Visual Studio 2019 – 10 noi funcții și îmbunătățiri

Microsoft a lansat o nouă versiune pentru Visual Studio în 2019.


Întrucât cu toții suntem conștienți de acest software numit Integrated Development Environment (IDE) și va crește productivitatea programatorilor în timpul dezvoltării software-ului & aplicații. În acest articol, vom discuta despre cele mai recente funcții avansate din Visual Studio 2019 și modul în care aceste funcții vor juca un rol vital în productivitate și dezvoltarea de software.

Deci, înainte de a intra în acest articol, câteva lucruri pe care trebuie să le discutăm pentru o mai bună înțelegere, după cum urmează

Ce este IDE?

IDE înseamnă Mediu de dezvoltare integrat. Și este folosit pentru a crea un mediu pentru dezvoltatori și pentru a oferi funcții all-inclusive pentru dezvoltarea și testarea software-ului. În general, IDE conține editor de cod sursă, unele instrumente de automatizare și debugger pentru testare. Scopul principal al IDE este de a spori productivitatea dezvoltatorilor.

Ce este Visual Studio?

Visual Studio este unul dintre cele mai cunoscute IDE pe care le folosește în ultimii ani. Microsoft a dezvoltat-o. Este folosit pentru a crea un program de calculator, aplicații web și fișiere EXE, etc. Prima versiune de acest gen a fost lansată în 1997. Iar acum cea mai recentă versiune disponibilă pe piață este Visual Studio 2019.

Ce este nou în Visual Studio 2019?

Visual Studio 2019 a fost lansat pe 2 aprilie 2019. Există atât de multe funcții avansate care vor fi incluse în această versiune.

Așadar, să ne scufundăm adânc în aceste caracteristici avansate,

Noua fereastră de început cu experiență de utilizator

Un lucru important ați observat că noua fereastră de pornire va apărea în Visual Studio 2019. Acesta constă în multe opțiuni prezentate mai jos.

 1. Verificați codul
 2. Deschide un proiect
 3. Deschide un folder
 4. Creați un nou proiect

fereastră de pornire în studio vizual 2019

Partajare Visual Studio Live

Live Share este un serviciu de dezvoltator în Visual Studio 2019. Această caracteristică permite în mod direct să partajați contextul codului și procesul de depanare cu coechipierii dvs. și să obțineți acces în direct în Visual Studio în sine, precum serviciile de documente Google..

studio de vizualizare partajare live

Folosind Live Share, coechipierii tăi pot citi, edita, debug și naviga în siguranță proiectul de dezvoltare într-un mod natural. Acest serviciu este instalat în mod implicit în New Visual Studio 2019.

Refactorizare îmbunătățită

Refactorizarea în orice IDE va ​​fi de mare ajutor pentru dezvoltatori. În Visual Studio 2019, aceste refactorii vor furniza noi funcții avansate, iar acestea sunt utilizate pentru organizarea codului dvs. într-o manieră structurată.

refactorizare în studio vizual 2019

Aceste refactorii vor arăta sugestiile din pictograma becului și conțin acțiuni precum mutarea clasei de bază și a interfeței membrilor, făcând schimbarea spațiilor de nume pentru a se potrivi cu structurile folderului. De exemplu, convertiți buclele foreach în interogări LINQ, etc.

Experiență de căutare îmbunătățită

Una dintre caracteristicile utile din Visual Studio 2019 este caseta de căutare actualizată. Într-o versiune anterioară, a fost cunoscută sub numele de Quick Launch. Noua experiență de căutare în Visual Studio 2019 este mai rapidă și lucrează eficient pentru a obține cele mai bune rezultate. Aceasta este caracteristica avansată din ediția curentă a IDE în comparație cu versiunile anterioare.

caseta de căutare în Visual Studio 2019

Acum, rezultatele căutării vor arăta sugestiile pe măsură ce tastați în caseta de căutare și va prezenta dinamic rezultatele. Puteți utiliza și comenzile rapide de la tastatură în timpul căutării, iar acest lucru vă va ajuta să vă amintiți întrebările de căutare pentru o utilizare viitoare și să vă reamintiți de fiecare dată când construiți noile aplicații web.

Funcție de căutare în timp ce se depanează

Știați deja că depanarea este procesul de identificare a erorilor și de eliminare a erorilor din software. Căutarea de obiecte și valori adecvate în timpul procesului de depanare este foarte utilă pentru dezvoltatori.

căutând în timp ce depanați în studio vizual

În căutarea Visual Studio 2019 în timpul debugging-ului se adaugă ferestre Locals, Autos și Watch, utilizate pentru a găsi valorile și obiectele. Mai jos animația va explica procesul real de depanare a ferestrei de căutare în VS2019.

Visual Studio IntelliCode

Intellicode este o extensie în Visual Studio 2019 și îmbunătățește aplicația web & dezvoltare software folosind tehnologie avansată numită Artificial Intelligence. Oferă sugestii și codări obiecte în procesul de dezvoltare. Intellicode își va câștiga puterea folosind 2000 de proiecte open-source din Github pentru a eficientiza și îmbunătăți abilitățile de codare.

cod inteligent în Visual Studio 2019

Curățarea codului cu un singur clic

O nouă comandă de curățare a codurilor în Visual Studio 2019 constă în detectarea avertismentelor și sugestiilor cu butonul cu un singur clic. Această comandă vă va ajuta la formatarea codului și la modificările în formatul de codare sugerat de fișiere și setări .editorconfig.

curățare cod în studio vizual 2019

De asemenea, permite salvarea colecțiilor de reparatii ca profil implicit. Să luăm un exemplu pentru o înțelegere clară este că aveți un alt set dinamic de dispozitive de fixare care trebuie aplicate înainte ca o revizuire a sintaxei codului să configureze diferite profiluri la diferitele sarcini.

curățarea codului

Recenzii de coduri integrate în dezvoltare

Microsoft proiectează o extensie complet nouă, numită Managed Pulled Requests (PR). Folosind această extensie, puteți rula codul și dezactiva solicitările de tragere a echipei fără a renunța la aplicația Visual Studio.

În prezent, această caracteristică este disponibilă doar pentru Azure Repos, iar în curând vă puteți aștepta la asistența de la GitHub. Doriți să utilizați această extensie pentru dezvoltare, atunci aveți nevoie de descărcare de la Visual Studio Marketplace.

Per monitorizarea randamentului conștient (PMA)

În edițiile anterioare IDE, dacă veți lucra cu monitoare care au fost instalate cu diferite tipuri de factori de scară de afișare, acestea sunt conectate de la distanță cu o mașină pentru a afișa diverșii factori de scară diferiți de dispozitivul primar, dar rezultatele sunt afișate încețoșate. sau redarea cu factori de scalare greșiți.

PMA în studio vizual 2019

Dar Visual Studio 2019 a venit cu o aplicație PMA (Per-monitor conștientă). Aceasta va afișa corect ieșirea fără a face nimic, indiferent de factorii de scalare a afișajului.

Noul model de livrare pentru instrumentele de date SQL Server

Visual Studio acceptă atât de multe limbaje de programare, inclusiv limbaje din partea serverului. Și instrumentele de date SQL Server (SSDT) ​​sunt întotdeauna utilizate pentru a construi aplicații din partea serverului. Noul model de furnizare de date este disponibil în Visual Studio 2019 pentru a dezvolta proiecte legate de SQL, cum ar fi aplicații bazate pe server, proiecte de servicii de analiză, proiecte de servicii de raportare și proiecte de servicii de integrare, etc..

Acest model de livrare va fi disponibil sub forma unor extensii numite servicii de analiză și extensii ale serviciilor de integrare. În edițiile anterioare, aceste extensii sunt disponibile sub forma unui program de instalare autonom. Dar în noua versiune, aceste funcții vor fi direct accesibile cu sarcini de lucru încorporate Visual Studio 2019.

Concluzie

Aceste funcții avansate în Visual Studio vor spori productivitatea programatorului și colaborarea echipei în dezvoltarea de software comparativ cu versiunile anterioare. Noua interfață de utilizator va permite utilizatorilor să construiască aplicații foarte eficient, iar bara de căutare îmbunătățită oferă rezultate precise pentru dezvoltatori în timp ce dezvoltă software-ul.

Debugging-ul este cu 50% mai rapid decât versiunile anterioare, bara de căutare extrem de eficientă în ferestrele Autos, Locals și Watch. La urma urmei, aceste funcții avansate din Visual Studio vor avea un impact semnificativ asupra software-ului & dezvoltarea aplicației.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre codificare în Visual Studio, atunci consultați acest curs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map