Hvordan man skriver et perfekt blogindlæg? – “En komplet trinvis vejledning”

Det er ikke så let at skrive et blogindlæg, som publikum elsker. Det kræver nogle ingredienser for at skrive et perfekt blogindlæg.


Ved du hvad blogs er? I begyndelsen var bloggerne mere en personlig dagbog. Folk plejede at dele ting om deres daglige liv i deres blogindlæg. Men nu er blogs blevet en effektiv måde at få mere trafik til hjemmesiden på.

En blog er en online journal, hvor du kan vise oplysninger i den omvendte kronologiske rækkefølge. De seneste indlæg vises først i en blog. Du kan sige, at en blog er et informativt websted eller en platform, hvor en forfatter eller en gruppe forfattere deler deres synspunkter.

At skrive et blogindlæg kræver færdigheder. For mange mennesker, der skriver til søgemaskineoptimeringsformål og skriver for at fange publikums opmærksomhed, synes to forskellige ting. Men dette er ikke tilfældet. I et SEO-optimeret og læseligt blogindlæg skal du holde dine søgeord et fremtrædende sted. Men undgå overforbrug af nøgleordene.

Definition af et blogindlæg:

Marketing har mange underafdelinger, og indhold er en af ​​dem. Men det er det mest misforståede udtryk for mange af os. Alle vil køre mere og mere trafik til hjemmesiden og overveje alle de kritiske faktorer, der spiller en væsentlig rolle i denne henseende, men de ignorerer vigtigheden af ​​kvalitetsindhold.

En blog er et informativt websted, hvor forfatteren deler sine synspunkter om et individuelt emne. Et blogindlæg er en post, som en forfatter skriver på en blog. Hvis du ejer en blog, kan du også uploade indhold i form af tekst, video, infografik og fotos.

Men hvad gør et blogindlæg perfekt? Findes der noget sådant som et perfekt blogindlæg?

Nå, svaret er ja. Når du skriver et blogindlæg, skal du huske, at du ikke skriver dine high school-papirer. Du skal skrive, at dit publikum finder interessant.

Med enkle ord skal dit blogindlæg være engagerende, når du skriver til et publikum, der er markant større. Ingen kommer til at læse de kedelige ting på din blog.

Læs også 4 måder at få indholdsidéer fra dine konkurrenter

Her er et par punkter, der kan hjælpe dig med at skrive et perfekt blogindlæg:

1. Søgeord:

Du ejer en blog, der betyder, at du vil have den til at rangere højere i søgemaskinens resultater og vælge de rigtige nøgleord, der kan gøre det. Foretag nøgleordsundersøgelse, inden du begynder at skrive noget.

Et nøgleord er det, som dit publikum leder efter, og når du har skrevet et blogindlæg efter at have udført ordentlig søgeordsundersøgelse, vil dit blogindlæg være i de øverste søgeresultater. Husk nøgleordet forskning betyder meget i SEO.

Læs også 11 bedste værktøjer til søgeordsforskning til SEO (gratis og betalt)

2. En karismatisk overskrift:

Skriv lokkende titel

Lad os starte med en enkel ting. Når du skriver en overskrift, bruger du firs cent ud af din dollar. Du skulle komme med en lokkende titel, så publikum let kunne finde din artikel. Hvorvidt læseren vil læse indlægget eller ej er helt baseret på den titel, du vælger.

Hvis du vil have din artikel fundet af søgemaskinen, så glem ikke at tilføje nøgleord i din titel. Men vent et øjeblik! Nøgleordet fyldning tjener ikke formålet. Vær naturlig.

Hvis du overvejer at bruge clickbait-titler, skal du straks droppe ideen. Publikum finder clickbait irriterende. Så overvej aldrig at bruge dem. Hvis du bruger en vildledende titel, vil publikum klikke for at læse indlægget, men derefter forlader det hurtigt bloggen.

Søgemaskinen vil indse, at du ikke leverer, hvad publikum leder efter. Brug spændende titler, så publikum kan klikke på det for at læse hele indlægget.

3. Brug underhoved:

Du kan bruge en lokkende titel til at lede publikums opmærksomhed, men du kan ikke presse alt med få ord. Så du har brug for en understøttende underhoved for at fortælle læseren, hvad dit indhold handler om, og hvad du vil diskutere.

Husk, at du kun griber opmærksomheden ved at bruge en spændende titel. Du er nødt til at generere interesse ved at bruge underhovedet i blogindlægget.

4. Hold det enkelt:

Nu kommer ordspillet. Du bruger svære sætninger og ord, som dit publikum ikke er i stand til at forstå. Når du undlader at lade publikum forstå dit indhold, besejrer du pointen med indholdsmarkedsføring.

Du skal bruge jargon men kun hvor det er nødvendigt. Brug ikke unødvendigt vanskelige synonymer til at vise. Hold dit indlæg forståeligt og ligetil for alle.

Hold afsnit korte, da læseren ikke er opmærksom på lange kedelige sektioner. I et SEO-optimeret blogindlæg skal du sørge for, at sætninger ikke er for lange. Start ikke hver nye sætning på en ny linje.

5. Foretag din research:

Gør din research

Lad os se, at ikke alle bloggere ved alt. Selv når professionelle bloggere sætter sig ned for at skrive noget, ved de ikke noget om det særlige emne. Der kommer forskningen til deres redning. Du skal undersøge, inden du skriver noget. Hvis du tager information og fakta fra en tredjepart, skal du sørge for at vælge autoritative kilder.

Husk, at de falske oplysninger nemt kommer ind i artikler, uden at webstedets redaktør bemærker det. Så vær forsigtig, mens du skriver fakta og tal. Undgå at skrive fejlagtige fakta.

6. Brug billeder effektivt:

Et blogindlæg uden et visuelt indhold sender sandsynligvis din læser til Twitter eller Reddit. Så det er meget værdifuldt at medtage billeder for at opdele teksten. Nå, ingen porer over hvert ord om det, du har skrevet. At inkludere tiltalende billeder får dit indlæg til at virke mindre skræmmende.

Jeg læser ikke et indlæg, der ikke indeholder nogen fotos. Jeg scanner kun blogindlæg i stedet for at gennemgå alle ord. Hvis du skriver om et tørt emne, skal du bruge billeder til at sprøjte lidt eftertragtet humor.

7. Korrekturlæsning:

Korrekturlæsning er faktisk en væsentlig del af at skrive en perfekt blog. Når du indtaster en kort besked på telefonen, forveksler skrivefejlen dig undertiden. Det samme gælder også for et blogindlæg. Der kan være grammatiske fejl, skrivefejl og generel slurv, der efterlader et negativt indtryk på læseren.

Så læs altid dit blogindlæg et par gange, før du rammer public. Hvis det er muligt, skal du give det til dine venner for at give det en hurtig scanning, før du offentliggør.

8. Del dit blogindlæg:

Du skal dele dit blogindlæg på populære sociale mediesider som Facebook og Twitter osv. Læs også andre brugers blogs og deltage i diskussionerne ved at kommentere. Det vil hjælpe dig med at oprette et enormt samfund, hvor du kan dele dit blogindlæg.

Sig ikke, hvad andre siger. Vær unik og få dit indlæg til at skille sig ud fra andre. Hvis publikum kommenterer og diskuterer emnet, betyder det, at det er lykkedes dig at give dit publikum noget værdifuldt. Dit blogindlæg skal have passende længde.

Det bør ikke være for langt eller for kort. Hold dit indlæg mellem 1000-1500 ord. Vær original og hold dig til det punkt. Glem aldrig at linke dit nuværende indlæg om det samme emne til det nye indlæg.

Forfatter Bio:

Sheroze Atari har 5+ års erfaring inden for Søgemaskine optimering (SEO), Markedsundersøgelse, Forretningsudvikling & teknologier.

Læs også:

  • Sådan skrives kraftige metabeskrivelser, der konverteres
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map