WordPress vs Blogger: Hvilken er den bedste platform til blogging?

Hvis du vil starte en blog og forvirre om, hvilken blogplatform du skal vælge, er du på det rigtige sted.


Her vil WPressBlog vise dig, hvilken blogplatform der er bedst for dig fra WordPress og Blogger. Begge platforme har fordele og ulemper. Du kan vælge en i henhold til dine krav.

En vigtig ting, du skal vide, at WordPress.org og WordPress.com begge er forskellige platforme. WordPress.org er en self-hostet blogging platform, hvorimod WordPress.com er en gratis blogging platform.

For at kende den fulde forskel mellem dem, skal du læse vores WordPress.com vs WordPress.org artikel.

Her har jeg vist forskellen mellem self-hosted WordPress.org og gratis Blogger platform.

Forskellen mellem WordPress og blogger

1. Ejerskab

Hvis du kører en succesrig blog i et par år, og pludselig din adgang til den blog er blevet nægtet, vil det være et rigtig stort tab for dig. Og jeg ved, at du ikke ønsker, at noget skal ske sådan med dig.

Hvis du kører en blog på blogger, kan dette ske med dig, fordi Blogger er ejet af Google. Google har ret til at lukke sin blogger-service når som helst. Således i fremtiden har du ikke adgang til din bloggerblog.

Mens WordPress.org er en selvhostet blogging-platform, der betyder, at du er den eneste ejer af din blog. Men for at fortsætte med at køre din blog på WordPress, skal du betale for domæne og webhosting.

Hvis du vil starte en blog på WordPress, der er vært selv, er her den komplette guide for begyndere til at starte en blog på WordPress på Bluehost. Hvis du kan lide SiteGround-hosting, skal du læse denne artikel: Sådan starter du en WordPress-blog med SiteGround.

2. Kontrol

Hvis vi sammenligner WordPress med Blogger for at kontrollere funktioner, er WordPress bestemt vinderen. Du kan kontrollere WordPress ved hjælp af mange WordPress-plugins. Du kan også oprette et forretningswebsted ved hjælp af WordPress.

I blogger har du begrænsede funktioner, som du kan bruge til din blog. Du kan ikke oprette et forretningswebsted ved hjælp af blogger.

3. Udseende

I blogger kan du ændre udseendet på din blog ved hjælp af kun et par skabeloner, mens der i WordPress er ubegrænsede gratis og premium WordPress-temaer, som du kan bruge til at ændre udseendet og stilen på din blog.

WordPress-temaer er meget brugervenlige, som du nemt kan ændre indstillingen. I blogger er der få værktøjer, hvorfra du kun kan ændre layoutets farver og størrelse.

4. Sikkerhed

Som jeg har fortalt dig i det første emne, at blogger er en service leveret af Google, så du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed eller sikkerhedskopi. For WordPress er du ejer af din blog, og du kan også ændre funktionerne på din blog.

Her administrerer du en WordPress-blog, så under styring af din blog har du risikoen for vira eller hackere. Selvom du kan gøre din WordPress-blog sikker ved hjælp af et par teknikker.

Hvis du vil gøre din WordPress-blog sikker, skal du læse denne artikel: Sådan sikres WordPress-blog?

5. Fremtid

Du skal være opmærksom på din blogs fremtid. Hvis du kører din blog for at tjene penge, vil du aldrig have, at din blog kan stoppes af en anden. Bloggers fremtid ser ikke godt ud, fordi der ikke er nogen større opdatering fra Google til blogger fra de sidste par år.

Så hvis du kører en blog på blogger, foreslår jeg, at du overfører din blog fra Blogger til WordPress så hurtigt som muligt.

Den største forskel mellem blogger og WordPress er omkostninger. WordPress er et betalt værktøj, hvorimod Blogger er et gratis værktøj til at oprette et websted.

Du vil starte en blog uden at betale noget, så foreslår jeg, at du bruger en gratis version af WordPress. I fremtiden, hvis din blog vokser godt, kan du nemt overfør din blog på WordPress, der selv er vært. Den største fordel er, at du vil være opmærksom på nogle funktioner i WordPress, så det vil være let for dig at administrere din blog på selvhostet WordPress.

Du kan kun oprette et websted på blogger, hvis du er ny til at blogge. Det er meget let at bruge, at alle kan oprette en blog inden for 5 minutter. Du kan oprette en blog på blogger ved hjælp af din Gmail-konto.

Konklusion

Jeg håber, du nu er opmærksom på alle forskellene mellem blogger og WordPress. Hvis du har nogen forvirring omkring WordPress vs Blogger, så lad os vide det ved at kommentere i kommentarsektionen. Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig.

Læs også,

 • Bedste gratis webhostudbydere
 • Billige leverandører af domænenavne i 2020
 • WordPress vs Wix
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map