Leder du efter måder at tjene penge online? WordPress er den bedste platform, du kan bruge til at tjene penge.


Alle bloggere tjener penge på deres WordPress-websted ved at lave blogging. Du kan også være en af ​​dem.

Læs også:

  • WordPress vs Blogger Hvilket er bedre?
  • Forskel mellem WordPress.com og WordPress.org

Her har WPressBlog listet de bedste måder at tjene penge på dit WordPress-websted.

12+ måder at tjene penge online ved hjælp af WordPress Blog

1. Deltag i tilknyttet marketingprogram for at tjene penge på dit blogindhold

Affiliate marketing er måden at sælge andres produkter og tjenester gennem dine egne webaktiver. Affiliate marketingfolk kan tjene en god affilieret provision. Sørg for, at du skal have indhold og trafik af god kvalitet. Jo mere du ville have trafik til din blog, jo mere ville du tjene.

Du tjener en tilknyttet provision for hvert organisk klik eller visning gennem annoncer. Amazon-associerede virksomheder, eBay-tilknyttede netværk, Clickbank… osv. Er de bedste tilknyttede netværk, der kan tilsluttes.

WordPress tilbyder adskillige plugins og værktøjer såsom “ThirstyAffiliates”,“Adsanity”,“OptinMonster”Og mere til affiliate marketing.

Læs også: Tips til affiliate marketing til begyndere

2. Vis Google AdSense-annoncer:

Google Adsense er det mest populære annoncenetværk for CPC (pris pr. Klik). Adsense betaler deres datterselskaber for hvert klik på annoncer, der er opnået af naturlige besøgende på din blog.

Du skal have en godkendt Google AdSense-konto til at vise Google-annoncer. Derefter kan du tjene penge på din WordPress-blog bare ved at placere annoncekoder på den krævede ledige plads til webaktiver. Nu er du klar til penge rullet ned til din konto.

Men husk også, at Adsense har meget strenge regler og forskrifter. Når du fejler dem, kan din konto blive permanent forbudt. Du kan også henvise til vores tidligere blogindlæg “hvordan man undgår, at din Adsense-konto bliver forbudt?”

Hvis du har forbud mod at bruge Adsense, kan du bruge disse bedste Adsense-alternativer til at tjene penge på din blog.

3. Brug WordPress-reklameplugins:

Adsense er den bedste måde at tjene penge ved at vise annoncer på dit websted. Men du kan også vise direkte annoncer på dit websted. Du kan forhandle prisen i henhold til bannerstørrelsen og dens placering på webstedet. Du kan tjene flere penge på denne måde end Adsense.

WordPress-plugins gør arbejdet praktisk for tilknyttede virksomheder. Disse plugins giver enkle måder at indsætte annoncer med kortkoder og widgets. ”BuySellAds”Er det anbefalede WordPress-plugin til webstedsejere eller udgivere.

4. Sælg sponsorerede blogindlæg:

Hvis du ikke kan lide at vise annoncer på din blog, kan du tjene penge på din blog via sponsorater. Det er ligesom alle, at der i tv-shows og sport er mange sponsorer der for at betale arrangørerne for at repræsentere deres produkter og tjenester. På samme måde kan du sælge sponsorerede blogindlæg via din WordPress-blog ved hjælp af WP-plugins.

Hvis dine webaktiver har fantastisk trafik og stor målgruppedemografi, kan du henvende dig til reklamevirksomheder for at forhandle om en sponsoraftale.

5. Skriv anmeldelser for at få betalt:

Som at sælge et sponsoreret blogindlæg, kan du også tjene penge ved at skrive betalte anmeldelser på dit websted. Dette er en alternativ måde at tjene penge på din blog eller dit websted.

For at komme i gang er den bedste måde først at vælge det passende produkt i henhold til dit websteds niche og derefter sende anmeldelser. Du kan henvende dig til mange virksomheder, der altid kræver adskillige blogejere at skrive betalte anmeldelser for dem.

Du kan også lide websider som “PayPerPost”, “SponsoredReviews” for at komme i kontakt med de reklamevirksomheder, der kræver anmeldelser for at markedsføre deres forretning.

6. Tjen penge online ved at sælge websteder:

Mange annoncører ønsker at købe allerede oprettede WordPress-websteder med høj handel for at markedsføre deres egen virksomhed. Hvis du ved, hvordan man opretter en WordPress-blog og får stor trafik, kan du sælge dine webaktiver og tjene penge til din store indsats.

flippa for et eksempel er den berømte webportal, der fungerer som auktionssteder og mæglere for at få solgt webstedet.

Læs også: Sådan starter du en WordPress-blog med SiteGround

7. Opret et medlemssted:

Hvis du har en lidenskab til at skrive og en stor fan for dit store publikum, er det tid til at gøre dig klar til at tjene. Du kan oprette et medlemsområde for dit publikum, der gerne vil betale dig for at få mere premium-indhold.

Det kræver imidlertid en investering i stor tid. Men med WordPress kan du få en række plugins som “Rainmaker” til at oprette et medlemssted let.

8. Opret et privat forum:

Dette kan være det andet alternativ til at oprette et betalt medlemskabssite. Ved hjælp af fora kan du hjælpe dit publikum med at finde alle mulige løsninger til deres behov.

Fora er fantastiske platforme for studerende og eksperter. En stor del af dit publikum kan lide at tage medlemskab for at udtrykke deres synspunkter gennem dit forum. WordPress hjælper dig med at oprette et forumwebsted ved at tilvejebringe adskillige plugins såsom “bbPress”, “BuddyPress” og “CM-svar”.

9. Opret en betalt forretningsmappe:

WordPress leverer adskillige plugins som “Business Directory Plugin”, “Connections Plugin” og mere for at oprette en betalt forretningsmappe. Kataloger er platformen, der samler lokale forretningsanmeldelser, podcasting og produktliste af den påkrævede niche.

Lokale eller nichekataloger er yderst hjælpsomme med hensyn til at få trafik. Dette er grunden til, at mange digitale marketingfolk kan henvende dig til at betale det krævede abonnementsgebyr for biblioteksindgivelser.

10. Opret et betalt jobindgivelsessted med WordPress:

WordPress tilbyder også adskillige plugins såsom “WP Job Manager” til at oprette et betalt jobindgivelseswebsite. Virksomheder kan annoncere deres ledige stillinger fra sådanne slags webportaler og betaler gerne det krævede abonnementsbeløb.

Med WordPress er det nu nemmere at oprette et vellykket jobbræt. Du vil snart blive et go-to-sted for både jobsøgende og rekrutterere. ProBlogger for et eksempel er det mest fremtrædende sted for deres jobbræt for professionelle bloggere.

11. Opret en begivenhedskalender med WordPress:

WordPress tilbyder også plugins som “Alt i en begivenhedskalender”, “MyCalender”, “SimpleCalender” og mere for at oprette begivenhedskalendere til at tjene penge på lokale eller industrielle nichewebsteder.

Masser af begivenhedsarrangører er klar til at betale et abonnementsgebyr for reklamebegivenheder i den lokale by, konferencer, webinarer og mange live streaming begivenheder. Hvis du ikke gerne vil have et betalt jobindgivelsessted, kan du prøve denne måde at tjene med WordPress.

12. Sælg e-bøger på WordPress:

E-bøger er et godt valg at skabe digitale produkter. WordPress giver dig mulighed for at installere adskillige nyttige plugins som “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” og mange flere for at sælge dine e-bøger på WordPress-websteder. Alle disse plugins er relativt nemme at bruge til at oprette din egen online butik.

Tjek disse bedste blogværktøjer, der hjælper dig med at optimere dit WordPress-sted.

Konklusion

Dette er de velprøvede måder at tjene penge online ved hjælp af din WordPress-blog. Selvom du er nødt til at arbejde hårdt for at begynde at tjene penge ved hjælp af ovenstående metoder.

Hvis du er en blogger og kender nogen anden strategi til at tjene online, så lad vores læsere vide det ved at kommentere nedenfor.

Læs også,

  • 5 bedste blogtyper til affiliate marketing
  • 10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me