10 parasta blogityökalua, joita jokaisen bloggaajan tulisi käyttää vuonna 2020

Bloggaaminen on yksi parhaista toiminnoista, jotka kasvattavat yritystäsi verkossa. Bloggaaminen vaatii monia taitoja menestyäksesi yrityksessäsi. Voit saavuttaa tämän käyttämällä parhaita blogityökaluja.


Lue myös: WordPress vs Blogger: Mikä on paras alusta bloggaamiseen?

Nämä työkalut auttavat sinua luomaan, julkaisemaan ja mainostamaan sisältöäsi asianmukaisella ja tehokkaalla tavalla. Työkaluja on monia, mutta WPressBlog on luetellut kymmenen suosituinta blogityökalua, joita sinun tulisi käyttää vuonna 2020.

Parhaat blogityökalut, joita jokaisen bloggaajan tulisi käyttää

Luettelo 10 parhaasta blogityökalusta vuodelle 2020

1. WordPress

Blogin aloittaminen edellyttää verkkosivustoa. WordPress on paras CMS luoda verkkosivusto bloggaamista varten. Tällä hetkellä yli 74,6 miljoonaa verkkosivustoa toimii WordPressissä. WordPressissä on monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, joiden avulla kuka tahansa voi aloittaa bloggaamisen helposti WordPress-verkkosivustolla. Alla on WordPressin käytön edut:

 • Helppokäyttöisyys: WordPress on erittäin helppokäyttöinen, että kuka tahansa voi tehdä muutoksia verkkosivustoon.
 • Bloggaaminen mistä tahansa: Voit helposti kirjautua verkkosivuillesi mistä tahansa tietokoneesta ja jatkaa bloggaamista.
 • Koodausta ei tarvita: WordPressissä voit julkaista artikkelin, ladata kuvia, videoita, asiakirjoja ilman ohjelmointitietoja.
 • plugins: Saatavana on monia ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia. Nämä laajennukset auttavat sinua blogin hallinnassa.
 • Sisäänrakennettu blogitoiminto: WordPress perustettiin alun perin blogiympäristöksi, joten voit helposti hallita kommentteja, sähköpostitilauksia, blogiviestejä ja monia muita.
 • Useita käyttäjiä: Voit luoda niin monta käyttäjää kuin haluat. Voit myös määrittää käyttäjille erilaisia ​​käyttöoikeuksia.

2. Web-hosting

bluehost web-hosting

Bluehost on paras ja virallisesti suositeltu WordPress-palveluntarjoajayritys. Voit isännöidä verkkosivustoasi Bluehostissa ja lisätä verkkosivuston nopeutta ja suorituskykyä, mikä auttaa sinua hakukoneiden optimoinnissa.

Bluehost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen isännöintisuunnitelmassaan, joten sinun ei tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa verkkotunnuksen ostamiseen. Jos et tiedä verkkosivuston luomista Bluehostissa, katso video alla. Täydellinen opas verkkosivun luomiseen Bluehostin avulla on täällä askel askeleelta.

Lue myös:

 • Bluehost arvostelu
 • Parhaat Web-palveluntarjoajat vuonna 2020

3. Yoast SEO -laajennus

Hiiva SEO on WordPressin suosituin SEO-laajennus. Jotta verkkosivustojen liikenne saataisiin hakukoneilta, sinun on optimoitava se ja tämä voidaan helposti tehdä käyttämällä Yoast-laajennusta.

Tässä pluginissa on saatavana monia SEO ominaisuuksia, kuten meta-otsikon ja meta-kuvauksen, URL-osoitteiden, sivustokarttojen jne. Muuttaminen. Jos et ole käyttänyt tätä laajennusta aikaisemmin, alla oleva video auttaa sinua asennuksen tekemisessä..

4. Luettavuustestaustyökalu

luettavuustestaustyökalu

Sisällön on oltava luettavissa saadaksesi menestystä bloggaamisessa. Käyttäjät jättävät aina lukematta artikkeleita, jotka on kirjoitettu erittäin teknisellä kielellä ja robottimaisella tavalla. Tässä “Luettavuustestaustyökalu”On suurin rooli. Se auttaa sinua tarkistamaan, onko blogiisi luettavissa vai ei.

5. SEMrush

SEMRUSH

Jos teet bloggaamista, voit ymmärtää, että on myös muita bloggaajia, jotka blogoivat omalla nichelläsi. Joten kilpaillaksesi heidän kanssaan, sinun on optimoitava blogisi. Voit tehdä tämän käyttämällä SEO-työkaluja, mutta markkinoilla on liian paljon SEO-työkaluja, joten sinut hämmentyy, mitä käyttää?

SEMrush on paras SEO-työkalu, joka auttaa sinua blogin optimoinnissa. SEMrush-sovelluksen avulla voit tehdä kilpailija-analyysin ja tuntea heidän linkkien rakennusstrategian, avainsanatutkimuksen, liikenneanalyysin ja monia muita.

Suosittelen SEMrushia, koska se on markkinoiden halvin ja paras SEO-työkalu. Hanki SEMrush-ilmainen kokeiluversio 30 päivän ajan täältä.

Lue myös SEO: n parhaat avainsanatutkimuksen työkalut vuonna 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo on paras työkalu löytää uusia aiheideoita teollisuudellesi. Valitse avainsana, jonka haluat sijoittua korkealle, ja etsi siitä BuzzSumo, löydät suosituimmat artikkelit, jotka kiinnostavat eniten sosiaalista mediaa. Valitse yksi heistä ja kirjoita sitten artikkeli paremmin ja julkaise se sosiaalisessa mediassa. Se lisää verkkosivustosi liikennettä hyvin lyhyessä ajassa.

7. Puskuri

Puskuri on paras blogityökalu, joka säästää arvokasta aikaa. Voit ajoittaa Facebook-viestit, Twitter-tweetit, Google plus -viestit, Instagram-kuvat ja julkaista valitsemasi ajankohdan sosiaalisessa mediassa.

Jos et halua valita lähettämisaikaa, tämä sovellus julkaisee viestisi parhaalla mahdollisella hetkellä, jotta saat maksimaalisen hyödyn sosiaalisesta mediasta. Puskuri on saatavana ilmaisena ja maksettuna versiona.

8. Google Analytics

google analytiikka

Jos blogit muutaman kuukauden, kirjoitat artikkeleita ja mainosta niitä sosiaalisessa mediassa ja haluat nyt tietää kaikkien näiden toimien tulokset, Google Analytics -työkalu auttaa sinua erittäin hyvin.

Google Analytics on yksi suosituimmista blogityökaluista, joita kaikki bloggaajat tällä hetkellä käyttävät. Voit tarkistaa kaikkien käyttäjien blogissa tapahtuvan toiminnan alkamisesta poistumiseen blogiin.

Reaaliaikainen osio näyttää sinulle, mitkä käyttäjät selaavat tällä hetkellä verkkosivustosi. Yleisöosasto näyttää käyttäjien sijainnin, selaimen, käyttöjärjestelmän jne. Hankinta-osio näyttää, kuinka ihmiset löysivät verkkosivustosi ja Käyttäytymisosasto näyttää käyttäjien aktiviteetin blogissasi.

Jos olet uusi Google Analytics sitten tässä on aloittelijan opas, joka auttaa sinua ymmärtämään ja asettamaan sen.

9. Kielioppi

Grammarly

Jos et ole tosissasi sisältösi oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheistä, menetät käyttäjät nopeasti. Kun käyttäjä löytää sisältösi erittäin käyttäjäystävällisen ja helposti luettavan, mahdollisuudet palata kyseiselle käyttäjälle ovat erittäin korkeat.

Grammarly auttaa sinua tekemään blogin sisällön luettavana havaitsemalla ja korostamalla vääriä oikeinkirjoituksen, kieliopin ja epätarkkoja välimerkkejä. Se ei vain havaitse virheitä sisällössä, vaan myös ehdottaa oikeaa ratkaisua virheeseen.

Grammarly on saatavana sekä ilmaisena että maksullisena versiona. Maksullisessa versiossa voit tehdä sisällöstä entistä luettavamman, koska se löytää enemmän virheitä ja tarjoaa ratkaisun.

10. Pixabay

Jotta voit luoda ainutlaatuisen ja oikean kuvan blogiisi, sinulla on oltava suunnittelutaitoja ja aikaa. Jos sinulla ei ole molempia sitten Pixabay on paras työkalu sinulle. Sillä on liian monia ilmaisia ​​valokuvia, joita voit käyttää blogissasi.

johtopäätös

Kaikki yllä luetellut blogityökalut säästävät varmasti paljon aikaa ja auttavat myös tuottavuuden lisäämisessä.

Kerro minulle, mikä on suosikki blogivälineesi alla olevassa kommenttiosassa.

Lue myös,

 • 10 parasta Intian bloggaajaa
 • Kymmenen suosituinta bloggaajaa maailmassa
 • Parhaat Google Adsense -laajennukset WordPressille
 • 10 syytä, miksi et ole menestyvä bloggaaja (ja kuinka olla!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map