13 emulatoare populare Android și iOS pentru Windows, MAC și Online

Fie că este vorba de LG, Samsung sau Huawei, 90% din telefoanele mobile funcționează pe Android. Având în vedere o astfel de creștere extraordinară pe piața de dezvoltare a aplicațiilor mobile, există numeroase teste de compatibilitate efectuate la scară masivă, însă dezvoltatorii, datorită volumului de muncă deja în creștere, nu au timpul necesar pentru testarea problemelor de compatibilitate ale funcțiilor aplicațiilor mobile..


În afară de restricțiile de timp, există probleme de a avea resurse disponibile pentru a rula teste pe fiecare funcție a aplicațiilor diversificate. În consecință, utilizarea emulatoarelor a câștigat o popularitate care soluționează pentru a simplifica și a facilita procesul de testare pentru a face mai ușor și mai puțin obositor.

Înainte de a merge mai departe, să primim mai întâi o fermitate asupra unui „emulator”. Deci ce este?

Ei bine, pentru început, un emulator, prin definiție, este un instrument care imită sistemul de operare Android pe computerul desktop. Dezvoltatorii proiectează emulator pentru a ajuta utilizatorii sau dezvoltatorii care doresc să utilizeze Android fără a trece prin dificultatea instalării.

Este un program care rulează pe un sistem computerizat, emulând arhitectura dispozitivului invitatului. De exemplu, puteți profita cu ușurință de la jocuri, cum ar fi PUBG sau Pokemon Go, pe computer, fără să le aveți instalate. Misto, nu-i asa?

Continuând, acum că știm pentru ce este exact acest instrument, să vedem cum ajută la testarea aplicațiilor.

Am asistat la o creștere semnificativă în dezvoltarea aplicațiilor mobile. Treptat, aceste aplicații mobile, probabil, au devenit punctul central al existenței noastre și ar continua să crească pe măsură ce utilizarea telefoanelor mobile devine și mai omniprezentă. Indiferent dacă este ceva atât de casnic cum ar fi cumpărăturile alimentare sau activități recreative precum jocul, totul are acum doar un simplu clic distanță.

Vorbind despre asta, pentru ca ceva să funcționeze perfect, trebuie să fie la latitudinea.

Prin urmare, fiecare cerere trebuie să treacă printr-o fază riguroasă de testare pentru a depista orice anomalie înainte de a o trimite către utilizatori. Prin urmare, pentru toți dezvoltatorii, aceasta este într-adevăr un godend având în vedere modul în care identifică modele de comportament neașteptate sau neobișnuite în faza de testare a unei aplicații mobile.

Înainte de a porni în călătoria de a discuta despre diverse emulatoare, să explorăm un pic despre cum funcționează și ce anume îi determină pe utilizatori să opteze pentru un astfel de instrument.

O aplicație Android sau iOS sau un browser este emulat de un emulator pe un sistem de operare considerat unul definit, cum ar fi Mac și Windows. Ceea ce face este că stabilește condiții de hardware virtuale ale unui dispozitiv Android sau iOS. După aceasta, îl folosim pentru testare pe lângă depanare. Ca orice altceva în această lume, un emulator vine, de asemenea, cu partea sa corectă de limitări.

Nu putem nega cât de scump este să setați și să întrețineți un laborator de dispozitive Android cu adevărat, deoarece nu este nicio bucată de tort pentru a face față costurilor regulate de întreținere, în afară de actualizările frecvente ale dispozitivului. Prin urmare, emulatoarele Android și iOS online sunt o alegere populară printre utilizatori și pe bună dreptate!

Să începem, oameni buni!

Trezi dorinţa cuiva

Trezi dorinţa cuiva este un emulator bazat pe browser și se potrivește bine cu HTML5 și JavaScript.

Având în vedere că nu există sau nu sunt disponibile opțiuni limitate pentru emulatoarele iOS pentru PC și Mac, Appetize servește ca cea mai bună soluție, întrucât cel mai mult vă solicită este să încărcați aplicația pe site-ul web și, de atunci, sunteți gata să mergeți. Acordă eficient atât Android cât și iOS.

LambdaTest

Cu o selecție de peste 2000 de combinații diferite de browser și mediu de operare, LambdaTest se asigură că site-urile web și toate aplicațiile scapă de orice eroare și funcționează fără probleme. Instrumentele pentru dezvoltatori încorporate sunt poarta de intrare în depanare, și asta în timp real.

Acesta facilitează testarea încrucișată pe mai multe browsere mobile, precum Safari, Mozilla și Google Chrome. Funcția tunelului Lambda oferă un beneficiu suplimentar de testare a paginilor găzduite atât la nivel local cât și privat.

Genymotion

Acesta este simplu de utilizat și configurat pe lângă faptul că este un emulator bogat în caracteristici. Vine într-o versiune gratuită și plătită.

Genymotion se remarcă prin toate cărțile grafice OpenGL capabile. Acest lucru îl face unul dintre cele mai bune și mai rapide emulatoare Android. Este livrat cu pluginuri atât pentru Eclipse, cât și pentru Android Studio.

În afară de aceasta, este disponibil pe mai multe sisteme de operare Windows, Linux și OS X. De asemenea, permite utilizarea unei camere web pentru un dispozitiv emulat ca o cameră. Comenzile ADB pot fi de asemenea efectuate folosind tunelul ADB.

Laboratoare de sos

lui Saucelab Simulatoarele Android și iOS reprezintă o abordare economică pentru a rula teste pe aplicații mobile. Emulatoarele lor vă permit să efectuați teste cross-browser la o viteză atractivă la un cost mai mic al dispozitivelor reale.

În concluzie, probabil că sunt cele mai bune pentru a oferi un amestec bun de emulatoare, simulatoare în combinație cu dispozitive reale pentru a obține cele mai bune atunci când este vorba de automatizarea testelor mobile.

AWS Device Farm

AWS Device Farm ajută la rularea aplicațiilor web și mobile prin testări răspândite pe o gamă largă de browsere desktop, precum Chrome, Internet Explorer și Firefox și dispozitive mobile reale. Acest lucru este pentru a vă asigura că aplicația funcționează la fel indiferent de mediul browserului său.

Odată cu testarea automată, problemele sunt identificate și grupate astfel încât să se poată concentra mai întâi pe cea mai importantă. Acestea sunt analizate și fixate prin utilizarea grea a videoclipurilor, a jurnalelor de acțiune și a consolei și a jurnalelor de drivere web.

BlueStacks

BlueStacks, este relevant să menționăm cât de populară și de curentă este o alegere pentru emulatorii Android. De ce este așa?

Ei bine, pentru început, Bluestacks este un emulator de desktop care se îmbină bine atât cu Windows cât și cu Mac. În timp ce îl proiectează într-o manieră în care să poată rula orice aplicație Android, funcțiile sale funcționează cel mai bine pentru a îmbunătăți experiențele de jocuri video Android pe Windows.

Așadar, dacă sunteți cineva care se ocupă foarte mult cu jocurile de înaltă grafică, atunci acesta este pentru voi, pentru că este vorba despre jocuri Android pe PC! Avantajul cel mai semnificativ este acela că nu pierdeți calitatea grafică și să nu uitați de compatibilitatea sa remarcabilă cu majoritatea și principalele jocuri Android.

memu

Este un emulator Android menit să vă îmbunătățească experiența de jocuri video. Este ușor de utilizat, deoarece nu implică schimbarea sau efectuarea de ajustări la oricare dintre aceste setări complicate. Este nevoie doar de instalare și sunteți bine să mergeți cu jocul. Surferii de metrou, Geometry Dash și Minion erupții cutanate sunt câteva jocuri de care vă puteți bucura din toată inima folosind acest emulator.

în afară de aceasta, memu a apărut ca o excepție de când acceptă Lollipop, Android Jelly-bean și, de asemenea, Kitkat. MEmu este recomandat datorită productivității sale stelare și este, de asemenea, liber de utilizat.

Nox

Este un alt emulator Android specializat în jocuri video și acceptă mai multe versiuni Android. Este proiectat și lucrat de către BigNox și se ocupă de jocuri precum PUBG și Clash of Clans. Este livrat cu funcții avansate, cum ar fi Mapping tastatură. Această caracteristică vă oferă un avantaj în comparație cu alți jucători, deoarece răspunsul de la o tastatură este mai rapid.

Modul multi-player vă permite să rulați simultan un joc în diferite ferestre, ceea ce face posibilă comutarea între mai multe jocuri simultan. Este gratuit pentru a descărca și este utilizat pe Windows 10 și Mac. Vorbind despre aceasta, este ușor de descărcat și instalat ca orice alt software.

Android Studio

Studioul Android vine cu o varietate de instrumente care ajută dezvoltatorii să proiecteze și să creeze aplicații și jocuri de jocuri, exclusiv pentru Android. În mod similar, vine chiar și cu un emulator încorporat care ajută la testarea jocului sau a unei aplicații.

Totuși, configurarea este destul de complexă și poate dura mult timp. Se poate dovedi o dificultate pentru începător, în timp ce poate fi o alegere ideală pentru dezvoltatori. Este un software inteligent și acceptă Kotlin, Java, pe lângă limbile C / C ++.

Redfinger

Redfinger este unul dintre cele mai prietenoase și ușoare emulatoare ușoare. Nu are cerințe hardware, iar consumul de memorie este un minim, deci este perfect pentru începători și utilizatori care doresc să rămână ușor pe resursele computerului.

Oferă o experiență Android care este 100% autohtonă. Nu numai acest lucru, dar este, de asemenea, un emulator multiplă platformă și permite accesul pentru a rula toate aplicațiile Android din Windows sau MacOS.

BrowserStack

BrowserStack este un refugiu unic și inovator pentru emulatoarele mobile ale Apple iOS și Google Android, și ambele sunt similare cu 99% la dispozitivele reale.

BrowserStack este înaltă ca cea mai credibilă platformă de testare web și mobilă. Acesta vă permite să rulați teste pe mai multe dispozitive și browsere desktop pentru a vă asigura că software-ul depășește mult și așteptările organizaționale și ale clienților. Încărcată cu o interfață flexibilă, ușor de utilizat și versatilă, cuplată cu o API uimitoare, face munca destul de ușoară.

Puteți schimba cu ușurință între mobil, PC sau MAC.

iPadian

Există destul de multe instrumente similare cu iPadian, care oferă o experiență iPad sau iPhone atât pentru Mac, cât și pentru PC, dar nu te-ar lăsa să mergi la încărcarea aplicației sau a codului pentru a rula teste. Prin urmare, dacă doriți să utilizați un emulator iOS care imită hardware-ul hardware-ului iOS pe un desktop Windows, atunci iPadianul este ceea ce ar trebui să mergeți pentru.

Este pertinent să menționăm că, în realitate, nu este în totalitate un emulator, ci mai degrabă simulează o interfață de utilizator iOS folosind un sistem de operare Windows 7 sau superior, deschizând o nouă fereastră și utilizând aplicații și hardware Windows. Vine cu o interfață personalizabilă în combinație cu multe aplicații interesante.

RunThatApp

RunThatApp vă permite să rulați aplicațiile mobile fără probleme în browsere, permițând utilizatorilor să testeze și să promoveze aplicațiile. Acesta reduce costul cu o rată mai mare, având în vedere că utilizează emulația dispozitivului. Platforma pe care o folosește este atât de unică încât suportă aproape fiecare dispozitiv și browser.

Cuvântul final …

Sperăm că listările pe care le-am tratat se vor dovedi a fi benefice pentru dvs. atunci când ați propus să alegeți unul singur.

ETICHETE:

  • MacOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map