Kuinka kirjoittaa täydellinen blogin kirjoitus? – ”Täydellinen askel askeleelta -opas”

Yleisön rakastaman blogin kirjoittaminen ei ole niin helppoa. Täydellisen blogin kirjoittaminen vaatii joitain aineosia.


Tiedätkö mitä blogeja on? Aluksi blogit olivat enemmän henkilökohtaista päiväkirjaa. Ihmiset jakoivat tapana päivittäisestä elämästään blogin kirjoituksissa. Mutta nyt blogeista on tullut tehokas tapa ohjata lisää liikennettä verkkosivustoille.

Blogi on online-lehti, jossa voit näyttää tietoja käänteisessä aikajärjestyksessä. Uusimmat viestit ilmestyvät ensin blogissa. Voit sanoa, että blogi on informatiivinen verkkosivusto tai alusta, jossa kirjoittaja tai kirjoittajaryhmä jakavat näkemyksensä.

Blogin kirjoittaminen vaatii taitoja. Monille ihmisille, jotka kirjoittavat hakukoneoptimointitarkoituksia varten ja kirjoittamiseen yleisön huomion kiinnittämiseksi, näyttää olevan kaksi eri asiaa. Mutta näin ei ole. Pidä SEO-optimoidussa ja luettavassa blogiviestissä avainsanasi näkyvällä paikalla. Vältä avainsanojen liiallista käyttöä.

Määritelmä blogikirjoituksesta:

Markkinoinnissa on monia alajakoja ja sisältö on yksi niistä. Mutta se on monien meistä väärin ymmärretty termi. Jokainen haluaa ohjata yhä enemmän liikennettä verkkosivustoille ja harkitsee kaikkia kriittisiä tekijöitä, joilla on tässä suhteessa oleellinen merkitys, mutta he jättävät huomioimatta laadukkaan sisällön merkityksen.

Blogi on informatiivinen verkkosivusto, jossa kirjoittaja kertoo näkemyksensä yksittäisestä aiheesta. Blogiviesti on merkintä, jonka kirjoittaja kirjoittaa blogiin. Jos omistat blogin, voit lähettää sisältöä myös tekstin, videon, infografian ja valokuvien muodossa.

Mutta mikä tekee blogiviestistä täydellisen? Onko olemassa sellaista asiaa kuin täydellinen blogiviesti?

No, vastaus on kyllä. Kun kirjoitat blogitekstiä, muista, että et kirjoita lukion papereita. Sinun täytyy kirjoittaa, että yleisösi kiinnostaa.

Yksinkertaisin sanoin, blogiviestisi on oltava kiinnostavaa kirjoitettaessa huomattavasti suuremmalle yleisölle. Kukaan ei tule lukemaan tylsää kamaa blogissasi.

Lue myös, 4 tapaa saada sisältöideoita kilpailijoilta

Tässä on muutama näkökohta, joiden avulla voit kirjoittaa täydellisen blogin:

1. Hakusanat:

Sinulla on blogi, joka tarkoittaa sitä, että haluat sen sijoittua korkeammalle hakukoneiden tuloksissa ja valita oikeat avainsanat, jotka voivat tehdä sen. Tee avainsanatutkimus ennen kuin kirjoitat jotain.

Avainsana on se, mitä yleisösi etsii, ja kun olet kirjoittanut blogin, kun olet tehnyt asianmukaisen avainsanatutkimuksen, blogiviestisi on parhaissa hakutuloksissa. Muista, että avainsanatutkimuksella on paljon merkitystä hakukoneoptimoinnissa.

Lue myös, 11 parasta avainsanatutkimuksen työkalua SEO (ilmainen ja maksettu)

2. Karismaattinen otsikko:

Kirjoita houkutteleva otsikko

Aloitetaan yksinkertaisella asialla. Kun kirjoitat otsikkoa, kulutat kahdeksankymmentä senttiä dollarista. Sinun pitäisi keksiä houkutteleva otsikko, jotta yleisö voisi helposti löytää artikkelisi. Se, lukeeko lukija viestin vai ei, perustuu täysin valitsemasi otsikkoon.

Jos haluat artikkelisi löytävän hakukoneelta, älä unohda lisätä avainsanoja otsikkoosi. Mutta odota hetki! Avainsanan täyte ei palvele tarkoitusta. Ole luonnollinen.

Jos aiot käyttää clickbait-otsikoita, pudota idea heti. Yleisö pitää napsautusbaitia ärsyttävänä. Joten älä koskaan harkitse niiden käyttöä. Jos käytät harhaanjohtavaa otsikkoa, yleisö napsauttaa lukeaksesi viestin, mutta poistuu nopeasti blogista.

Hakukone huomaa, että et tarjoa sitä, mitä yleisö etsii. Käytä kiehtovia otsikoita, jotta yleisö voi napsauttaa sitä lukeaksesi koko viestin.

3. Käytä alaotsikkoa:

Voit käyttää houkuttelevaa otsikkoa kiinnittääksesi yleisön huomion, mutta et voi puristaa kaikkea muutamalla sanalla. Joten tarvitset tukevan alaotsikon kertoaksesi lukijalle, mistä sisältösi koskee ja mistä haluat keskustella.

Muista, että kiinnität vain huomion käyttämällä jännittävää otsikkoa. Sinun on tuotettava kiinnostusta käyttämällä blogikirjoituksen alaotsikkoa.

4. Pidä se yksinkertaisena:

Nyt tulee sanapeli. Käytät vaikeita lauseita ja sanoja, joita yleisösi eivät pysty ymmärtämään. Kun et anna yleisön ymmärtää sisältöäsi, olet kukistanut sisältömarkkinoinnin pisteen.

Sinun tulisi käyttää žargonia, mutta vain tarvittaessa. Älä käytä tarpeettoman vaikeita synonyymejä esiintymiseen. Pidä viestisi ymmärrettävänä ja suoraviivaisena kaikille.

Pidä kappaleet lyhyinä, koska lukija ei kiinnitä huomiota pitkään tylsään kohtaan. SEO-optimoidussa blogiviestissä sinun on varmistettava, että lauseet eivät ole liian pitkiä. Älä aloita jokaista uutta virkettä uudella rivillä.

5. Tee tutkimuksesi:

Tee tutkimuksesi

Katsotaanpa, etteivät kaikki bloggaajat tiedä kaikkea. Jopa joskus ammattimaiset bloggaajat istuvat kirjoittamalla jotain, he eivät tiedä mitään kyseisestä aiheesta. Siellä tulee tutkimus heidän pelastamiseen. Sinun tulisi tutkia, ennen kuin kirjoitat jotain. Jos otat tietoja ja tosiseikkoja kolmannelta osapuolelta, varmista, että valitset arvovaltaiset lähteet.

Muista, että väärät tiedot pääsevät helposti artikkeleiksi ilman, että sivuston toimittaja huomaa. Joten ole varovainen kirjoittaessasi tosiasioita ja lukuja. Vältä kirjoittamasta virheellisiä tosiseikkoja.

6. Käytä kuvia tehokkaasti:

Blogiteksti, jolla ei ole visuaalista sisältöä, lähettää todennäköisesti lukijasi Twitteriin tai Redditiin. Joten on erittäin arvokasta sisällyttää kuvia hajottamaan teksti. No kukaan ei porsaa jokaista sanaasi mitä olet kirjoittanut. Houkuttelevien kuvien lisääminen tekee viestistäsi vähemmän pelottavaa.

En ole lukenut viestiä, joka ei sisällä valokuvia. Seuran vain blogin kirjoituksia sen sijaan, että käyisin läpi jokaista sanaa. Jos kirjoitat kuivaan aiheeseen, käytä kuvia lisätäksesi kaivattua huumoria.

7. Oikoluku:

Oikoluku on todellakin olennainen osa täydellisen blogin kirjoittamista. Kun kirjoitat lyhytsanoman puhelimeen, kirjoitusvirhe hämmentää sinua toisinaan. Sama pätee myös blogikirjoitukseen. Siellä voi olla kielioppivirheitä, kirjoitusvirheitä ja yleistä huolta, jotka jättävät lukijalle kielteisen vaikutelman.

Joten, lue aina blogiviestisi pari kertaa ennen julkaisemista. Jos mahdollista, anna se ystävillesi, jotta saat nopean skannauksen ennen julkaisua.

8. Jaa blogiviestisi:

Sinun tulisi jakaa bloginne suosituilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook ja Twitter jne. Lue myös muiden käyttäjien blogeja ja osallistua keskusteluihin kommentoimalla. Se auttaa sinua luomaan valtavan yhteisön, jossa voit jakaa blogiviestisi.

Älä sano mitä muut sanovat. Ole ainutlaatuinen ja erota viestisi muista. Jos yleisö kommentoi ja keskustelee aiheesta, se tarkoittaa, että olet onnistunut antamaan yleisölle jotain arvokasta. Blogiviestisi on oltava sopivan pituinen.

Sen ei pitäisi olla liian pitkä tai liian lyhyt. Pidä viestisi välillä 1000-1500 sanaa. Ole alkuperäinen ja pysykää asiaan. Älä koskaan unohda linkittää saman aiheesi nykyistä viestiäsi uuteen viestiin.

Kirjailijan bio:

Sheroze Atarilla on yli viiden vuoden kokemus Hakukoneoptimointi (SEO), markkinatutkimus, liiketoiminnan kehitys & Technologies.

Lue myös:

  • Kuinka kirjoittaa tehokkaita metakuvauksia, jotka muuntavat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map