Top 10 bedste blogværktøjer, som enhver blogger skal bruge i 2020

Blogging er en af ​​de bedste aktiviteter, der vil vokse din virksomhed online. Blogging kræver mange færdigheder for at få succes i din virksomhed. Du kan opnå dette ved hjælp af de bedste blogværktøjer.


Læs også: WordPress vs Blogger: Hvilken er den bedste platform til blogging?

Disse værktøjer hjælper dig med at skabe, offentliggøre og promovere dit indhold på en ordentlig og effektiv måde. Der er mange tilgængelige værktøjer, men her har WPressBlog listet de 10 top blogværktøjer, du skal bruge i 2020.

Bedste blogværktøjer, som enhver blogger skal bruge

Liste over 10 bedste blogværktøjer til 2020

1. WordPress

For at starte blogging skal du bruge et websted. WordPress er det bedste CMS til at oprette et websted til blogging. I øjeblikket mere end 74,6 millioner websteder kører på WordPress. WordPress har mange brugervenlige funktioner, som enhver let kan begynde at blogge på et WordPress-websted. Nedenfor er fordelene ved at bruge WordPress:

 • Brugervenlighed: WordPress er meget let at bruge, at enhver kan foretage ændringer på webstedet.
 • Blogging hvor som helst: Du kan nemt logge ind på dit websted fra enhver computer og fortsætte med at blogge.
 • Ingen kodning krævet: I WordPress kan du offentliggøre en artikel, uploade billeder, videoer, dokumenter uden nogen programmeringsviden.
 • plugins: Der er mange gratis plugins og premium plugins tilgængelige. Disse plugins hjælper dig med at administrere din blog.
 • Indbygget blogging-funktion: WordPress blev oprindeligt startet som en blogging-platform, så du nemt kan administrere kommentarer, e-mail-abonnementer, blogindlæg og mange flere.
 • Flere brugere: Du kan oprette så mange brugere, som du vil. Du kan også tildele forskellige tilladelser til brugerne.

2. Webhosting

bluehost webhosting

Bluehost er den bedste og officielt anbefalede WordPress-hostingudbyderfirma. Du kan være vært for dit websted på Bluehost og øge webstedets hastighed og ydeevne, som vil hjælpe dig med søgemaskineoptimering.

Bluehost leverer et gratis domæne med deres hostingplan, så du ikke behøver at bruge ekstra penge på at købe et domæne. Hvis du ikke ved om oprettelse af et websted på Bluehost, kan du se nedenfor videoen. En komplet guide til “hvordan man opretter et websted ved hjælp af Bluehost” findes her trin for trin.

Læs også:

 • Bluehost anmeldelse
 • Bedste webhostudbydere i 2020

3. Yoast SEO-plugin

Yoast SEO er det mest populære SEO-plugin til WordPress. For at få webstedstrafik fra søgemaskiner skal du optimere det, og det kan let gøres ved hjælp af Yoast-plugin.

Der er mange SEO-funktioner tilgængelige i dette plugin, f.eks. Ændring af metatitlen og metabeskrivelsen, URL’er, sitemaps osv. Hvis du ikke har brugt dette plugin før så under videoen hjælper dig med at opsætte plugin.

4. Testværktøj til læsbarhed

læsbarhedstestværktøj

For at få succes med blogging skal dit indhold være læsbart. Brugere ignorerer altid at læse artikler, der er skrevet på et meget teknisk sprog og på en robotisk måde. Her “Testværktøj til læsbarhed”Spiller den største rolle. Det vil hjælpe dig med at kontrollere, om din blog er læsbar eller ikke.

5. SEMRush

SEMRUSH

Hvis du laver blogging, kan du forstå, at der også er andre bloggere, der blogger i din niche. Så for at konkurrere med dem, skal du optimere din blog. Du kan gøre dette ved at bruge SEO-værktøjer, men der er for mange SEO-værktøjer tilgængelige på markedet, så du vil blive forvirret over, hvilken du skal bruge?

SEMrush er det bedste SEO-værktøj, der hjælper dig med at optimere din blog. Ved at bruge SEMrush kan du lave en konkurrentanalyse og være i stand til at kende deres linkbyggingsstrategi, søgeordsundersøgelse, trafikanalyse og mange flere.

Jeg anbefaler SEMrush, da det er det billigste og bedste SEO-værktøj på markedet. Få SEMrush gratis prøveperiode i 30 dage herfra.

Læs også Bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO i 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo er det bedste værktøj til at finde nye emneideer i din branche. Vælg et nøgleord, du vil rangere højt, og søg det på BuzzSumo, du finder de topartikler, der har det højeste engagement på sociale medier. Vælg en af ​​dem, skriv derefter en artikel bedre end den, og offentliggør den på sociale medier. Det vil øge din webstedstrafik på meget lidt tid.

7. Buffer

Buffer er det bedste blogværktøj, der sparer din dyrebare tid. Du kan planlægge dine Facebook-indlæg, Twitter-tweets, Google plus-indlæg, Instagram-billeder og offentliggøre på dit valgte tidspunkt på sociale medier.

Hvis du ikke ønsker at vælge udstationeringstid, vil denne app offentliggøre dine indlæg på det bedste tidspunkt, så du får mest muligt ud af sociale medier. Buffer er tilgængelig i den gratis og betalte version.

8. Google Analytics

google analytics

Hvis du blogger i et par måneder, skriver artikler og promoverer dem på sociale medier, og nu vil du vide resultatet af alle disse aktiviteter, hjælper Google Analytics-værktøjet dig meget godt.

Google Analytics er et af de mest populære blogværktøjer, som alle bloggere i øjeblikket bruger. Du kan kontrollere brugernes al aktivitet på bloggen fra at komme ind for at forlade bloggen.

Realtidsafsnittet viser, hvilke brugere der i øjeblikket gennemser dit websted. Publikumsafsnittet viser brugernes placering, browser, operativsystem osv. Opkøbssektionen viser dig, hvordan folk fandt dit websted og Opførselsafsnit viser dine brugers aktivitet på din blog.

Hvis du er ny på Google Analytics her er begynderguiden, der hjælper dig med at forstå og opsætte den.

9. Grammatisk

Grammarly

Hvis du ikke ser alvorligt med stave- og grammatikfejl i dit indhold, mister du dine brugere hurtigt. Når en bruger finder dit indhold meget brugervenligt og let læseligt, er chancerne for at vende tilbage til denne bruger meget store.

Grammarly hjælper dig med at gøre dit blogindhold læsbart ved at registrere og fremhæve forkert stavemåde, grammatik og unøjagtig tegnsætning. Det registrerer ikke kun fejl i indholdet, men foreslår også en ordentlig løsning på fejlen.

Grammatik er tilgængelig i både gratis og betalt version. I den betalte version kan du gøre indholdet mere læsbart, da det vil finde flere fejl og give deres løsning.

10. Pixabay

For at skabe et unikt og korrekt billede til dit blogindlæg skal du have designfærdigheder og tid. Hvis du ikke har begge dele derefter Pixabay er det bedste værktøj til dig. Det har for mange tilgængelige gratis fotos, som du kan bruge i din blog.

Konklusion

Alle blogværktøjer, der er nævnt ovenfor, vil helt sikkert spare dig for meget tid og hjælpe dig også med at øge produktiviteten.

Fortæl mig, hvad der er dit yndlingsblogværktøj i nedenstående kommentarsektion.

Læs også,

 • Top 10 bloggere i Indien
 • Top 10 bloggere i verden
 • Bedste Google Adsense-plugins til WordPress
 • 10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger (og hvordan man er!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map