però no és així. En una publicació de blog optimitzada i de lectura de SEO, mantingueu les paraules clau en un lloc destacat. Però eviteu l’ús excessiu de les paraules clau.

Definició d’una publicació al bloc:

El màrqueting té moltes subdivisions i el contingut n’és una. Però és el terme més mal entès per molts de nosaltres. Tothom vol conduir cada cop més trànsit al lloc web i considera tots els factors crítics que tenen un paper essencial en aquest sentit, però ignoren la importància del contingut de qualitat.

Un bloc és un lloc web informatiu on l’escriptor comparteix les seves opinions sobre un tema individual. Una publicació del bloc és una entrada que un escriptor escriu en un bloc. Si teniu un bloc, també podeu penjar contingut en forma de text, vídeo, infografies i fotos.

Però, què fa que una publicació del bloc sigui perfecta? Existeix alguna cosa semblant a una publicació perfecta al bloc?

Bé, la resposta és que sí. Quan escriviu una publicació al bloc, recordeu que no esteu escrivint els vostres papers de secundària. Heu d’escriure que la vostra audiència trobi interessant.

En paraules senzilles, la publicació del vostre blog ha de ser atractiva a mesura que esteu escrivint a un públic molt més gran. Ningú vindrà a llegir les coses avorrides del vostre bloc.

Llegiu també, 4 maneres d’obtenir idees de contingut dels vostres competidors

Aquí teniu uns quants punts que us poden ajudar a escriure una publicació perfecta al bloc:

1. Paraules clau de cerca:

Tens un bloc que significa que vols que sigui més alt en els resultats del motor de cerca i que triïs les paraules clau adequades que ho puguin fer. Feu recerca amb paraules clau abans de començar a escriure alguna cosa.

Una paraula clau és el que busca el vostre públic i quan hagueu escrit una publicació al bloc després d’haver realitzat una investigació adequada amb les paraules clau, la vostra publicació del bloc es mostrarà als millors resultats de cerca. Recordeu que la recerca de paraules clau importa molt en SEO.

També llegiu, 11 millors eines de recerca de paraules clau per a SEO (gratuïtes i de pagament)

2. Un títol carismàtic:

Escriure títol atractiu

Comencem per una cosa senzilla. Quan escriviu un títol, esteu gastant vuitanta cèntims del vostre dòlar. Hauríeu de trobar un títol atractiu perquè el públic pugui trobar fàcilment el vostre article. Si el lector llegirà o no la publicació es basa exclusivament en el títol que escolliu.

Si voleu que el motor de cerca el trobi el vostre article, no oblideu afegir paraules clau al títol. Però espereu un segon! El farciment de les paraules clau no servirà per la finalitat. Sigui natural.

Si penses fer servir els títols de clickbait, deixa la idea immediatament. L’audiència troba clickbait molest. Per tant, no us plantegeu mai utilitzar-los. Si utilitzeu un títol enganyós, el públic farà clic per llegir la publicació, però ràpidament sortirà del bloc.

El motor de cerca s’adonarà que no esteu proporcionant el que busca el públic. Utilitzeu títols interessants perquè el públic pugui fer-hi clic per llegir tota la publicació.

3. Utilitzeu la subcapçalera:

Podeu utilitzar un títol atractiu per atraure l’atenció de l’audiència, però no ho podeu expressar tot en poques paraules. Per tant, necessiteu una sub-capçalera de suport que digui al lector de què tracta el vostre contingut i què voleu discutir.

Recordeu que només crideu l’atenció mitjançant un títol emocionant. Heu de generar interès mitjançant l’ús de la sub-capçalera de la publicació del bloc.

4. Mantingueu-lo senzill:

Ara arriba el joc de paraules. Feu servir frases i paraules difícils que el vostre públic no sigui capaç d’entendre. Quan no deixeu que el públic entengui el vostre contingut, esteu vencent el punt de màrqueting de contingut.

Heu d’utilitzar l’argot, però només on sigui necessari. No utilitzeu sinònims innecessàriament difícils de mostrar. Manteniu la vostra publicació entenedora i senzilla per a tothom.

Tingueu breu els paràgrafs ja que el lector no presta atenció a seccions llargues avorrides. En una publicació de bloc optimitzada per a SEO, heu d’assegurar-vos que les frases no són massa llargues. No inicieu cada frase nova en una línia nova.

5. Feu la vostra recerca:

Feu la vostra recerca

No tinguem cara que tots els blocaires ho saben tot. Fins i tot de vegades quan els bloggers professionals s’asseuen a escriure alguna cosa no saben res sobre aquest tema en concret. La investigació arriba al seu rescat. Hauríeu d’investigar abans d’escriure alguna cosa. Si estàs rebent informació i fets d’un tercer, assegureu-vos que trieu fonts d’autoritat.

Recordeu que la informació falsa s’endinsa fàcilment en articles sense que l’editor del lloc n’adoni. Així que aneu amb compte mentre escriviu els fets i les xifres. Eviteu escriure fets erronis.

6. Utilitzeu les imatges de manera eficaç:

Una publicació de bloc sense contingut visual envia el teu lector a Twitter o a Reddit. Per tant, és molt valuós incloure imatges per desglossar el text. Bé, ningú no posa porus en cada paraula del que has escrit. Incloure imatges atractives fa que la publicació sembli menys intimidadora.

No he llegit una publicació que no inclogui cap foto. Només escaneixo les publicacions del bloc en lloc de passar totes les paraules. Si estàs escrivint sobre un tema sec, utilitza imatges per injectar un humor tan necessari.

7. Correcció de notes:

La correcció de notes és, en efecte, una part essencial per escriure un bloc perfecte. Quan escriviu un missatge curt al telèfon, de vegades la veritat li fa vergonya. El mateix passa amb una publicació al bloc. Hi pot haver errors de gramàtica, mecanografies i inclinació general que deixen una impressió negativa en el lector.

Per tant, sempre llegiu la vostra publicació al bloc un parell de vegades abans de publicar. Si és possible, feu-ho als vostres amics perquè en facin una exploració ràpida abans de publicar-los.

8. Comparteix la teva publicació al bloc:

Hauríeu de compartir la publicació del vostre blog en llocs populars de mitjans socials com Facebook i Twitter, etc. Llegiu els blogs dels altres usuaris i també participeu a les discussions comentant-los. Us ajudarà a fer una comunitat enorme on podreu compartir la vostra publicació al bloc.

No digueu el que diuen els altres Sigues únic i fa que la teva publicació destaqui dels altres. Si el públic està comentant i discutint el tema, vol dir que heu aconseguit donar a la vostra audiència alguna cosa valuosa. La publicació al bloc ha de tenir una longitud adequada.

No ha de ser massa llarg ni massa curt. Manteniu la publicació entre 1000-1500 paraules. Sigui original i s’adhereixi al punt. No oblideu mai enllaçar la publicació actual del mateix tema amb la publicació nova.

Autor bio:

Sheroze Atari té més de 5 anys d’experiència en les àrees de Barcelona Optimització del Motor de Cerca (SEO), Investigació de mercat, Desenvolupament de negocis & Tecnologies.

Llegiu també:

  • Com escriure potents descripcions de meta que es converteixen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me