10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger (og hvordan man er!)

Spørg enhver frustreret blogger, hvad de troede, at deres største bloggeudfordring ville være, og deres svar vil overraske dig. Nogle troede, at de ville være så travlt med at skrive nyt indhold, at de ikke ville have en sund balance mellem arbejdsliv og liv.


Du har måske haft høje drømme om at møde rare internet-fremmede, blive berømt og tjene mange penge. Disse forhåbninger forsvinder hurtigt bloggere, der er klar over, at ingen læser deres inderlige blogindlæg.

Nå, ingen udover din bedste ven og mor, og de tæller ikke, fordi de bare er dejlige mod dig, eller sådan tror du. Denne situation kan være meget hjerteskærende og frustrerende for en blogger, der ikke modtager nogen kommentarer, ingen nye abonnenter og nul e-mails, når de ved, at de har lagt det bedste indhold på deres blog.

Hvorfor mislykkes de fleste bloggere?

1. De beder ikke om hjælp

Den berømte blogger og indholdsskaber Neil Patel advarer om, at oddsene allerede er stablet mod enhver ny blogger. Der er så meget konkurrence på markedet, at dit blogindlæg simpelthen synker i glemmebogen, før det får nogen trækkraft.

Han råder dig til ikke at begå den almindelige fejl, som alle nybegynderbloggere begår; skrive indhold, læne sig tilbage og afvente læserskare. Det betyder ikke noget, hvor indholdet er viralt værdigt; det giver dig ikke automatisk trafik.

Så hvad skal du gøre i stedet? Neil Patel går ind for aggressiv indholdsfremme som nøglen til de dele, links, konverteringer og øjenkugler, som du higer efter. Du er nødt til at gå i gang med processen med at promovere det, der allerede er salgsfremmende indhold. En metode, der virker vidundere, er at nå ud til populære indholdsudviklere.

Influencer-marketing er så kraftig, at det hurtigt kan opbygge din online tilstedeværelse ved at nå ud til din målgruppe. Data viser at digitale annoncer hurtigt bliver overhalet af influencer marketing. I det mindste to tredjedele af alle detailhandlere i USA bruger også influencer marketing for at få ordet derude.

Hvis du har brug for adgang til de øverste delere af dit nicheindhold, skal du bruge SEO-forsknings- og overvågningsværktøjer som BuzzSumo, Google Alerts eller HubSpot. De vil hjælpe dig med at identificere mennesker, der kan hjælpe dig med at udvide dit læserskare.

Kontakt dem via e-mail, og bede dem om at linke til din artikel. Hvis du er en god blogger, som dine venner eller mor siger, at du er, kan du muligvis bare opnå den påvirkningsandel, der vil vende dine formuer rundt.

2. Manglende selvpromovering på sociale medier

Nye bloggere, der lider af impostor-syndrom, undgår ofte selvpromovering. Det impostor syndrom er ægte, og det kan være den skyldige bag den irriterende følelse af, at du måske er en svindel, og ingen vil ønske at læse dit indhold.

Denne følelse får mange bloggere til at devaluere deres værdi og undergrave deres ekspertise. Så næste gang du bliver fanget i en bølge af selvtillid, skal du minde dig selv om, at store forfattere som Maya Angelou også har følt sig som imposterer.

Du er nødt til at overvinde denne følelse af mindreværd og promovere dit indhold på sociale medier konstant. Undgå fristelsen til at dække alle sociale mediebaser på én gang. Begynd med en eller to og gå videre til andre platforme, når du vokser.

Når du deler løftende og nyttigt indhold, vil du se dit læserskare vokse. Det vil også give dig et løft for at se dit indhold være til gavn for dine læsere.

3. Du hjælper ikke

Succesrige bloggere skaber indhold, der handler mere om deres læsere. Du falder måske i fristelsen til at omdanne din blog til en online dagbog, der er meget fokuseret på dig. Dine læsere er dog mere interesserede i at få deres problemer opfyldt, og det er dit ansvar at imødekomme dette behov, hvis du vil have, at dine engagementer skal stige.

Så lær at give værdi i hvert indlæg, før du deler det. Hvis du ønsker at tage denne nyttige holdning et hakk højere, skal du begynde at levere løsninger til onlineforespørgsler, der grænser op til din niche. Som en illustration kan du starte med at give svar på spørgsmål i Quora.

Brug denne mulighed til at linke dit svar til din fantastiske artikel, og du vil modtage masser af henvisningstrafik. Opmærksomheden fra Quora-brugere vil også hjælpe med at få din blogs indflydelse.

4. De mangler en udstationeringsplan

Som blogger bliver du nødt til at bekæmpe den konstante trang til at udskyde, når det kommer til at oprette og indsende nyt indhold. Kan du huske, da I alle sammen var øjet og buskede, klar til at ændre verden gennem blogging? Du er nødt til at holde den ild brændende.

Skriv ikke kun når stemningen er korrekt. Hvis du har brug for regelmæssigt læserskare, skal du give regelmæssigt indhold. Aviser har denne ene funktion grundigt optimeret. Du får en avis på samme tid hver dag, hvis du ønsker det.

Dette er den type konsistens, som du skal give dine læsere. Du får ikke kun en mere loyal følelse, men Google vil også elske dig. Opret en tidsplan og prøv så meget som muligt at holde sig til den.

5. Manglende aktivering af e-mail-abonnementer

Der er ikke bedre at rulle i disse læsere end ved at dele dit indhold med dine e-mail-abonnenter. Du skal ikke desto mindre være særlig forsigtig, når du når til dine e-mail-abonnenter. Succesrige bloggere siger, at en af ​​de bedste måder, du kan udnytte din e-mail-liste, hvis du sender interessante oplysninger, der er tæt knyttet til dit nye blogindlæg.

Som forfatter kan du lære at indsætte uddrag af det indhold, du vil have, at dine e-mail-abonnenter skal læse i en interessant udformet e-mail. Hvis du har et indlæg, der vil være af værdi for dem, kan du øge dit læserskare ved at e-maile dine læsere om det.

6. Indhold uden specifikke nøgleord

Ægte blogging er informationsdeling, men du vil ikke dele dit indhold tilstrækkeligt, hvis ingen læser kan finde det online. Mens selvpromovering og influencer-deling går langs vejen og øger dit læserskare, er du nødt til at hjælpe søgemaskinerne med hensyn til placering.

Brug af søgeord er en vigtig komponent i enhver SEO-strategi. Nøgleord hjælper søgebotene med at finde og forstå dit indhold. Undersøg dine søgeord, inden du skriver, og brug dem i henhold til de krævede standarder.

7. Glem at koble ud

Hyperlinking var engang en meget misbrugt SEO-taktik, men når den udføres korrekt, kan det give dig mange fordele. Når du skriver dine blogindlæg, skal du placere relevante hyperlinks i dine artikler for at forbedre din SEO-score. Link til troværdige kilder for at forbedre din troværdighed, og du vil se dine sidevisninger stige, efterhånden som dine læsere nyder en bedre webstedsoplevelse.

For at sænke chancerne for øgede afvisningsrater fra links skal du sikre dig, at eksterne links kun åbnes i nye faner. Fortsæt med at arbejde med dit gamle indhold, og link nye blogindlæg til det for at fortsætte med at tiltrække flere reaktioner fra interesserede læsere.

8. Udstationering udfordrende at læse blogposts

Der er nemme metodeformateringsmetoder, der kan gøre dit indhold mere attraktivt for læserne. Først skal du bruge overskrifter. Korrekt placerede titler gør indholdet i lang form mere læsbart og inviterer til flere kommentarer og delinger. Du skal dog være forsigtig med, at du ikke misbruger overskrifttagger.

En artikel, der er pakket med H2- og H3-overskrifter, er muligvis let at læse, men vil påvirke dit SEO-placering negativt. En anden snigende måde at lokke læserne til at fortsætte med at læse dit indhold er at skrive kortere sætninger. Brug ledninger til at skabe intriger, når du begynder at skrive og skrive i første person. Tilføj relevante billeder for at adskille lange afsnit.

9. Websteder med cringeworthy lastehastigheder

Det gennemsnitlige opmærksomhedsspænd for mennesker er på det laveste nogensinde! Microsoft siger, at online opmærksomhedsspændet er faldet fra en gennemsnit fra 12 sekunder til otte sekunder. Derfor har ingen læser fritid til et websted med langsom indlæsning.

Søgemaskiner hader også langsom indlæsning af websider. Anvend passende webdesignovervejelser for at sikre, at dit websteds hastigheder er perfekte. Gør dit websted synligt og undgå rod fra irrelevante annoncer.

10. utålmodighed

Rom blev ikke bygget på en dag, og der er ingen øjeblikkelig blogging-succes derude. Hver succesrig blog er et arbejde med hårdt arbejde og lidenskab. Du bliver nødt til at lægge uendelige timer på kreativt arbejde for at sikre en konsekvent og underholdende indholdsstrøm.

Med vedholdenhed, tålmodighed og en masse kreativitet vil dit læserskare vokse fra et trick til tusinder. Din karakter som forfatter og kreativ testes grundigt under denne proces, men det vil til sidst gøre dig til en bedre og mere sympatisk forfatter.

Sådan lykkes det med blogging for 2020

Hvis du overvejer at lancere en ny blog, er der ikke noget bedre tidspunkt at gøre end i begyndelsen af ​​et helt nyt årti. Herunder er nogle tip til den bedste måde at få succes som blogger på i år.

Erhverv en sund blogging-tankegang

Blogging er ikke en tur i parken, så forbered dig på at arbejde det hårdeste, du nogensinde har haft i dit liv. Ting kan være vanskeligt i dine tidlige bloggedage, men giver dig selv tid til at lære og vokse.

Undgå en hurtig rig mentalitet

Forvent ikke at blive berømt og rig natten over. Arbejd med at blive en mere kreativ forfatter og en mere nyttig blogger for dine læsere, og fordelene ved blogging vil strømme ind.

Forbliv positiv

Du får succes, hvis du ikke giver op. Find en niche, som du brænder for.

Hvis du skriver indhold, som du brænder for, vil dine læsere fortære det, og du vil nyde forsknings- og skriveprocessen.

Hvis din bloglæsere er blevet en skuffelse, kan du vende den rundt og begynde at påvirke dine læsers liv.

Bare korriger de ovenfor nævnte fejl, så ser du snart bedre resultater.

Forfatter Bio:

Walter Akolo har været freelance skribent og internet marketing siden 2011. Han skriver i øjeblikket for Kardinal digital markedsføring, et Atlanta-baseret digital marketingbureau, der er specialiseret i PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map