Kuinka estää AdSense-tilisi kieltäytyminen

Verkkotilosi ansaitseminen ansaitsemiseksi on jokaisen bloggaajan unelma. Google Adsense on ensimmäinen valinta tässä järjestyksessä. Mutta jonkin luvattoman tavan ansiosta saada mainosten napsautuksia Google keskeyttää AdSense-tilisi.


Jos olet uhri tai aloittelija, voit aloittaa nyt asianmukaisella tietoisuudella Adsense-tilisi turvassa pitämiseksi.

Tapoja estää AdSense-tiliäsi kieltäytymästä

Google Adsense on luotettavin rahaa antava alusta, etenkin bloggaajille. Jos olet bloggaaja, olet varmasti tekemässä kovaa työtä tehdäksesi blogiviestisi suosituksi saadaksesi Adsensen hyväksymän. Mutta sinulla pitäisi olla kärsivällisyyttä. Tavat ansaita rahaa nopeasti voivat johtaa sinua rikkomaan Adsense-käytännöt. Näin ollen tilisi kielletään.

Rahan ansaitseminen Adsense on täsmällisesti kärsivällisyyden peli. Yritä houkutella luonnollista liikennettä blogiisi saadaksesi luonnollisia napsautuksia ja näyttökertoja sen sijaan, että pelaat vinkkejä Adsensea vastaan.

bluehost

Kun blogiisi tulee Adsense-hyväksyntä, sinun on noudatettava joitain täällä olevia vinkkejä AdSense-tilisi kieltämisen estämiseksi. Sinun on suositeltavaa käydä läpi kaikki nämä kohdat, jotta Adsense pysyy elossa ikuisesti.

Lue myös: 12+ tapaa ansaita rahaa verkossa WordPress-blogin avulla

Älä kysy keneltäkään napsautuksia:

Google Adsense noudattaa hyvin tiukasti käytäntöjään. Siksi sinun on varmistettava heidän säännöt ja määräykset. Jotkut bloggaajat palkkaavat taitavasti ihmisiä napsauttamaan mainoksia. Adsense on älykkäämpi kuin sinä.

He voivat helposti havaita epätavalliset tai virheelliset toimintasi (mainosten napsautukset), jopa napsauttamalla eri IP-osoitteiden mainoksia. Älä myöskään pyydä kävijöitä napsauttamaan mainoksia. Kaikki nämä ehdot rikkovat Adsense-käytäntöjä, jotka aiheuttavat AdSense-tilisi kieltämisen.

Napsauttamalla itse mainoksesi, napsautusten luontityökaluja ja manuaalisesti toistuvia napsautuksia pidetään kelvottomina Adsense-käyttöehtojen mukaisesti.

Älä käytä Adsensea kielen kanssa, jota ei tueta:

Adsense ei tue kaikkia kieliä. Jos sinulla on hyväksytty Adsense-tili ja haluat näyttää blogissa mainoksia, jotka sisältävät Adsensen tukemat kielet, palaa pian takaisin.

Tämä toiminta poistaa Adsense-tilisi pysyvästi. Et voi myöskään kääntää tukematonta kieltä tuetulle kielelle.

Älä käytä Adsensea komentosarjojen kanssa napsautusten kannustamiseksi:

Jotkut bloggaajat käyttävät ponnahdusikkunoita mainosten näyttämiseen siellä rohkaistakseen lisää napsautuksia. Jos harjoitat myös sellaista vaivatonta toimintaa, valitettavasti Adsense-tilisi olisi kielletty toistaiseksi tai se kielletään pian. Tätä tulisi välttää.

Älä lähetä mainoksia sähköpostitse:

Jotkut bloggaajat lähettävät Adsense-mainoksia sähköpostissa. Ihmiset tekevät sitä sokeasti trendinä, mutta Google ei myöskään pidä tästä. Siksi tämä toiminta aiheuttaa myös sinun kieltää Adsense-tilisi. Älä myöskään lähetä näitä mainoksia sosiaalisen median markkinointiympäristöihin.

Älä käytä muita kilpailevia asiayhteyteen liittyviä mainoksia:

Lopeta muiden asiayhteysmainosten käyttö Adsense-mainosten kanssa. Anna heille tunne, että pidät vain Adsense-mainoksista. On kuitenkin myös joitain mainontaverkkoja, joiden avulla voit ansaita blogiisi Adsense-mainoksilla, kuten Infolinks, BuySellads, Viglink ja niin edelleen..

Älä muuta Adsense-mainoskoodia:

Jotkut verkkovastaavat tai bloggaajat muuttavat Adsense-mainoskoodia muuttaakseen sen ulkonäköä, kuvia, taustaa jne. Saadaksesi enemmän käyttäjiä sitoutumaan kiinnostuneesti napsauttamaan mainoksia. Tämän toiminnan katsotaan estävän AdSense-tilisi.

Jos haluat muuttaa mainosten väriä ja kokoa, Adsense itse luo uuden JavaScript-koodin. Voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää koodin minne haluat näyttää mainoksia.

Älä käytä tekijänoikeussisältöä:

Varmista, että blogissasi tai verkkosivustossasi ei ole tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Adsense ei koskaan salli tällaista sisältöä blogissa, jossa haluat näyttää mainoksia. Joten sinun on poistettava tekijänoikeuksilla suojatut asiat, jotta Adsense-tiliäsi ei kielletä.

Älä linkitä sivustoa tekijänoikeuksien alaiseen sisältöön:

Tekijänoikeuksilla suojattu sisältö on kuin Adsensen kirous. Käytätkö tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä omassa blogissasi tai linkitätkö sen johonkin muuhun sivustoon, jolla on tekijänoikeuksien alaista sisältöä, molemmat kieltävät AdSense-tilisi.

Tämän lisäksi jotkut sisällöt, kuten pornomateriaali, rodullinen sisältö, hakkerointi / hakkerointi, huumeiden markkinoinnin sisältö, sisältöä myyvät aseet, uhkapelit jne., Rikkovat myös Adsense-käytäntöjä. Siksi älä käytä Adsense-mainoksia tällaisessa sisällössä.

Älä käytä maksettua liikennettä:

Jos sinulla on Adsense-hyväksytty blogi tai verkkosivusto, et voi ostaa liikennettä Adsense-normien mukaisesti. Voit kuitenkin mainostaa verkkosivustosi sosiaalisen median alustoilla, kuten Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Sinulla on myös oikeus tehdä omia mainoksia, mutta sen ei pitäisi näyttää täsmälleen osalta sisällöstä.

Muut ilmoitukset:

Tässä osiossa viitataan joihinkin muihin tosiseikkoihin, jotka on syytä harkita Adsense-tilisi kieltämisen estämiseksi.

 • Älä tee tarttuvia mainoksia, koska se on Adsense-käyttöönotonormien vastaista.
 • Älä käytä Adsense-mainoksia ansaitsemaan blogiisi / verkkosivustoosi, joka kuratoi videoita YouTubesta tai muilta videon isäntäsivustoilta. Tilisi pysyy kuitenkin turvassa, jos käytät vain alkuperäistä sisältöä blogissasi.
 • Älä käytä Adsense-mainoksia 404 -virhesivulla, poistu, kirjaudu sisään ja kiitos sivuilla.

Voit käyttää Adsense-optimoituja WordPress-teemoja ja WordPressin parhaita AdSense-laajennuksia ansaitaksesi enimmäistuoton verkkosivustoltasi.

johtopäätös

Noudattamalla kaikkia näitä tehokkaita ohjeita voit pitää Adsense-tilisi turvassa. Olemme kuitenkin julkaissut myös monia muita viestejä, jotka koskevat “eniten maksettavia Adsense-vaihtoehtoja” sillä, jonka Adsense-tili on väliaikaisesti ja lopullisesti kielletty.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map