7 bedste højeste betalende Google Adsense-alternativer i 2020

Alle, især en blogger, ønsker at tjene indtægter fra deres blog. Efter masser af kræfter og efter en dejlig indholdsstrategi begynder bloggerne at få trafik og dermed en forbedring i brugerengagement på Google Ads.


Det tager mest et år eller mere. Forestil dig så e-mailen fra AdSense, der siger “Din AdSense-konto er midlertidigt forbudt”. Det er som en forbandelse. Dette sker ikke kun med en enkelt person, 30K-50K brugere er forbudt af AdSense hver dag.

Læs også: Sådan forhindres din AdSense-konto i at blive forbudt

Men du behøver ikke bekymre dig. Denne verden har ubegrænsede alternativer. Vi i WPressBlog har offentliggjort i dette blogindlæg de 7 bedste bedste betalende Google AdSense-alternativer. Du kan ramme indtægter hver dag og hver time fra din egen blog eller dit websted.

Uanset om du har en WordPress-blog eller med anden teknologi, understøtter disse annoncer alle mulige platforme. Det ville være bedre, hvis du har WordPress, da det giver dig forskellige plugins til også at analysere ydelsen af ​​annoncerne.

Bedste Google AdSense-alternativer i 2020

1. Amazon Associates

For nylig er Amazon den største online butik, der tilbyder køkkenudstyr til boligindretningsprodukter, bøger, e-bøger, elektriske gadgets, mode og meget mere. Du kan nemt oprette en tilknyttet konto via dette link: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon leverer alle mulige dynamiske annoncer med alle former og størrelser, widget-annoncer og links med tekst og billeder. Alt hvad du behøver, skal du bare kopiere og indsætte JS-koden på dit websted, uanset hvor du vil vise Amazon-annoncer.

For øjeblikket, hvis nogen køber et produkt $ 20, vil du tjene et par cent, men hvis nogen køber et produkt på $ 2000, tjener du $ 200.

Amazon leverer den højeste tilknyttede provision på hvert vellykket køb via dit tilknyttede link. Det mest interessante er, at du kan bruge dem med AdSense på samme tid.

Læs også: Bedste Adsense-optimerede WordPress-temaer til 2020

2. Indtægts hits

Indtægts hits er et stærkt og højtydende annoncenetværk. Du kan tjene her højeste CPA (pris pr. Handling). Det giver dig en forhåndsplatform med forskellige monetiseringskanaler med de bedste ydelser i brancherne.

Du kan oprette alle mulige annoncer, såsom bannerannoncer, knapper, skydere, popup og mere. De viser de relevante annoncer på dit websted for at optimere din indtjening fra din annonceplads.

Det mest interessante med indtægts hits er, at de tilbyder en bonus for den høje trafik på dit websted. De betaler via PayPal, Wire og Pioneer. Gør dig klar til at tjene som udgiver på Revenue Hits.

Kom i gang med at oprette en konto via linket: https://www.revenuehits.com

Læs også: Bedste Google AdSense-plugins til WordPress, der tjener maksimal indtægt

3. Chitika

Chitika giver dig mulighed for at konvertere dine digitale aktiver til onlineindkomst. Det giver sine udgivere en platform til at tjene penge på webtrafik. Ligegyldigt hvad er niche og størrelse på webstedet? Deres annoncer er altid kontekstuelle, og de begår heller ikke den specifikke type annoncer.

Du kan bruge deres annoncer sammen med AdSense. Chitika betaler via PayPal eller checks med en minimumsudbetaling på $ 10 (via PayPal) og $ 50 (via check). Du kan nemt og øjeblikkeligt godkende din konto.

Chitika er det første valg blandt næsten alle ejere af websteder eller blogg til at tjene penge. Tilmeld dig som udgiver på dette fantastiske Google AdSense-alternativ her: https://chitika.com

Relaterede: 10 højst betalte tilknyttede programmer i 2020

4. PopCash

Et andet godt annoncenetværk er PopCash. Med Popcash kan du begynde at tjene ekstra indtægter inden for 10 minutter. Opret bare din konto og indsend dit websted. Tilføj popunder-koden på dine ønskede websider.

De godkender dit domæne med det samme. Så snart dit domæne er godkendt, vises alle besøgende på dit websted popunder-annoncerne hver 24. time. Popcash tilbyder den højeste omsætningsandel på 80% i branchen.

Minimum udbetaling er kun $ 10 og betaling kan behandles gennem forskellige gateways såsom Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin og Wire Transfer.

Gå gennem kilden for at komme i gang med PopCash: http://popcash.net/publishers

5. InfoLinks:

Mere end 200 000 udgivere fra næsten 150 lande tjener indtægter via annoncepladser på deres websteder. InfoLinks er det næst mest populære indtjeningsnetværk, der tjener penge på.

Deres annoncer er kompatible med alle mulige websteder eller blogs. Annonceydelsen er ekstremt høj og forstyrrer aldrig brugerens oplevelser. Du kan få kontekstuelle annoncer, videoannoncer, så du nemt kan forbedre brugerengagement.

Hvis du får forbløffende trafik til dit websted, garanterer InfoLinks at tilbyde attraktive indtægter pr. Måned. Den mindste udbetaling er dog kun $ 10. Betaling behandles via PayPal.

InfoLinks tilbyder sin platform med gratis opsætningskonfigurationer og uden minimumskrav til besøgende eller visninger. Du kan nemt komme i gang med InfoLinks via oprettelse af udgiverkonto her https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds er et af de højest betalte annoncenetværk, der tilbyder popunder-annoncer. Denne platform tillader deres udgivere at vise automatisk afspilning af lyd- og videoannoncer eller yderligere popups. Du kan også definere popupfrekvensen som pr. Webstedets interesser.

Du kan også nægte popups med lyd eller andre irriterende elementer. Det mest interessante faktum er, at det giver udgiverne mulighed for at trække deres indtægter til enhver tid uden nogen minimum udbetalingsbetingelse.

Betaling sendes til din bankkonto via PayPal eller AlertPay inden for 24 timer. Du kan bruge din indtjening til at købe pundstrafik til dit websted eller din blog.

Her er kilden til at oprette udgiverkonto på PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

Med hensyn til annoncetyper er Media.net det bedste alternativ til Google AdSense. Det giver kontekstuelle og højt betalende annoncer. De inkluderede annoncetyper ligner Google AdSense.

Hvis du har god trafik og et websted eller blog af høj kvalitet, får dit domæne øjeblikkelig godkendelse. Det betyder ikke noget, hvor bredt eller hvad er niche på websted eller blog, de viser altid relevante annoncørs annoncer for at forbedre ydelsen og maksimere indtægterne.

Opret bare en udgiverkonto her https://www.media.net og konverter dine digitale aktiver til kilden til onlineindkomst.

Læs også:

  • Bedste blogging-værktøjer, som Blogger kan bruges i 2020

Konklusion

Jeg håber, at du har fundet de bedste alternativer til Adsense i 2020. Nu skal du bare oprette en udgiverkonto, få øjeblikkelig godkendelse og begynde at sælge dine annoncepladser nu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map