În ultimii ani, tehnologia a cunoscut o creștere masivă și se întâmplă continuu. A contribuit mult la îmbunătățirea vieții umane și a creat dispozitive multifuncționale nelimitate, cum ar fi computere super-rapide, telefoane inteligente, roboți avansați, mașini cu autovehicule și multe altele. Toate aceste lucruri ne-au făcut viața umană mai bună, mai rapidă și mai confortabilă


Internet of things (IoT) a fost experimentat de toată lumea care are telefoane mobile, laptopuri, articole de purtat, mașină de spălat, boxe inteligente și gadgeturi electronice conectate la internet. Multe domenii pe care IoT vor face schimbări, care include Proiectare și Dezvoltare Web. Ne poate ajuta să ne dezvoltăm viitorul în mod eficient.

Internet of Things este o tehnologie care conectează lumea digitală prin transformarea interacțiunilor UI între om și mașină. Acum IoT a intrat pe tărâmul Dezvoltării Web și îi face pe utilizatori mai interactivi cu site-urile web. Și creați un deștept & rol semnificativ în lumea dezvoltării.

Este imensa putere de conectivitate și caracteristica de sensibilitate computerizată pentru a ajuta la înțelegerea caracteristicilor clientului și la construirea strategiilor corecte.

Avantajul IoT în dezvoltarea web va face schimbarea interfeței front-end și a interacțiunilor cu utilizatorii etc. Toți utilizatorii vor utiliza această interfață frontală pentru a comunica cu camerele, senzorii și alte dispozitive de pe Internet..

Dispozitivele conectate IoT vor ajunge la aproape 75 de miliarde până în 2025, potrivit Statista.

Raportul dispozitivelor conectate IoT

Deci, care sunt lucrurile de pe Internet, aveți idee?

Și cum va avea impact asupra viitorului dezvoltării web?

Să ne adâncim în modul în care Internetul Lucrurilor va schimba Dezvoltarea Web,

IoT este o evoluție a aplicațiilor casnice, mobile și încorporate conectate la internet, de asemenea, face integrarea capacității de calcul mai ridicate și utilizarea analizei de date pentru a extrage informații semnificative.

Rolul IoT în dezvoltarea web

Internetul lucrurilor conectează dispozitivele & uman cu o aplecare a inovației. Acum, IoT se va configura într-o industrie de dezvoltare web pentru a face arhitectura web și interfața utilizatorului să fie mai creative și mai interactive. IoT va crea o comunicare în avans între machete de site-uri și modele operaționale.

IoT are o intensitate largă de lucruri precum senzori, camere de luat vederi, echipamente de semnalizare etc. Se va asigura soluționarea eficientă a cererilor clientului și construirea direcțiilor corecte.

În prezent, multe dispozitive IoT pot afișa informații și rezultate ale site-ului web. Include laptopuri, aparate inteligente precum cuptoare de curent alternativ și cuptor cu microunde, etc. și monitoare industriale precum sistemele încorporate. Acesta joacă un rol esențial în dezvoltarea web și este dincolo de toate aceste tehnologii.

IoT Web Development se diferențiază de cel convențional

Internet of Things pe dezvoltarea web este mai complicat decât actualul design web și design. Dezvoltarea web IOT se ocupă cu o cantitate masivă de date, comunicații excesive, securitate, interfețe de schimb în continuă schimbare și probleme de fiabilitate.

Iată câteva dintre factorii esențiali prin care IoT va face schimbări în dezvoltarea web.

Colectarea și prelucrarea volumelor mari de date

Sistemele IoT funcționează cu o cantitate vastă de date, deoarece colectează date de la senzori și le procesează pentru a transfera date prin rețeaua cloud. Dacă acest tip de date se transmit prin intermediul site-urilor web obișnuite, provoacă o întârziere a sistemelor. Dar în sistemele IoT activate, aceste date sunt procesate și trimise prin rețelele cloud, astfel încât nu este necesar să vă faceți griji cu privire la întârzierea sistemului. Dezvoltarea IoT se concentrează mai mult pe fiabilitatea și scalabilitatea rețelei decât pe dezvoltarea web standard.

Ce este scalabilitatea?

Acesta asigură distribuirea și colectarea datelor, dar nu depinde de volumul de date.

Ce este fiabilitatea?
Înseamnă că fiecare sistem produce rezultate exacte fără întârziere, în ceea ce privește colectarea de date IoT și livrarea datelor făcute fără nicio eroare.

Acesta este motivul pentru care dezvoltatorii IoT vor prefera limbajele de programare și soluțiile pentru crearea de aplicații web scalabile, cum ar fi C, JavaScript și Java. Un factor esențial în dezvoltarea IoT este să trimiteți o mulțime de date prin protocoale dorite pentru schimbul de date, care include XMPP pentru acces în timp real și AMQP pentru trimiterea / primirea datelor.

Experiență UI dinamică

Dezvoltarea excelentă a interfeței cu utilizatorul nu este o sarcină ușoară, deoarece tehnologia evoluează, ceea ce nu putem aștepta care dintre ele funcționează perfect pe ce platformă.

Dar integrarea cu IoT este eficientă pentru a crea o UI este foarte la modă și oferă o experiență dinamică utilizatorilor. De asemenea, crește rolul unui dezvoltator web cu tendințele actuale de dezvoltare. Dezvoltatorii vor putea face teste A / B split în dezvoltare pentru a-l alege pe cel mai modern.

Integrare prin chatbots și interacțiuni creative cu utilizatorii

Integrarea chatbots în site-urile web a crescut în ultimii ani. Aceste chatbote se integrează cu algoritmi de învățare automată pentru a răspunde la întrebările furnizate de utilizatori fără nicio intervenție umană. În viitor, așteptăm rezultate mai valoroase prin creșterea utilizării IoT în dezvoltarea web.

Căutarea vocală zi de zi devine mai puternică în dezvoltarea web. Iar gigantul motorului de căutare Google a lansat recent o actualizare majoră a algoritmului pentru site-urile web numite „Florida”. Conform acestui algoritm de căutare vocală, site-urile integrate vor fi mai mari decât cele non-voce.

Utilizarea IoT în dezvoltarea web permite încorporarea căutării vocale în site-uri web mai eficient. Acesta este unul dintre marginile IoT din industria de dezvoltare web.

Suport în direct și securitate cibernetică

IoT oferă, de asemenea, o securitate excelentă, care ajută la protejarea datelor de afaceri, precum și a utilizatorilor. Site-urile moderne care includ IoT vor permite tehnicile critice de identificare pentru a înțelege comportamentul greșit al datelor și pentru a obține securitatea.

In conformitate cu Sondaj global pe internet, Piața de securitate IoT în anul 2017 este de 7.550 milioane dolari, se va extinde cu 34% până în 2026.

IoT se concentrează în principal pe procesele de automatizare, care permit reducerea intervenției umane sau eliminarea. IoT în tehnologia web este cunoscut pentru simplificarea procesului de dezvoltare web și oferă o securitate utilă.

Suport atent asupra platformelor mobile

Internet of Things va oferi date interesante și care pot controla dispozitivele din zone îndepărtate. Folosind o analiză interesantă, IoT permite comunicarea cu dispozitivele și partajarea informațiilor. Dispozitivele cu ecran mic precum smartphone-urile, benzile de fitness, AC-uri, cuptoare cu microunde, etc. Și toate sunt conectate la Internet, împărtășesc informații și fac viața umană mai productivă.

Aproape toate dispozitivele integrate IoT pot afișa rezultatele site-ului web. Așadar, haideți să discutăm aceste dispozitive și modul în care acestea vor afecta viața noastră de zi cu zi.

Ceasuri inteligente: Este un dispozitiv de calcul și de purtat. Poate oferi rezultate importante ale sarcinilor, cum ar fi afișarea timpului, calcularea distanței pe care ați parcurs-o, bătăile inimii, BP, intensitatea exercițiului etc. Și afișează totul pe ecrane minuscule.

În curând, aceste ceasuri acceptă și browserele web.

Asistenți personali: Asistentul personal este o tendință emergentă în lumea digitală. Oferă rezultate bazate pe asistentul vocal. Într-o piață, avem Amazon Alexa, Apple Siri, Microsoft Cortana și Home Google, etc. Aceste dispozitive sunt utile pentru a opera toate accesoriile precum AC, Cuptor cu microunde, Ventilator, Bec, etc..

Toate rezultatele au fost afișate pe ecrane mici.

Impactul dezvoltării web IoT asupra diverselor industrii

Desfășurarea IoT poate să schimbe industrii precum retail, îngrijire medicală, transport, etc. locația, detaliile traficului și detaliile accidentului aparțin sectorului Transporturi.

Internet of Things Future Architecture

O aplicație web modernă permite oferirea unei experiențe de cumpărături online aparține sectorului Retail. Astfel, există diferite tipuri de categorii pentru care sunt dezvoltate aplicații web. În prezent, dezvoltatorii de aplicații folosesc soluții IoT pentru a face aplicații web pentru a satisface cerințele clientului. Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe detalii.

Resursă de imagine: UNCTAD Raport tehnologie și inovație 2018

Concluzie

Tehnologia este ceva care evoluează continuu la noi culmi, făcând viața umană mai confortabilă și mai bună.

Internet of Things este tehnologia revoluționată care a fost utilizată de majoritatea industriilor pentru a transforma procesul tradițional în cele mai inteligente. IoT va aduce modificări cruciale care ar duce dezvoltarea web la nivelul următor. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a învăța să construiți IoT, verificați acest lucru Curs Udemy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me