9 Cadre Java EE pentru crearea aplicațiilor Enterprise

Cadrele Java EE (Enterprise Edition) sunt instrumente puternice pentru a crea corpuri complicate și largi de aplicații enterprise.


Java este deja unul dintre cele mai populare și de încredere limbaje de programare pentru dezvoltatori. În ultimii ani Java se îmbunătățește și vine cu noi actualizări și caracteristici care încurajează programatorii Java să dezvolte aplicații web la nivel de întreprindere, să creeze aplicații pentru Windows și aplicații terțe..

Ei bine, de obicei nu credem că Java este o singură limbă pentru a crea aplicații web puternice. Dar pe piață, există diverse cadre de înaltă calitate care permit crearea de aplicații web. Mașina virtuală Java este o platformă de încredere și de încredere și sprijină procesul ROWA (Citește o dată scrie oriunde) în dezvoltarea web.

Să aruncăm o privire la următoarele cadre pentru a dezvolta aplicații complexe.

Arc

Arc, de Pivotal, este cadrul cel mai folosit și cunoscut. Este o inversare a containerului și controlată de limbajul de programare Java.

Acest cadru a integrat funcții, resurse și utilități avansate. Dezvoltatorii folosesc aceste resurse pentru a crea aproape orice tip de aplicație. Cadrul de primăvară rulează pe JVM și funcționează bine cu alte limbaje de programare precum Groovy și Kotlin.

Cadrul Spring utilizat pentru a efectua sarcini recurente în programare, cum ar fi procesarea datelor, mesagerie și securitate. S-ar putea să puteți produce logica de dezvoltare a afacerii. Configurația cadrului de primăvară este foarte complicată față de celelalte cadre, dar are multe funcții avansate pentru a oferi aplicații utile pentru ediția de întreprindere.

Repere

 • Compatibilitate ușoară pentru testare și compatibilitate înapoi
 • Suportă un număr mare de pachete și clase
 • Oferă eco-sistem și comunitate eficientă
 • Documentație utilă pentru a învăța cadrul mai eficient
 • Permite conducerea unei baze de coduri flexibile precum Obiecte Java normale normale (POJO)

Dacă doriți să stăpâniți cadrul Spring, atunci verificați acest lucru curs fantastic.

Hibernare

Hibernare este un alt framework Java cel mai popular. Este, de asemenea, numit cadru Java de relaționare obiect (Object Relational Mapping) și utilizat pe scară largă pentru structurile de baze de date construite. Hibernate furnizează un limbaj de interogare pentru gestionarea bazelor de date numit HQL

Acest cadru oferă o integrare lină între bazele de date și aplicațiile web bazate pe Java. Este disponibil gratuit ca open-source, dar sub licența publică generală GNU 2.1.

Cadrul hibernat

Repere

 • Oferă o bază de aplicație sigură și robustă
 • HQL integrat cu comenzile independente ale bazei de date
 • Oferă colecții precum Set, Map și List pentru a îmbunătăți aplicațiile
 • Simplu pentru a schimba datele în mai multe baze de date.

Struts

Apache Struts este un cadru gratuit, open-source și MVC, care folosea aplicații Java elegante și atractive. Se utilizează MVC, adică Module View Controller, pentru a dezvolta aplicații Java-web interactive.

cadru apache struts

Fundația software Apache dezvoltă cadrul Struts și are o arhitectură plug-in sigură și permite extinderea cadrului prin crearea fișierelor JAR pe calea de aplicații web-Java. Cadrul se integrează cu diverse plugin-uri, iar multe dintre aceste plugin-uri vă vor permite să încorporați Struts cu diferite cadre Java precum JSF, JUnit, Spring, etc..

Repere

 • Funcționează eficient cu SOAP, AJAX și API REST
 • Integrare posibilă cu alte cadre prin intermediul pluginurilor
 • Creați aplicații web folosind acțiuni simple, POJO
 • Suportă diferite tipuri de șabloane și teme
 • Cadru bine testat și stabil

Dacă sunteți începători, verificați acest lucru Curs Udemy.

Fete Java Server (JSF)

JSF (JavaServer Faces) este utilizat în principal pentru a construi componente UI din partea serverului, precum și în aplicații web. Conține un set diferit de API, cu acești dezvoltatori, pot gestiona biblioteca de etichete personalizate și componente UI pentru dezvoltarea interfeței JSF.

Acest cadru joacă un rol esențial în ediția Java Enterprise. Dacă utilizați Environment Integrated Development Environment (IDE), atunci este uimitor de confortabil să creezi aplicații web.

Kit Web Google (GWT)

GWT înseamnă Set de instrumente Google Google și unul dintre cele mai populare cadre web, și este utilizat în principal pentru a dezvolta codul Java al clientului și a-l extinde la JavaScript. Este complet open-source. Aplicațiile populare Google, cum ar fi Adsense, Adwords, Google Wallet și Blogger sunt construite folosind GWT.

Cadrul kitului Google

Acest cadru sprijină dezvoltatorii să creeze și să testeze aplicații Ajax folosind Java. De asemenea, este încurajat să dezvoltăm aplicații web complexe utilizate în activități bancare și de tranzacționare etc.

Joaca

Joaca cadrul web este o structură reactivă, ușoară, ușor de utilizat și fără apariție, permite dezvoltarea aplicațiilor web scalabile rapid cu Java & Scala.

Jocul este creat folosind setul de instrumente open-source Akka și acesta rulează pe JVM (Java Virtual Machine). Acest set de instrumente este echipat cu instrumente și caracteristici esențiale și oferă interfețe mai bune pentru utilizator, care includ proiectarea, testarea și scrierea rapidă în formate de cod pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Acest cadru a sporit productivitatea dezvoltării.

Jucați cadru web

Cadrul de joc respectă principiile manifestului Reactiv. Prin urmare, este permisă crearea de aplicații web cuplate ușor.

Repere

 • Productivitatea dezvoltatorilor este foarte mare
 • Configurație securizată
 • Ecosistem enorm
 • Nu există sesiuni Java EE și conexiuni fără stat complet
 • Disponibil cu testarea unităților, Selenium și JUnit

Grails

Grails este un cadru bazat pe Groovy și înseamnă că dezvoltatorii vor putea dezvolta aplicații folosind limbajul Groovy. De asemenea, este open-source.

Scopul principal al limbajului Groovy este de a spori productivitatea dezvoltatorilor și de a permite conceptelor Oops să creeze aplicații. Și este făcută una dintre părțile laterale ale cizmei cu arc și a preluat funcții de economisire a timpului de la cizma cu arc.

Graal wen framework

Învățarea Groovy este usor. Și este ușor de integrat alte componente și funcții Java. Are o comunitate prietenoasă și oferă diverse tipuri de pluginuri (mai mult de 900) sunt gestionate la nivel de comunitate.

Vert.X

Vert.X conține capabilități largi. și acceptă multe alte limbi, dar construite în primul rând pentru Java. Mai mult, dacă utilizați Groovy, Ceylon, Ruby sau JavaScript, atunci aveți voie să le utilizați pe cadrele Vert.X. Unul dintre faptele esențiale este să consideri că este o bibliotecă și nu un container.

Repere

 • Durata de funcționare condusă de eveniment, Neblocant
 • Usor de utilizat scalabilitatea si concurenta
 • Poliglot (acceptă mai multe limbi)

Apache Wicket

Racheta este de asemenea numită „Apache Wicket”Pentru că este accesibil prin Apache Software Foundation. Este un cadru web ușor și o interfață de utilizator strălucitoare. Este open-source și utilizat pentru a crea aplicații web din partea serverului scriptate în Java.

Toată lumea se poate integra cu ușurință cu limbajul HTML, care permite crearea de pagini simple HTML, și care va reduce complexitatea dezvoltării. Acest cadru conține aplicații de testare puternice pentru a spori productivitatea dezvoltării.

Repere

 • Suport limbi HTML și Java
 • Ușor de scris și de a vă organiza codul
 • Debug pentru a testa anumite componente ale codului dvs.
 • Documentare și asistență

Concluzie

Java este un limbaj de programare foarte cunoscut și cel mai folosit din lume. După cum am discutat deja atât de multe cadre care sunt construite în Java pentru a dezvolta diverse aplicații în medii adecvate.

Așadar, următoarea întrebare îți vine în minte să alegi ce cadru dintre cele menționate mai sus pentru a construi aplicații web în mod eficient? Ca începător și dacă nu aveți idee despre cum să utilizați cadre web, trebuie să selectați o structură ușor de învățat și dezvoltat. După ce obțineți experiență, ar trebui să alegeți alții conform cerințelor dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map