12+ todistettua tapaa ansaita rahaa verkossa WordPress-blogin avulla

Etsitkö tapoja ansaita rahaa verkossa? WordPress on paras alusta, jolla voit ansaita rahaa.


Kaikki bloggaajat ansaitsevat rahaa WordPress-verkkosivustoltaan tekemällä blogeja. Voit myös olla yksi heistä.

Lue myös:

 • WordPress vs Blogger Kumpi on parempi?
 • Ero WordPress.com ja WordPress.org välillä

Täällä WPressBlog on luetellut parhaat tavat ansaita rahaa WordPress-verkkosivustoltasi.

12+ tapaa ansaita rahaa verkossa WordPress-blogin avulla

1. Liity tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan ansaitaksesi blogisi sisällön

Affiliate-markkinointi on tapa myydä muiden tuotteita ja palveluita omalla verkkosivustollasi. Tytäryhtiömarkkinoijat voivat ansaita hyvän tytäryrityspalkkion. Varmista, että sinulla on hyvälaatuista sisältöä ja liikennettä. Mitä enemmän sinulla olisi liikennettä blogiisi, sitä enemmän ansaitset.

Ansaitset sisaryrityspalkkion jokaisesta orgaanisesta napsautuksesta tai näyttökerrasta mainosten kautta. Amazon-kumppanit, eBay-tytäryhtiöverkosto, Clickbank … jne. Ovat parhaita tytäryhtiöverkkoja, joihin liittyä.

WordPress tarjoaa lukuisia laajennuksia ja työkaluja, kuten “ThirstyAffiliates”,“Adsanity”,“OptinMonsterJa enemmän tytäryhtiömarkkinointiin.

Lue myös: Affiliate-markkinointivinkit aloittelijoille

2. Näytä Google AdSense -mainokset:

Google Adsense on suosituin napsautuskohtainen mainosverkosto. Adsense maksaa tytäryhtiöilleen jokaisesta napsautuksesta mainoksille, jotka luonnolliset kävijät saavat blogiisi.

Sinulla tulisi olla hyväksytty Google AdSense -tili Google-mainosten näyttämistä varten. Tämän jälkeen voit ansaita rahaa WordPress-blogiisi vain sijoittamalla mainoskoodit vaadittuun vapaaseen verkkoresurssien tilaan. Nyt olet valmis tilillesi vietetylle rahalle.

Muista kuitenkin myös se, että Adsensella on erittäin tiukat säännöt ja määräykset. Jos tili epäonnistuu, tilisi voidaan lopullisesti estää. Voit myös viitata edelliseen blogikirjoitukseemme “miten estää Adsense-tiliäsi kieltämästä?”

Jos sinua kielletään käyttämästä Adsensiä, voit käyttää näitä parhaita Adsensen vaihtoehtoja ansaita rahaa blogistasi.

3. Käytä WordPress-mainontalaajennuksia:

Adsense on paras tapa ansaita rahaa näyttämällä mainoksia verkkosivustollasi. Mutta voit myös näyttää suoria mainoksia verkkosivustollasi. Voit neuvotella hinnasta bannerin koon ja paikan mukaan verkkosivustolla. Voit ansaita enemmän rahaa tällä tavalla kuin Adsense.

WordPress-laajennukset tekevät työstä kätevän tytäryhtiöille. Nämä laajennukset tarjoavat yksinkertaisia ​​tapoja lisätä mainoksia lyhyillä koodeilla ja widgetteillä. ”BuySellAds”On suositeltava WordPress-laajennus verkkosivustojen omistajille tai julkaisijoille.

4. Myy sponsoroituja blogiviestejä:

Jos et halua näyttää mainoksia blogissasi, voit ansaita blogiisi sponsoroinnin avulla. Kuten kaikki TV-ohjelmissa ja urheilussa, monet sponsorit maksavat järjestäjille heidän tuotteidensa ja palvelujensa edustamisesta. Samalla tavoin voit myydä sponsoroituja blogiviestejä WordPress-blogin kautta WP-lisäosien avulla.

Jos verkkosivustosi liikenteessä on mahtavaa liikennettä ja suuri yleisön kohderyhmä, voit kääntyä mainosyritysten puoleen neuvotellaksesi sponsorointisopimuksesta..

5. Kirjoita arvosteluja saadaksesi maksun:

Kuten sponsoroidun blogitekstin myyminen, voit ansaita rahaa myös kirjoittamalla maksettuja arvosteluja sivustollesi. Tämä on vaihtoehtoinen tapa ansaita rahaa blogiisi tai verkkosivustoosi.

Aloittamiseksi paras tapa on ensin valita sopiva tuote sivustosi kapealle ja sitten lähettää arvosteluita. Voit lähestyä monia yrityksiä, jotka vaativat aina lukuisia blogin omistajia kirjoittamaan heille maksettuja arvosteluja.

Saatat myös pitää verkkosivustoista, kuten “PayPerPost”, “SponsoredReviews”, saadaksesi yhteyden mainontayrityksiin, jotka vaativat arvosteluita mainostaakseen heidän liiketoimintaansa.

6. Ansaitse rahaa verkossa myymällä verkkosivustoja:

Monet mainostajat haluavat ostaa jo luomiaan runsaasti käytyjä WordPress-sivustoja mainostaakseen omaa yritystään. Jos tiedät kuinka luoda WordPress-blogi ja saada paljon liikennettä, voit myydä verkkosivustosi ja ansaita rahaa suurista ponnisteluistasi.

Flippa esimerkiksi on kuuluisa verkkoportaali, joka toimii huutokauppasivustoina ja välittäjinä verkkosivuston myyntiin.

Lue myös: Kuinka aloittaa WordPress-blogi SiteGround-ohjelmalla

7. Luo jäsensivusto:

Jos sinulla on intohimo kirjoittaa ja iso fani suurelle yleisöllesi, on aika valmistautua ansaitsemaan. Voit luoda jäsenalueen yleisöllesi, joka haluaa maksaa sinulle enemmän premium-sisältöä.

Se vaatii kuitenkin suuren aikaa investoinnin. Mutta WordPressin avulla voit saada erilaisia ​​laajennuksia, kuten “Rainmaker”, luodaksesi jäsensivuston helposti.

8. Luo yksityinen foorumi:

Tämä voi olla toinen vaihtoehto luoda maksettu jäsensivusto. Foorumien avulla voit auttaa yleisöäsi löytämään kaikenlaisia ​​ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Foorumit ovat loistavat alustat oppijoille ja asiantuntijoille. Suuri osa yleisöstä voi haluta ottaa jäsenyyden ilmaista mielipiteensä foorumin kautta. WordPress auttaa sinua perustamaan foorumin verkkosivuston tarjoamalla lukuisia laajennuksia, kuten “bbPress”, “BuddyPress” ja “CM vastaukset”..

9. Aseta maksettu yrityshakemisto:

WordPress tarjoaa lukuisia laajennuksia, kuten ”Business Directory Plugin”, “Connections Plugin” ja enemmän, jotta luodaan maksettu yrityshakemisto. Hakemistot ovat alusta, joka kerää paikallisia yrityksiä koskevia arvosteluita, podcast-lähetyksiä ja tarvittavan markkinaraon tuoteluetteloita.

Paikalliset tai kapeat hakemistot ovat erittäin hyödyllisiä liikenteen saamisessa. Siksi monet digitaaliset markkinoijat voivat lähestyä sinua maksamaan vaadittavan tilausmaksun hakemistojen lähettämistä.

10. Luo palkattu työnhakusivusto WordPressillä:

WordPress tarjoaa myös lukuisia laajennuksia, kuten ”WP Job Manager”, palkallisten työnhakusivustojen perustamiseen. Yritykset voivat mainostaa avoimia työpaikkojaan sellaisissa verkkoportaalissa ja maksaa mielellään vaaditun tilauksen.

WordPressin avulla on nyt helpompaa luoda onnistunut työtaulu. Sinusta tulee pian sivusto, joka tarjoaa työnhakijoille ja rekrytoijille. Esimerkiksi ProBlogger on ammattimaisille bloggaajille näkyvin sivusto työpaikkailta.

11. Luo tapahtumakalenteri WordPressillä:

WordPress tarjoaa myös laajennuksia, kuten “Kaikki yhdessä tapahtumakalenterissa”, “MyCalender”, “SimpleCalender” ja muita, jotta voidaan luoda tapahtumakalentereita ansaitsemaan ansaitsemaan paikallisia tai toimialarajoitteisia verkkosivustoja..

Monet tapahtumien järjestäjät ovat valmiita maksamaan tilausmaksun paikallisen kaupungin mainostapahtumista, konferensseista, webinaareista ja monista suoratoistoistapahtumista. Jos et halua palkattua työnhakusivustoa, voit kokeilla tätä tapaa ansaita WordPressillä.

12. Myy e-kirjoja WordPressissä:

E-kirjat ovat loistava valinta luoda digitaalisia tuotteita. WordPress antaa sinun asentaa lukuisia hyödyllisiä laajennuksia, kuten “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” ja monia muita, jotta voit myydä e-kirjojasi WordPress-sivustoilla. Kaikkia näitä laajennuksia on suhteellisen helppo käyttää oman verkkokaupan perustamiseen.

Tarkista nämä parhaat blogityökalut, jotka auttavat sinua WordPress-sivustosi optimoinnissa.

johtopäätös

Nämä ovat todistettuja tapoja ansaita rahaa verkossa WordPress-blogin avulla. Vaikka sinun on tehtävä ahkerasti töitä aloittaaksesi ansaita rahaa ylläolevilla menetelmillä.

Jos olet bloggaaja ja tiedät jotain muuta strategiaa ansaita verkossa, kerro siitä lukijoillemme kommentoimalla alla.

Lue myös,

 • 5 parasta Affiliate Marketing -blogin tyyppiä
 • 10 syytä, miksi et ole menestyvä bloggaaja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map