Cum să construiți o aplicație mobilă fără codificare?

Câțiva factori intră în joc atunci când vă gândiți să construiți o aplicație mobilă pentru afacerea dvs..


Și, în principal, acești factori scad costurile și abordarea. Nu este ieftin să angajezi un dezvoltator pentru a construi o aplicație pentru tine, chiar dacă angajezi pe cineva cu experiență mai puțin decât profesională.

Și cu cât este mai complexă o aplicație mobilă de care aveți nevoie, cu atât este mai scump pe care o va primi pe termen lung. Ca atare, a căuta modalități de a-ți construi propria aplicație mobilă la momentul tău ar putea fi o alternativă bună. Din fericire, tehnologia software evoluează într-un ritm atât de rapid încât construirea aplicației dvs. mobile fără cunoștințe prealabile de codare a devenit o posibilitate.

Ați putea să vă întrebați totuși, „Nu aceasta limitează capacitatea mea de a construi o aplicație mobilă dinamică și plină de caracteristici?”. Cred că există multe răspunsuri la această întrebare, așa că haideți să încercăm să o defăimăm.

Evoluția constructorilor de aplicații mobile

În urmă cu câțiva ani, construirea de aplicații mobile cu ajutorul constructorilor nu a fost tocmai cea mai fiabilă cale de parcurs. Motivul este că nu puteți construi altceva decât o aplicație statică; fără caracteristici dinamice.

În aceste zile, acesta nu mai este cazul. Acest lucru se datorează faptului că cea mai nouă generație constructor de aplicații mobile permite extensii, widget-uri dinamice și funcționalități în timp real simplificate. Și, în cea mai mare parte, ca proprietar de afaceri mici, nu ai nevoie de mult mai mult decât atât.

Exemplu de constructor de aplicații mobile - BuildFire

Acest exemplu de mai sus arată cum puteți încorpora un întreg canal YouTube în aplicația dvs. mobilă. Și, mai degrabă decât să trebuiască să adăugați videoclipuri noi manual, aplicația va actualiza dinamic lista videoclipurilor în timp real.

Deci, puteți aplica aceeași metodologie și în alte domenii ale aplicației dvs..

De exemplu:

 • Conţinut. Împingeți noi intrări de conținut în aplicația dvs. așa cum se întâmplă. Fie că este vorba de blogul dvs., sistemul de conținut sau un magazin de comerț electronic.
 • Notificări. Majoritatea constructorilor de aplicații moderne sunt acum capabili să ofere funcții de notificare push aplicației mobile auto-construite.
 • Portaluri de utilizatori. Vrei să creezi un loc în care utilizatorii să poată să stea împreună? Ceva similar cu Instagram sau Facebook? Cu cei mai noi construitori de aplicații mobile, aceasta este o posibilitate.
 • eCommerce. Cred că o mulțime de oameni care caută să construiască o aplicație mobilă caută în mod special funcțiile legate de comerțul electronic. Ei bine, vești bune! Acest articol va include constructorii de aplicații care vă permit să construiți o întreagă franciză de comerț electronic fără a scrie vreodată o singură linie de cod.

Și, desigur, există multe alte beneficii și funcții pe care le puteți încorpora. Deci, pentru a afla mai multe, acum vom recapita cei mai buni producători de aplicații mobile de pe piață. Ați putea fi surprins de cât de capabili sunt astfel de construitori și de câte milioane de oameni construiesc astfel de aplicații mobile.

Să aruncăm o privire mai atentă.

BuildFire

BuildFire

Este corect să fim sceptici față de potențialul producătorilor de aplicații mobile. O echipă de dezvoltatori construiește în general cele mai dinamice și interactive aplicații. Deci, în mod natural, trebuie să punem la îndoială potențialul unui serviciu de construire de aplicații mobile. din fericire, BuildFire este nu numai extrem de capabil, ci și complet transparent în ceea ce privește caracteristicile și instrumentele disponibile.

plugin-uri buildfire

Caracteristica principală a BuildFire este sistemul său de pluginuri. Fiecare aplicație mobilă pe care o construiți cu această platformă va începe printr-o selecție de pluginuri și widget-uri. Plugin-urile acoperă toate domeniile majore de funcționalitate și instrumentare pentru aplicații mobile specifice. De exemplu, dacă doriți să construiți o aplicație de comerț electronic, puteți alege între Shopify, Square, PayPal și alte integrări.

tipuri de aplicații compatibile cu buildfire

Interfața de construire a aplicațiilor este extrem de flexibilă. Puteți începe prin proiectarea paginii de pornire și apoi vă puteți orienta către pagini și conținut suplimentar. În linia de jos, veți putea adăuga funcții în timp real, cum ar fi conținutul blogului, profiluri de utilizator, notificări push și multe altele. Mai mult, clienții BuildFire pot alege unul dintre mai mult de o duzină de șabloane pentru a accelera drastic procesul de construire a aplicațiilor.

Fiecare caracteristică este explicată fie printr-un tutorial video, fie printr-o postare scrisă pe blog. De asemenea, BuildFire găzduiește frecvent Webinarii live pentru a-i ajuta pe clienții săi să afle mai multe despre tipurile de aplicații pe care le puteți construi. Este un brand extrem de favorabil clienților.

În cele din urmă, există problema prețurilor. Planul de bază începe de la 89 USD pe lună și este suficient pentru nevoile de bază ale afacerii. Planul Profesional se ridică la 149 USD pe lună și oferă funcții suplimentare, cum ar fi achiziții în aplicație și notificări push. În sfârșit, aveți planul Enterprise la 499 USD pe lună, care include toate caracteristicile BuildFire.

Toate aplicațiile pe care le creați cu BuildFire sunt complet compatibile cu dispozitivele iOS și Android.

AppyPie

Appy Pie

AppyPie a ajutat mai mult de 3 milioane de creatori să construiască o aplicație mobilă funcțională complet, fără blocuri de construcții vizuale. Pe lângă suportul pentru Android și iOS, AppyPie oferă și PWA complet (Aplicații Web progresive) funcționalitate. Deci, aplicația dvs. mobilă va putea fi vizualizată într-un browser web, precum un site web obișnuit. Acest lucru rezolvă aproape două probleme în același timp.

cms-uri mobile appypie

Modul în care funcționează AppyPie este extrem de simplu. Începi cu propria idee de aplicație prestabilită, apoi îți concentrezi atenția asupra „funcțiilor” pe care le oferă AppyPie. Funcțiile menționate acționează ca elemente de bază pentru orice aplicație doriți să construiți. Ca exemplu, iată câteva dintre categoriile în care caracteristicile sunt împărțite în:

 • Social
 • Multimedia
 • eCommerce
 • a lua legatura
 • informație

Dacă te duci Caracteristici sociale, veți putea adăuga înregistrări de director, carduri de membri, Form Builders, foldere de utilizator și multe altele. Fiecare caracteristică poate fi personalizată pentru diferite pagini ale aplicației dvs. mobile.

caracteristicile de top ale aplicației

Pentru a finaliza totul, AppyPie oferă asistență gratuită pentru publicarea aplicațiilor în aplicații Google Play sau magazin Apple. Este extrem de convenabil și oferă un tablou de bord centralizat pentru a gestiona toate nevoile aplicației.

Thunkable

Thunkable

Dacă ați încercat vreodată să învățați să programați, ați auzit probabil despre platformă Zgârietură inainte de. Platforma utilizează o interfață „bazată pe blocuri” pentru construirea aplicațiilor și învățarea programării pe parcurs. Thunkable pare să se fi inspirat mult din abordarea lui Scratch. Întrucât interfața lor principală pentru construirea aplicațiilor mobile este remarcabil de similară.

exemplu thunkable

Acest lucru vă oferă acces nu numai la construirea rapidă a aplicațiilor mobile, dar vă ajută să învățați și noi trucuri pe parcurs. Aplicațiile de bază nu sunt atât de greu de construit cum s-ar putea crede. Acestea fiind spuse, Thunkable este încă un constructor vizual de aplicații mobile și oferă o interfață de design lină.

thunkable constructor de aplicații vizuale

Imaginea de mai sus arată interfața cu care lucrați de cele mai multe ori. Selecția Blocks vă va arăta cum interacționează aplicația dvs. cu obiecte, similar cu cea din stilul Scratch. Foarte util dacă intenționați să înveți singuri programarea aplicațiilor mobile.

Nu în ultimul rând, prețul este, de asemenea, extrem de atrăgător. Oricine poate folosi Thunkable pentru a construi aplicații mobile gratuit. Planul premium (21 dolari pe lună) vă va oferi mai mult spațiu de stocare, precum și opțiuni de branding personalizate.

AppInstitute

AppInstitute

AppInstitute a crescut de la o pornire plină de speranță la o marcă cu drepturi depline, care servește peste 150.000 de clienți din întreaga lume. Serviciile lor intuitive de constructor de aplicații mobile sunt adaptate special pentru proprietarii de afaceri mici. Dacă sunteți un proprietar ocupat, nu știți prea multe despre cod și aveți nevoie de o aplicație mobilă – AppInstitute are o mulțime de funcții atractive care vă pot ajuta.

Unul dintre motivele pentru succesul AppInstitute este cât de ușor face construirea unei aplicații mobile pentru nevoile afacerii tale. Întregul proces este condensat în patru etape scurte, oferindu-vă totodată o mulțime de oportunități pentru personalizare.

 • Alegeți un șablon. – Puteți bootstrap o aplicație complet funcțională dintr-un șablon pre-construit. AppInstitute acoperă domenii precum evenimente, sport, restaurante, servicii de afaceri și multe altele.
 • Adăugați elemente de branding. – După ce ai un șablon, poți să iei totul cu adăugarea de elemente de branding. De exemplu, un logo personalizat, link-uri de social media, fotografii și multe altele.
 • Personalizați conținutul. – Editați totul, de la ordinea paginii la text. Toate modificările pot fi adăugate dintr-o interfață de constructor de aplicații personalizate.
 • Publicați instantaneu. – Aplicațiile sunt gata oricând ai nevoie de ele. Ca atare, puteți să publicați și aplicațiile dvs. în cele mai populare magazine mobile cu un singur clic.

Nu în ultimul rând, AppInstitute nu vă percepe nicio taxă până când decideți să publicați aplicația recent creată. Prețul premium începe de la aproximativ 40 USD pe lună pentru un plan cel mai scump.

Andromo

Andromo

Dacă doriți să construiți aplicații mobile și să câștigați bani în același timp, nu căutați mai departe Andromo. Această platformă de construire de aplicații mobile doar pentru Android este una dintre cele mai bune din lume în ceea ce face. Interfața lor perfectă de construire a aplicațiilor oferă un proces simplu pentru crearea de aplicații personale sau de afaceri din mers.

Unul dintre motivele pentru care Andromo are atât de succes este datorită integrării sale native cu elemente de design orientate social. Este un lucru să creezi o aplicație care să furnizeze resurse, dar cu totul alta când comunitatea dvs. poate interacționa cu aceste resurse în timp real.

Caracteristici Andromo

Indiferent dacă construiți o bibliotecă de muzică sau un director de turism – Andromo încearcă să vă ofere instrumentele necesare pentru a face acest lucru. Toate fără a fi nevoie să scrieți o singură linie de cod. În plus, fiecare aplicație mobilă pe care o creați cu Andromo este generată în codul Native Android. Și, poate fi publicat pe magazinul Google Play, fără prea multe probleme.

În cele din urmă, Andromo este cunoscut pentru caracteristicile sale de a face bani. Toată lumea știe cât de populară este piața mobilă în aceste zile. Și, ca atare, există o mulțime de oportunități pentru a câștiga bani în timp ce publicați aplicații noi. Andromo vă ajută în acest departament prin intermediul rețelei proprii de publicitate și acela al AdMob.

Construirea de aplicații mobile fără cod

Puteți construi aplicații mobile funcționale fără să știți cum să codați? Absolut.

Aplicațiile enumerate aici în acest post ilustrează perfect acest sentiment. Și, marea veste este că această tehnologie va continua să evolueze. Așteptați-vă că tot mai mulți constructori de aplicații mobile să sprijine integrările terților, ceea ce va face mai utilă crearea de aplicații dinamice.

În concluzie, știți ce caracteristici căutați în aplicația dvs. mobilă. Acest lucru vă va ajuta să restrângeți platformele care pot satisface cel mai bine nevoile dvs. Și, de asemenea, înțelegeți opțiunile dvs. bugetare pentru viitorul previzibil. În timp ce unele platforme pot fi costisitoare, trebuie să vă amintiți că dezvoltarea de aplicații mobile personalizate poate costa mai mult de 50.000 USD.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map