Търсиш ли начини да печелите пари онлайн? WordPress е най-добрата платформа, която можете да използвате, за да печелите пари.


Всички блогъри печелят пари от своя уебсайт WordPress, като правят блогове. Можете да бъдете и един от тях.

Прочетете също:

  • WordPress срещу Blogger Кое е по-добро?
  • Разлика между WordPress.com и WordPress.org

Тук WPressBlog е изброил основните начини да печелите пари от вашия уебсайт WordPress.

12+ начина да печелите пари онлайн с помощта на WordPress Blog

1. Присъединете се към партньорска маркетингова програма, за да осигурите приходи от съдържанието на блога си

Партньорският маркетинг е начинът да продавате други продукти и услуги чрез собствените си уеб активи. Партньорските маркетолози могат да спечелят добра комисионна за партньор. Уверете се, че трябва да имате качествено съдържание и трафик. Колкото повече ще имате трафик към блога си, толкова повече ще печелите.

Ще спечелите афилиейт комисионна за всяко органично кликване или импресия чрез реклами. Асоциациите на Amazon, партньорската мрежа на eBay, Clickbank … и т.н. са най-добрите партньорски мрежи, които могат да се присъединят.

WordPress предлага множество плъгини и инструменти като „ThirstyAffiliates“,”Adsanity“,”OptinMonster”И още за партньорски маркетинг.

Прочетете също: Съвети за партньорски маркетинг за начинаещи

2. Показвайте Google AdSense реклами:

Google Adsense е най-популярната CPC (цена на кликване) рекламна мрежа. Adsense плаща своите филиали за всяко кликване върху реклами, получени от естествени посетители на вашия блог.

Трябва да имате одобрен акаунт в Google AdSense, за да показвате Google Ads. След това можете да осигурите приходи от вашия WordPress блог, само като поставите рекламни кодове на необходимото свободно място на уеб активите. Сега сте готови за парите, прехвърлени към сметката ви.

Но също така имайте предвид факта, че Adsense има много строги правила и разпоредби. Ако ги няма, акаунтът ви може да бъде забранен за постоянно. Можете също така да се обърнете към предишната ни публикация в блога „как да избегнем профила ви в Adsense да бъде забранен?“

Ако ви бъде забранено да използвате Adsense, тогава можете да използвате тези най-добри алтернативи на Adsense, за да печелите пари от вашия блог.

3. Използвайте рекламни приставки за WordPress:

Adsense е най-добрият начин да печелите пари, като показвате реклами на вашия уебсайт. Но също така можете да показвате директни реклами на уебсайта си. Можете да договаряте цената според размера на банера и мястото му на уебсайта. Можете да спечелите повече пари по този начин от Adsense.

WordPress плъгините правят работата удобна за филиалите. Тези приставки предоставят прости начини за поставяне на реклами с къси кодове и джаджи. “BuySellAds“Е препоръчителният плъгин за WordPress за собствениците или издателите на уебсайтове.

4. Продавайте спонсорирани публикации в блога:

Ако не искате да показвате реклами в блога си, можете да осигурите приходи от него чрез спонсорства. Точно като всичко, което в телевизионните предавания и спорта, много спонсори са там, за да платят на организаторите за представяне на техните продукти и услуги. По същия начин можете да продавате спонсорирани публикации в блога чрез вашия WordPress блог с помощта на WP приставки.

Ако вашите уеб активи имат страхотен трафик и голяма демографска аудитория, можете да се обърнете към рекламните компании, които да договорят спонсорска сделка.

5. Напишете отзиви, за да получите заплащане:

Подобно на продажбата на спонсорирана публикация в блога, вие също можете да правите пари, като пишете платени отзиви на вашия сайт. Това е алтернативен начин за осигуряване на приходи от вашия блог или уебсайт.

За да започнете, най-добрият начин е първо да изберете подходящия продукт според нишата на вашия сайт и след това да публикувате рецензии. Можете да се обърнете към много фирми, които винаги изискват многобройни собственици на блогове да пишат платени отзиви за тях.

Също така може да харесате уебсайтове като „PayPerPost“, „SponsoredReviews“, за да се свържете с рекламните компании, изискващи прегледи за популяризиране на бизнеса им..

6. Правете пари онлайн, като продавате уебсайтове:

Много рекламодатели желаят да купят вече създадени WordPress сайтове с висока трафик, за да популяризират собствения си бизнес. Ако знаете как да създадете WordPress блог и да получите голям трафик, можете да продадете своите уеб активи и да спечелите пари за големите си усилия.

Flippa например е известният уеб портал, който служи като аукционни сайтове и брокери, за да получи уебсайта продаден.

Прочетете също: Как да започнете WordPress блог с SiteGround

7. Създайте сайт за членство:

Ако имате страст да пишете и голям фен на голямата си аудитория, е време да се приготвите да печелите. Можете да създадете зона за членство за вашата аудитория, която би искала да ви плати за получаване на повече премиум съдържание.

Това обаче изисква голяма инвестиция. Но с WordPress можете да получите различни плъгини като “Rainmaker”, за да създадете лесно членство в сайта.

8. Създайте частен форум:

Това може да бъде втората алтернатива за създаване на сайт за платено членство. С помощта на форуми можете да помогнете на аудиторията си да намери всякакви решения за техните нужди.

Форумите са страхотна платформа за учащи и експерти. Голяма част от вашата аудитория може да иска да приеме членство, за да изрази мнението си чрез вашия форум. WordPress ще ви помогне да създадете уебсайт на форума, като предоставя множество плъгини като “bbPress”, “BuddyPress” и “CM отговори”.

9. Създайте платена бизнес директория:

WordPress предоставя множество плъгини като „Плъгин за бизнес директория“, „Плъгин за връзки“ и други, за да създадете платена бизнес директория. Каталозите са платформата, която събира прегледи на местния бизнес, подкастинг и продуктови списъци на необходимата ниша.

Местните или нишовите директории са изключително полезни по отношение на получаването на трафик. Ето защо много дигитални търговци могат да се обърнат към вас, за да платят необходимата абонаментна такса за подаване на директория.

10. Създайте сайт за платени заявки за работа с WordPress:

WordPress предлага също многобройни плъгини като „WP Job Manager“ за създаване на сайтове за плащане за работа. Компаниите могат да рекламират свободните си работни места от подобни видове уеб портали и с удоволствие да платят необходимата сума за абонамент.

С WordPress вече е по-лесно да създадете успешен съвет за работа. Скоро ще се превърнете в независим сайт за търсещи работа, както и за наематели. ProBlogger за пример е най-известният сайт за борда за работа за професионални блогъри.

11. Създайте календар на събитията с WordPress:

WordPress предлага също така плъгини като „Всичко в един календар за събития“, „MyCalender“, „SimpleCalender“ и други, за да създадете календари на събития за осигуряване на приходи от местни или индустриални нишови сайтове.

Много организатори на събития са готови да платят абонаментна такса за рекламни събития в местния град, конференции, уебинари и много събития на живо. Ако не искате да имате сайт за плащане за работа, можете да опитате по този начин да печелите с WordPress.

12. Продавайте електронни книги на WordPress:

Електронните книги са чудесен избор за създаване на цифрови продукти. WordPress ви позволява да инсталирате множество полезни плъгини като „WooCommerce“, „Easy Digital Downloads“ и много други, за да продавате вашите електронни книги в WordPress сайтове. Всички тези плъгини са сравнително лесни за използване, за да настроите свой собствен онлайн магазин.

Вижте тези най-добри инструменти за блогове, които ще ви помогнат в оптимизирането на вашия WordPress сайт.

заключение

Това са доказаните начини да печелите пари онлайн, като използвате блога си WordPress. Въпреки че трябва да работите усилено, за да започнете да печелите пари, използвайки горните методи.

Ако сте блогър и знаете друга стратегия за печелене онлайн, моля, уведомете нашите читатели, като коментирате по-долу.

Прочетете също,

  • 5 най-добри типове блогове за партньорски маркетинг
  • 10 причини защо не сте успешен блогър
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me