Monetitzar el vostre espai web per obtenir ingressos és el somni de tots els blocaires. Google Adsense és la primera opció en aquesta seqüència. Però, a causa d’una manera no autoritzada d’activar clics als anuncis, Google suspèn el vostre compte Adsense.


Si sou víctima o un principiant, ja podeu començar amb la consciència adequada per mantenir el vostre compte Adsense segur.

Formes d’evitar que el vostre compte d’AdSense es prohibeixi

Google Adsense és la plataforma de diners amb més confiança, especialment per als blocaires. Si sou blogger, segur que esteu fent molts esforços per fer que la vostra publicació al bloc sigui popular per aconseguir que sigui aprovada per Adsense. Però, hauria de tenir una mica de paciència. Les maneres de guanyar diners ràpidament poden provocar violacions Polítiques d’AdSense. En conseqüència, el vostre compte quedarà prohibit.

Guanyar diners a Adsense és exactament el joc de la paciència. Proveu d’atraure trànsit natural al vostre bloc per obtenir clics i impressions naturals, en lloc de jugar amb trucs contra Adsense.

bluehost

Un cop que el vostre bloc s’aprovi Adsense, heu de seguir alguns consells aquí per evitar que es prohibeixi el vostre compte Adsense. Et recomanem que passis per tots aquests punts per mantenir la teva Adsense una vida per sempre.

Llegiu també: 12 + formes de guanyar diners en línia amb el bloc de WordPress

No sol·liciteu a ningú clics:

Google Adsense és molt estricte respecte a les seves polítiques. Per tant, cal que us assegureu de les seves normes i regulacions. Alguns blocaires contracten hàbilment algunes persones per fer clic als anuncis. Adsense és més intel·ligent que tu.

Poden detectar fàcilment les vostres activitats inusuals o no vàlides (clics d’anuncis), fins i tot fer clic a anuncis de diferents IP. A més, no demaneu als visitants que facin clic sobre els anuncis. Tots aquests termes violen les polítiques d’AdSense que provoquen la prohibició del vostre compte Adsense.

Si feu clic als anuncis, feu servir les eines de generació de clics i la repetició manual dels clics, es considerarà no vàlid segons el TOS Adsense.

No utilitzeu Adsense amb un idioma no compatible

Adsense no admet tots els idiomes. Si teniu un compte Adsense aprovat i voleu mostrar anuncis al bloc que contenen l’idioma no admès per Adsense, torneu enrere..

Aquesta activitat desactivarà permanentment el vostre compte Adsense. A més, no teniu permès traduir l’idioma no compatible en un suport.

No utilitzeu Adsense amb scripts per animar els clics:

Alguns blocaires fan servir finestres emergents per mostrar anuncis allà per animar més clics. Si també us dediqueu a aquest tipus d’activitats sense esforç, malauradament, el vostre compte Adsense s’hauria prohibit fins ara o es prohibirà pròximament. Això s’ha d’evitar.

No envieu anuncis per correu electrònic:

Alguns blocaires envien anuncis Adsense al correu electrònic. La gent ho fa cegament com una tendència, però a Google això també no li agrada. Per tant, aquesta activitat també provocarà la prohibició del vostre compte Adsense. A més, no publiqueu aquests anuncis a les plataformes de màrqueting de xarxes socials.

No utilitzeu altres anuncis contextuals competitius:

Deixeu d’utilitzar altres anuncis de context amb els anuncis Adsense. Doneu-los la sensació que només us agraden els anuncis Adsense. Tanmateix, també hi ha algunes xarxes de publicitat que podeu utilitzar per obtenir ingressos al vostre bloc amb anuncis Adsense com Infolink, BuySellads, Viglink, etc..

No modifiqueu el codi de l’anunci Adsense:

Alguns administradors web o blocaires canvien el codi d’anuncis d’AdSense per canviar-ne l’aspecte, les imatges, el fons… etc., per obtenir més compromís de l’usuari per fer clic curiós sobre els anuncis. Es considerarà que aquesta activitat prohibeix el vostre compte Adsense.

Si voleu canviar el color i la mida dels anuncis, Adsense, per si mateix, genera el nou codi JavaScript. Simplement podeu copiar i enganxar el codi allà on vulgueu mostrar anuncis.

No utilitzeu contingut de copyright:

Assegureu-vos que no teniu cap contingut amb drets d’autor al vostre bloc o lloc web. Adsense mai permet aquest contingut al bloc on voleu mostrar anuncis. Per tant, haureu d’eliminar les coses amb copyright per evitar que es prohibeixi el vostre compte Adsense.

No enllaceu el lloc amb contingut amb drets d’autor:

El contingut amb drets d’autor és com una maledicció per a Adsense. Tant si utilitzeu contingut amb drets d’autor dins del vostre propi bloc com si esteu enllaçant amb algun altre lloc amb contingut amb drets d’autor, tots dos prohibiran el vostre compte Adsense.

A més d’això, alguns continguts com material porno, contingut racial, pirateria / cracking, contingut de màrqueting de drogues, venda d’armes de contingut, jocs d’atzar … etc també violen les polítiques d’AdSense. Per tant, no utilitzeu anuncis Adsense dins d’aquest tipus de contingut.

No utilitzeu trànsit de pagament:

Si teniu un bloc o lloc web aprovats per Adsense, no podreu comprar el trànsit segons les normes d’AdSense. Tanmateix, podeu promocionar el vostre lloc web en plataformes de xarxes socials com Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

També teniu permís de publicar anuncis propis, però no ha de semblar exactament a una part del contingut.

Altres declaracions:

Aquesta secció fa referència a alguns altres fets a considerar per evitar la prohibició del vostre compte Adsense.

  • No feu anuncis enganxosos, ja que és contrari a les normes d’implementació de Adsense.
  • No utilitzeu anuncis Adsense per obtenir ingressos monetaris del vostre bloc o lloc web que guareixi vídeos de YouTube ni d’altres llocs d’allotjament de vídeo. Tanmateix, el vostre compte romandrà segur si només utilitzeu contingut original al vostre bloc.
  • No utilitzeu anuncis Adsense en 404 pàgines d’error, sortiu, inicieu la sessió i les pàgines d’agraïment.

Podeu utilitzar temes de WordPress optimitzats Adsense i millors complements d’AdSense per a WordPress per obtenir el màxim d’ingressos del vostre lloc web.

Conclusió

Seguint totes aquestes directrius efectives, podeu mantenir el vostre compte Adsense segur. Tot i això, també hem publicat moltes altres publicacions sobre les “alternatives més altes que paguen Adsense” per a aquell al qual el compte Adsense ha estat prohibit temporalment i definitivament..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me