9 soluții populare de razuire web bazate pe cloud

Scartați ceea ce contează pentru afacerea dvs. pe Internet cu aceste instrumente puternice.


Ce este Scraping Web?

Termenii de razuire web sunt folosiți pentru diferite metode de colectare a informațiilor și a datelor esențiale de pe Internet. Este, de asemenea, denumit ca extragere de date web, razuire ecran sau recoltare web.

Există multe modalități de a o face.

 • Manual – accesați site-ul și verificați ce aveți nevoie.
 • Automat – utilizați instrumentele necesare pentru a configura ceea ce aveți nevoie și lăsați instrumentele să funcționeze pentru dvs..

Dacă alegeți modul automat, atunci puteți instala singur software-ul necesar sau folosiți soluția bazată pe cloud.

dacă sunteți interesat să setați sistemul singuri, consultați acest cadru de top de răzuire web.

De ce razuirea web bazată pe cloud?

Web_Scraping

În calitate de dezvoltator, este posibil să știți că razuirea web, razuirea HTML, crawlingul web și orice alte extrageri de date web pot fi foarte complicate. Pentru a obține sursa corectă de pagină, pentru a determina cu exactitate sursa, a redă javascript-ul și a colecta date într-o formă utilizabilă, trebuie depuse multe lucrări.

Trebuie să știți despre software, să petreceți ore întregi în configurare pentru a obține datele dorite, să vă găzduiți, să vă faceți griji cu privire la obținerea unui bloc (ok dacă folosiți proxy de rotație IP), etc. În schimb, puteți utiliza o soluție bazată pe cloud pentru a descărca toate durerile de cap către furnizor și vă puteți concentra pe extragerea de date pentru afacerea dvs..

Cum ajută afacerile?

 • Puteți obține fluxuri de produse, imagini, preț și alte detalii legate de produs de pe diverse site-uri și puteți face depozitul de date sau site-ul de comparare a prețurilor..
 • Puteți analiza funcționarea oricărei mărfuri, comportamentul utilizatorului și feedback în conformitate cu cerințele dvs..
 • În această eră a digitalizării, întreprinderile sunt puternice în ceea ce privește cheltuielile cu gestionarea reputației online. Prin urmare, aici este necesară și casarea web.
 • S-a transformat într-o practică comună pentru persoanele fizice să citească opinii și articole online în diverse scopuri. Prin urmare, este esențial să adăugați spam-ul la impresie.
 • Răsfoind rezultatele căutării organice, puteți afla instantaneu concurenții SEO pentru un anumit termen de căutare. Puteți afla etichetele de titlu și cuvintele cheie pe care alții le planifică.

Scrapestack

Răzuiește tot ce-ți place pe Internet Scrapestack.

Cu mai mult de 35 de milioane de IP-uri, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la blocarea cererii atunci când extrageți paginile web. Când efectuați un apel API-REST, solicitările sunt trimise prin peste 100 de locații globale (în funcție de plan) prin infrastructură fiabilă și scalabilă.

Îl puteți începe GRATUIT pentru ~ 10.000 de solicitări, cu asistență limitată. Odată ce sunteți mulțumit, puteți merge pentru un plan plătit. Scrapestack este pregătit pentru întreprinderi, iar unele dintre caracteristici sunt ca mai jos.

 • Randare JavaScript
 • Criptare HTTPS
 • Proxy premium
 • Cereri simultane
 • Fără CAPTCHA

Cu ajutorul documentației lor bune pentru API, o puteți începe în cinci minute cu exemple de cod pentru PHP, Python, Nodejs, jQuery, Go, Ruby, etc..

Apify

Apify Am o mulțime de module numite actor pentru a face procesarea datelor, a transforma pagina web la API, transformarea datelor, site-uri de crawl, a rula chrome fără cap, etc. Este cea mai mare sursă de informație creată vreodată de omenire.

Unii dintre actorii pregătiți vă pot ajuta să începeți repede să faceți următoarele.

 • Convertiți pagina HTML în PDF
 • Crawlează și extrage date din pagina web
 • Răsfoind căutarea Google, locurile Google, Amazon, Booking, hashtag Twitter, Airbnb, Hacker News, etc
 • Verificatorul de conținut al paginii web (monitorizarea defacement)
 • Analizați pagina SEO
 • Verificați legăturile sparte

și multe altele pentru a construi produsul și serviciile pentru afacerea dvs..

Scraper Web

Scraper Web, un instrument de utilizare obligatorie, este o platformă online unde puteți implementa raclete construite și analizate folosind extensia cromatică punct-și-clic gratuită. Folosind extensia, creați „sitemap-uri” care determină modul în care datele trebuie trecute și extrase. Puteți scrie rapid datele în CouchDB sau le puteți descărca sub forma unui fișier CSV.

Caracteristici

 • Puteți începe imediat, deoarece instrumentul este cât se poate de simplu și implică videoclipuri excelente de tutorial.
 • Acceptă site-uri web javascript grele
 • Extensia sa este open source, deci nu veți fi sigilat cu vânzătorul dacă biroul închide
 • Suportă proxy externe sau rotirea IP

Scrapy

Scrapy este o afacere găzduită, bazată pe cloud, de Scrapinghub, unde puteți implementa raclete construite folosind cadrul de terapie. Scrapy elimină cererea de configurare și controlare a serverelor și oferă o interfață de utilizator prietenoasă pentru a gestiona păianjenii și pentru a examina elementele razurate, diagrame și statistici.

Caracteristici

 • Foarte personalizabile
 • O interfață de utilizator excelentă care vă permite să determinați tot felul de jurnalele de care ar avea nevoie un planificator
 • Accesați paginile nelimitate
 • O mulțime de suplimente utile care pot dezvolta crawl-ul

Mozenda

Mozenda este în special pentru întreprinderile care caută o platformă de răzuire a paginilor web self service bazată pe cloud, nu trebuie să caute mai departe. Veți fi surprins să știți că, cu peste 7 miliarde de pagini razuite, Mozenda are sensul să servească clienți de afaceri din toată provincia.

Web_Scraping

Caracteristici

 • Șablonarea pentru a construi mai rapid fluxul de lucru
 • Creați secvențe de lucru pentru a automatiza fluxul
 • Răzuiți date specifice regiunii
 • Blocați solicitările de domeniu nedorite

Octoparse

O să iubești Octoparse Servicii. Acest serviciu oferă o platformă bazată pe cloud pentru utilizatori să își conducă sarcinile de extracție construite cu aplicația Desktop Octoparse.

Web_Scraping

Caracteristici

 • Instrumentul pentru puncte și clicuri este transparent pentru a fi configurat și utilizat
 • Acceptă site-uri web Javascript-grele
 • Poate rula până la 10 răzuitoare în computerul local dacă nu ai nevoie de multă scalabilitate
 • Include rotirea automată a IP-ului în fiecare plan

ParseHub

ParseHub vă ajută să dezvoltați răzuitori web pentru a trage site-uri web unice și diferite, cu asistența pentru JavaScript, AJAX, cookie-uri, sesiuni și comutatoare folosind aplicația desktop și să le implementeze în serviciul cloud. Parsehub oferă o versiune gratuită în care aveți 200 de pagini de statistici în 40 de minute, cinci proiecte ale comunității și suport limitat.

Dexi

Dexi are ETL, Digital Data Capture, AI, aplicații și integrări interminabile! Puteți construi roboți digitali de captare a datelor cu programare vizuală și extrage / interacționează din / cu date de pe orice site web. Soluția noastră acceptă un mediu complet de browser care vă permite să capturați, să transformați, să automatizați și să conectați date de pe orice site web sau serviciu bazat pe cloud.

Web_Scraping

În centrul comerțului digital al Dexi, Intelligence Suite este un motor ETL avansat, care îți gestionează și orchestrează soluția. Configurarea vă permite să definiți și să construiți procesele și regulile în cadrul platformei care, pe baza cerințelor dvs. de date, vor instrui roboți „super” despre modul în care se leagă și controlează alți roboți extractori pentru a capta date din surse de date externe țintite. Reguli pentru transformarea datelor extrase (cum ar fi eliminarea duplicatelor), pot fi definite și în configurarea platformei de bază pentru a construi fișierele de ieșire unite dorite. Definirea locurilor în care datele sunt împinse către și de la cine și care are drepturi de acces este de asemenea îngrijită în cadrul platformei, fie că este vorba despre Azure, Hanah, Google Drive, Amazon S3, Twitter, Google Sheets, instrumentele vizuale și aproape orice mediu existent..

Diffbot

Diffbot vă permite să configurați crawler-urile care pot lucra și indexa site-urile web, apoi le puteți trata folosind API-urile sale automate pentru anumite extrageri de date din conținut web diferit. Puteți crea suplimentar un extractor personalizat dacă API-ul specific de extracție a datelor nu funcționează pentru site-urile de care aveți nevoie.

Web_Scraping

Graficul de cunoștințe Diffbot vă permite să interogați pe web pentru date bogate.

Concluzie

Este destul de remarcabil să știi că aproape nu există date pe care nu le poți obține prin extragerea de date web folosind aceste raclete web. Du-te și construiește-ți produsul cu datele extrase.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map