7 cele mai bune cadre AngularJS pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor

HTML este un mod excelent de a face paginile statice, dar fără integrarea limbajelor de script, funcțiile statice nu ar putea oferi o funcție dinamică paginilor web.


Versiunea avansată a javascript, cum ar fi AngularJS, este necesară pentru crearea unui server client puternic și pentru a rula aplicații web fără probleme. În 2012 Google a introdus AngularJs, este un software gratuit și open source și încorporat cu HTML ca etichetă de script.

Odată cu dezvoltarea SPA (aplicație pentru o singură pagină), Angular Js capătă o imensă popularitate și oferă o mulțime de configurații către cel mai folosit limbaj de programare din partea clientului, cum ar fi Javascript. Odată cu încorporarea HTML, utilizatorii vor utiliza atributele unghiulare mai avansate.

Conform analizei de piață, Angularjs trăiește de mult timp aici și a devenit un atu pentru industria web. Mulțumesc marii comunități, open-source și șablon gata făcut la un cost mai mic.

Prin utilizarea atributelor avansate ale Angularjs, dezvoltatorii vor realiza cadre diferite pentru crearea aplicațiilor web dinamice. Dar alegerea cadrului potrivit este o sarcină dificilă, deoarece mai multe structuri sunt disponibile pe piață. Dezvoltatorii entuziaști care sunt dispuși să lucreze la AngularJs pot utiliza aceste cadre, iar dezvoltatorii fac software-ul remarcabil. Dacă doriți să obțineți cunoștințe complete despre Angularjs, puteți lua curs online.

Aruncăm o privire la următoarele cadre care vă vor ajuta să deveniți un dezvoltator inteligent.

ionic

ionic este un campion AngularJs. Este un cadru frontal special optimizat și robust pentru AngularJs pentru a construi aplicații web și mobile.

Cadrul avansat special optimizat, cu instrucțiuni de la Angular pentru a sprijini implementarea aplicațiilor bazate pe CSS3 și HTML, oferind astfel o interferență productivă a utilizatorului. Cadrul dezvoltat oferă un kit de dezvoltare software liber (open-source și software gratuit) (SDK), nu numai că unele componente ale bibliotecii UI ajută la crearea de aplicații interactive hibride pentru produse sensibile la atingere.

Sună interesant să înveți ionic? Verifica asta curs hands-on online.

LumX

LumX este un cadru frontal complet flexibil bazat pe Google Material Design.

Caracteristicile LumX le permite dezvoltatorilor să construiască interfețe de utilizator conform recomandărilor Google. LumX se bazează pe Angular JS pentru a sprijini dezvoltarea aplicațiilor web bazate pe modelul de design MVC și, de asemenea, folosește jQuery pentru a îmbunătăți performanța aplicațiilor bazate pe web..

Dar utilizatorii nu trebuie să utilizeze separat pluginurile jQuery în timp ce utilizează componente LumX. SAAS este utilizat pentru a construi cadrul front-end. Pe de altă parte, Bourbon și Neat oferă personalizare în aplicații de proiectare pentru o funcționalitate mai bună și lină.

UI unghiular mobil

UI unghiular mobil este una dintre cele utilizate pe scară largă și este utilizată pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile bazate pe HTML-5. Este optimizat pentru Bootstrap, AngularJS și oferă asistență completă bibliotecilor mari, cum ar fi overthrow.js și fastclick.js. Acest cadru oferă componente esențiale, cum ar fi suprapuneri, bare laterale, zone defilabile, comutatoare și multe altele.

Cu aplicația UI mobilă unghiulară, putem proiecta o interferență flexibilă a utilizatorului și care ar putea transforma aplicațiile bazate pe web în aplicații mobile prietenoase pentru utilizatori.

Material unghiular

Este o bibliotecă cu componente UI pentru dezvoltatorii AngularJs și este inspirată de Google Material Design. Oferă 30 de servicii și componente UI. Material unghiular componentele ajută la crearea de pagini și aplicații web funcționale, atractive și consecvente, în același timp respectând noile principii moderne de proiectare a paginilor web, precum independența dispozitivului, degradarea grațioasă și portabilitatea browserului.

Vă ajută să faceți un site web flexibil, mai rapid și excelent. Oferind funcții precum elemente naturale ale butonului, cum ar fi cu efecte hovers, suport ARIA, cerneală încorporată și teme.

UI Bootstrap

Este dezvoltat în partea de sus a cadrului front-end numit UI Bootstrap. Dezvoltatorii ar putea utiliza componentele dependenței de depozit precum Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch și Angular-animate. Directivele care includ depozitul au marcare externă.

Dezvoltatorii web păstrează marcajul ca opțiune și îl utilizează ca șabloane. În conformitate cu cerința, dezvoltatorii schimbă marcajul extern, apoi creează șabloane personalizate. Fiecare directivă are propriul modul AngularJs și folosesc codul pentru orientările de bază. Acesta oferă diverse directive, cum ar fi alertă, carusel, butoane, drop-down, selector de timp, selector de date și multe altele.

Supersonic

Supersonic este unul dintre primele cadre UI hibride, constă din Javascript, componente web și CSS pe care le-am putea folosi cu un cadru popular și mai este numit cadru agnostic. Ajută la simplificarea aplicațiilor HTML și este integrat cu AngularJS.

Supersonic funcționează împreună cu AppGyver și majoritatea API-urilor nu vor funcționa pe un site web mobil sau în aplicația Vanilla Cordova. Permite utilizatorilor să scrie HTML împreună cu componente CSS, sau folosim componente web care asigură maparea HTML-ului dvs. pentru a accesa API-urile native și interferența completă cu mai ușor decât niciodată.

Videogular

Videogular este perfect pentru crearea unei aplicații web web sau mobile bazate pe HTML5 video. Acesta are caracteristici precum proprietăți, teme și plugin-uri obligatorii, sistem de puncte cue.

Concluzie

AngularJS evoluează spre noi înălțimi în fiecare zi. Dacă sunteți dezvoltator parțial al AngularJS, atunci ar trebui să selectați un cadru adecvat pentru cerințele clientului. AngularJs oferă un cadru atât pentru aplicațiile smartphone, cât și pentru aplicațiile web. Alegeți ceea ce se potrivește cerinței.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map