Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile într-un limbaj de programare existent sau nou, unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este prin provocări de codare.


O mulțime de platforme și site-uri web au devenit disponibile de-a lungul anilor, oferind provocări interesante pentru codificatorii de toate nivelurile. Indiferent dacă este o limbă nouă pe care încercați să o învățați sau doriți să vă testați spiritul în situații stresante, provocările de codare pot fi atât distractive cât și un test în același timp.

Beneficiile, în afară de cele evidente, cu lucrul la aceste provocări includ abilități mai bune de rezolvare a problemelor, înțelegere aprofundată a limbajului și bucuria de a învăța noi algoritmi. După cum știți, algoritmii nu sunt neobișnuiți în timpul procesului de angajare – deci a avea niște dinți în joc s-ar putea să vă ofere o mână de sus.

Această postare acoperă unele dintre cele mai bune site-uri web și platforme cu provocări de codificare. Unele sunt prietenoase pentru începători, în timp ce altele se adresează unui public mai experimentat. De asemenea, adăugăm câteva lucruri pe care le puteți arăta copiilor de atunci codare prietenoasă pentru copii a devenit de asemenea destul de popular.

Coderbyte

Coderbyte este o aplicație unică bazată pe practici moderne de programare. Caracteristica sa principală este provocările de codificare, care au ajutat milioane de oameni de pe tot globul să devină dezvoltatori mai buni. Spre deosebire de aplicațiile similare de pe piață, Coderbyte este dedicat să ajute oamenii să abordeze probleme la nivel de industrie.

Coderbyte

Unul dintre avantajele utilizării acestei platforme este că lucrează împreună cu unele dintre cele mai importante mărci de software. De exemplu, Google, LogMeIn, HBO, PWC și multe altele. Dacă vreți vreodată să dețineți un loc de muncă la astfel de companii, atunci sunteți siguri că Coderbyte vă poate oferi provocările necesare pentru a vă testa abilitățile.

După ce vă înregistrați, puteți alege dintre provocări și algoritmi. Există sute de mii de soluții trimise de utilizator, ceea ce vă poate ajuta să înțelegeți mult mai larg subiectele specifice de programare.

Organizațiile se pot înscrie și gestiona procesul de screening. Devenind o organizație înregistrată, obțineți acces la instrumente suplimentare care vă pot ajuta să ecranizați fiecare dezvoltator individual.

Codewars

Frumusețea practicii de codare consecvente constă în faptul că vii întotdeauna cu noi modalități de rezolvare a problemelor. Codewars valorifică această idee. Pe baza „katas”, platforma oferă exerciții și provocări într-o mare varietate de limbi.

Pe măsură ce completați exercițiile menționate, puteți obține puncte, dar puteți verifica și modul în care alți programatori au rezolvat o anumită problemă.

Codewars

Dacă doriți să practicați o limbă nouă, atunci Codewars este un site excepțional de adăugat la marcajele dvs..

Iată câteva dintre limbile acceptate:

  • Clojure
  • Rugini
  • Rapid
  • Piton
  • Haskell
  • Coajă
  • JavaScript
  • PHP
  • Kotlin
  • Scala

Și multe alte limbi se află în programul BETA; disponibile, dar cu blocaje potențiale.

Edabit

Cel mai simplu mod de a învăța lucruri noi este să ai o interacțiune consecventă cu ceea ce încerci să înveți. Acesta este și cazul programării. Citirea celor mai bune cărți vă va oferi zero cunoștințe, decât dacă puneți în practică cuvântul scris.

Edabit

Edabit este o platformă consacrată care oferă provocări de codare la dimensiunea mușcăturii, care vă pot îmbunătăți rapid abilitățile de codare.

Întoarceți suma celor două numere Edabit

În mod fundamental, Edabit dorește să ofere o platformă care să poată elimina diferența dintre începători și codificatori avansați. Puteți consulta Foaia de parcurs pentru a vedea lista completă de caracteristici.

CodinGame

Jocurile ca platforme de învățare nu sunt un lucru cu totul nou, dar par a fi acum mult mai mulți jucători pe teren. CodinGame este doar una dintre numeroasele platforme care oferă provocări de programare printr-o experiență gamificată. În loc să scrii cod cu punct-punct, în schimb, creezi un mediu de joc. Într-un fel, tot codul pe care îl scrieți afectează modul în care se desfășoară „jocul”.

CodinGame

Înapoi, platforme ca CodinGame poate ajuta dezvoltatorii tehnologici mult despre cauză și efect. Și cum anumite decizii duc la rezultate specifice.

Acesta nu este doar unul dintre acele site-uri ieftine în care scrieți cod JavaScript sloppy. CodinGame implică niște algoritmi de nivel superior și are nenumărate codificatoare de talie mondială care ajută la furnizarea de soluții atât dezvoltatorilor noi, cât și celor experimentați deopotrivă..

HackerEarth

HackerEarth este o platformă binecunoscută care rulează hackathoni, provocări de codare și diferite tipuri de competiții.

HackerEarth

Este, de asemenea, un loc unde puteți obține câteva cunoștințe interesante despre procesul de angajare în companii moderne. Nu toate, dar o bună parte din provocările care se regăsesc în baza de date a HackerEarth pot ajunge să fie solicitate în oricare dintre viitoarele tale interviuri de muncă..

Captura de ecran 2019-01-01 la 16.18.22 PM

Și cum este posibil acest lucru? Ei bine, mai ales pentru că adevărata problemă a HackerEarth este să ofere soluții de recrutare pentru companii de înaltă tehnologie. Dacă vrei să fii considerat cel mai bun, trebuie să stai cu cei mai buni. Este o situație câștig-câștig pentru tine.

Programmr

Programmr este un laborator digital dinamic pentru toate nivelurile de dezvoltatori. Cu Programmr, puteți scrie cod, compila și executa proiecte direct din browserul dvs. Platforma acceptă toate limbile majore utilizate astăzi. Indiferent dacă este o aplicație mobilă sau o structură a bazei de date pe care doriți să o executați – Programmr are instrumentele care o acceptă.

Programmr

În ceea ce privește provocările, Programmr are un set personalizat de provocări pentru Java, C ++, PHP, C #, Ruby, Python și iOS. Fiecare set include peste 100 de provocări, care pot fi sortate după popularitate (pe baza voturilor utilizatorului) și alți factori.

Ceea ce îi diferențiază pe acești tipi față de alții este că puteți folosi experiențele dvs. noi pentru a obține feedback instantaneu, fie că este vorba despre un certificat pentru o limbă specifică, fie doar despre feedback de la utilizatorii existenți.

HackerRank

HackerRank este o startup care se concentrează pe oferirea de provocări de codificare pentru persoane și organizații deopotrivă. În funcție de provocare, vi se oferă cel mai adesea instrucțiuni pentru un proiect care trebuie finalizat și modul în care îl finalizați depinde de dvs..

În prezent, dezvoltatorii pot utiliza Java, Python, JavaScript, PHP, C ++ și SQL pentru a rezolva provocările furnizate.

HackerRank

Ori de câte ori trimiteți soluțiile, platforma punctează automat trimiterea dvs. pe baza unor factori precum exactitatea. După aceea, ești plasat în clasamentul global, în timp ce cultivi realizări (insigne) pe parcurs. Există, de asemenea, „sprints”, care este un alt termen pentru concursurile găzduite de platformă.

House of Codes a scris o piesă interesantă înfățișând primele 50 de provocări găsite în Hacker Rank. Dacă ai curiozitatea pentru asta, merită citit; cu o tonă de exemple și materiale.

Trenul de codificare

Daniel Shiffman este o armată realizată de o singură persoană, creând și producând material excelent în programare. Trenul de codificare este platforma YouTube personală a lui Daniel, unde a distribuit videoclipuri interesante și utile pentru abordarea problemelor legate de programare.

Trenul de codificare

Dar, el are această abordare interesantă. În loc să găzduiască totul pe site-ul său web, el folosește YouTube ca platformă pentru provocare, iar site-ul său web ca platformă pentru soluție.

Continuați în natură pe care se bazează provocările sale P5.js și Prelucrare – două soluții populare utilizate în artă și design grafic.

Wolfram Provocări

Wolfram este una dintre cele mai cunoscute companii din lume care operează sub filiala informatică. Platforma lor a lăsat mulți fără grai prin posibilitățile sale.

Wolfram Provocări

Deși accentul nostru nu este pus pe Wolfram Alpha, o nouă frontieră introdusă la începutul anului 2018 – Wolfram Provocări.

Există o mulțime de exemple de provocări pe care le putem imagina că implică găsirea „soluției cu cele mai mici costuri” sau „cea mai potrivită”. Și este o configurație similară cu sarcini tipice de învățare automată: găsiți o funcție (să spunem bazată pe o rețea neuronală) care să funcționeze cel mai bine la clasificarea unui anumit set de teste etc..

În comparație cu alte site-uri / platforme din acest roundup, Wolfram acoperă o arie largă de provocări și nu doar codificare. În total, dacă doriți să vă accentuați gândirea critică – aceasta va fi platforma pentru a o face!

LeetCode

LeetCode este un produs, adică nu este doar un site care găzduiește provocări aleatorii. În schimb, LeetCode este o modalitate de a vă pregăti pentru posibilitățile viitoare.

LeetCode

Platforma oferă învățare modernă, provocări complexe și un tablou de bord superb pentru a obține totul.

Cea mai lungă paranteză validă LeetCode

Există, de asemenea, articole, forumuri de discuții și alte aspecte ale comunității pentru a încuraja o experiență perfectă. Mulți utilizatori LeetCode s-au „absolvit” pentru a lucra la companii precum Uber, Amazon, Stripe și altele.

Codeforces

Codeforces este pentru toți codificatorii hardcore și dedicați de acolo. Gândiți-vă ingineri software, pentesteri, A.I. entuziaști și mașini de învățare! Ca platformă pentru programatori avansați, Codeforces este cunoscut pentru notorietatea clasamentului și a spiritului competitiv.

Codeforces

Iar începerea este mai ușor decât crezi.

Exercism

Este minunat să vezi inițiativele din spatele multor platforme de provocare de codificare.

Exercism

Și Exercism nu face excepție. Katrina Owen, fondatoarea, spune că obiectivul ei este acela de a „ajuta oamenii să învețe suficientă codificare [folosind exercițiu], astfel încât să își poată găsi un loc de muncă în dezvoltare”..

Provocările Kotlin

În momentul scrierii acestui lucru, există mai mult de 2.600 de exerciții în 48 de limbi – toate gratuit! Ai vrut să vrei învață Kotlin, sau poate orientați-vă mai mult în Vim? Acum este șansa ta de a învăța unele abilități noi prin provocări interesante!

Codier

Oricât de surprinzător ar putea fi pentru unii dintre voi, există încă codificări care se întâmplă și în dezvoltarea front-end!

Codier

Provocările aici sunt adunate în mare parte de către utilizatori. De exemplu, cineva ar putea publica o „Carte de proiectare a materialelor” și vă poate provoca să o îmbunătățiți sau să creați o variantă similară.

Provocarea cărților de design material

Rezultatul este abilitatea ta de a face câteva idei creative. Și este plăcut să vezi cum alții se confruntă cu probleme similare și în timp real. Puteți reutiliza întotdeauna codul trimis de alții în proiectele dvs..

Flexbox Froggy

Vorbind de front-end, cum se întâmplă înțelegerea Flexbox? Este întotdeauna plăcut să obțineți un pic de actualizare a memoriei pentru a vă menține ascuțit și la vedere!

Flexbox Froggy

Flexbox Froggy este un joc minunat care te duce prin 28 de pași de diferite utilizări și alinieri Flexbox. Poate că este mai puțin o provocare decât este un memento, dar puteți face toate nivelurile fără a căuta răspunsuri?

Grădină Grătar este un joc foarte similar; singura diferență este că lucrați cu funcția Grid și nu cu Flex.

PyBites

Python este acceptat pe scară largă ca cea mai simplă limbă de învățat. Și este deseori recomandat pentru noi programatori să exploreze mai întâi. Dar, nu lăsa acest lucru să te descurajeze să crezi în capacitatea lui Python.

Provocări ale codului PyBites

În aceste zile, o mulțime de învățare automată și generarea seturilor de date se face exclusiv cu Piton – și aceasta nu este o mică probă!

python machine learning

PyBites te ridică la viteză cu cele mai recente întâmplări. Articole, provocări de codare și alte e-mailuri critice pentru a vă ajuta să vă clarificați inteligența. Fiecare provocare include o monitorizare ca o revizuire, unde puteți compara codul dvs. și explorați modul corect de rezolvare a unei probleme.

CodeCombat

CodeCombat este încă un joc de codificare care oferă un mediu de codare dinamic și provocator. Diferența dintre un produs precum CodinGame este că CodeCombat se concentrează pe profesori. Drept urmare, puteți utiliza această platformă pentru a preda programarea și rezolvarea problemelor la nivelul școlii.

CodeCombat

Există instrumente, materiale și alte resurse adaptate special în acest scop. Și este foarte distractiv. Jocurile CodeCombat pe care le construiți sunt atât interesante, dar și uimitoare din punct de vedere vizual. Iar jocurile sunt atât de populare printre copii. Oferirea copiilor provocarea de a-și dezvolta mediul virtual îi poate inspira să construiască ceva uimitor în viitor!

Tynker

După cum am menționat pe scurt în prezentare, am primit ceva pentru toți părinții de acolo. Tynker este o mică platformă distractivă care ajută la predarea codificării copiilor. Se bazează pe o interfață foarte simplă de drag and drop, unde copiii se pot confrunta între alegeri și, probabil, să rezolve problemele prezentate.

Tynker

Și nici nu greșiți, Tynker este adaptat la standardele moderne mai mult decât credeți. Dacă aveți copii care se târăsc în adolescență, îi puteți lăsa să scrie soluții folosind Python sau JavaScript, mai degrabă decât să utilizeze Blocks singur.

Cuvinte de închidere: Provocă-te!

În total, există probabil 10.000 de provocări de cod unice pe toate site-urile și platformele enumerate. Este imposibil să le treci prin toate așa.

În schimb, recomandarea mea este să găsiți o platformă care vă simțiți cel mai bine pentru nevoile dvs. și să vă concentrați doar pe acea platformă. Puteți construi prietenii, puteți învăța lucruri noi și cine știe – s-ar putea să învățați suficient pentru a deține un nou loc de muncă la o companie plătitoare de vârf!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me